SME
Piatok, 29. september, 2023 | Meniny má Michal, Michaela

Už ste skúsili Chilteco street food v Žiline ?

Pod taktovkou mexickej kuchyne jedlá spievajú farebnosťou, pikantnosťou a exotikou.

(Zdroj: Chilteco street food)

Burgre boli jasnou voľbou

Skupinka mladých ľudí sa rozhodla zaplniť dieru v ponuke žilinských reštaurácií a zariadení rýchleho občerstvenia, vzali osud do vlastných rúk a rozbehli podnik, v ktorom ponúkajú kvalitné jedlo za prijateľnú cenu.

Od januára minulého roka prináša CHILTECO do Žiliny pôžitok z „caliente“ chutí a sprevádza vás na kulinárskom výlete do Mexika.

Burgre boli jasnou voľbou ako sa odlíšiť od lacnej pizze, polotovarového kebabu a predražených, ale odfláknutých jedál.

Ochotný personál vždy rád vyhovie vašim požiadavkám a naplní hladné žalúdky. Chutné jedlá a uvoľnený koncept street foodu sú zárukou príjemných chvíľ s priateľmi, kolegami alebo rodinou.

SkryťVypnúť reklamu

Ponuka je pestrá

V ponuke je 7 burgrov, 2 burrita, hranolčeky, rôzne omáčky a dresingy, dvojité porcie mäsa a nápoje.

Určite vyskúšajte CHILTECO XL MENU, v ktorom si pochutíte na špeciálnom Chilteco burgri a mexickej limonáde.

Super je tiež každotýždenná ponuka iného, špeciálneho burgra za zvýhodnenú cenu.

Žiadne polotovary

Takmer všetko si vyrábajú sami. Na žemle majú vlastný tajný recept. Hranolčeky sú zo špeciálnej odrody zemiakov. Špecifickú chuť im dodáva príprava v hovädzom tuku. Mäso si sami melú aj ochucujú.

Pikantné suroviny typické pre mexickú kuchyňu majú od špecializovaného predajcu zo zahraničia. Výroba omáčok a dresingov je taktiež v ich réžii.

K úspechu vedie dlhá cesta

Na otázku, či je ťažké rozbehnúť úspešný podnik v Žiline sa majitelia jednoznačne zhodli na kladnej odpovedi.

SkryťVypnúť reklamu

Ak teda máte chuť na lahodný burger, chrumkavé belgické hranolky, pikantné chilli con carne alebo buritto, CHILTECO je to pravé pre vás.

Okrem dobrého pocitu z chutného jedla, podporíte aj začínajúci podnik plný mladých ľudí.

Komerčné články

  1. Vyrábajú lieky, ktoré poznali naše babky
  2. Ako si sporiť na dôchodok? Odpoveď vás možno prekvapí
  3. Unikátny kamión Hladinka smeruje na Bielu noc do Bratislavy
  4. Mexiko, Keňa či Maurícius. Cestujte za top exotikou z Viedne
  5. Aké tajomstvá skrýva kancelária šéfveliteľa?
  6. Umelá inteligencia už zajtra ovládne 5 miest na Slovensku!
  7. Slováci hlásili v lete až o 35 % viac škôd než minulý rok
  8. Všetkým lepí pred voľbami
  1. Vďaka Blue Berry™ si užívam život naplno!
  2. V sobotu môžete urobiť dobrú voľbu! Union víta nových poistencov
  3. Ako si sporiť na dôchodok? Odpoveď vás možno prekvapí
  4. Unikátny kamión Hladinka smeruje na Bielu noc do Bratislavy
  5. Vyrábajú lieky, ktoré poznali naše babky
  6. Mexiko, Keňa či Maurícius. Cestujte za top exotikou z Viedne
  7. TIPOS prichádza s aplikáciou, ktorá zjednoduší stávkovanie
  8. V PLANEO sú teraz spotrebiče až o 200 eur lacnejšie!
  1. Umelá inteligencia už zajtra ovládne 5 miest na Slovensku! 19 423
  2. Prešov si dlho pýtal obchvat, stáva sa slovenským skokanom 14 717
  3. Všetkým lepí pred voľbami 11 584
  4. Hladinka smeruje do Košíc! 8 193
  5. Až dve tretiny Slovenska majú mäkkú vodu. Čo na to naše cievy? 6 871
  6. Voľba srdcom je nespoľahlivá. Toto je najlepšia pomôcka 4 955
  7. Kaufland postavený z dreva? Áno, Bratislava má európsky unikát 4 438
  8. Aké tajomstvá skrýva kancelária šéfveliteľa? 4 013
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Soňa Makranská (33) vo svojom vegánskom bistre v Prievidzi. Na fotografii je spolu s priateľom Petrom Beňadikom.

Nevzdali to s touto krajinou.


12. sep
Viliam Hujík (vľavo) sa remeslu priúčal od svojho otca.

V rodine Hujíkovcov sa výrobe piva venuje tretia generácia.


19. sep
Niektorých poriadne boľavý chrbát zo zberu ešte len čaká, iní už majú prácu za sebou.

Dobrá úroda je, keď sa zo sto kíl urodí tona.


11. sep
Roman Untermajer, spolumajiteľ Fleur bakery a jeho syn Filip

Fleur bakery založil Roman Untermajer so sestrou Evou.


8. sep
SkryťZatvoriť reklamu