POZVÁNKA na HORECA PRO 2017

Ak ste prevádzkar, majiteľ, alebo kuchár v hoteli, reštaurácii alebo kaviarni, chceme Vám dať do pozornosti podujatie určené priamo pre Vás. Ak chcete posunúť Vašu prevádzku dopredu, dozvedieť sa ake sú nové trendy, zistiť ako sa dá zarobiť viac, určite prídite!

Zdroj: Martin Pitoňák

Vo štvrtok 11.mája 2017, sa v čase 9.00 - 19.00 hod. v Grand Hoteli Pressburg v Bratislave uskutoční už 3.ročník medzinárodného podujatia, ktoré je zamerané len na reštaurácie a hotely (bez účasti širokej verejnosti). Vlani sme hostili 1121 registrovaných návštevníkov.

HORECA PRO

Horeca pro je podujatie, ktoré je kombináciou odborných prednášok, diskusií, live cooking, moderovaných degustácii a výstavy produktov a inovatívnych riešení pre HoReCa segment.

Program konferencie

Počas celého dňa budú prezentované témy (príprava kávy, raňajkové špeciality, sociálne siete – Facebook+Instagram, Marketing, Zamestnanci,... Prezentovať budú 15ti odborníci zo SR a ČR (majitelia úspešných reštaurácii, marketingoví a PR odborníci).

Live Cooking

„Mladé pušky“ slovenskej gastronómie: Michal Škorec (západ) – Peter Bracho (stred) – Michal Thiry (východ) + hosťujúci kuchár z Nórska - Jostein Medhus (Nórsky kulinársky inštitút).

Barmanské predstavenie

Miešanie netradičných nápojov.

EXPO

Môžete ochutnať nové, kvalitné gastro produkty (voda, víno, káva, pivné špeciály, destiláty) od viac ako 60 producentov z viacerých krajín.

Vstupné

Celý deň konferencia + program + neobmedzené bezplatné ochutnávky – len 30 EUR (s DPH) – vstupenky na na http://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/9885/horeca-pro-2017

Podrobné informácie o programe, partneroch a podporovateľoch, ako aj zoznam prezentujúcich vystavovateľov nájdete na stránke www.horecapro.sk, alebo na www.facebook.com/HORECAPROevent

Tento ročník prinesie dve novinky

1) podujatie zamerané na remeselné pivo CRAFT BEER PRO podujatie vytvára priestor pre stretnutie všetkých tých, ktorí to s remeselným pivom myslia vážne. Môžete osobne stretnúť a vypočuť si zástupcov známych remeselných pivovarov z celého sveta. Program podujatia sa bude venovať technickým otázkam v odvetví pivovarníctva. Široká verejnosť nebude mať na podujatie prístup.

2) Pracovný veľtrh pre širokú verejnosť - HORECA JOB FAIR. Na veľtrhu práce v oblasti cestovného ruchu (hotelierstva a gastronómie) so zameraním na Slovensko a okolité krajiny sa o pracovné miesta bude uchádzať cca 1500 uchádzačov: kuchári; čašníci; pomocné pracovné sily; barmani; someliéri; recepčné; chyžné; žiaci, študenti a absolventi stredných odborných škôl; zdravotne postihnutí uchádzači; uchádzači zo zahraničia a nezamestnaní (na podujatí sa nebudú poskytovať pečiatky pre potreby UPSVAR). Prácu budú ponúkať slovenské, české a rakúske hotely a reštaurácie.

Hlavné správy zo Sme.sk

DOMOV

Štefunko: Nešiel by som do toho, keby som mal byť bezvýznamný hráč

Predseda novej strany Progresívne Slovensko si trúfa vo voľbách na 15 percent. Kandidátov chce nasadiť už do tohtoročných komunáliek.

ŠPORT

Nechcel som, aby Nasťa odišla. Dnes to chápem, tvrdí jej brat

Ako je možné, že Kuzminová vyhráva, a naši nie, čudujú sa Rusi.

KOMENTÁRE

Štefunkov test politických zákonitostí

Vyzerá to, ako keby cielene trolovali voličov nezaujímavými témami.

Neprehliadnite tiež

Slovensko bude chutiť gurmánskymi špecialitami

Od 15. januára do 25. februára môžete prostredníctvom šiesteho ročníka Zimného festivalu jedla ochutnať Slovensko. Účastníci sa stanú gurmánmi v 37 reštauráciách vo všetkých krajoch po celom Slovensku.

Gurmánsky zážitok pre každého už šiesty rok

Najlepšie reštaurácie Slovenska opäť na Zimnom festivale jedla 2018.

Už ste skúsili Chilteco street food v Žiline ?

Pod taktovkou mexickej kuchyne jedlá spievajú farebnosťou, pikantnosťou a exotikou.

Zelená káva na chudnutie. Mýtus alebo fakt?

Zelená káva zažívala svoju najväčšiu slávu hlavne tak dva -tri roky dozadu a to prevažne v spojení s chudnutím.

Aj vynikajúcou kávou sa dá podporiť dobrá vec

V multižánrovej kaviarni HalmiSpace v Košiciach vyberajú pre svojich zákazníkov vždy tú najlepšiu kávu.