SME

Radi objavujete nové chute?

Reštaurácia, multifunkčná terasa, bowling, konferenčné priestory, wellness, fitness, požičovňa bicyklov a vonkajšie športoviská - to je PONTEO Activity Park. Plus nový jedálny lístok s fantastickou slepačou polievkou ako od mamy a steakom ako z Ameriky. (

(Zdroj: Ponteo Activity Park Rusovce)

To všetko nájdete len 15 minút od Bratislavy v nádhernej prírode na okraji Rusoviec v tesnej blízkosti Rusovského kaštieľa a parku, chráneného územia Dunajské luhy i starorímskej Gerulaty.

PONTEO Activity Park je multifunkčným objektom klubového typu, ktorý slúži ku konferenčným eventom, obedom, svadbám, firemným akciám i rodinným výletom a promóciám. Nielen celý pobyt, ale aj parkovanie so 70 miestami je totiž dokonale chránené a vytvorené pre podmienky intimity.

Kapacita reštaurácie je 110 ľudí, kaviarne so zimnou záhradou 40. Salóniky na privátne stretnutia a obedy s kapacitou do 20 osôb sú dva a vonkajšia terasa pojme až 100 ľudí. Vytvorenie diskrétneho, príjemného prostredia vrátane nevtieravej muziky a skvelého jedálnička je pre Ponteo základom.

SkryťVypnúť reklamu

Reštaurácia vo svojom jedálnom lístku prezentuje základné princípy, na ktorých je postavená. Ako je jasný pôvod a kvalita vstupných surovín, originalita receptúr a chutí, nepoužívanie žiadnych potravinových náhrad a polotovarov, či zohľadňovanie prirodzeného životného cyklu sezónnych ingrediencií a ich čo najšetrnejšie a najprirodzenejšie spracovanie.

Okrem štandardného jedálneho lístka, ktorý práve v týchto dňoch prešiel výraznou obmenou sa v reštaurácii stretnete s tzv. „tabuľovým menu“, špeciálnou týždennou ponukou, ktorú pre vás vytvára šéfkuchár Peter Brezovszký. Špeciálna ponuka zohľadňuje aktuálnu dostupnosť starostlivo vyberaných sezónnych potravín a špeciálne obdobia ako sú kačacie hody, halloweenský týždeň či Vianoce.

Kvalita kuchyne je tým, čo robí reštauráciu v Ponteo niečím výnimočnejším ako len štandardnou hotelovou reštauráciou ****hotela. Jedinečnosť chutí, originálne spracovanie, dôraz na detail v prezentácii jedla, kvalitný a vždy príjemne naladený personál posúvajú Ponteo medzi top bratislavské reštaurácie.

SkryťVypnúť reklamu

Opýtali sme sa šéfkuchára Petra Brezovszkého ako hodnotí nový jedálny lístok: „Pri tvorbe nového jedálneho lístka sme sa snažili nájsť chute, ingrediencie a kombinácie, ktoré nie sú v bratislavských reštauráciách celkom bežné. Samozrejme bolo treba brať do úvahy aj nejaké chuťové preferencie návštevníkov našej reštaurácie. K tvorbe jedál pristupujem tak, že vymýšľam jedlá, ktoré budú chutiť mne a ktoré by som rád v nejakej reštaurácii jedol. Takže medzi mojimi výtvormi nemám vyslovených favoritov, všetci sú favoritmi. Asi je však ešte skoro hodnotiť. Najlepšími kritikmi sú vždy klienti. Za tých pár dní, čo je nový jedálny lístok vonku, sú reakcie hostí našej reštaurácie naozaj dobré a zdá sa, že ľuďom chutí. Čo nás naozaj neskutočne teší. Ja sám mám dobrý pocit a vnímam ho ako veľmi progresívny krok, samozrejme, som prešpikovaný aj pochybnosťami, očakávaním a napätím, ako vždy keď posielate na skusy do sveta niečo, čo ste vytvorili s nadšením a láskou a vložili ste do toho aj kus seba... :-). Uvidíme ako sa mu bude dariť...“.

