Pozvánky

POZVÁNKA na HORECA PRO 2017

Ak ste prevádzkar, majiteľ, alebo kuchár v hoteli, reštaurácii alebo kaviarni, chceme Vám dať do pozornosti podujatie určené priamo pre Vás. Ak chcete posunúť Vašu prevádzku dopredu, dozvedieť sa ake sú nové trendy,…2. máj 2017, o 15:18

Ľubomír Herko Vás pozýva na Tradičnú slovenskú zabíjačku

Nie je tomu dávno, čo mali zabíjačky pevné miesto v kalendári každej rodiny. Príbuzní a známi sa zišli, niečo sa pokrájalo, niečo sa popilo, utužili sa vzťahy.14. feb 2017, o 16:12

Gurmáni slávia svoj zimný festival

Piaty ročník Zimného festivalu jedál je už v plnom prúde. Po dvoch otváracích večerách v bratislavskej reštaurácii Cubes a košickom Baránku si až do polovice februára 2017 môžu milovníci rôznych dobrôt vyberať z…23. jan 2017, o 16:49

Tradičné Čipkárskô z Brusna si vychutnáte počas celého roka

Typické jedlo našich predkov, pochádzajúce priamo zo stredoslovenského regiónu, si môžete dopriať v reštaurácii hotela Brusno po celý rok.23. jan 2017, o 15:21

Zimný festival jedla 2017: Exkluzívny gurmánsky zážitok pre každého

Milovníci dobrého jedla a pitia sa majú na čo tešiť aj po sviatkoch. Zimný festival jedla opäť zaútočí na vaše chuťové poháriky aj po piatykrát.12. jan 2017, o 16:40

Reštaurácia SĽUK v Rusovciach: slovenská tradícia s moderným "lookom"

Je to pojem, značka vychýrená na Slovensku i vo svete. SĽUK. A na mieste, kde sa rodí tá úchvatná umelecká podoba ľudových tancov i piesní, sa rodia aj moderné jedlá. Pozývame vás do Rusoviec, kde sídli okrem…15. dec 2016, o 14:46

Interiér reštaurácie SĽUK

Sládkovia spojili chute šiestich druhov chmeľu

Pre nevšedné chuťové zážitky nemusia milovníci pivných špeciálov ďaleko cestovať, stačí navštíviť prevádzku zapojenú do programu Voľba sládkov. V novembri na nich čaká unikátny svetlý ležiak s plnou horkou chuťou a…18. nov 2016, o 12:10

Kačací pochod v reštaurácii HU:MAN

Executive chef reštaurácie HU:MAN Ľubomír Herko vás pozýva zažiť neopakovateľnú atmosféru kačacích hodov13. okt 2016, o 20:45

Zaujíma vás moderná gastronómia? Máme pre vás tip

Inšpiratívne spoločenské priestory Refinery Gallery v bratislavskom Vlčom hrdle zažijú 17. októbra gurmánske hody. Ozajstné i slovné. Na 3. ročníku medzinárodného odborného HoReCa sympózia GASTRONOMY SLOVAKIA sa…3. okt 2016, o 14:28

Už možno ochutnať novú stovku najlepších slovenských vín

To najlepšie zo slovenských pivníc môžu Slováci i zahraniční hostia už niekoľko rokov testovať v Národnom salóne vín SR. Ako chutí reprezentačná stovka pre ďalší ročník sa možno zistiť od 6. septembra 2016.6. sep 2016, o 12:31

Slávia pozýva oslavovať každý deň

Keby ste sa sprievodcu Košicami opýtali, ktoré miesto v meste dýcha secesiou, odpovedal by jednoznačne. Slávia.12. aug 2016, o 15:58

Interiér kaviarne Slávia.

LETO V HOTELI ZOCHOVA CHATA****

30. jún, 2016 Modra: Hotel Zochova chata **** je len na skok od Bratislavy a predsa sa nachádza v srdci zelených Malých Karpát. Okrem príjemného oddychu od horúčavy veľkomesta ponúka počas leta aj množstvo…30. jún 2016, o 15:10

Hotel Gino Park Palace – rozprávkovo bývať, kráľovsky jesť

Hotel Gino Park Palace – Kaštieľ Orlové v mestskej časti Orlové v Považskej Bystrici je výsledkom citlivej dvojročnej prestavby pod dohľadom pamiatkového úradu. Je symbolom luxusu, ušľachtilosti, vyberaného vkusu a…10. jún 2016, o 15:46

Reštaurácia Kolchury v Hoteli Gino Park

Bratislavský Simply Fresh Restaurant: jednoducho čerstvosť

Prechádzaním jednou z najdlhších bratislavských ulíc – Grösslingovou, vás zrejme upúta novogotický obytný dom. Za povšimnutie však stojí aj reštaurácia v jeho podzemných priestoroch – Simply Fresh Restaurant.23. máj 2016, o 14:03

Interiér reštaurácie Simply Fresh.

SLOVENSKÁ PIVNÁ KORUNKA 2016

Počas prvého májového týždňa sa v Bratislave už po desiaty raz stretli odborné degustačné komisie prestížnej súťaže Slovenská pivná korunka, aby posúdili kvalitu slovenských pív.19. máj 2016, o 15:21

Inzercia

Pivovary Topvar majú za sebou úspešný rok

Pivný trh na Slovensku po rokoch stagnácie zaznamenal v roku 2015 rast. Posilnil sa záujem spotrebiteľov o ležiaky, pokračovala obľuba prémiových značiek pív a nárast spotreby zaznamenalo aj nealkoholické pivo.…30. mar 2016, o 14:44

Inzercia

Hviezdy gastronomického neba na jednom mieste

Šéfkuchári špičkových reštaurácií sú ľudia zaneprázdnení – tých slovenských nevynímajúc. Ako povedal jeden z nich, ak by zrátal všetky hodiny, ktoré v kuchyni strávil, tak by mal nárok na dôchodok už pred…7. mar 2016, o 9:20

Gabriel Kocák

Nasledujúce články