Poznáte najlepšiu reštauráciu na Slovensku?

Po prvýkrát portál restauracie.sme.sk v spolupráci s Pilsner Urquell spúšťa celoslovenskú súťaž „SME reštaurácia roka“.

Jaroslav Židek(Zdroj: www.albrechtrestaurant.com)

Cieľom súťaže nie je len poukázať na kvalitu a rozmanitosť reštauračných zariadení na Slovensku, ale hlavne ponúknuť hosťom to najlepšie z oblasti gastronómie.

Princíp celej súťaže je veľmi jednoduchý. Stačí si nájsť reštauráciu, ktorú ste navštívili alebo ste mali možnosť ochutnať jedlá z jej ponuky, otvoriť si jej profil na našej stránke a jedným kliknutím k nej pridať hodnotenie. Touto cestou sa dá nielen zapojiť do súťaže, ale taktiež pomáhate aj ostatným gurmánom zistiť o kvalite jedál a služieb v reštauráciách čo najviac. Čím viac hodnotení pridáte, tým sú vaše šance na výhru väčšie.

Prečo hodnotiť

Stránka restauracie.sme.sk združuje takmer 4500 podnikov na jednom mieste. Čí už hľadáte miesto, kde sa najesť alebo ste len zvedavý na kvalitu gastronómie vo vašom regióne, u nás istotne tieto informácie dostanete. Reštaurácie majú u nás vytvorený prehľadný profil so základnými informáciami. Stačí pár kliknutí a o reštauráciách sa dozviete to, čo potrebujete. Tým, že pridáte hodnotenie pre reštauráciu, pomôžete pri výbere tej najlepšej reštaurácie aj ostatným milovníkom dobrého jedla, ale aj bežným návštevníkom. Pomocou hodnotení taktiež poskytujete spätnú väzbu samotným reštauráciám a tým aj predpoklad na pozitívu zmenu, no čo je najdôležitejšie, zvyšujete svoje šance na výhru.

Reštaurácia Fou Zoo

Meno prvého výhercu sa dozvieme už tento týždeň

Celú súťaž sme odštartovali v polovici novembra a potrvá až do 15. januára, kedy vyžrebujeme aj posledného výhercu. Na výhercov čakajú tri skvelé ceny, z ktorých prvá si nájde svojho majiteľa už túto nedeľu. Jedná sa voucher do reštaurácie Fou Zoo v hodnote 100€. Druhá cena, víkendový pobyt na Zochovej Chate, si nájde výhercu mesiac na to a meno výhercu hlavej ceny, ktorou je škola varenia s Jaroslavom Židekom zistíme v januári 2016. Jeden z našich hodnotiteľov teda s príchodom nového roka získa jedinečnú šancu nazrieť do zákulisia príprav jedál priamo od špičkového šéfkuchára a taktiež možnosť priučiť sa čo-to kulinárskemu umeniu.

Hotel Zochova chata****

Viac ako len tri ceny

Po skončení súťaže, začiatkom februára, okrem výhercov vyhodnotíme aj reštaurácie s najlepšími hodnoteniami. V každom regióne, na základe hlasov od našich hodnotiteľov, oceníme reštauráciu diplomom „SME reštaurácia roka“. Takýmto titulom sa budú môcť preukázať len TOP reštaurácie. Samotné gastronomické zariadenia majú takto možnosť zistiť referencie priamo od ich návštevníkov. Pozitívne hodnotenia motivujú k ďalšiemu rozvoju a tie negatívne naopak dávajú podnety na zmeny. Takto jednoducho dokážeme spoločne zvyšovať kvalitu gastronómie na Slovensku.

Morský vlk/ Čierna ríbezľa/ Chobotnica

Ak chcete vedieť ešte viac...

... tak navštívte stránku restauracie.sme.sk/sutaz, kde nájdete všetky potrebné informácia a taktiež prehľadný návod ako hlasovať. Tak neváhajte a zapojte sa! Možno sa práve vaše hodnotenie stane tým víťazným a budete mať tú česť pričuchnúť k majstrovským kuchárskym schopnostiam Pána Žideka, možno ochutnáte jedinečné menu z reštaurácie Fou Zou alebo strávite krásny víkend na Zochovej Chate. Tak pridajte svoje hodnotenie hneď teraz a súťažte s nami!

[content type="fb" stype="fanpage" url="https://www.facebook.com/restauracie.sk"][/content]

Hlavné správy zo Sme.sk

DOMOV

Čudne rozdelené peniaze siahajú ku Kaliňákovmu známemu

Spoločnosť Highchem s pätnástimi zamestnancami a vyše miliónovými tržbami nemá podľa hodnotenia dostatočné odborné kapacity.

DOMOV

Sieť čelí exekúciám, dlžoby nespláca ani SDKÚ

Sieť nezaplatila vyše 500-tisíc eur, pre ktoré ju naháňajú exekútori.

Neprehliadnite tiež

Neobmedzujte v sa v jedení a zistite, čo má spoločné Mrlík čilský s avokádom

Všimli ste si, že prvá tretina leta je už za nami? Hoci sa teplé dni striedajú s chladnejšími, viac je tých teplých a tak zhadzujeme nielen jednotlivé kúsky oblečenia, ale taktiež nejaké to kilo, či dva, tri , štyri...

Svet karamelovej vône - čerstvo pražená káva z Caffe4U

Arabské víno, tak mnoho Európanov v minulosti nazývalo kávu. Dnes ju mnohí poznajú len ako tmavé čokoládové zrniečka uchované v rôznych nádobách, ktoré sú skladované v obchodných reťazcoch.

Rýchlo a zdravo vo vlastnej réžii

So zvyšujúcimi teplotami nás prirodzene prechádza aj chuť na ťažké jedlá, ľudia viac preferujú ľahké šaláty, studené polievky či smoothie. Prinášame vám preto pár zaujímavých kombinácií, ktoré vás nie len osviežia, ale aj spoľahlivo zasýtia.

Ako si doma pripraviť suši, pozrite si podrobný postup

Prečo hipsteri uprednostňujú surovú rybu pred údenáčmi?