SME

Odovzdávanie kuchárskej varechy v reštaurácii HU:MAN

S príchodom jesene odovzdal Ľubomír Herko pomyselnú štafetu jedinečného konceptu reštaurácie HU:MAN v podobe kuchárskej varechy. Jej držiteľom sa stal v gastronomickom svete uznávaný priekopník Peter Ďurčo.

(Zdroj: Reštaurácia HU:MAN)

Poďakovanie patrí práve šéfkuchárovi Ľubomírovi Herkovi, ktorý stál pri zrode reštaurácie HU:MAN a zanechal v nej nezameniteľný rukopis.

Peter Ďurčo nadväzuje na filozofiu reštaurácie HU:MAN, do ktorej prinesie kus vlastného kulinárskeho umenia. Je stúpencom myšlienky tzv. slow food stravovania, teda životného štýlu, ktorý uznáva predovšetkým pôžitok z jedla pripraveného z lokálnych surovín a kladie dôraz na ich čerstvosť.

Je taktiež členom Gourmet klubu a držiteľom titulu „ Reštaurácia Pána šéfkuchára“ v publikácii TREND top reštaurácie a hotely 2010. Pravidelne stážuje v špičkových reštauráciách v zahraničí, zúčastňuje sa svetových gastronomických súťažiach a jeho kulinárske dobroty Vám prinášame na tanier aj v reštaurácii HU:MAN.

SkryťVypnúť reklamu

Jeho bohaté skúsenosti v oblasti gastronómie prispievajú k nevšedným gurmánskym zážitkom a príprave tematicky originálnych jedál, vďaka ktorým si budete môcť užiť explóziu chutí a vôní.

V blízkej budúcnosti sa môžete tešiť na špeciality z našich ciest. Ponúkneme Vám francúzsku, taliansku, stredomorskú alebo orientálnu kuchyňu, no a samozrejme aj domácu kuchyňu v skvelom prevedení.

Len tí najlepší kuchári pod taktovkou Petra Ďurča a profesionálne vyškolený personál sa postará o to, aby sa z Vašej návštevy stal neopakovateľný gastronomický zážitok, umocnený pohodovou atmosférou v dizajnovom prostredí plnom zelene.

Veríme, že práve vďaka vašim návštevám a dlhodobej priazni bude môcť naša hviezdička zažiariť nielen na domácom gastronomickom nebi.

Tešíme sa na vás a zároveň vás pozývame na Kačacie hody, ktoré sú u nás už v plnom prúde a budú trvať do 5.11.2017.

SkryťVypnúť reklamu

Na kačacie hody plynulo nadviažu Husacie hody v trvaní od 5.11. - 25.11.2017.

Všetci ste vítaní!

Komerčné články

  1. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad
  2. Zachránili posledný ostrov pre čajky na Dunaji
  3. Vitamín Cg: Kľúč k žiarivejšej a zjednotenej pleti
  4. Čerstvé hlavičky sú v plnom prúde, komu dáte svoj hlas?
  5. Viete správne založiť oheň? Podľa kachliara to robíte zle
  6. NESTO ponúka nadštandardné bývanie na hranici mesta a prírody
  7. Kúsok Slovenska na tanieri: domáce potraviny sú stávka na istotu
  8. Nová možnosť investovania s garantovaným rastom až 6 %
  1. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad
  2. Záver vojny bol pre mnohých Slovákov životnou skúškou
  3. V Japonsku vlaky meškajú len vo filmoch. Aj jedlo má pravidlá
  4. LESY SR otvorili Poľanu: Nová cesta pre ľudí aj prírodu
  5. Tatra banka uvádza nový produkt Digitálna hypotéka
  6. Zachránili posledný ostrov pre čajky na Dunaji
  7. Vitamín Cg: Kľúč k žiarivejšej a zjednotenej pleti
  8. Čerstvé hlavičky sú v plnom prúde, komu dáte svoj hlas?
  1. Viete správne založiť oheň? Podľa kachliara to robíte zle 15 575
  2. Nová hala v Istropolise zaplní chýbajúce miesto na mape kultúry 7 973
  3. V Japonsku vlaky meškajú len vo filmoch. Aj jedlo má pravidlá 5 275
  4. Zachránili posledný ostrov pre čajky na Dunaji 3 648
  5. Nová možnosť investovania s garantovaným rastom až 6 % 3 320
  6. Majiteľka Boxito: Podnikanie zvláda vďaka multifunkčnému vozidlu 2 729
  7. Čerstvé hlavičky sú v plnom prúde, komu dáte svoj hlas? 2 419
  8. NESTO ponúka nadštandardné bývanie na hranici mesta a prírody 2 169
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťZatvoriť reklamu