INZERCIA

Najkľudnejšie miesto v Petržalke? Skúste BERG

Uponáhľaná doba, dni plné stresu, pracovné tempo, ktoré niekedy hraničí so zvládnuteľnosťou a vy neviete kam sa „odložiť na reštart?“ Budeme vás navigovať.

(Zdroj: Penzión Berg)

Miesto ukryté v starej Petržalke, presnejšie v nie veľmi lukratívnej industriálnej časti, poskytuje reštaurácia spolu s penziónom Berg útočisko mnohým návštevníkom.

Povedzme si na rovinu, ísť niekam v Bratislave a nerozmýšľať nad parkovaním, je častokrát nereálne. No vlastné parkovisko, ktorým prevádzka disponuje uberá ťarchu nejednému. Príchod k miestu lemuje pestovaná zeleň rôzneho druhu a umocňuje tak pocit oázy pokoja.

Svojský charakter tohto „živého organizmu“ spôsobuje zabúdanie na čas. Jednoducho človek čerpá z atmosféry, ktorej je na rozdávanie. Súkromné, či pracovné stretnutia sú na Bergu jedinečné vďaka mnohým činiteľom. V prostredí pripomínajúcom toskánsky vidiek i francúzske Provensálsko, vítaní usmievajúcim personálom.

Kuchári, ktorí mnohoročne v zosynchronizovaných zostavách pripravujú vynikajúce jedlá tradičnej slovenskej aj medzinárodnej kuchyne. Súčasťou tunajšieho pôžitkárstva sú čerstvé domáce dezerty i kvalitné vína širokého výberu.

Ideálne miesto pre raňajkové meetingy biznismenov, firemné obedy, oslavy s rodinnou či podvečer s priateľmi. Tlmené svetlá dotvárajú osobité čaro i pre zaľúbené holubičky. Napríklad obľúbenou kombináciou je šafránové rizoto pre „ňu“ a riadny steak pre „neho“.

Skúsení kávičkári aj večerní vychutnávači drinkov. Každý si príde na to svoje. A ak prvýkrát, isto nie posledný! Už po prvej návšteve sa Berg stáva pre mnohých opätovne vyhľadávaným miestom vďaka zaručenej spoľahlivosti a kvalite.

Na základe hodnotení v roku 2016, uverejnených portálom restauracie.sme.sk, získal Berg zaslúžene druhé miesto v kategórii Najlepšia reštaurácia v lokalite Bratislava. Takmer desaťročie poskytuje hosťom svoje služby v oblasti gastronómie i hoteliérstva. Napriek tomu je dodnes pre mnohých domácich Bratislavčanov neobjaveným miestom.

V časoch, kedy sa všetko mení neskutočnou rýchlosťou, Berg ostáva totožný.

Miesto s dušou, emóciou a najmä srdcom!

Hlavné správy zo Sme.sk

PREŠOV KORZÁR

Obvineného kanadského profesora sa zastávali aj matky dievčat (fotogaléria)

Mušinka: Tento prípad nie je detská pornografia.

Neprehliadnite tiež

Desať receptov na najlepšie zimné dezerty s medom

Koláče, zákusky aj drobné pečivo.

Hostinec U Iváka je záhorská istota

Bez nadsádzky sa dá povedať, že v Hostinci u Iváka sa písali dejiny Záhorskej Bystrice. Veď od roku 1928, kedy ho manželia Štefan a Paula Ivákovci otvorili, nebolo v obci vážnejšej udalosti, ktorá by s týmto miestom nebola nejako spojená. Na to sa usilujú nadviazať aj noví prevádzkovatelia.

Zámocká palacinkáreň – Miesto, kde sa mení obyčajné na neobyčajné

Zámocká palacinkáreň je miesto, kde na Vás čakajú jedninečné palacinky, príjemná obsluha a posedenie s nádychom zámockej histórie.

Viete, ako pripraviť dokonalú kávu?

Káva je pre mnohých ľudí veľkým pôžitkom a dajú si na jej príprave a výslednej chuti skutočne záležať. Príprava správnej a kvalitnej kávy má presné pravidlá a pripraviť dokonalé espresso alebo cappuccino nie je vôbec jednoduché. V tomto krátkom kvíze zistíte, či aj vy máte správne znalosti o príprave tohto lahodného moku.