SkryťVypnúť reklamu

Originalita a kvalita jedla sú aj hlavnou konkurenčnou výhodou Pontea aj pri organizovaní firemných eventov a svadieb. Stačí si prečítať referencie, ktoré Ponteo uvádza na svojej webovej stránke. Prečo však stavať na sprostredkovaných referenciách. Nie je nič lepšie ako prísť a ochutnať.

Pre všetkých návštevníkov so špeciálnymi diétnymi požiadavkami máme dobrú správu, v Ponteo sa môžete informovať u čašníka o možnosti zámeny surovín použitých v receptúrach jedál.

[content type="fb" stype="fanpage" url="https://www.facebook.com/restauracie.sk"][/content]

Komerčné články

  1. Aká bytová architektúra dnes developerom predáva?
  2. Závod Carpathia v Prievidzi oslavuje jubileum
  3. Čo našli Strýco Filip a Miško Páleník v kuchyni Milana bez mapy?
  4. Pozitívne myslenie nie je všetko. Skutočnú silu nájdete inde
  5. Kondičný tréner: Ubolený zo sedavého zamestnania? Toto pomôže
  6. Firmu rozbiehal po maturite. Dnes má obrat vyše pol milióna
  7. Tieto chyby pri investovaní vám bránia zhodnotiť majetok
  8. Takto bude vyzerať nové námestie na začiatku Dúbravky
  1. Slovenské naj na jednom mieste. Stačí lúštiť
  2. Nový rekord v politickom terore utvorili Červení Khméri
  3. Šéf nemocníc v Šaci Sabol: Nemôžeme byť spokojní s počtom roboti
  4. Chcete dokonalé zuby? Čo vám reklamy nepovedia
  5. Čo našli Strýco Filip a Miško Páleník v kuchyni Milana bez mapy?
  6. Pozitívne myslenie nie je všetko. Skutočnú silu nájdete inde
  7. Závod Carpathia v Prievidzi oslavuje jubileum
  8. Aká bytová architektúra dnes developerom predáva?
  1. Domácnosti pozor, od júla sa mení výpočet poplatkov za elektrinu 93 814
  2. Firmu rozbiehal po maturite. Dnes má obrat vyše pol milióna 20 909
  3. Kondičný tréner: Ubolený zo sedavého zamestnania? Toto pomôže 10 595
  4. Čo robí Portugalsko jedinečným? Jedenásť typických vecí a zvykov 8 459
  5. Tieto chyby pri investovaní vám bránia zhodnotiť majetok 5 700
  6. Inštruktorky sebaobrany: Najväčšia hrozba nie je cudzí muž v tme 5 403
  7. Pili sme pivo, ktoré sa nedá ochutnať nikde inde na svete 5 258
  8. Takto bude vyzerať nové námestie na začiatku Dúbravky 4 683
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Hlavné správy zo Sme.sk

Úradujúci prezident USA Donald Trump počas Super Bowlu LIX.

Americký prezident ohlásil, že znižuje clá na 10 percent na tri mesiace.


9
Tlačová konferencia premiéra Fica a Tibora Gašpara.

Prvý prieskum v ére transakčnej dane meria Smeru pokles.


a 1 ďalší 3
Minister zdravotníctva Kamil Šaško.

Účasť odborníkov zrušili v poslednej chvíli.


1
Peter Schutz

Celosvetový chaos spôsobili voliči jedinej superveľmoci.


10

Neprehliadnite tiež

Prácu šéfkuchára berie zároveň ako svoje hobby.

Život v zahraničí mu je prirodzenejší.


Michal Kordoš sa momentálne venuje kurzom varenia a pop-upom.

Varil v michelinských reštauráciách.


22

Hľadáte jedinečné gastronomické zážitky? Objavte výnimočné reštaurácie, ktoré ponúkajú nezabudnuteľné špeciality.


Peter Slačka v januári začal variť pre bistro Jolk.

Varil aj v michelinskej reštaurácii.


11
SkryťZatvoriť reklamu