SME

Gurmánsky zážitok pre každého už šiesty rok

Najlepšie reštaurácie Slovenska opäť na Zimnom festivale jedla 2018.

(Zdroj: zimnyfestivaljedla.sk)

Aj v tomto roku sa všetci gurmáni môžu tešiť na 6. ročník Zimného festivalu jedla , ktorý počas 30 dní ponúka návštevníkom možnosť nahliadnuť do regionálnej gastronómie všetkých kútov Slovenska. Festival prebieha priamo vo vybraných reštauráciách z gastronomického sprievodcu Gurmán na Slovensku. Každá reštaurácia má pripravené jedno-, dvoj- až trojchodové menu a pitný režim, ktoré návštevníkom ponúkajú za zvýhodnenú cenu.

Každoročne sa zapojí až okolo 40 najlepších reštaurácii z celého Slovenska, ktoré získali najvyššie hodnotenie v gastronomickom bedekri Gurmán na Slovensku. Tento rok ponúkajú svoje menu napríklad reštaurácie ako FOU ZOO z Bratislavy, ktoré sú ocenené zlatými vidličkami. V Košickom kraji bude pripravené menu v reštauráciách Camelot a Baránok. Ďalej sa do Zimného festivalu zapojí reštaurácia Villa Rosa, ktorá sa nachádza v Dunajskej Strede alebo Villa Nečas zo Žiliny. Zapojí sa aj obľúbená Chateau Čereňany.

SkryťVypnúť reklamu

Niektoré zo zúčastnených reštaurácií sú podľa bedekra Gurmán na Slovensku ocenené Zlatými vidličkami. Medzi držiteľov Zlatých vidličiek patria reštaurácie FUO ZOO, ktorá získala až 3 Zlaté vidličky a zaradila sa tým medzi najlepšie reštaurácie na Slovensku, Chateau Čereňany, ktorá ma na svojom konte 2 Zlaté vidličky alebo Villa Rosa, ktorá je držiteľom 1 Zlatej vidličky. Tieto reštaurácie si pripravili novinku v podobe špeciálneho 4-chodového menu za zvýhodnenú cenu.

Ďalšou novinkou Zimného festivalu jedla sú „Champagne POMMERY víkendy“. Vybrané reštaurácie budú v jednotlivých mestách podávať k menu navyše 2 poháre šumivého vína, čím sa festival stane ešte exkluzívnejší.

Reštaurácie si pre návštevníkov pripravia jedlá v troch kategóriách a to:

SkryťVypnúť reklamu
  • Naše ikonické jedlo

  • Chute regiónov

  • Kuchárova voľba

Návštevníci sa do festivalu zapoja po kúpení a následnom uhradení Degustačného kupónu, ktorý je v predpredaji od 1. decembra 2017. Degustačný kupón je skvelým darčekom či už na Vianoce alebo na Valentína pre každého gurmána, ktorý si rád pochutná na jedlách všetkých regiónov. Stačí si vybrať reštauráciu a vychutnať si jedinečný gurmánsky zážitok v reštaurácii vo vašom meste od 15. januára do 25. februára 2018.

Komerčné články

  1. Inštruktorky sebaobrany: Najväčšia hrozba nie je cudzí muž v tme
  2. Dobrý nápad na podnikanie nestačí. Firmy prezradili, čo funguje
  3. Realitný fond IAD IRF dosiahol historicky najvyššie zhodnotenie
  4. Ako zvládnuť podnikanie, rodinu aj voľný čas bez kompromisov?
  5. Môže hudba pomôcť neurologickým pacientom lepšie chodiť?
  6. Veterné parky: vizuálny smog alebo nová estetika energetiky?
  7. Elektrické autá v zahraničí: poplatky za nabíjanie a diaľnice
  8. Muži, nepodceňujte návštevu kardiológa. Srdce máte len jedno
  1. Skvelý sortiment za výnimočne nízke ceny nájdete v Pepco
  2. S nami máte prístup do všetkých záhrad
  3. Dobrý nápad na podnikanie nestačí. Firmy prezradili, čo funguje
  4. Ako pripraviť motorku na sezónu: Rady pre bezpečnú jazdu
  5. Ako zvládnuť podnikanie, rodinu aj voľný čas bez kompromisov?
  6. Realitný fond IAD IRF dosiahol historicky najvyššie zhodnotenie
  7. Emma Tekelyová a tvorenie na jarné dni a Veľkú noc
  8. Inštruktorky sebaobrany: Najväčšia hrozba nie je cudzí muž v tme
  1. Inštruktorky sebaobrany: Najväčšia hrozba nie je cudzí muž v tme 13 368
  2. AI o nej píše, že je symbolom odvahy. Kvôli jedinému protestu 8 966
  3. Dobrý nápad na podnikanie nestačí. Firmy prezradili, čo funguje 7 529
  4. Elektrické autá v zahraničí: poplatky za nabíjanie a diaľnice 6 700
  5. Muži, nepodceňujte návštevu kardiológa. Srdce máte len jedno 6 609
  6. Nevšedný ostrov. Ischia priťahuje pozornosť čoraz viac turistov 5 129
  7. Realitný fond IAD IRF dosiahol historicky najvyššie zhodnotenie 4 565
  8. Slovenskí milionári minulý rok bohatli rekordným tempom 3 355
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Michal Kordoš sa momentálne venuje kurzom varenia a pop-upom.

Varil v michelinských reštauráciách.


22

Hľadáte jedinečné gastronomické zážitky? Objavte výnimočné reštaurácie, ktoré ponúkajú nezabudnuteľné špeciality.


Peter Slačka v januári začal variť pre bistro Jolk.

Varil aj v michelinskej reštaurácii.


11

Vyhľadávaná reštaurácia McDonald's na Hornej Nitre prešla v týchto dňoch výraznou premenou, ktorá prináša viacero noviniek pre ešte lepší zákaznícky zážitok.


SkryťZatvoriť reklamu