SME

Radi objavujete nové chute?

Reštaurácia, multifunkčná terasa, bowling, konferenčné priestory, wellness, fitness, požičovňa bicyklov a vonkajšie športoviská - to je PONTEO Activity Park. Plus nový jedálny lístok s fantastickou slepačou polievkou ako od mamy a steakom ako z Ameriky. (

(Zdroj: Ponteo Activity Park Rusovce)

To všetko nájdete len 15 minút od Bratislavy v nádhernej prírode na okraji Rusoviec v tesnej blízkosti Rusovského kaštieľa a parku, chráneného územia Dunajské luhy i starorímskej Gerulaty.

PONTEO Activity Park je multifunkčným objektom klubového typu, ktorý slúži ku konferenčným eventom, obedom, svadbám, firemným akciám i rodinným výletom a promóciám. Nielen celý pobyt, ale aj parkovanie so 70 miestami je totiž dokonale chránené a vytvorené pre podmienky intimity.

Kapacita reštaurácie je 110 ľudí, kaviarne so zimnou záhradou 40. Salóniky na privátne stretnutia a obedy s kapacitou do 20 osôb sú dva a vonkajšia terasa pojme až 100 ľudí. Vytvorenie diskrétneho, príjemného prostredia vrátane nevtieravej muziky a skvelého jedálnička je pre Ponteo základom.

SkryťVypnúť reklamu

Reštaurácia vo svojom jedálnom lístku prezentuje základné princípy, na ktorých je postavená. Ako je jasný pôvod a kvalita vstupných surovín, originalita receptúr a chutí, nepoužívanie žiadnych potravinových náhrad a polotovarov, či zohľadňovanie prirodzeného životného cyklu sezónnych ingrediencií a ich čo najšetrnejšie a najprirodzenejšie spracovanie.

Okrem štandardného jedálneho lístka, ktorý práve v týchto dňoch prešiel výraznou obmenou sa v reštaurácii stretnete s tzv. „tabuľovým menu“, špeciálnou týždennou ponukou, ktorú pre vás vytvára šéfkuchár Peter Brezovszký. Špeciálna ponuka zohľadňuje aktuálnu dostupnosť starostlivo vyberaných sezónnych potravín a špeciálne obdobia ako sú kačacie hody, halloweenský týždeň či Vianoce.

Kvalita kuchyne je tým, čo robí reštauráciu v Ponteo niečím výnimočnejším ako len štandardnou hotelovou reštauráciou ****hotela. Jedinečnosť chutí, originálne spracovanie, dôraz na detail v prezentácii jedla, kvalitný a vždy príjemne naladený personál posúvajú Ponteo medzi top bratislavské reštaurácie.

SkryťVypnúť reklamu

Opýtali sme sa šéfkuchára Petra Brezovszkého ako hodnotí nový jedálny lístok: „Pri tvorbe nového jedálneho lístka sme sa snažili nájsť chute, ingrediencie a kombinácie, ktoré nie sú v bratislavských reštauráciách celkom bežné. Samozrejme bolo treba brať do úvahy aj nejaké chuťové preferencie návštevníkov našej reštaurácie. K tvorbe jedál pristupujem tak, že vymýšľam jedlá, ktoré budú chutiť mne a ktoré by som rád v nejakej reštaurácii jedol. Takže medzi mojimi výtvormi nemám vyslovených favoritov, všetci sú favoritmi. Asi je však ešte skoro hodnotiť. Najlepšími kritikmi sú vždy klienti. Za tých pár dní, čo je nový jedálny lístok vonku, sú reakcie hostí našej reštaurácie naozaj dobré a zdá sa, že ľuďom chutí. Čo nás naozaj neskutočne teší. Ja sám mám dobrý pocit a vnímam ho ako veľmi progresívny krok, samozrejme, som prešpikovaný aj pochybnosťami, očakávaním a napätím, ako vždy keď posielate na skusy do sveta niečo, čo ste vytvorili s nadšením a láskou a vložili ste do toho aj kus seba... :-). Uvidíme ako sa mu bude dariť...“.

SkryťVypnúť reklamu

Originalita a kvalita jedla sú aj hlavnou konkurenčnou výhodou Pontea aj pri organizovaní firemných eventov a svadieb. Stačí si prečítať referencie, ktoré Ponteo uvádza na svojej webovej stránke. Prečo však stavať na sprostredkovaných referenciách. Nie je nič lepšie ako prísť a ochutnať.

Pre všetkých návštevníkov so špeciálnymi diétnymi požiadavkami máme dobrú správu, v Ponteo sa môžete informovať u čašníka o možnosti zámeny surovín použitých v receptúrach jedál.

[content type="fb" stype="fanpage" url="https://www.facebook.com/restauracie.sk"][/content]

Komerčné články

  1. Firmy otvorene o tom, kam AI pustia a kam už nie
  2. Last minute zájazdov je každé leto menej. Kde ich ešte nájdete?
  3. Expert varuje: Takto vás podvodníci oberú o všetky úspory
  4. Trhy, história aj all inclusive. Kam k moru v Tunisku?
  5. Tunisko nie je len o plážach. Takto vyzerá mimo rezortu
  6. Maldivy mimo sezóny. Dážď prišiel dvakrát, vila za cenu izby
  7. Na Devín kyvadlovou dopravou zadarmo
  8. Za dovolenkové škody vyplatila Allianz o 41 percent viac
  1. Letná háčkovaná móda a kúsok mora u vás doma
  2. Firmy otvorene o tom, kam AI pustia a kam už nie
  3. Last minute zájazdov je každé leto menej. Kde ich ešte nájdete?
  4. Ako znížiť vysoký tlak a cholesterol
  5. Expert varuje: Takto vás podvodníci oberú o všetky úspory
  6. Trhy, história aj all inclusive. Kam k moru v Tunisku?
  7. Záhradkári, pracujte len ráno a večer
  8. OTS: LESY SR sa dištancujú od nepravdivých tvrdení
  1. Expert varuje: Takto vás podvodníci oberú o všetky úspory 10 320
  2. Tunisko nie je len o plážach. Takto vyzerá mimo rezortu 10 248
  3. Maldivy mimo sezóny. Dážď prišiel dvakrát, vila za cenu izby 4 891
  4. Trhy, história aj all inclusive. Kam k moru v Tunisku? 3 023
  5. Čo môže spôsobiť minúta navyše pri pražení kávy? 2 239
  6. Hodnotenie profesionála: Ako je Turecko pripravené na leto? 1 877
  7. Na Devín kyvadlovou dopravou zadarmo 1 788
  8. Inšpirujte sa tajomstvom najšťastnejších krajín sveta 1 586
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Eva a Peter Janíčkovci

Keď Eva a Peter Janíčkovci začali budovať Château Gbeľany, mali jasnú víziu - vytvoriť miesto, kde reštaurácia nebude len súčasťou hotela, ale samostatným dôvodom na návrat.


Cenu za TOP inováciu si odniesol autor projektu Štefánik - odkaz pre 21. storočie Matúš Tomáška.


TASR
Najviac bodov v kraji získala reštaurácia hotela Château Gbeľany.

Gault&Millau dal odporúčania.


Top reštaurácie do 10 eur.

Reštaurácie z bedekra Gault&Millau.


8
SkryťZatvoriť reklamu