SME

POZVÁNKA na HORECA PRO 2017

Ak ste prevádzkar, majiteľ, alebo kuchár v hoteli, reštaurácii alebo kaviarni, chceme Vám dať do pozornosti podujatie určené priamo pre Vás. Ak chcete posunúť Vašu prevádzku dopredu, dozvedieť sa ake sú nové trendy, zistiť ako sa dá zarobiť viac, určite prídite!

Zdroj: Martin PitoňákZdroj: Martin Pitoňák

Vo štvrtok 11.mája 2017, sa v čase 9.00 - 19.00 hod. v Grand Hoteli Pressburg v Bratislave uskutoční už 3.ročník medzinárodného podujatia, ktoré je zamerané len na reštaurácie a hotely (bez účasti širokej verejnosti). Vlani sme hostili 1121 registrovaných návštevníkov.

HORECA PRO

Horeca pro je podujatie, ktoré je kombináciou odborných prednášok, diskusií, live cooking, moderovaných degustácii a výstavy produktov a inovatívnych riešení pre HoReCa segment.

Program konferencie

Počas celého dňa budú prezentované témy (príprava kávy, raňajkové špeciality, sociálne siete – Facebook+Instagram, Marketing, Zamestnanci,... Prezentovať budú 15ti odborníci zo SR a ČR (majitelia úspešných reštaurácii, marketingoví a PR odborníci).

SkryťVypnúť reklamu

Live Cooking

„Mladé pušky“ slovenskej gastronómie: Michal Škorec (západ) – Peter Bracho (stred) – Michal Thiry (východ) + hosťujúci kuchár z Nórska - Jostein Medhus (Nórsky kulinársky inštitút).

Barmanské predstavenie

Miešanie netradičných nápojov.

EXPO

Môžete ochutnať nové, kvalitné gastro produkty (voda, víno, káva, pivné špeciály, destiláty) od viac ako 60 producentov z viacerých krajín.

Vstupné

Celý deň konferencia + program + neobmedzené bezplatné ochutnávky – len 30 EUR (s DPH) – vstupenky na na http://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/9885/horeca-pro-2017

Podrobné informácie o programe, partneroch a podporovateľoch, ako aj zoznam prezentujúcich vystavovateľov nájdete na stránke www.horecapro.sk, alebo na www.facebook.com/HORECAPROevent

Tento ročník prinesie dve novinky

1) podujatie zamerané na remeselné pivo CRAFT BEER PRO podujatie vytvára priestor pre stretnutie všetkých tých, ktorí to s remeselným pivom myslia vážne. Môžete osobne stretnúť a vypočuť si zástupcov známych remeselných pivovarov z celého sveta. Program podujatia sa bude venovať technickým otázkam v odvetví pivovarníctva. Široká verejnosť nebude mať na podujatie prístup.

SkryťVypnúť reklamu

2) Pracovný veľtrh pre širokú verejnosť - HORECA JOB FAIR. Na veľtrhu práce v oblasti cestovného ruchu (hotelierstva a gastronómie) so zameraním na Slovensko a okolité krajiny sa o pracovné miesta bude uchádzať cca 1500 uchádzačov: kuchári; čašníci; pomocné pracovné sily; barmani; someliéri; recepčné; chyžné; žiaci, študenti a absolventi stredných odborných škôl; zdravotne postihnutí uchádzači; uchádzači zo zahraničia a nezamestnaní (na podujatí sa nebudú poskytovať pečiatky pre potreby UPSVAR). Prácu budú ponúkať slovenské, české a rakúske hotely a reštaurácie.

Komerčné články

  1. Inštruktorky sebaobrany: Najväčšia hrozba nie je cudzí muž v tme
  2. Dobrý nápad na podnikanie nestačí. Firmy prezradili, čo funguje
  3. Realitný fond IAD IRF dosiahol historicky najvyššie zhodnotenie
  4. Ako zvládnuť podnikanie, rodinu aj voľný čas bez kompromisov?
  5. Môže hudba pomôcť neurologickým pacientom lepšie chodiť?
  6. Veterné parky: vizuálny smog alebo nová estetika energetiky?
  7. Elektrické autá v zahraničí: poplatky za nabíjanie a diaľnice
  8. Muži, nepodceňujte návštevu kardiológa. Srdce máte len jedno
  1. Skvelý sortiment za výnimočne nízke ceny nájdete v Pepco
  2. S nami máte prístup do všetkých záhrad
  3. Dobrý nápad na podnikanie nestačí. Firmy prezradili, čo funguje
  4. Ako pripraviť motorku na sezónu: Rady pre bezpečnú jazdu
  5. Ako zvládnuť podnikanie, rodinu aj voľný čas bez kompromisov?
  6. Realitný fond IAD IRF dosiahol historicky najvyššie zhodnotenie
  7. Emma Tekelyová a tvorenie na jarné dni a Veľkú noc
  8. Inštruktorky sebaobrany: Najväčšia hrozba nie je cudzí muž v tme
  1. Inštruktorky sebaobrany: Najväčšia hrozba nie je cudzí muž v tme 13 368
  2. AI o nej píše, že je symbolom odvahy. Kvôli jedinému protestu 8 966
  3. Dobrý nápad na podnikanie nestačí. Firmy prezradili, čo funguje 7 529
  4. Elektrické autá v zahraničí: poplatky za nabíjanie a diaľnice 6 700
  5. Muži, nepodceňujte návštevu kardiológa. Srdce máte len jedno 6 609
  6. Nevšedný ostrov. Ischia priťahuje pozornosť čoraz viac turistov 5 129
  7. Realitný fond IAD IRF dosiahol historicky najvyššie zhodnotenie 4 565
  8. Slovenskí milionári minulý rok bohatli rekordným tempom 3 355
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Michal Kordoš sa momentálne venuje kurzom varenia a pop-upom.

Varil v michelinských reštauráciách.


22

Hľadáte jedinečné gastronomické zážitky? Objavte výnimočné reštaurácie, ktoré ponúkajú nezabudnuteľné špeciality.


Peter Slačka v januári začal variť pre bistro Jolk.

Varil aj v michelinskej reštaurácii.


11

Vyhľadávaná reštaurácia McDonald's na Hornej Nitre prešla v týchto dňoch výraznou premenou, ktorá prináša viacero noviniek pre ešte lepší zákaznícky zážitok.


SkryťZatvoriť reklamu