Poznáte najlepšiu reštauráciu na Slovensku?

Po prvýkrát portál restauracie.sme.sk v spolupráci s Pilsner Urquell spúšťa celoslovenskú súťaž „SME reštaurácia roka“.

Jaroslav Židek(Zdroj: www.albrechtrestaurant.com)

Cieľom súťaže nie je len poukázať na kvalitu a rozmanitosť reštauračných zariadení na Slovensku, ale hlavne ponúknuť hosťom to najlepšie z oblasti gastronómie.

Princíp celej súťaže je veľmi jednoduchý. Stačí si nájsť reštauráciu, ktorú ste navštívili alebo ste mali možnosť ochutnať jedlá z jej ponuky, otvoriť si jej profil na našej stránke a jedným kliknutím k nej pridať hodnotenie. Touto cestou sa dá nielen zapojiť do súťaže, ale taktiež pomáhate aj ostatným gurmánom zistiť o kvalite jedál a služieb v reštauráciách čo najviac. Čím viac hodnotení pridáte, tým sú vaše šance na výhru väčšie.

Prečo hodnotiť

Stránka restauracie.sme.sk združuje takmer 4500 podnikov na jednom mieste. Čí už hľadáte miesto, kde sa najesť alebo ste len zvedavý na kvalitu gastronómie vo vašom regióne, u nás istotne tieto informácie dostanete. Reštaurácie majú u nás vytvorený prehľadný profil so základnými informáciami. Stačí pár kliknutí a o reštauráciách sa dozviete to, čo potrebujete. Tým, že pridáte hodnotenie pre reštauráciu, pomôžete pri výbere tej najlepšej reštaurácie aj ostatným milovníkom dobrého jedla, ale aj bežným návštevníkom. Pomocou hodnotení taktiež poskytujete spätnú väzbu samotným reštauráciám a tým aj predpoklad na pozitívu zmenu, no čo je najdôležitejšie, zvyšujete svoje šance na výhru.

Reštaurácia Fou Zoo

Meno prvého výhercu sa dozvieme už tento týždeň

Celú súťaž sme odštartovali v polovici novembra a potrvá až do 15. januára, kedy vyžrebujeme aj posledného výhercu. Na výhercov čakajú tri skvelé ceny, z ktorých prvá si nájde svojho majiteľa už túto nedeľu. Jedná sa voucher do reštaurácie Fou Zoo v hodnote 100€. Druhá cena, víkendový pobyt na Zochovej Chate, si nájde výhercu mesiac na to a meno výhercu hlavej ceny, ktorou je škola varenia s Jaroslavom Židekom zistíme v januári 2016. Jeden z našich hodnotiteľov teda s príchodom nového roka získa jedinečnú šancu nazrieť do zákulisia príprav jedál priamo od špičkového šéfkuchára a taktiež možnosť priučiť sa čo-to kulinárskemu umeniu.

Hotel Zochova chata****

Viac ako len tri ceny

Po skončení súťaže, začiatkom februára, okrem výhercov vyhodnotíme aj reštaurácie s najlepšími hodnoteniami. V každom regióne, na základe hlasov od našich hodnotiteľov, oceníme reštauráciu diplomom „SME reštaurácia roka“. Takýmto titulom sa budú môcť preukázať len TOP reštaurácie. Samotné gastronomické zariadenia majú takto možnosť zistiť referencie priamo od ich návštevníkov. Pozitívne hodnotenia motivujú k ďalšiemu rozvoju a tie negatívne naopak dávajú podnety na zmeny. Takto jednoducho dokážeme spoločne zvyšovať kvalitu gastronómie na Slovensku.

Morský vlk/ Čierna ríbezľa/ Chobotnica

Ak chcete vedieť ešte viac...

... tak navštívte stránku restauracie.sme.sk/sutaz, kde nájdete všetky potrebné informácia a taktiež prehľadný návod ako hlasovať. Tak neváhajte a zapojte sa! Možno sa práve vaše hodnotenie stane tým víťazným a budete mať tú česť pričuchnúť k majstrovským kuchárskym schopnostiam Pána Žideka, možno ochutnáte jedinečné menu z reštaurácie Fou Zou alebo strávite krásny víkend na Zochovej Chate. Tak pridajte svoje hodnotenie hneď teraz a súťažte s nami!

[content type="fb" stype="fanpage" url="https://www.facebook.com/restauracie.sk"][/content]

Hlavné správy zo Sme.sk

DOMOV

Policajti, vojaci aj vrtuľník. Vrahov Kubašiaka hľadali tri dni

Obvinenia voči Šajgalovi, ktorý je na úteku, odznova prejedná prvostupňový okresný súd.

KOMENTÁRE

Slovensko ničí lowcostová mentalita. Kedy s tým niečo urobíme?

Atmosféra nedôstojných príjmov nás ničí.

Neprehliadnite tiež

Odovzdávanie kuchárskej varechy v reštaurácii HU:MAN

S príchodom jesene odovzdal Ľubomír Herko pomyselnú štafetu jedinečného konceptu reštaurácie HU:MAN v podobe kuchárskej varechy. Jej držiteľom sa stal v gastronomickom svete uznávaný priekopník Peter Ďurčo.

Ako sa stravovať počas užívania antibiotík a kto vypestoval najkrajšie jablko na Slovensku?

Prinášame vám pestrý prehľad článkov o jedle, zdravom stravovaní a tipmi na víkendové varenie.

Svadba ako z rozprávky? Ak ste zo stredného Slovenska, máme skvelý tip

Milí páni, neberte si to osobne, no tento článok venujeme najmä vašim polovičkám. Žienky, čo by ste povedali na svadbu v krásnej záhrade? V Zlatom dukáte vám to s radosťou splnia.

Prvý ležiak na svete vznikol v Plzni. Fenomén menom Pilsner Urquell

Stačila kombinácia meštianskej nespokojnosti a talentu bavorského sládka.

Grobský dvor – miesto, ktoré ponúka domácu atmosféru

Obdobie jesene je tu. Vychutnajte si domácu husacinu v Slovenskom Grobe. My sme navštívili Grobský dvor, kde nás privítali v príjemnej atmosfére v ich jesenne naladenej záhrade.