SME

Grobský dvor – miesto, ktoré ponúka domácu atmosféru

Obdobie jesene je tu. Vychutnajte si domácu husacinu v Slovenskom Grobe. My sme navštívili Grobský dvor, kde nás privítali v príjemnej atmosfére v ich jesenne naladenej záhrade.

(Zdroj: Grobský dvor)

Čo bolo podnetom pre vznik reštaurácie Grobský dvor?

Keďže sme celý život pracovali v gastronómii, padla aj myšlienka vybudovať si niečo vlastné. S tým sme postupne začínali od roku 1993. Začiatky boli síce ťažké, avšak naše rozhodnutie určite neľutujeme a tešíme sa, že máme ďalších šikovných rodinných nasledovníkov.

Aký typ kuchyne ponúknete vašim hosťom?

Keď sa kdekoľvek spomenie Slovenský Grob, tak pre väčšinu je to predovšetkým symbolom husaciny. Tým pádom ako predjedlo radi ponúkneme našu domácu husaciu pečienku. Ako hlavné jedlo ponúkame domácu husacinu s červenou dusenou kapustou a s lokšami alebo knedľou. K nej radi ponúkneme destiláty, aby našim hosťom husacinku pekne strávilo či už marhuľovicou, jablkovicou, prípadne niečím iným. V rámci dezertu ponúkame aj štrúdle či už makovú, tvarohovú a orechovú.

SkryťVypnúť reklamu

Aké služby ponúkate vašim zákazníkom?

Prirodzene ponúkame reštauračné služby a ubytovanie, ktoré je k dispozícií pre 16 hostí. Radi ubytujeme zahraničných hostí, ale aj domácich, ktorí si tak môžu večer vychutnať vínko. V exteriéri ponúkame pre hostí našu krásnu záhradu s posedením a domácim ihriskom pre deti. V našej záhrade je kapacita až 60 osôb. V rámci gastronómie ponúkame aj rôzne vína z našej vlastnej vínnej pivnice. Samozrejme ponúkame aj degustácie vína, pričom prevaha vín je zo Slovenska.

Používate produkty zo Slovenska?

Áno, samozrejme mäso, ale aj ostatné potraviny zo Slovenska. Obľúbenejšie u nás začínajú byť aj lokše na sladko s lekvárom, posypané orechmi alebo s makom. To sú naše slovenské palacinky.

Naše hodnotenie

Výhodou je ich krásna, farebná záhrada, ktorá vás naladí na domácu atmosféru. Interiér poskytuje dostatočne veľké priestory pre rodinné oslavy, či firemné akcie, pričom si môžete vychutnať aj rôznu paletu vín, ktoré ponúkajú. Nie všetky reštaurácie v Slovenskom Grobe disponujú aj možnosťou ubytovania sa, čo je rozhodne ich veľká výhoda.

SkryťVypnúť reklamu

Komerčné články

  1. Inštruktorky sebaobrany: Najväčšia hrozba nie je cudzí muž v tme
  2. Dobrý nápad na podnikanie nestačí. Firmy prezradili, čo funguje
  3. Realitný fond IAD IRF dosiahol historicky najvyššie zhodnotenie
  4. Ako zvládnuť podnikanie, rodinu aj voľný čas bez kompromisov?
  5. Môže hudba pomôcť neurologickým pacientom lepšie chodiť?
  6. Veterné parky: vizuálny smog alebo nová estetika energetiky?
  7. Elektrické autá v zahraničí: poplatky za nabíjanie a diaľnice
  8. Muži, nepodceňujte návštevu kardiológa. Srdce máte len jedno
  1. Skvelý sortiment za výnimočne nízke ceny nájdete v Pepco
  2. S nami máte prístup do všetkých záhrad
  3. Dobrý nápad na podnikanie nestačí. Firmy prezradili, čo funguje
  4. Ako pripraviť motorku na sezónu: Rady pre bezpečnú jazdu
  5. Ako zvládnuť podnikanie, rodinu aj voľný čas bez kompromisov?
  6. Realitný fond IAD IRF dosiahol historicky najvyššie zhodnotenie
  7. Emma Tekelyová a tvorenie na jarné dni a Veľkú noc
  8. Inštruktorky sebaobrany: Najväčšia hrozba nie je cudzí muž v tme
  1. Inštruktorky sebaobrany: Najväčšia hrozba nie je cudzí muž v tme 13 368
  2. AI o nej píše, že je symbolom odvahy. Kvôli jedinému protestu 8 966
  3. Dobrý nápad na podnikanie nestačí. Firmy prezradili, čo funguje 7 529
  4. Elektrické autá v zahraničí: poplatky za nabíjanie a diaľnice 6 700
  5. Muži, nepodceňujte návštevu kardiológa. Srdce máte len jedno 6 609
  6. Nevšedný ostrov. Ischia priťahuje pozornosť čoraz viac turistov 5 129
  7. Realitný fond IAD IRF dosiahol historicky najvyššie zhodnotenie 4 565
  8. Slovenskí milionári minulý rok bohatli rekordným tempom 3 355
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Michal Kordoš sa momentálne venuje kurzom varenia a pop-upom.

Varil v michelinských reštauráciách.


22

Hľadáte jedinečné gastronomické zážitky? Objavte výnimočné reštaurácie, ktoré ponúkajú nezabudnuteľné špeciality.


Peter Slačka v januári začal variť pre bistro Jolk.

Varil aj v michelinskej reštaurácii.


11

Vyhľadávaná reštaurácia McDonald's na Hornej Nitre prešla v týchto dňoch výraznou premenou, ktorá prináša viacero noviniek pre ešte lepší zákaznícky zážitok.


SkryťZatvoriť reklamu