POZVÁNKA na HORECA PRO 2017

Ak ste prevádzkar, majiteľ, alebo kuchár v hoteli, reštaurácii alebo kaviarni, chceme Vám dať do pozornosti podujatie určené priamo pre Vás. Ak chcete posunúť Vašu prevádzku dopredu, dozvedieť sa ake sú nové trendy, zistiť ako sa dá zarobiť viac, určite prídite!

Zdroj: Martin Pitoňák

Vo štvrtok 11.mája 2017, sa v čase 9.00 - 19.00 hod. v Grand Hoteli Pressburg v Bratislave uskutoční už 3.ročník medzinárodného podujatia, ktoré je zamerané len na reštaurácie a hotely (bez účasti širokej verejnosti). Vlani sme hostili 1121 registrovaných návštevníkov.

HORECA PRO

Horeca pro je podujatie, ktoré je kombináciou odborných prednášok, diskusií, live cooking, moderovaných degustácii a výstavy produktov a inovatívnych riešení pre HoReCa segment.

Program konferencie

Počas celého dňa budú prezentované témy (príprava kávy, raňajkové špeciality, sociálne siete – Facebook+Instagram, Marketing, Zamestnanci,... Prezentovať budú 15ti odborníci zo SR a ČR (majitelia úspešných reštaurácii, marketingoví a PR odborníci).

Live Cooking

„Mladé pušky“ slovenskej gastronómie: Michal Škorec (západ) – Peter Bracho (stred) – Michal Thiry (východ) + hosťujúci kuchár z Nórska - Jostein Medhus (Nórsky kulinársky inštitút).

Barmanské predstavenie

Miešanie netradičných nápojov.

EXPO

Môžete ochutnať nové, kvalitné gastro produkty (voda, víno, káva, pivné špeciály, destiláty) od viac ako 60 producentov z viacerých krajín.

Vstupné

Celý deň konferencia + program + neobmedzené bezplatné ochutnávky – len 30 EUR (s DPH) – vstupenky na na http://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/9885/horeca-pro-2017

Podrobné informácie o programe, partneroch a podporovateľoch, ako aj zoznam prezentujúcich vystavovateľov nájdete na stránke www.horecapro.sk, alebo na www.facebook.com/HORECAPROevent

Tento ročník prinesie dve novinky

1) podujatie zamerané na remeselné pivo CRAFT BEER PRO podujatie vytvára priestor pre stretnutie všetkých tých, ktorí to s remeselným pivom myslia vážne. Môžete osobne stretnúť a vypočuť si zástupcov známych remeselných pivovarov z celého sveta. Program podujatia sa bude venovať technickým otázkam v odvetví pivovarníctva. Široká verejnosť nebude mať na podujatie prístup.

2) Pracovný veľtrh pre širokú verejnosť - HORECA JOB FAIR. Na veľtrhu práce v oblasti cestovného ruchu (hotelierstva a gastronómie) so zameraním na Slovensko a okolité krajiny sa o pracovné miesta bude uchádzať cca 1500 uchádzačov: kuchári; čašníci; pomocné pracovné sily; barmani; someliéri; recepčné; chyžné; žiaci, študenti a absolventi stredných odborných škôl; zdravotne postihnutí uchádzači; uchádzači zo zahraničia a nezamestnaní (na podujatí sa nebudú poskytovať pečiatky pre potreby UPSVAR). Prácu budú ponúkať slovenské, české a rakúske hotely a reštaurácie.

Hlavné správy zo Sme.sk

KOMENTÁR PETRKA TKAČENKA

Babiš nám ponúkol pohľad do hlavy rozviedčika

V tomto svete sú ľudia kockami domina.

DOMOV

Sabotáž vyšetrovania korupcie u Kaliňáka už nevyšetrujú

Prokurátor Vasiľ Špirko podáva sťažnosť.

DOMOV

Bývalého príslušníka SIS Kosíka pustili z väznice v Mali

Kosík strávil v malijskom väzení dva roky.

Neprehliadnite tiež

Hostinec U Iváka je záhorská istota

Bez nadsádzky sa dá povedať, že v Hostinci u Iváka sa písali dejiny Záhorskej Bystrice. Veď od roku 1928, kedy ho manželia Štefan a Paula Ivákovci otvorili, nebolo v obci vážnejšej udalosti, ktorá by s týmto miestom nebola nejako spojená. Na to sa usilujú nadviazať aj noví prevádzkovatelia.

Zámocká palacinkáreň – Miesto, kde sa mení obyčajné na neobyčajné

Zámocká palacinkáreň je miesto, kde na Vás čakajú jedninečné palacinky, príjemná obsluha a posedenie s nádychom zámockej histórie.

Viete, ako pripraviť dokonalú kávu?

Káva je pre mnohých ľudí veľkým pôžitkom a dajú si na jej príprave a výslednej chuti skutočne záležať. Príprava správnej a kvalitnej kávy má presné pravidlá a pripraviť dokonalé espresso alebo cappuccino nie je vôbec jednoduché. V tomto krátkom kvíze zistíte, či aj vy máte správne znalosti o príprave tohto lahodného moku.

Vybrali sme jedenásť receptov na nepečené jablkové koláče

Jeseň vonia jablkami, pochutiť si môžete aj bez pečenia.