Odovzdávanie kuchárskej varechy v reštaurácii HU:MAN

S príchodom jesene odovzdal Ľubomír Herko pomyselnú štafetu jedinečného konceptu reštaurácie HU:MAN v podobe kuchárskej varechy. Jej držiteľom sa stal v gastronomickom svete uznávaný priekopník Peter Ďurčo.

(Zdroj: Reštaurácia HU:MAN)

Poďakovanie patrí práve šéfkuchárovi Ľubomírovi Herkovi, ktorý stál pri zrode reštaurácie HU:MAN a zanechal v nej nezameniteľný rukopis.

Peter Ďurčo nadväzuje na filozofiu reštaurácie HU:MAN, do ktorej prinesie kus vlastného kulinárskeho umenia. Je stúpencom myšlienky tzv. slow food stravovania, teda životného štýlu, ktorý uznáva predovšetkým pôžitok z jedla pripraveného z lokálnych surovín a kladie dôraz na ich čerstvosť.

Je taktiež členom Gourmet klubu a držiteľom titulu „ Reštaurácia Pána šéfkuchára“ v publikácii TREND top reštaurácie a hotely 2010. Pravidelne stážuje v špičkových reštauráciách v zahraničí, zúčastňuje sa svetových gastronomických súťažiach a jeho kulinárske dobroty Vám prinášame na tanier aj v reštaurácii HU:MAN.

Jeho bohaté skúsenosti v oblasti gastronómie prispievajú k nevšedným gurmánskym zážitkom a príprave tematicky originálnych jedál, vďaka ktorým si budete môcť užiť explóziu chutí a vôní.

V blízkej budúcnosti sa môžete tešiť na špeciality z našich ciest. Ponúkneme Vám francúzsku, taliansku, stredomorskú alebo orientálnu kuchyňu, no a samozrejme aj domácu kuchyňu v skvelom prevedení.

Len tí najlepší kuchári pod taktovkou Petra Ďurča a profesionálne vyškolený personál sa postará o to, aby sa z Vašej návštevy stal neopakovateľný gastronomický zážitok, umocnený pohodovou atmosférou v dizajnovom prostredí plnom zelene.

Veríme, že práve vďaka vašim návštevám a dlhodobej priazni bude môcť naša hviezdička zažiariť nielen na domácom gastronomickom nebi.

Tešíme sa na vás a zároveň vás pozývame na Kačacie hody, ktoré sú u nás už v plnom prúde a budú trvať do 5.11.2017.

Na kačacie hody plynulo nadviažu Husacie hody v trvaní od 5.11. - 25.11.2017.

Všetci ste vítaní!

Hlavné správy zo Sme.sk

DOBRÉ RÁNO

Dobré ráno: Kamaráti aj odkazy cez médiá. Danko a Bugár

Ako sa vyvíjali vzťahy medzi SNS a Most-Híd.

KOMENTÁR PETRA TKAČENKA

Aj Rusi boli okupovaní, už si to len priznať

Patrili k najväčším obetiam boľševickej diktatúry.

Neprehliadnite tiež

Zábavný kvíz o varení

Otestujte sa, či máte vzťah k vareniu a patríte do kuchyne. Tak čo, hodí sa vám kuchárska zástera?

Viete v čom je francúzska kuchyňa výnimočná?

Francúzsko je vo svete preslávené najmä kvalitným vínom, syrmi, morskými plodmi, ako aj svojou originalitou, vysokou úrovňou prípravy jedál a pestrosťou pokrmov. Otestujte sa v kvíze o francúzskej kuchyni a zistite, v čom je jedinečná!

Vyznáte sa v svetovej gastronómii?

Otestujte sa a zistite, či ste skutočný odborník vo svete gastronómie. Ak radi varíte, listujete najnovšie kuchárky a trávite čas v kuchyni, tento kvíz určite hravo zvládnete!

Na tradičný japonský ramen chodia do Bratislavy aj Japonci z Olomouca

O tom, čo znamená pravý tradičný japonský ramen, kde si ho môžete dať a či aj Japonec príde na toto typické národné jedlo do bistra v Bratislave, sme sa rozprávali so spolumajiteľom Gonnsuke Ramen Petrom Bohovom.

Byť šéfkuchárom znamená kvalitne variť, ale aj pracovať so svojím tímom

Preto sme vyspovedali šéfkuchára NH Bratislava Gate One, Viliama Turčana, ktorý nám porozprával o svojich začiatkoch, ale aj o miestach, ktoré sa stali inšpiráciou jeho kuchyne.