SME
Štvrtok, 29. október, 2020 | Meniny má KláraKrížovkyKrížovky

Radi objavujete nové chute?

Reštaurácia, multifunkčná terasa, bowling, konferenčné priestory, wellness, fitness, požičovňa bicyklov a vonkajšie športoviská - to je PONTEO Activity Park. Plus nový jedálny lístok s fantastickou slepačou polievkou ako od mamy a steakom ako z Ameriky. (

(Zdroj: Ponteo Activity Park Rusovce)

To všetko nájdete len 15 minút od Bratislavy v nádhernej prírode na okraji Rusoviec v tesnej blízkosti Rusovského kaštieľa a parku, chráneného územia Dunajské luhy i starorímskej Gerulaty.

PONTEO Activity Park je multifunkčným objektom klubového typu, ktorý slúži ku konferenčným eventom, obedom, svadbám, firemným akciám i rodinným výletom a promóciám. Nielen celý pobyt, ale aj parkovanie so 70 miestami je totiž dokonale chránené a vytvorené pre podmienky intimity.

Kapacita reštaurácie je 110 ľudí, kaviarne so zimnou záhradou 40. Salóniky na privátne stretnutia a obedy s kapacitou do 20 osôb sú dva a vonkajšia terasa pojme až 100 ľudí. Vytvorenie diskrétneho, príjemného prostredia vrátane nevtieravej muziky a skvelého jedálnička je pre Ponteo základom.

Skryť Vypnúť reklamu

Reštaurácia vo svojom jedálnom lístku prezentuje základné princípy, na ktorých je postavená. Ako je jasný pôvod a kvalita vstupných surovín, originalita receptúr a chutí, nepoužívanie žiadnych potravinových náhrad a polotovarov, či zohľadňovanie prirodzeného životného cyklu sezónnych ingrediencií a ich čo najšetrnejšie a najprirodzenejšie spracovanie.

Okrem štandardného jedálneho lístka, ktorý práve v týchto dňoch prešiel výraznou obmenou sa v reštaurácii stretnete s tzv. „tabuľovým menu“, špeciálnou týždennou ponukou, ktorú pre vás vytvára šéfkuchár Peter Brezovszký. Špeciálna ponuka zohľadňuje aktuálnu dostupnosť starostlivo vyberaných sezónnych potravín a špeciálne obdobia ako sú kačacie hody, halloweenský týždeň či Vianoce.

Kvalita kuchyne je tým, čo robí reštauráciu v Ponteo niečím výnimočnejším ako len štandardnou hotelovou reštauráciou ****hotela. Jedinečnosť chutí, originálne spracovanie, dôraz na detail v prezentácii jedla, kvalitný a vždy príjemne naladený personál posúvajú Ponteo medzi top bratislavské reštaurácie.

Skryť Vypnúť reklamu

Opýtali sme sa šéfkuchára Petra Brezovszkého ako hodnotí nový jedálny lístok: „Pri tvorbe nového jedálneho lístka sme sa snažili nájsť chute, ingrediencie a kombinácie, ktoré nie sú v bratislavských reštauráciách celkom bežné. Samozrejme bolo treba brať do úvahy aj nejaké chuťové preferencie návštevníkov našej reštaurácie. K tvorbe jedál pristupujem tak, že vymýšľam jedlá, ktoré budú chutiť mne a ktoré by som rád v nejakej reštaurácii jedol. Takže medzi mojimi výtvormi nemám vyslovených favoritov, všetci sú favoritmi. Asi je však ešte skoro hodnotiť. Najlepšími kritikmi sú vždy klienti. Za tých pár dní, čo je nový jedálny lístok vonku, sú reakcie hostí našej reštaurácie naozaj dobré a zdá sa, že ľuďom chutí. Čo nás naozaj neskutočne teší. Ja sám mám dobrý pocit a vnímam ho ako veľmi progresívny krok, samozrejme, som prešpikovaný aj pochybnosťami, očakávaním a napätím, ako vždy keď posielate na skusy do sveta niečo, čo ste vytvorili s nadšením a láskou a vložili ste do toho aj kus seba... :-). Uvidíme ako sa mu bude dariť...“.

Skryť Vypnúť reklamu

Originalita a kvalita jedla sú aj hlavnou konkurenčnou výhodou Pontea aj pri organizovaní firemných eventov a svadieb. Stačí si prečítať referencie, ktoré Ponteo uvádza na svojej webovej stránke. Prečo však stavať na sprostredkovaných referenciách. Nie je nič lepšie ako prísť a ochutnať.

Pre všetkých návštevníkov so špeciálnymi diétnymi požiadavkami máme dobrú správu, v Ponteo sa môžete informovať u čašníka o možnosti zámeny surovín použitých v receptúrach jedál.

[content type="fb" stype="fanpage" url="https://www.facebook.com/restauracie.sk"][/content]

Skryť Vypnúť reklamu
Skryť Vypnúť reklamu
Skryť Vypnúť reklamu
Skryť Vypnúť reklamu

Hlavné správy zo Sme.sk

Zmenka podľa predchádzajúceho vzoru, ktorá je už opatrená podpisom a bezpečnostným prvkom.

Koronavírus: Na Slovensku pribudlo 2 785 prípadov a 16 úmrtí (minúta po minúte)

Celkovo sa koronavírusom na Slovensku nakazilo 51 728. Pandémia Covid-19 si doteraz vyžiadala 200 obetí.

Minister obrany Jaroslav Naď.
Autorská strana Ondreja Podstupku

Vláda nezvláda slová a môže to stáť životy

Stručný návod na lepšie hospodárenie s dôverou.

Premiér Matovič (OĽaNO) počas tlačovej konferencie ku kompenzačných schémam.
Dnes píše Elena Eleková

Nie, nečaká nás sloboda s dvoma negatívnymi testami vo vrecku

To je vec, ktorú robí vláda zle: nehovorí otvorene ľuďom, čo ich čaká.

Elena Eleková
CYNICKÁ OBLUDA

Ďakujeme Kotlebovi

Kotleba vo videu odporúčal, ako sa majú jeho nasledovníci vysporiadať s koronou. Ďakujeme.

Neprehliadnite tiež

Ľubomír Trizuliak

HoReCa Summit 2020: Čo s gastronómiou v čase koronakrízy

Zapojte sa do diskusie s expertmi, ktorí sa podelia o skúsenosti z praxe a načrtnú predstavy o budúcnosti a fungovaní gastronómie.

#foodporn

Víno Bažalík: žije v maringotke a predáva biovína bez chémie

Víno zo Svätého Jura vyrábané ekologickými postupmi.

Michal Bažalík