Ľubomír Herko Vás pozýva na Tradičnú slovenskú zabíjačku

Nie je tomu dávno, čo mali zabíjačky pevné miesto v kalendári každej rodiny. Príbuzní a známi sa zišli, niečo sa pokrájalo, niečo sa popilo, utužili sa vzťahy.

(Zdroj: www.human.sk)

Vráťte sa s nami do čias minulých a príďte so svojimi blízkymi 25.02.2017 od 09:00 do 15:00 do areálu eXtreme park prežiť atmosféru Tradičnej slovenskej zabíjačky.

Chuť čerstvých klobások, jaterníc a oškvarkov, ktoré v minulosti putovali až na pánsky stôl Vám naservírujú naši skvelí šéfkuchári z reštaurácieHU:MAN - Ľubomír Herko a Michal Vajda. Okrem gastronomických špecialít Vám náš tím predvedie prípravu zabíjačkových špecialít, kde si príde na svoje nielen oko diváka, ale aj čuchové a chuťové poháriky. Atmosféru gazdovského dvora dotvorí vystúpenie detského súboru LIESKA z Centra voľného času a ľudová muzika Ferova družina. Plieskaním biču si vašu pozornosť a rešpekt získajú Liptovskí zbojníci a tradičný program dotvoria ukážky ľudových remesiel.

Pozývame vás na kvalitné vlastné výrobky, ale hlavne na gastronomický zážitok spojený s nevšednou atmosférou pre vás a vaše rodiny.

Hlavné správy zo Sme.sk

DOMOV

Koho odfotili s Kollárom či Lipšicom? Politici a mafiáni na fotkách

Súd na kauciu prepustil z väzby Ľubomíra Kudličku, považovaného za šéfa gangu takáčovcov. Bol na prvej fotke spájajúcej mafiu a politika.

TECH

O krok bližšie k základni na Mesiaci. Je plný vody

Voda sa na Mesiac dostala krátko po jeho vzniku.

Neprehliadnite tiež

Neobmedzujte v sa v jedení a zistite, čo má spoločné Mrlík čilský s avokádom

Všimli ste si, že prvá tretina leta je už za nami? Hoci sa teplé dni striedajú s chladnejšími, viac je tých teplých a tak zhadzujeme nielen jednotlivé kúsky oblečenia, ale taktiež nejaké to kilo, či dva, tri , štyri...

Svet karamelovej vône - čerstvo pražená káva z Caffe4U

Arabské víno, tak mnoho Európanov v minulosti nazývalo kávu. Dnes ju mnohí poznajú len ako tmavé čokoládové zrniečka uchované v rôznych nádobách, ktoré sú skladované v obchodných reťazcoch.

Rýchlo a zdravo vo vlastnej réžii

So zvyšujúcimi teplotami nás prirodzene prechádza aj chuť na ťažké jedlá, ľudia viac preferujú ľahké šaláty, studené polievky či smoothie. Prinášame vám preto pár zaujímavých kombinácií, ktoré vás nie len osviežia, ale aj spoľahlivo zasýtia.

Ako si doma pripraviť suši, pozrite si podrobný postup

Prečo hipsteri uprednostňujú surovú rybu pred údenáčmi?