Charge me Up! privádza do reštaurácií hostí

Na stoloch čoraz väčšieho počtu kaviarní a reštaurácií možno nájsť nabíjačky telefónov Charge me Up! (dobi si!) vyvinuté v Maďarsku. (Inzercia)

(Zdroj: chargemeup.net)

O koncepcii a ďalších plánoch sme sa zhovárali s konateľkou spoločnosti Sjáli Consulting s.r.o., výhradným distribútorom Charge me Up! pre Slovensko.

Čo znamená v skutočnosti Charge me Up?

Charge me Up! je mobilná nabíjacia jednotka, ktorou je možné nabiť smartfóny a tablety. Každému majiteľovi smartfónu sa už stalo, že kvôli vybitému telefónu sa stal nedostupným pre svojich obchodných partnerov, priateľov či rodinu v tej najnevhodnejšej chvíli. Sieť nabíjacích bodov Charge me Up! a samotná Charge me Up! aplikácia ponúkajú riešenie na túto triviálnu, ale častokrát beznádejnú, nútenú „komunikačnú pauzu“.

Ako funguje?

Charge Me Up! aplikácia pre smartfóny upozorní majiteľa, ak stav nabitia telefónu klesne pod 20% a na základe GPS pozície telefónu ukáže, kde sa nachádzajú najbližšie Charge Me Up! nabíjacie body. Vďaka našim zmluvným partnerom môžu majitelia „vybitých“ telefónov využiť nabíjačky ako bezplatnú službu bezprostredne pri svojom stole.

Prečo je táto služba pre reštaurácie výhodná?

Na Slovensku má mobilný telefón 86% obyvateľov, ktorí sú zároveň aj potenciálni spotrebitelia. Reštaurácie a kaviarne môžu nabíjacie body poskytnúť pri minimálnej investícii ako novú, inovatívnu službu. Nová služba znamená zároveň aj nových zákazníkov. Kým je zákazník odkázaný na nútený oddych, pravdepodobne si niečo aj objedná (jedno nabitie trvá asi 30 minút strávených v reštauračnom zariadení). Ako doplnkovú službu môžu naši partneri ponúkať svoje akcie na vlastnej administrátorskej ploche, ktoré si prostredníctvom aplikácie môžu užívatelia uplatniť v podobe e-kupónov.

Aké sú doterajšie ohlasy?

Zákazníci si veľmi rýchlo zvykli a vyhľadávajú túto službu, pretože v popoludňajších a večerných hodinách sú čoraz viacerí nútení nabíjať svoje telefóny.

Aké sú ďalšie plány?

Spomínaný problém je síce banálny, ale doteraz sme naň nemali elegantné a pohodlné riešenie. Našim cieľom je do konca roka vybudovať celoštátnu sieť Charge me Up! Vzhľadom na to, že v Maďarsku má táto služba veľký úspech, záujem sa objavil aj zo strany susedných štátov. Okrem Slovenska sa začiatkom mája spustil systém Charge me Up! aj v Rakúsku, ale majitelia vedú rokovania aj s inými krajinami. Vzhľadom k tomu, že systém je interoperabilný, máme aj my možnosť vidieť nabíjacie body susedných štátov, ale čo je dôležitejšie, turisti prichádzajúci zo zahraničia majú možnosť vidieť a využívať tunajšie nabíjacie body.

Dôkazom toho, že sme naše portfólio doplnili o atraktívnu službu je aj to, že sa na Slovensku už objavila aplikácia s rovnakými službami, síce nižšej kvality, ale vo veľkej miere podobná pôvodnej aplikácii Charge me Up! Veríme však, že kvalita a korektná spolupráca s nami prinesú očakávané ovocie.

[content type="fb" stype="fanpage" url="https://www.facebook.com/restauracie.sk"][/content]


          Hlavné správy zo Sme.sk

          DOMOV

          Gašpar ide do civilu. O plánoch viac hovoriť nechce

          Ministerka Saková predstaví nového šéfa polície v pondelok. Ohlasuje väčšie zmeny.

          DOBRÉ RÁNO

          Dobré ráno: Fico sa už dohaduje s opozíciou, Bugár to nepovažuje za problém

          Ako Most povedal, že nepodporí návrh Smeru.

          TECH

          Čo všetko o vás vie váš telefón?

          Niektoré aplikácie si skladujú aj nahrávky vášho hlasu.

          Neprehliadnite tiež

          Viete, ako chutí dobrá káva?

          Iba 5 - 10 % ľudí, ktorí pijú kávu, sa zaujíma o kávový svet a vidí hodnotu dobrej a kvalitnej kávy. K zvyšovaniu tohto čísla napomáhajú kaviarne s ponukou kvalitných výberových a filtrovaných káv. Dávajú priestor novým pražiarňam a ukazujú ľuďom, ako chutí dobrá káva.

          Na tradičný japonský ramen chodia do Bratislavy aj Japonci z Olomouca

          O tom, čo znamená pravý tradičný japonský ramen, kde si ho môžete dať a či aj Japonec príde na toto typické národné jedlo do bistra v Bratislave, sme sa rozprávali so spolumajiteľom Gonnsuke Ramen Petrom Bohovom.

          Byť šéfkuchárom znamená kvalitne variť, ale aj pracovať so svojím tímom

          Preto sme vyspovedali šéfkuchára NH Bratislava Gate One, Viliama Turčana, ktorý nám porozprával o svojich začiatkoch, ale aj o miestach, ktoré sa stali inšpiráciou jeho kuchyne.

          Chuť Japonska v Žiline? Aj vy máte príležitosť byť jeho súčasťou

          Japonská kuchyňa sa stáva čím ďalej, tým viac obľúbenou kuchyňou po celom svete. Výnimkou nie je ani Slovensko.

          Miesto, kde sa snúbi tradícia, idylická príroda a prvotriedna gastronómia

          Každá dovolenka, ktorú strávime na vysnenom mieste a s ľuďmi, na ktorých nám záleží, je doslovne rozprávková. Zažiť však rozprávku počas dovolenky neponúka každá destinácia.