Ľubomír Herko Vás pozýva na Tradičnú slovenskú zabíjačku

Nie je tomu dávno, čo mali zabíjačky pevné miesto v kalendári každej rodiny. Príbuzní a známi sa zišli, niečo sa pokrájalo, niečo sa popilo, utužili sa vzťahy.

(Zdroj: www.human.sk)

Vráťte sa s nami do čias minulých a príďte so svojimi blízkymi 25.02.2017 od 09:00 do 15:00 do areálu eXtreme park prežiť atmosféru Tradičnej slovenskej zabíjačky.

Chuť čerstvých klobások, jaterníc a oškvarkov, ktoré v minulosti putovali až na pánsky stôl Vám naservírujú naši skvelí šéfkuchári z reštaurácieHU:MAN - Ľubomír Herko a Michal Vajda. Okrem gastronomických špecialít Vám náš tím predvedie prípravu zabíjačkových špecialít, kde si príde na svoje nielen oko diváka, ale aj čuchové a chuťové poháriky. Atmosféru gazdovského dvora dotvorí vystúpenie detského súboru LIESKA z Centra voľného času a ľudová muzika Ferova družina. Plieskaním biču si vašu pozornosť a rešpekt získajú Liptovskí zbojníci a tradičný program dotvoria ukážky ľudových remesiel.

Pozývame vás na kvalitné vlastné výrobky, ale hlavne na gastronomický zážitok spojený s nevšednou atmosférou pre vás a vaše rodiny.


          Hlavné správy zo Sme.sk

          DOMOV

          Gašpar ide do civilu. O plánoch viac hovoriť nechce

          Ministerka Saková predstaví nového šéfa polície v pondelok. Ohlasuje väčšie zmeny.

          DOBRÉ RÁNO

          Dobré ráno: Bugár odmietol Fica, znepokojený nie je

          Ako Most povedal, že nepodporí návrh Smeru.

          TECH

          Čo všetko o vás vie váš telefón?

          Niektoré aplikácie si skladujú aj nahrávky vášho hlasu.

          Neprehliadnite tiež

          Viete, ako chutí dobrá káva?

          Iba 5 - 10 % ľudí, ktorí pijú kávu, sa zaujíma o kávový svet a vidí hodnotu dobrej a kvalitnej kávy. K zvyšovaniu tohto čísla napomáhajú kaviarne s ponukou kvalitných výberových a filtrovaných káv. Dávajú priestor novým pražiarňam a ukazujú ľuďom, ako chutí dobrá káva.

          Na tradičný japonský ramen chodia do Bratislavy aj Japonci z Olomouca

          O tom, čo znamená pravý tradičný japonský ramen, kde si ho môžete dať a či aj Japonec príde na toto typické národné jedlo do bistra v Bratislave, sme sa rozprávali so spolumajiteľom Gonnsuke Ramen Petrom Bohovom.

          Byť šéfkuchárom znamená kvalitne variť, ale aj pracovať so svojím tímom

          Preto sme vyspovedali šéfkuchára NH Bratislava Gate One, Viliama Turčana, ktorý nám porozprával o svojich začiatkoch, ale aj o miestach, ktoré sa stali inšpiráciou jeho kuchyne.

          Chuť Japonska v Žiline? Aj vy máte príležitosť byť jeho súčasťou

          Japonská kuchyňa sa stáva čím ďalej, tým viac obľúbenou kuchyňou po celom svete. Výnimkou nie je ani Slovensko.

          Miesto, kde sa snúbi tradícia, idylická príroda a prvotriedna gastronómia

          Každá dovolenka, ktorú strávime na vysnenom mieste a s ľuďmi, na ktorých nám záleží, je doslovne rozprávková. Zažiť však rozprávku počas dovolenky neponúka každá destinácia.