Reštaurácia s kvalitnou gastronómiou a super lokalitou. Bašta Pub & Restaurant ponúka svojim hosťom domáce jedlá, no pripravené poctivo a tiež unikátne prostredie, ktoré si zamilujete.
Reštaurácia Sushihanil je exkluzívnym zastúpením japonskej gastronómie, kultúry a pohostinnosti. Poskytujeme štýlové prostredie kozmopolitnej reštaurácie vhodné nielen na pracovné stretnutia ale aj pokoj a relaxačnú…
Začínali s pizzeriou v Košiciach. Na základe prvotného úspechu postupne otvárali ďalšie pizzerie a po presťahovaní sa do Bratislavy vznikol koncept I love pasta.
Uponáhľaná doba, dni plné stresu, pracovné tempo, ktoré niekedy hraničí so zvládnuteľnosťou a vy neviete kam sa „odložiť na reštart?“ Budeme vás navigovať.
Fresh market sa môže chváliť ďalším skvelým food konceptom. Prvý hummus bar na Slovensku – Hummus and couscous bar si získava čoraz viac priaznivcov a my sa tešíme, že sme sa mohli čo to dozvedieť od majiteľa baru.
S príchodom jesene odovzdal Ľubomír Herko pomyselnú štafetu jedinečného konceptu reštaurácie HU:MAN v podobe kuchárskej varechy. Jej držiteľom sa stal v gastronomickom svete uznávaný priekopník Peter Ďurčo.
Milí páni, neberte si to osobne, no tento článok venujeme najmä vašim polovičkám. Žienky, čo by ste povedali na svadbu v krásnej záhrade? V Zlatom dukáte vám to s radosťou splnia.
Obdobie jesene je tu. Vychutnajte si domácu husacinu v Slovenskom Grobe. My sme navštívili Grobský dvor, kde nás privítali v príjemnej atmosfére v ich jesenne naladenej záhrade.
Jeseň je symbolom farebných stromov, vína či husaciny. Preto sme sa rozhodli zavítať do Slovenského Grobu, aby sme zistili viac o histórii husaciny v tejto obci a v čom spočíva kvalita jej mäska. Na naše otázky nám…
Ak ste prevádzkar, majiteľ, alebo kuchár v hoteli, reštaurácii alebo kaviarni, chceme Vám dať do pozornosti podujatie určené priamo pre Vás. Ak chcete posunúť Vašu prevádzku dopredu, dozvedieť sa ake sú nové trendy,…
Nie je tomu dávno, čo mali zabíjačky pevné miesto v kalendári každej rodiny. Príbuzní a známi sa zišli, niečo sa pokrájalo, niečo sa popilo, utužili sa vzťahy.
Piaty ročník Zimného festivalu jedál je už v plnom prúde. Po dvoch otváracích večerách v bratislavskej reštaurácii Cubes a košickom Baránku si až do polovice februára 2017 môžu milovníci rôznych dobrôt vyberať z…Jana Janků