Charge me Up! privádza do reštaurácií hostí

Na stoloch čoraz väčšieho počtu kaviarní a reštaurácií možno nájsť nabíjačky telefónov Charge me Up! (dobi si!) vyvinuté v Maďarsku. (Inzercia)

(Zdroj: chargemeup.net)

O koncepcii a ďalších plánoch sme sa zhovárali s konateľkou spoločnosti Sjáli Consulting s.r.o., výhradným distribútorom Charge me Up! pre Slovensko.

Čo znamená v skutočnosti Charge me Up?

Charge me Up! je mobilná nabíjacia jednotka, ktorou je možné nabiť smartfóny a tablety. Každému majiteľovi smartfónu sa už stalo, že kvôli vybitému telefónu sa stal nedostupným pre svojich obchodných partnerov, priateľov či rodinu v tej najnevhodnejšej chvíli. Sieť nabíjacích bodov Charge me Up! a samotná Charge me Up! aplikácia ponúkajú riešenie na túto triviálnu, ale častokrát beznádejnú, nútenú „komunikačnú pauzu“.

Ako funguje?

Charge Me Up! aplikácia pre smartfóny upozorní majiteľa, ak stav nabitia telefónu klesne pod 20% a na základe GPS pozície telefónu ukáže, kde sa nachádzajú najbližšie Charge Me Up! nabíjacie body. Vďaka našim zmluvným partnerom môžu majitelia „vybitých“ telefónov využiť nabíjačky ako bezplatnú službu bezprostredne pri svojom stole.

Prečo je táto služba pre reštaurácie výhodná?

Na Slovensku má mobilný telefón 86% obyvateľov, ktorí sú zároveň aj potenciálni spotrebitelia. Reštaurácie a kaviarne môžu nabíjacie body poskytnúť pri minimálnej investícii ako novú, inovatívnu službu. Nová služba znamená zároveň aj nových zákazníkov. Kým je zákazník odkázaný na nútený oddych, pravdepodobne si niečo aj objedná (jedno nabitie trvá asi 30 minút strávených v reštauračnom zariadení). Ako doplnkovú službu môžu naši partneri ponúkať svoje akcie na vlastnej administrátorskej ploche, ktoré si prostredníctvom aplikácie môžu užívatelia uplatniť v podobe e-kupónov.

Aké sú doterajšie ohlasy?

Zákazníci si veľmi rýchlo zvykli a vyhľadávajú túto službu, pretože v popoludňajších a večerných hodinách sú čoraz viacerí nútení nabíjať svoje telefóny.

Aké sú ďalšie plány?

Spomínaný problém je síce banálny, ale doteraz sme naň nemali elegantné a pohodlné riešenie. Našim cieľom je do konca roka vybudovať celoštátnu sieť Charge me Up! Vzhľadom na to, že v Maďarsku má táto služba veľký úspech, záujem sa objavil aj zo strany susedných štátov. Okrem Slovenska sa začiatkom mája spustil systém Charge me Up! aj v Rakúsku, ale majitelia vedú rokovania aj s inými krajinami. Vzhľadom k tomu, že systém je interoperabilný, máme aj my možnosť vidieť nabíjacie body susedných štátov, ale čo je dôležitejšie, turisti prichádzajúci zo zahraničia majú možnosť vidieť a využívať tunajšie nabíjacie body.

Dôkazom toho, že sme naše portfólio doplnili o atraktívnu službu je aj to, že sa na Slovensku už objavila aplikácia s rovnakými službami, síce nižšej kvality, ale vo veľkej miere podobná pôvodnej aplikácii Charge me Up! Veríme však, že kvalita a korektná spolupráca s nami prinesú očakávané ovocie.

[content type="fb" stype="fanpage" url="https://www.facebook.com/restauracie.sk"][/content]

Hlavné správy zo Sme.sk

SVET

Pomýlil som sa. Trumpove výhovorky kritiku nezastavili

Trump tvrdí, že vyjadrenia v Helsinkách myslel presne naopak. Nie je to prvýkrát.

KULTÚRA

Čím je starší, tým je horší? Merčiak má zodpovednosť, akú si nikto neželá

Niekto má smolu, že jeho práca nie je anonymná.

Neprehliadnite tiež

Zábavný kvíz o varení

Otestujte či máte vzťah k vareniu a patríte do kuchyne. Tak čo, hodí sa vám kuchárska zástera?

Viete v čom je francúzska kuchyňa výnimočná?

Francúzsko je vo svete preslávené najmä kvalitným vínom, syrmi, morskými plodmi, ako aj svojou originalitou, vysokou úrovňou prípravy jedál a pestrosťou pokrmov. Otestujte sa v kvíze o francúzskej kuchyni a zistite, v čom je jedinečná!

Vyznáte sa v svetovej gastronómii?

Otestujte sa a zistite, či ste skutočný odborník vo svete gastronómie. Ak radi varíte, listujete najnovšie kuchárky a trávite čas v kuchyni, tento kvíz určite hravo zvládnete!

Na tradičný japonský ramen chodia do Bratislavy aj Japonci z Olomouca

O tom, čo znamená pravý tradičný japonský ramen, kde si ho môžete dať a či aj Japonec príde na toto typické národné jedlo do bistra v Bratislave, sme sa rozprávali so spolumajiteľom Gonnsuke Ramen Petrom Bohovom.

Byť šéfkuchárom znamená kvalitne variť, ale aj pracovať so svojím tímom

Preto sme vyspovedali šéfkuchára NH Bratislava Gate One, Viliama Turčana, ktorý nám porozprával o svojich začiatkoch, ale aj o miestach, ktoré sa stali inšpiráciou jeho kuchyne.