Leto v hoteli Zochova chata ****

Hotel Zochova chata **** ponúka počas letnej sezóny opäť bohatý program. Návštevníci hotela sa môžu tešiť na vynovený exteriér Wellness a Spa centra, novú ponuku air masáží v exteriéri, letné koncerty či gastronomické špeciality. (Inzercia)

(Zdroj: Hotel Zochova chata ****)

Hotel Zochova chata **** ako jeden z najznámejších slovenských hotelov spája príjemné malebné prostredie Malých Karpát len 34 kilometrov od Bratislavy s atmosférou horskej chaty a zariadením moderného hotela v štandarde štyroch hviezdičiek. Je to doslova oáza pokoja vo vinohradníckej oblasti. Okolie hotela je jednou z najstarších turistických oblastí so sieťou zmapovaných cyklistických a turistických chodníkov. Vďaka priaznivým klimatickým podmienkam, malému množstvu alergénov a čistému vzduchu je ideálnym miestom aj na klimatoterapiu (klimatickú liečbu, ktorá využíva účinné faktory klímy pri udržiavaní a podpore zdravia).

Wellness v prírode

Na letnú sezónu si hotel pripravil hneď niekoľko noviniek. Návštevníci sa môžu tešiť na vynovený exteriér hotelového Wellness & Spa centra.

V okolí jazierka pribudli nové ležadlá, hojdacie kreslá, siete a záhradné posedenie. Pri relaxe príjemne osviežia domáce limonády, zdravé čerstvé šťavy a smoothies.

Vďaka jedinečnosti architektúry si hostia môžu vychutnať výhľady do okolitej prírody nielen z hotelového 15-metrového bazéna, ale aj zo sáun. Saunovanie si môžu spríjemniť pílingami na individuáne použitie a prechádzkami po tráve alebo reflexných chodníčkoch.

Novinkou sú aj masáže hlavy a šije, reflexné masáže chodidiel alebo aj celého tela priamo na čerstvom vzduchu v altánku.

1. augusta 2015 hotel organizuje pre ubytovaných hostí letnú wellness party s DJ Hajtkovičom, Team Cuba a tanečnicami, barmanskou show a špecialitami na grile.

Príroda na tanieri

Na začiatku leta okolie hotela krášlia záhony levandule a hotel sa rád podelí s touto aromatickou bylinkou aj so svojimi hosťami. Levanduľové menu je v ponuke počas celého júla a vynikajúca domáca levanduľová limonáda spríjemní posedenie na letných terasách.

Milovníci dobrého jedla a hudby by si 11. júla 2015 nemali nechať ujsť Provensálsku noc – koncert francúzskych šansónov v podaní talentovanej speváčky a herečky Jany Gavačovej spojený s degustačným menu šéfkuchára Petra Rupčíka.

V romantickej atmosfére na letnej terase bude aj komorný koncert Katky Koščovej 15. augusta 2015. Tentokrát sa šéfkuchár pri tvorbe menu inšpiroval názvami pesničiek.

Hotel ponúka počas leta aj zvýhodnené pobytové balíky spojené s wellness, balíček pre fanúšikov cyklistiky či balíček Dámska jazda so zaujímavými wellness procedúrami.

Wellness terasa Hotela Zochova chata ****

Hlavné správy zo Sme.sk

ŠPORT

O zelený dres sa môže Sagan obrať už len vlastnou chybou

Po troch alpských etapách odstúpili piati výborní šprintéri.

SPIŠ KORZÁR

Pred povodňou v Starej Lesnej utekali dovolenkári aj miestni

Rekreanti skončili v škole, osadníci na úrade.

SPIŠ KORZÁR

V okrese Poprad vyhlásili mimoriadnu situáciu

Ohrozený je most na hlavnom ťahu do Poľska.

Neprehliadnite tiež

Zábavný kvíz o varení

Otestujte či máte vzťah k vareniu a patríte do kuchyne. Tak čo, hodí sa vám kuchárska zástera?

Viete v čom je francúzska kuchyňa výnimočná?

Francúzsko je vo svete preslávené najmä kvalitným vínom, syrmi, morskými plodmi, ako aj svojou originalitou, vysokou úrovňou prípravy jedál a pestrosťou pokrmov. Otestujte sa v kvíze o francúzskej kuchyni a zistite, v čom je jedinečná!

Vyznáte sa v svetovej gastronómii?

Otestujte sa a zistite, či ste skutočný odborník vo svete gastronómie. Ak radi varíte, listujete najnovšie kuchárky a trávite čas v kuchyni, tento kvíz určite hravo zvládnete!

Na tradičný japonský ramen chodia do Bratislavy aj Japonci z Olomouca

O tom, čo znamená pravý tradičný japonský ramen, kde si ho môžete dať a či aj Japonec príde na toto typické národné jedlo do bistra v Bratislave, sme sa rozprávali so spolumajiteľom Gonnsuke Ramen Petrom Bohovom.

Byť šéfkuchárom znamená kvalitne variť, ale aj pracovať so svojím tímom

Preto sme vyspovedali šéfkuchára NH Bratislava Gate One, Viliama Turčana, ktorý nám porozprával o svojich začiatkoch, ale aj o miestach, ktoré sa stali inšpiráciou jeho kuchyne.