Odovzdávanie kuchárskej varechy v reštaurácii HU:MAN

S príchodom jesene odovzdal Ľubomír Herko pomyselnú štafetu jedinečného konceptu reštaurácie HU:MAN v podobe kuchárskej varechy. Jej držiteľom sa stal v gastronomickom svete uznávaný priekopník Peter Ďurčo.

(Zdroj: Reštaurácia HU:MAN)

Poďakovanie patrí práve šéfkuchárovi Ľubomírovi Herkovi, ktorý stál pri zrode reštaurácie HU:MAN a zanechal v nej nezameniteľný rukopis.

Peter Ďurčo nadväzuje na filozofiu reštaurácie HU:MAN, do ktorej prinesie kus vlastného kulinárskeho umenia. Je stúpencom myšlienky tzv. slow food stravovania, teda životného štýlu, ktorý uznáva predovšetkým pôžitok z jedla pripraveného z lokálnych surovín a kladie dôraz na ich čerstvosť.

Je taktiež členom Gourmet klubu a držiteľom titulu „ Reštaurácia Pána šéfkuchára“ v publikácii TREND top reštaurácie a hotely 2010. Pravidelne stážuje v špičkových reštauráciách v zahraničí, zúčastňuje sa svetových gastronomických súťažiach a jeho kulinárske dobroty Vám prinášame na tanier aj v reštaurácii HU:MAN.

Jeho bohaté skúsenosti v oblasti gastronómie prispievajú k nevšedným gurmánskym zážitkom a príprave tematicky originálnych jedál, vďaka ktorým si budete môcť užiť explóziu chutí a vôní.

V blízkej budúcnosti sa môžete tešiť na špeciality z našich ciest. Ponúkneme Vám francúzsku, taliansku, stredomorskú alebo orientálnu kuchyňu, no a samozrejme aj domácu kuchyňu v skvelom prevedení.

Len tí najlepší kuchári pod taktovkou Petra Ďurča a profesionálne vyškolený personál sa postará o to, aby sa z Vašej návštevy stal neopakovateľný gastronomický zážitok, umocnený pohodovou atmosférou v dizajnovom prostredí plnom zelene.

Veríme, že práve vďaka vašim návštevám a dlhodobej priazni bude môcť naša hviezdička zažiariť nielen na domácom gastronomickom nebi.

Tešíme sa na vás a zároveň vás pozývame na Kačacie hody, ktoré sú u nás už v plnom prúde a budú trvať do 5.11.2017.

Na kačacie hody plynulo nadviažu Husacie hody v trvaní od 5.11. - 25.11.2017.

Všetci ste vítaní!


          Hlavné správy zo Sme.sk

          KOMENTÁRE

          Bodka za obamovskou érou a Danko zasa vyskakuje (Schutzov týždeň)

          Zvláštna pochvala letí Macronovi, ktorý sa 15 rokov po Iraku nezľakol zaujať hodnotový postoj, a tým zvýrazniť jednotu Západu.

          BRATISLAVA

          Bratislava má novú atrakciu. Prechádzku vo výške 85 metrov

          Záujemcovia sa môžu pokochať výhľadom z parapetnej rímsy okolo reštaurácie Ufo.

          Neprehliadnite tiež

          Chuť Japonska v Žiline? Aj vy máte príležitosť byť jeho súčasťou.

          Japonská kuchyňa sa stáva čím ďalej, tým viac obľúbenou kuchyňou po celom svete. Výnimkou nie je ani Slovensko.

          Miesto, kde sa snúbi tradícia, idylická príroda a prvotriedna gastronómia

          Každá dovolenka, ktorú strávime na vysnenom mieste a s ľuďmi, na ktorých nám záleží, je doslovne rozprávková. Zažiť však rozprávku počas dovolenky neponúka každá destinácia.

          Aké je to byť šéfkuchárom v Hoteli Gino Park Palace?

          Nedávno sme mali možnosť stretnúť šéfkuchára Hotela Gino Park Palace a bolo to naozaj veľmi podnetné stretnutie.

          Reštauráciám zvyšujú tržby festivalové gurmánske špeciality

          Až o 25 percent sa zvýšili reštauráciám tržby po mesiaci trvania Zimného festivalu jedla.

          Najkľudnejšie miesto v Petržalke? Skúste BERG

          Uponáhľaná doba, dni plné stresu, pracovné tempo, ktoré niekedy hraničí so zvládnuteľnosťou a vy neviete kam sa „odložiť na reštart?“ Budeme vás navigovať.