SME
Pondelok, 26. september, 2022 | Meniny má Edita

Odovzdávanie kuchárskej varechy v reštaurácii HU:MAN

S príchodom jesene odovzdal Ľubomír Herko pomyselnú štafetu jedinečného konceptu reštaurácie HU:MAN v podobe kuchárskej varechy. Jej držiteľom sa stal v gastronomickom svete uznávaný priekopník Peter Ďurčo.

(Zdroj: Reštaurácia HU:MAN)

Poďakovanie patrí práve šéfkuchárovi Ľubomírovi Herkovi, ktorý stál pri zrode reštaurácie HU:MAN a zanechal v nej nezameniteľný rukopis.

Peter Ďurčo nadväzuje na filozofiu reštaurácie HU:MAN, do ktorej prinesie kus vlastného kulinárskeho umenia. Je stúpencom myšlienky tzv. slow food stravovania, teda životného štýlu, ktorý uznáva predovšetkým pôžitok z jedla pripraveného z lokálnych surovín a kladie dôraz na ich čerstvosť.

Je taktiež členom Gourmet klubu a držiteľom titulu „ Reštaurácia Pána šéfkuchára“ v publikácii TREND top reštaurácie a hotely 2010. Pravidelne stážuje v špičkových reštauráciách v zahraničí, zúčastňuje sa svetových gastronomických súťažiach a jeho kulinárske dobroty Vám prinášame na tanier aj v reštaurácii HU:MAN.

SkryťVypnúť reklamu

Jeho bohaté skúsenosti v oblasti gastronómie prispievajú k nevšedným gurmánskym zážitkom a príprave tematicky originálnych jedál, vďaka ktorým si budete môcť užiť explóziu chutí a vôní.

V blízkej budúcnosti sa môžete tešiť na špeciality z našich ciest. Ponúkneme Vám francúzsku, taliansku, stredomorskú alebo orientálnu kuchyňu, no a samozrejme aj domácu kuchyňu v skvelom prevedení.

Len tí najlepší kuchári pod taktovkou Petra Ďurča a profesionálne vyškolený personál sa postará o to, aby sa z Vašej návštevy stal neopakovateľný gastronomický zážitok, umocnený pohodovou atmosférou v dizajnovom prostredí plnom zelene.

Veríme, že práve vďaka vašim návštevám a dlhodobej priazni bude môcť naša hviezdička zažiariť nielen na domácom gastronomickom nebi.

Tešíme sa na vás a zároveň vás pozývame na Kačacie hody, ktoré sú u nás už v plnom prúde a budú trvať do 5.11.2017.

SkryťVypnúť reklamu

Na kačacie hody plynulo nadviažu Husacie hody v trvaní od 5.11. - 25.11.2017.

Všetci ste vítaní!

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Branislav Cvik a Ľubomír Vančo zo spoločnosti Banskobystrický pivovar

Branislav Cvik a Ľubomír Vančo oživili banskobystrický pivovar zdevastovaný mečiarovským privatizérom.


2. sep
Ilustračné foto.

Zdraženie chleba bolo na Slovensku tretie najvyššie v EÚ.


TASR 20. sep

Mesto pod Tatrami. Aj takúto prezývku si vyslúžil Poprad ležiaci v Podtatranskej kotline. Ulice tu majú jedinečné čaro – horizont množstva z nich zdobia hrdo sa týčiace štíty Vysokých Tatier.


6. sep
Podniky sa musia pripraviť na rastúce ceny energií či potravín.

Pomoc štátu je takmer nulová.


31. aug
SkryťZatvoriť reklamu