Ľubomír Herko Vás pozýva na Tradičnú slovenskú zabíjačku

Nie je tomu dávno, čo mali zabíjačky pevné miesto v kalendári každej rodiny. Príbuzní a známi sa zišli, niečo sa pokrájalo, niečo sa popilo, utužili sa vzťahy.

(Zdroj: www.human.sk)

Vráťte sa s nami do čias minulých a príďte so svojimi blízkymi 25.02.2017 od 09:00 do 15:00 do areálu eXtreme park prežiť atmosféru Tradičnej slovenskej zabíjačky.

Chuť čerstvých klobások, jaterníc a oškvarkov, ktoré v minulosti putovali až na pánsky stôl Vám naservírujú naši skvelí šéfkuchári z reštaurácieHU:MAN - Ľubomír Herko a Michal Vajda. Okrem gastronomických špecialít Vám náš tím predvedie prípravu zabíjačkových špecialít, kde si príde na svoje nielen oko diváka, ale aj čuchové a chuťové poháriky. Atmosféru gazdovského dvora dotvorí vystúpenie detského súboru LIESKA z Centra voľného času a ľudová muzika Ferova družina. Plieskaním biču si vašu pozornosť a rešpekt získajú Liptovskí zbojníci a tradičný program dotvoria ukážky ľudových remesiel.

Pozývame vás na kvalitné vlastné výrobky, ale hlavne na gastronomický zážitok spojený s nevšednou atmosférou pre vás a vaše rodiny.

Hlavné správy zo Sme.sk

SVET

Pomýlil som sa. Trumpove výhovorky kritiku nezastavili

Trump tvrdí, že vyjadrenia v Helsinkách myslel presne naopak. Nie je to prvýkrát.

KULTÚRA

Čím je starší, tým je horší? Merčiak má zodpovednosť, akú si nikto neželá

Niekto má smolu, že jeho práca nie je anonymná.

Neprehliadnite tiež

Zábavný kvíz o varení

Otestujte či máte vzťah k vareniu a patríte do kuchyne. Tak čo, hodí sa vám kuchárska zástera?

Viete v čom je francúzska kuchyňa výnimočná?

Francúzsko je vo svete preslávené najmä kvalitným vínom, syrmi, morskými plodmi, ako aj svojou originalitou, vysokou úrovňou prípravy jedál a pestrosťou pokrmov. Otestujte sa v kvíze o francúzskej kuchyni a zistite, v čom je jedinečná!

Vyznáte sa v svetovej gastronómii?

Otestujte sa a zistite, či ste skutočný odborník vo svete gastronómie. Ak radi varíte, listujete najnovšie kuchárky a trávite čas v kuchyni, tento kvíz určite hravo zvládnete!

Na tradičný japonský ramen chodia do Bratislavy aj Japonci z Olomouca

O tom, čo znamená pravý tradičný japonský ramen, kde si ho môžete dať a či aj Japonec príde na toto typické národné jedlo do bistra v Bratislave, sme sa rozprávali so spolumajiteľom Gonnsuke Ramen Petrom Bohovom.

Byť šéfkuchárom znamená kvalitne variť, ale aj pracovať so svojím tímom

Preto sme vyspovedali šéfkuchára NH Bratislava Gate One, Viliama Turčana, ktorý nám porozprával o svojich začiatkoch, ale aj o miestach, ktoré sa stali inšpiráciou jeho kuchyne.