SME

Už ste skúsili Chilteco street food v Žiline ?

Pod taktovkou mexickej kuchyne jedlá spievajú farebnosťou, pikantnosťou a exotikou.

(Zdroj: Chilteco street food)

Burgre boli jasnou voľbou

Skupinka mladých ľudí sa rozhodla zaplniť dieru v ponuke žilinských reštaurácií a zariadení rýchleho občerstvenia, vzali osud do vlastných rúk a rozbehli podnik, v ktorom ponúkajú kvalitné jedlo za prijateľnú cenu.

Od januára minulého roka prináša CHILTECO do Žiliny pôžitok z „caliente“ chutí a sprevádza vás na kulinárskom výlete do Mexika.

Burgre boli jasnou voľbou ako sa odlíšiť od lacnej pizze, polotovarového kebabu a predražených, ale odfláknutých jedál.

Ochotný personál vždy rád vyhovie vašim požiadavkám a naplní hladné žalúdky. Chutné jedlá a uvoľnený koncept street foodu sú zárukou príjemných chvíľ s priateľmi, kolegami alebo rodinou.

SkryťVypnúť reklamu

Ponuka je pestrá

V ponuke je 7 burgrov, 2 burrita, hranolčeky, rôzne omáčky a dresingy, dvojité porcie mäsa a nápoje.

Určite vyskúšajte CHILTECO XL MENU, v ktorom si pochutíte na špeciálnom Chilteco burgri a mexickej limonáde.

Super je tiež každotýždenná ponuka iného, špeciálneho burgra za zvýhodnenú cenu.

Žiadne polotovary

Takmer všetko si vyrábajú sami. Na žemle majú vlastný tajný recept. Hranolčeky sú zo špeciálnej odrody zemiakov. Špecifickú chuť im dodáva príprava v hovädzom tuku. Mäso si sami melú aj ochucujú.

Pikantné suroviny typické pre mexickú kuchyňu majú od špecializovaného predajcu zo zahraničia. Výroba omáčok a dresingov je taktiež v ich réžii.

K úspechu vedie dlhá cesta

Na otázku, či je ťažké rozbehnúť úspešný podnik v Žiline sa majitelia jednoznačne zhodli na kladnej odpovedi.

SkryťVypnúť reklamu

Ak teda máte chuť na lahodný burger, chrumkavé belgické hranolky, pikantné chilli con carne alebo buritto, CHILTECO je to pravé pre vás.

Okrem dobrého pocitu z chutného jedla, podporíte aj začínajúci podnik plný mladých ľudí.

Komerčné články

  1. Ako rozoznať dobrú kávu? Poradí pražiarka
  2. Tunisko nie je len o plážach. Takto vyzerá mimo rezortu
  3. Maldivy mimo sezóny. Dážď prišiel dvakrát, vila za cenu izby
  4. Na Devín kyvadlovou dopravou zadarmo
  5. Za dovolenkové škody vyplatila Allianz o 41 percent viac
  6. Hodnotenie profesionála: Ako je Turecko pripravené na leto?
  7. Inšpirujte sa tajomstvom najšťastnejších krajín sveta
  8. Last minute zájazdov je každé leto menej. Kde ich ešte nájdete?
  1. Letná revolúcia a špeciál o mužoch a našich svetoch
  2. Tunisko nie je len o plážach. Takto vyzerá mimo rezortu
  3. Stanovisko LESY Slovenskej republiky, š. p.
  4. Maldivy mimo sezóny. Dážď prišiel dvakrát, vila za cenu izby
  5. Apartmány pri mori nie sú len pre smerákov. Kde nájdete lacné?
  6. Na Devín kyvadlovou dopravou zadarmo
  7. Za dovolenkové škody vyplatila Allianz o 41 percent viac
  8. Takto má vyzerať dostupný biznis notebook
  1. Maldivy mimo sezóny. Dážď prišiel dvakrát, vila za cenu izby 20 902
  2. Apartmány pri mori nie sú len pre smerákov. Kde nájdete lacné? 6 170
  3. Tunisko nie je len o plážach. Takto vyzerá mimo rezortu 4 948
  4. Hodnotenie profesionála: Ako je Turecko pripravené na leto? 4 157
  5. Na Devín kyvadlovou dopravou zadarmo 3 951
  6. Inšpirujte sa tajomstvom najšťastnejších krajín sveta 2 454
  7. Last minute zájazdov je každé leto menej. Kde ich ešte nájdete? 2 299
  8. Ako často treba čistiť fasádu? Niektoré si vystačia samy 2 265
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Eva a Peter Janíčkovci

Keď Eva a Peter Janíčkovci začali budovať Château Gbeľany, mali jasnú víziu - vytvoriť miesto, kde reštaurácia nebude len súčasťou hotela, ale samostatným dôvodom na návrat.


Cenu za TOP inováciu si odniesol autor projektu Štefánik - odkaz pre 21. storočie Matúš Tomáška.


TASR
Najviac bodov v kraji získala reštaurácia hotela Château Gbeľany.

Gault&Millau dal odporúčania.


Top reštaurácie do 10 eur.

Reštaurácie z bedekra Gault&Millau.


8
SkryťZatvoriť reklamu