Radi objavujete nové chute?

Reštaurácia, multifunkčná terasa, bowling, konferenčné priestory, wellness, fitness, požičovňa bicyklov a vonkajšie športoviská - to je PONTEO Activity Park. Plus nový jedálny lístok s fantastickou slepačou polievkou ako od mamy a steakom ako z Ameriky. (

(Zdroj: Ponteo Activity Park Rusovce)

To všetko nájdete len 15 minút od Bratislavy v nádhernej prírode na okraji Rusoviec v tesnej blízkosti Rusovského kaštieľa a parku, chráneného územia Dunajské luhy i starorímskej Gerulaty.

PONTEO Activity Park je multifunkčným objektom klubového typu, ktorý slúži ku konferenčným eventom, obedom, svadbám, firemným akciám i rodinným výletom a promóciám. Nielen celý pobyt, ale aj parkovanie so 70 miestami je totiž dokonale chránené a vytvorené pre podmienky intimity.

Kapacita reštaurácie je 110 ľudí, kaviarne so zimnou záhradou 40. Salóniky na privátne stretnutia a obedy s kapacitou do 20 osôb sú dva a vonkajšia terasa pojme až 100 ľudí. Vytvorenie diskrétneho, príjemného prostredia vrátane nevtieravej muziky a skvelého jedálnička je pre Ponteo základom.

Reštaurácia vo svojom jedálnom lístku prezentuje základné princípy, na ktorých je postavená. Ako je jasný pôvod a kvalita vstupných surovín, originalita receptúr a chutí, nepoužívanie žiadnych potravinových náhrad a polotovarov, či zohľadňovanie prirodzeného životného cyklu sezónnych ingrediencií a ich čo najšetrnejšie a najprirodzenejšie spracovanie.

Okrem štandardného jedálneho lístka, ktorý práve v týchto dňoch prešiel výraznou obmenou sa v reštaurácii stretnete s tzv. „tabuľovým menu“, špeciálnou týždennou ponukou, ktorú pre vás vytvára šéfkuchár Peter Brezovszký. Špeciálna ponuka zohľadňuje aktuálnu dostupnosť starostlivo vyberaných sezónnych potravín a špeciálne obdobia ako sú kačacie hody, halloweenský týždeň či Vianoce.

Kvalita kuchyne je tým, čo robí reštauráciu v Ponteo niečím výnimočnejším ako len štandardnou hotelovou reštauráciou ****hotela. Jedinečnosť chutí, originálne spracovanie, dôraz na detail v prezentácii jedla, kvalitný a vždy príjemne naladený personál posúvajú Ponteo medzi top bratislavské reštaurácie.

Opýtali sme sa šéfkuchára Petra Brezovszkého ako hodnotí nový jedálny lístok: „Pri tvorbe nového jedálneho lístka sme sa snažili nájsť chute, ingrediencie a kombinácie, ktoré nie sú v bratislavských reštauráciách celkom bežné. Samozrejme bolo treba brať do úvahy aj nejaké chuťové preferencie návštevníkov našej reštaurácie. K tvorbe jedál pristupujem tak, že vymýšľam jedlá, ktoré budú chutiť mne a ktoré by som rád v nejakej reštaurácii jedol. Takže medzi mojimi výtvormi nemám vyslovených favoritov, všetci sú favoritmi. Asi je však ešte skoro hodnotiť. Najlepšími kritikmi sú vždy klienti. Za tých pár dní, čo je nový jedálny lístok vonku, sú reakcie hostí našej reštaurácie naozaj dobré a zdá sa, že ľuďom chutí. Čo nás naozaj neskutočne teší. Ja sám mám dobrý pocit a vnímam ho ako veľmi progresívny krok, samozrejme, som prešpikovaný aj pochybnosťami, očakávaním a napätím, ako vždy keď posielate na skusy do sveta niečo, čo ste vytvorili s nadšením a láskou a vložili ste do toho aj kus seba... :-). Uvidíme ako sa mu bude dariť...“.

Originalita a kvalita jedla sú aj hlavnou konkurenčnou výhodou Pontea aj pri organizovaní firemných eventov a svadieb. Stačí si prečítať referencie, ktoré Ponteo uvádza na svojej webovej stránke. Prečo však stavať na sprostredkovaných referenciách. Nie je nič lepšie ako prísť a ochutnať.

Pre všetkých návštevníkov so špeciálnymi diétnymi požiadavkami máme dobrú správu, v Ponteo sa môžete informovať u čašníka o možnosti zámeny surovín použitých v receptúrach jedál.

[content type="fb" stype="fanpage" url="https://www.facebook.com/restauracie.sk"][/content]

Hlavné správy zo Sme.sk

KOMENTÁRE

Môže sa ľahko stať, že českú vládu povedie Slovák

Dôvody, pre ktoré by väčšina Čechov mala závidieť Slovákom ich politiku. Preferencie potvrdzujú, že tretina ľudí si ešte nevybrala.

ŠPORT

Milióny na jeho plat? Výskumy ukázali, že Sagan sa oplatí

Tím Bora-Hansgrohe zhodnotila prvú sezónu v najvyššej lige, očakával viac.

KULTÚRA

Star Trek mával smiešne masky a triky. Na nových častiach sa však nešetrilo

Na Netflixe sú prvé epizódy po desiatich rokoch.

KOMENTÁRE

Menej rande, alkoholu aj sexu. Súčasná doba predlžuje dospievanie

Vek 25 rokov je akoby 18 z minulosti.

Neprehliadnite tiež

Uvarme si spoločné pivo

V Jama Craft Brewery už pár dobrých pív navarili, a čo vy? Teraz máte šancu podieľať sa na jednom z nich. Nie, nedošli im nápady, len chcú dať šancu aj tým vašim. Vyplňte formulár a pivovar uvarí pivo - „Vaše pivo“

Čučoriedky v koláčoch, pirôžkoch, zmrzline, raw torte. Vyberte si

Čučoriedky môžete zavariť, zmraziť, odšťaviť, usušiť. Jedným z najpríjemnejších spôsobov ich spracovania je pridať ich do koláča.

Neobmedzujte sa v jedení a zistite, čo má spoločné Mrlík čilský s avokádom

Všimli ste si, že prvá tretina leta je už za nami? Hoci sa teplé dni striedajú s chladnejšími, viac je tých teplých a tak zhadzujeme nielen jednotlivé kúsky oblečenia, ale taktiež nejaké to kilo, či dve, tri , štyri...

Svet karamelovej vône - čerstvo pražená káva z Caffe4U

Arabské víno, tak mnoho Európanov v minulosti nazývalo kávu. Dnes ju mnohí poznajú len ako tmavé čokoládové zrniečka uchované v rôznych nádobách, ktoré sú skladované v obchodných reťazcoch.