Radi objavujete nové chute?

Reštaurácia, multifunkčná terasa, bowling, konferenčné priestory, wellness, fitness, požičovňa bicyklov a vonkajšie športoviská - to je PONTEO Activity Park. Plus nový jedálny lístok s fantastickou slepačou polievkou ako od mamy a steakom ako z Ameriky. (

(Zdroj: Ponteo Activity Park Rusovce)

To všetko nájdete len 15 minút od Bratislavy v nádhernej prírode na okraji Rusoviec v tesnej blízkosti Rusovského kaštieľa a parku, chráneného územia Dunajské luhy i starorímskej Gerulaty.

PONTEO Activity Park je multifunkčným objektom klubového typu, ktorý slúži ku konferenčným eventom, obedom, svadbám, firemným akciám i rodinným výletom a promóciám. Nielen celý pobyt, ale aj parkovanie so 70 miestami je totiž dokonale chránené a vytvorené pre podmienky intimity.

Kapacita reštaurácie je 110 ľudí, kaviarne so zimnou záhradou 40. Salóniky na privátne stretnutia a obedy s kapacitou do 20 osôb sú dva a vonkajšia terasa pojme až 100 ľudí. Vytvorenie diskrétneho, príjemného prostredia vrátane nevtieravej muziky a skvelého jedálnička je pre Ponteo základom.

Reštaurácia vo svojom jedálnom lístku prezentuje základné princípy, na ktorých je postavená. Ako je jasný pôvod a kvalita vstupných surovín, originalita receptúr a chutí, nepoužívanie žiadnych potravinových náhrad a polotovarov, či zohľadňovanie prirodzeného životného cyklu sezónnych ingrediencií a ich čo najšetrnejšie a najprirodzenejšie spracovanie.

Okrem štandardného jedálneho lístka, ktorý práve v týchto dňoch prešiel výraznou obmenou sa v reštaurácii stretnete s tzv. „tabuľovým menu“, špeciálnou týždennou ponukou, ktorú pre vás vytvára šéfkuchár Peter Brezovszký. Špeciálna ponuka zohľadňuje aktuálnu dostupnosť starostlivo vyberaných sezónnych potravín a špeciálne obdobia ako sú kačacie hody, halloweenský týždeň či Vianoce.

Kvalita kuchyne je tým, čo robí reštauráciu v Ponteo niečím výnimočnejším ako len štandardnou hotelovou reštauráciou ****hotela. Jedinečnosť chutí, originálne spracovanie, dôraz na detail v prezentácii jedla, kvalitný a vždy príjemne naladený personál posúvajú Ponteo medzi top bratislavské reštaurácie.

Opýtali sme sa šéfkuchára Petra Brezovszkého ako hodnotí nový jedálny lístok: „Pri tvorbe nového jedálneho lístka sme sa snažili nájsť chute, ingrediencie a kombinácie, ktoré nie sú v bratislavských reštauráciách celkom bežné. Samozrejme bolo treba brať do úvahy aj nejaké chuťové preferencie návštevníkov našej reštaurácie. K tvorbe jedál pristupujem tak, že vymýšľam jedlá, ktoré budú chutiť mne a ktoré by som rád v nejakej reštaurácii jedol. Takže medzi mojimi výtvormi nemám vyslovených favoritov, všetci sú favoritmi. Asi je však ešte skoro hodnotiť. Najlepšími kritikmi sú vždy klienti. Za tých pár dní, čo je nový jedálny lístok vonku, sú reakcie hostí našej reštaurácie naozaj dobré a zdá sa, že ľuďom chutí. Čo nás naozaj neskutočne teší. Ja sám mám dobrý pocit a vnímam ho ako veľmi progresívny krok, samozrejme, som prešpikovaný aj pochybnosťami, očakávaním a napätím, ako vždy keď posielate na skusy do sveta niečo, čo ste vytvorili s nadšením a láskou a vložili ste do toho aj kus seba... :-). Uvidíme ako sa mu bude dariť...“.

Originalita a kvalita jedla sú aj hlavnou konkurenčnou výhodou Pontea aj pri organizovaní firemných eventov a svadieb. Stačí si prečítať referencie, ktoré Ponteo uvádza na svojej webovej stránke. Prečo však stavať na sprostredkovaných referenciách. Nie je nič lepšie ako prísť a ochutnať.

Pre všetkých návštevníkov so špeciálnymi diétnymi požiadavkami máme dobrú správu, v Ponteo sa môžete informovať u čašníka o možnosti zámeny surovín použitých v receptúrach jedál.

[content type="fb" stype="fanpage" url="https://www.facebook.com/restauracie.sk"][/content]

Hlavné správy zo Sme.sk

EKONOMIKA

Kočner sa aj z väzby zbavuje majetku, založil osem bytov v Bratislave

Vo štvrtok bude súd rozhodovať, či vo väzbe ostane.

DOMOV

Maďarič tvrdí, že Fico poprel byt na Vazovovej. V Smere o tom nevedia

Fico podľa Maďariča povedal, že v byte nebol.

Podcast Dobré ráno

Dobré ráno: Kto sa najmenej teší na Kosíkov návrat na Slovensko

Kosík chce vypovedať o únose aj Lexovi.

Komentár Zuzany Kepplovej

Nie, OSN nemôže napísať, že migrácia sa zakazuje

Nech sa páči, pán Lajčák, vysvetľovať globálny kompakt kolegom aj voličom.

Neprehliadnite tiež

Hostinec U Iváka je záhorská istota

Bez nadsádzky sa dá povedať, že v Hostinci u Iváka sa písali dejiny Záhorskej Bystrice. Veď od roku 1928, kedy ho manželia Štefan a Paula Ivákovci otvorili, nebolo v obci vážnejšej udalosti, ktorá by s týmto miestom nebola nejako spojená. Na to sa usilujú nadviazať aj noví prevádzkovatelia.

Zámocká palacinkáreň – Miesto, kde sa mení obyčajné na neobyčajné

Zámocká palacinkáreň je miesto, kde na Vás čakajú jedninečné palacinky, príjemná obsluha a posedenie s nádychom zámockej histórie.

Viete, ako pripraviť dokonalú kávu?

Káva je pre mnohých ľudí veľkým pôžitkom a dajú si na jej príprave a výslednej chuti skutočne záležať. Príprava správnej a kvalitnej kávy má presné pravidlá a pripraviť dokonalé espresso alebo cappuccino nie je vôbec jednoduché. V tomto krátkom kvíze zistíte, či aj vy máte správne znalosti o príprave tohto lahodného moku.

Vybrali sme jedenásť receptov na nepečené jablkové koláče

Jeseň vonia jablkami, pochutiť si môžete aj bez pečenia.