Už ste skúsili Chilteco street food v Žiline ?

Pod taktovkou mexickej kuchyne jedlá spievajú farebnosťou, pikantnosťou a exotikou.

(Zdroj: Chilteco street food)

Burgre boli jasnou voľbou

Skupinka mladých ľudí sa rozhodla zaplniť dieru v ponuke žilinských reštaurácií a zariadení rýchleho občerstvenia, vzali osud do vlastných rúk a rozbehli podnik, v ktorom ponúkajú kvalitné jedlo za prijateľnú cenu.

Od januára minulého roka prináša CHILTECO do Žiliny pôžitok z „caliente“ chutí a sprevádza vás na kulinárskom výlete do Mexika.

Burgre boli jasnou voľbou ako sa odlíšiť od lacnej pizze, polotovarového kebabu a predražených, ale odfláknutých jedál.

Ochotný personál vždy rád vyhovie vašim požiadavkám a naplní hladné žalúdky. Chutné jedlá a uvoľnený koncept street foodu sú zárukou príjemných chvíľ s priateľmi, kolegami alebo rodinou.

Ponuka je pestrá

V ponuke je 7 burgrov, 2 burrita, hranolčeky, rôzne omáčky a dresingy, dvojité porcie mäsa a nápoje.

Určite vyskúšajte CHILTECO XL MENU, v ktorom si pochutíte na špeciálnom Chilteco burgri a mexickej limonáde.

Super je tiež každotýždenná ponuka iného, špeciálneho burgra za zvýhodnenú cenu.

Žiadne polotovary

Takmer všetko si vyrábajú sami. Na žemle majú vlastný tajný recept. Hranolčeky sú zo špeciálnej odrody zemiakov. Špecifickú chuť im dodáva príprava v hovädzom tuku. Mäso si sami melú aj ochucujú.

Pikantné suroviny typické pre mexickú kuchyňu majú od špecializovaného predajcu zo zahraničia. Výroba omáčok a dresingov je taktiež v ich réžii.

K úspechu vedie dlhá cesta

Na otázku, či je ťažké rozbehnúť úspešný podnik v Žiline sa majitelia jednoznačne zhodli na kladnej odpovedi.

Ak teda máte chuť na lahodný burger, chrumkavé belgické hranolky, pikantné chilli con carne alebo buritto, CHILTECO je to pravé pre vás.

Okrem dobrého pocitu z chutného jedla, podporíte aj začínajúci podnik plný mladých ľudí.

Hlavné správy zo Sme.sk

Dobré ráno

Dobré ráno: Na generálnej prokuratúre sa vyplavuje špina

Čo sa dialo na generálnej prokuratúre.

ANALÝZA

Mayová prežila ďalšiu skúšku, no súboj štyroch sa nekončí

Premiérka musí sľubovať, ale nemá kam uhnúť.

Stĺpček Petra Schutza

Za situáciu si môžu Briti sami, ale sme v tom s nimi až po uši

Je dobré, že Brusel ponúka rokovania.

Neprehliadnite tiež

Desať receptov na najlepšie zimné dezerty s medom

Koláče, zákusky aj drobné pečivo.

Hostinec U Iváka je záhorská istota

Bez nadsádzky sa dá povedať, že v Hostinci u Iváka sa písali dejiny Záhorskej Bystrice. Veď od roku 1928, kedy ho manželia Štefan a Paula Ivákovci otvorili, nebolo v obci vážnejšej udalosti, ktorá by s týmto miestom nebola nejako spojená. Na to sa usilujú nadviazať aj noví prevádzkovatelia.

Zámocká palacinkáreň – Miesto, kde sa mení obyčajné na neobyčajné

Zámocká palacinkáreň je miesto, kde na Vás čakajú jedninečné palacinky, príjemná obsluha a posedenie s nádychom zámockej histórie.

Viete, ako pripraviť dokonalú kávu?

Káva je pre mnohých ľudí veľkým pôžitkom a dajú si na jej príprave a výslednej chuti skutočne záležať. Príprava správnej a kvalitnej kávy má presné pravidlá a pripraviť dokonalé espresso alebo cappuccino nie je vôbec jednoduché. V tomto krátkom kvíze zistíte, či aj vy máte správne znalosti o príprave tohto lahodného moku.