Odovzdávanie kuchárskej varechy v reštaurácii HU:MAN

S príchodom jesene odovzdal Ľubomír Herko pomyselnú štafetu jedinečného konceptu reštaurácie HU:MAN v podobe kuchárskej varechy. Jej držiteľom sa stal v gastronomickom svete uznávaný priekopník Peter Ďurčo.

(Zdroj: Reštaurácia HU:MAN)

Poďakovanie patrí práve šéfkuchárovi Ľubomírovi Herkovi, ktorý stál pri zrode reštaurácie HU:MAN a zanechal v nej nezameniteľný rukopis.

Peter Ďurčo nadväzuje na filozofiu reštaurácie HU:MAN, do ktorej prinesie kus vlastného kulinárskeho umenia. Je stúpencom myšlienky tzv. slow food stravovania, teda životného štýlu, ktorý uznáva predovšetkým pôžitok z jedla pripraveného z lokálnych surovín a kladie dôraz na ich čerstvosť.

Je taktiež členom Gourmet klubu a držiteľom titulu „ Reštaurácia Pána šéfkuchára“ v publikácii TREND top reštaurácie a hotely 2010. Pravidelne stážuje v špičkových reštauráciách v zahraničí, zúčastňuje sa svetových gastronomických súťažiach a jeho kulinárske dobroty Vám prinášame na tanier aj v reštaurácii HU:MAN.

Jeho bohaté skúsenosti v oblasti gastronómie prispievajú k nevšedným gurmánskym zážitkom a príprave tematicky originálnych jedál, vďaka ktorým si budete môcť užiť explóziu chutí a vôní.

V blízkej budúcnosti sa môžete tešiť na špeciality z našich ciest. Ponúkneme Vám francúzsku, taliansku, stredomorskú alebo orientálnu kuchyňu, no a samozrejme aj domácu kuchyňu v skvelom prevedení.

Len tí najlepší kuchári pod taktovkou Petra Ďurča a profesionálne vyškolený personál sa postará o to, aby sa z Vašej návštevy stal neopakovateľný gastronomický zážitok, umocnený pohodovou atmosférou v dizajnovom prostredí plnom zelene.

Veríme, že práve vďaka vašim návštevám a dlhodobej priazni bude môcť naša hviezdička zažiariť nielen na domácom gastronomickom nebi.

Tešíme sa na vás a zároveň vás pozývame na Kačacie hody, ktoré sú u nás už v plnom prúde a budú trvať do 5.11.2017.

Na kačacie hody plynulo nadviažu Husacie hody v trvaní od 5.11. - 25.11.2017.

Všetci ste vítaní!

Hlavné správy zo Sme.sk

DOMOV

Kotlebovcom funkcionár so svastikou na hrudi neprekáža

Viditeľné tetovanie so svastikou je trestné.

SVET

Rusko vyhostilo slovenského vojenského diplomata

Krajinu má opustiť v priebehu 48 hodín.

DOMOV

Vlani mu o tisícku vyššie platy prekážali, Fico po roku otočil

Bugár kritizoval Smer a SNS, že neprišli s vlastnými riešením.

Stĺpček Zuzany Kepplovej

Kto si vytetuje svastiku, želá si problémy

Mali by sme ich kotlebovcom dopriať.

Neprehliadnite tiež

Desať receptov na najlepšie zimné dezerty s medom

Koláče, zákusky aj drobné pečivo.

Hostinec U Iváka je záhorská istota

Bez nadsádzky sa dá povedať, že v Hostinci u Iváka sa písali dejiny Záhorskej Bystrice. Veď od roku 1928, kedy ho manželia Štefan a Paula Ivákovci otvorili, nebolo v obci vážnejšej udalosti, ktorá by s týmto miestom nebola nejako spojená. Na to sa usilujú nadviazať aj noví prevádzkovatelia.

Zámocká palacinkáreň – Miesto, kde sa mení obyčajné na neobyčajné

Zámocká palacinkáreň je miesto, kde na Vás čakajú jedninečné palacinky, príjemná obsluha a posedenie s nádychom zámockej histórie.

Viete, ako pripraviť dokonalú kávu?

Káva je pre mnohých ľudí veľkým pôžitkom a dajú si na jej príprave a výslednej chuti skutočne záležať. Príprava správnej a kvalitnej kávy má presné pravidlá a pripraviť dokonalé espresso alebo cappuccino nie je vôbec jednoduché. V tomto krátkom kvíze zistíte, či aj vy máte správne znalosti o príprave tohto lahodného moku.