SME
Piatok, 30. október, 2020 | Meniny má Simon, SimonaKrížovkyKrížovky

POZVÁNKA na HORECA PRO 2017

Ak ste prevádzkar, majiteľ, alebo kuchár v hoteli, reštaurácii alebo kaviarni, chceme Vám dať do pozornosti podujatie určené priamo pre Vás. Ak chcete posunúť Vašu prevádzku dopredu, dozvedieť sa ake sú nové trendy, zistiť ako sa dá zarobiť viac, určite prídite!

Zdroj: Martin PitoňákZdroj: Martin Pitoňák

Vo štvrtok 11.mája 2017, sa v čase 9.00 - 19.00 hod. v Grand Hoteli Pressburg v Bratislave uskutoční už 3.ročník medzinárodného podujatia, ktoré je zamerané len na reštaurácie a hotely (bez účasti širokej verejnosti). Vlani sme hostili 1121 registrovaných návštevníkov.

HORECA PRO

Horeca pro je podujatie, ktoré je kombináciou odborných prednášok, diskusií, live cooking, moderovaných degustácii a výstavy produktov a inovatívnych riešení pre HoReCa segment.

Program konferencie

Počas celého dňa budú prezentované témy (príprava kávy, raňajkové špeciality, sociálne siete – Facebook+Instagram, Marketing, Zamestnanci,... Prezentovať budú 15ti odborníci zo SR a ČR (majitelia úspešných reštaurácii, marketingoví a PR odborníci).

Skryť Vypnúť reklamu

Live Cooking

„Mladé pušky“ slovenskej gastronómie: Michal Škorec (západ) – Peter Bracho (stred) – Michal Thiry (východ) + hosťujúci kuchár z Nórska - Jostein Medhus (Nórsky kulinársky inštitút).

Barmanské predstavenie

Miešanie netradičných nápojov.

EXPO

Môžete ochutnať nové, kvalitné gastro produkty (voda, víno, káva, pivné špeciály, destiláty) od viac ako 60 producentov z viacerých krajín.

Vstupné

Celý deň konferencia + program + neobmedzené bezplatné ochutnávky – len 30 EUR (s DPH) – vstupenky na na http://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/9885/horeca-pro-2017

Podrobné informácie o programe, partneroch a podporovateľoch, ako aj zoznam prezentujúcich vystavovateľov nájdete na stránke www.horecapro.sk, alebo na www.facebook.com/HORECAPROevent

Tento ročník prinesie dve novinky

1) podujatie zamerané na remeselné pivo CRAFT BEER PRO podujatie vytvára priestor pre stretnutie všetkých tých, ktorí to s remeselným pivom myslia vážne. Môžete osobne stretnúť a vypočuť si zástupcov známych remeselných pivovarov z celého sveta. Program podujatia sa bude venovať technickým otázkam v odvetví pivovarníctva. Široká verejnosť nebude mať na podujatie prístup.

Skryť Vypnúť reklamu

2) Pracovný veľtrh pre širokú verejnosť - HORECA JOB FAIR . Na veľtrhu práce v oblasti cestovného ruchu (hotelierstva a gastronómie) so zameraním na Slovensko a okolité krajiny sa o pracovné miesta bude uchádzať cca 1500 uchádzačov: kuchári; čašníci; pomocné pracovné sily; barmani; someliéri; recepčné; chyžné; žiaci, študenti a absolventi stredných odborných škôl; zdravotne postihnutí uchádzači; uchádzači zo zahraničia a nezamestnaní (na podujatí sa nebudú poskytovať pečiatky pre potreby UPSVAR). Prácu budú ponúkať slovenské, české a rakúske hotely a reštaurácie.

Skryť Vypnúť reklamu
Skryť Vypnúť reklamu
Skryť Vypnúť reklamu
Skryť Vypnúť reklamu

Hlavné správy zo Sme.sk

Žilinská nemocnica varuje pred režimom vojnovej medicíny

Bojnická nemocnica už nevie vyčleniť ďalšie lôžka pre pacientov s Covidom

Väčšina nemocníc má dostatok lôžok. Avšak hlavne tým na severe Slovenska začínajú akútne chýbať zdravotníci.
Dobré ráno

Dobré ráno: V Poľsku sú ľudia už týždeň v uliciach, zúri tam kultúrna vojna

Do protestov sa zapájajú desaťtisíce ľudí.

Podcast Dobré Ráno.

Fico žije v atmosfére strachu, jeho ľudia končia v putách

Šéf Smeru sa zastal viacerých zadržaných.

Predseda Smeru Robert Fico.
Komentár šéfredaktorky Beaty Balogovej

Trump patrí do múzea

Trump bol nesmiernou inšpiráciou pre všetkých populistov, ale aj autokratov.

Beata Balogová, šefredaktorka denníka SME

Neprehliadnite tiež

Ľubomír Trizuliak

HoReCa Summit 2020: Čo s gastronómiou v čase koronakrízy

Zapojte sa do diskusie s expertmi, ktorí sa podelia o skúsenosti z praxe a načrtnú predstavy o budúcnosti a fungovaní gastronómie.

#foodporn

Víno Bažalík: žije v maringotke a predáva biovína bez chémie

Víno zo Svätého Jura vyrábané ekologickými postupmi.

Michal Bažalík