SME
Utorok, 21. september, 2021 | Meniny má MatúšKrížovkyKrížovky

Pozvánky

Čo nového v Sushihanil v Žiline?

Reštaurácia Sushihanil je exkluzívnym zastúpením japonskej gastronómie, kultúry a pohostinnosti. Poskytujeme štýlové prostredie kozmopolitnej reštaurácie vhodné nielen na pracovné stretnutia ale aj pokoj a relaxačnú…
Inzercia
15. apr 2019, o 12:59
Japonská kuchyňa sa stáva čím ďalej, tým viac obľúbenou kuchyňou po celom svete. Výnimkou nie je ani Slovensko.
Inzercia
12. apr 2018, o 13:53
Začínali s pizzeriou v Košiciach. Na základe prvotného úspechu postupne otvárali ďalšie pizzerie a po presťahovaní sa do Bratislavy vznikol koncept I love pasta. 21. feb 2018, o 15:40
Nedávno sme mali možnosť stretnúť šéfkuchára Hotela Gino Park Palace a bolo to naozaj veľmi podnetné stretnutie.
Inzercia
16. feb 2018, o 16:48
Uponáhľaná doba, dni plné stresu, pracovné tempo, ktoré niekedy hraničí so zvládnuteľnosťou a vy neviete kam sa „odložiť na reštart?“ Budeme vás navigovať.
Inzercia
13. feb 2018, o 11:46
Prevádzka, ktorá sa môže pýšiť originálnou thajskou kuchyňou, vďaka šéfkuchárke priamo z Thajska. 12. feb 2018, o 14:14
Najlepšie reštaurácie Slovenska opäť na Zimnom festivale jedla 2018. 15. jan 2018, o 10:25
Pod taktovkou mexickej kuchyne jedlá spievajú farebnosťou, pikantnosťou a exotikou. 8. jan 2018, o 16:03
Zelená káva zažívala svoju najväčšiu slávu hlavne tak dva -tri roky dozadu a to prevažne v spojení s chudnutím. 21. dec 2017, o 15:43
V multižánrovej kaviarni HalmiSpace v Košiciach vyberajú pre svojich zákazníkov vždy tú najlepšiu kávu. 21. dec 2017, o 14:41
Fresh market sa môže chváliť ďalším skvelým food konceptom. Prvý hummus bar na Slovensku – Hummus and couscous bar si získava čoraz viac priaznivcov a my sa tešíme, že sme sa mohli čo to dozvedieť od majiteľa baru. 12. dec 2017, o 13:58
S príchodom jesene odovzdal Ľubomír Herko pomyselnú štafetu jedinečného konceptu reštaurácie HU:MAN v podobe kuchárskej varechy. Jej držiteľom sa stal v gastronomickom svete uznávaný priekopník Peter Ďurčo. 3. nov 2017, o 15:01
Milí páni, neberte si to osobne, no tento článok venujeme najmä vašim polovičkám. Žienky, čo by ste povedali na svadbu v krásnej záhrade? V Zlatom dukáte vám to s radosťou splnia. 27. okt 2017, o 11:03
Obdobie jesene je tu. Vychutnajte si domácu husacinu v Slovenskom Grobe. My sme navštívili Grobský dvor, kde nás privítali v príjemnej atmosfére v ich jesenne naladenej záhrade. 10. okt 2017, o 15:11
Jeseň je symbolom farebných stromov, vína či husaciny. Preto sme sa rozhodli zavítať do Slovenského Grobu, aby sme zistili viac o histórii husaciny v tejto obci a v čom spočíva kvalita jej mäska. Na naše otázky nám… 27. sep 2017, o 14:54
Ak ste prevádzkar, majiteľ, alebo kuchár v hoteli, reštaurácii alebo kaviarni, chceme Vám dať do pozornosti podujatie určené priamo pre Vás. Ak chcete posunúť Vašu prevádzku dopredu, dozvedieť sa ake sú nové trendy,… 2. máj 2017, o 15:18
Nie je tomu dávno, čo mali zabíjačky pevné miesto v kalendári každej rodiny. Príbuzní a známi sa zišli, niečo sa pokrájalo, niečo sa popilo, utužili sa vzťahy. 14. feb 2017, o 16:12
Piaty ročník Zimného festivalu jedál je už v plnom prúde. Po dvoch otváracích večerách v bratislavskej reštaurácii Cubes a košickom Baránku si až do polovice februára 2017 môžu milovníci rôznych dobrôt vyberať z… Jana Janků23. jan 2017, o 16:49
Typické jedlo našich predkov, pochádzajúce priamo zo stredoslovenského regiónu, si môžete dopriať v reštaurácii hotela Brusno po celý rok. 23. jan 2017, o 15:21
Milovníci dobrého jedla a pitia sa majú na čo tešiť aj po sviatkoch. Zimný festival jedla opäť zaútočí na vaše chuťové poháriky aj po piatykrát. 12. jan 2017, o 16:40
Skryť Zatvoriť reklamu