SME

Ochutnajte Slovensko v najlepších slovenských reštauráciách

O tom, že Slovensko je plné pestrých chutí a krásnych miest aj počas zimných mesiacov, sa môžete presvedčiť začiatkom roka na Zimnom festivale jedla, ktorý, v spolupráci so Slovenskou agentúrou pre cestovný ruch, organizuje gastronomický sprievodca Gurmán

V poradí tretí ročník Zimného festivalu jedla začína 14. januára a potrvá do 17. februára 2015. Prebieha priamo vo vybraných TOP reštauráciách , vďaka čomu ponúkne návštevníkom nielen zážitok a blažený pocit z lahodného jedla, ale aj výnimočný pocit z atmosféry reštaurácie a profesionality celého personálu. Výhodné ceny festivalového menu sú zárukou toho, že každý, kto má záujem o kvalitnú gastronómiu, môže navštíviť tie najlepšie a veľakrát cenovo náročné reštaurácie Slovenskej republiky.

Všetkým záujemcom ponúkame uchmatnúť si tie najvychytanejšie degustácie už teraz v PREDPREDAJI, ktorý začal od 1. decembra 2014.

SkryťVypnúť reklamu

Zapojené reštaurácie ponúkajú gastronomickým nadšencom festivalové menu, ktoré pozostáva
z 3 jedál:

  • Naše ikonické jedlo - charakterizujúce danú reštauráciu
  • Chute regiónov - s dôrazom na použitie lokálnych a sezónnych surovín
  • Recepty našich mám - podľa rodinného receptu s dlhoročnou tradíciou

Populárne Gurmán busy budú čakať na svojich fanúšikov aj tento rok – skvelá gastronomická jazda
a stretnutie so šéfkuchármi sú jednoducho nezabudnuteľná kombinácia.

rolovaný pstruh z nášho chovu na brokolicovej pene s hráškovým pyré – afrodita, chateau čereňany

Pre všetkých záujemcov máme pripravené aj tri jedinečné novinky:

  • Gurmán pobyty – príjemný víkendový pobyt za zvýhodnené ceny a gastronomický zážitok v jednom.
  • Sprievodné akcie – zabíjačka, koncert a iné prekvapenia, sú zaujímavými zážitkami, ktorými vás reštaurácie určite ohúria.
  • Platba kartou prebehne ihneď, už žiadne čakanie!

Rozhodne je toho veľa, na čo sa tešiť!

SkryťVypnúť reklamu

Viac informácií o Zimnom festivale jedla nájdete na oficiálnom webe www.zimnyfestivaljedla.sk, prostredníctvom ktorého bude prebiehať aj predaj poukážok, Gurmán busov, Gurmán pobytov a darčekových poukážok.

Komerčné články

  1. Mladým sa nič nechce? Rodičia často netušia, ako deti na sebe pracujú
  2. Maldivy mimo sezóny. Dážď prišiel dvakrát, vila za cenu izby
  3. Na Devín kyvadlovou dopravou zadarmo
  4. Za dovolenkové škody vyplatila Allianz o 41 percent viac
  5. Hodnotenie profesionála: Ako je Turecko pripravené na leto?
  6. Inšpirujte sa tajomstvom najšťastnejších krajín sveta
  7. Letný literárny výber vložený v denníkoch SME a Korzár
  8. Last minute zájazdov je každé leto menej. Kde ich ešte nájdete?
  1. Stanovisko LESY Slovenskej republiky, š. p.
  2. Maldivy mimo sezóny. Dážď prišiel dvakrát, vila za cenu izby
  3. Apartmány pri mori nie sú len pre smerákov. Kde nájdete lacné?
  4. Na Devín kyvadlovou dopravou zadarmo
  5. Za dovolenkové škody vyplatila Allianz o 41 percent viac
  6. Takto má vyzerať dostupný biznis notebook
  7. Hodnotenie profesionála: Ako je Turecko pripravené na leto?
  8. Tajomstvo najšťastnejších krajín sveta
  1. Maldivy mimo sezóny. Dážď prišiel dvakrát, vila za cenu izby 14 926
  2. Hodnotenie profesionála: Ako je Turecko pripravené na leto? 4 399
  3. Last minute zájazdov je každé leto menej. Kde ich ešte nájdete? 3 665
  4. Apartmány pri mori nie sú len pre smerákov. Kde nájdete lacné? 3 525
  5. Črevné problémy, pohlavné choroby či poškodenie kože 2 948
  6. Na Devín kyvadlovou dopravou zadarmo 2 896
  7. Ako často treba čistiť fasádu? Niektoré si vystačia samy 2 515
  8. Inšpirujte sa tajomstvom najšťastnejších krajín sveta 2 403
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Eva a Peter Janíčkovci

Keď Eva a Peter Janíčkovci začali budovať Château Gbeľany, mali jasnú víziu - vytvoriť miesto, kde reštaurácia nebude len súčasťou hotela, ale samostatným dôvodom na návrat.


Cenu za TOP inováciu si odniesol autor projektu Štefánik - odkaz pre 21. storočie Matúš Tomáška.


TASR
Najviac bodov v kraji získala reštaurácia hotela Château Gbeľany.

Gault&Millau dal odporúčania.


Top reštaurácie do 10 eur.

Reštaurácie z bedekra Gault&Millau.


8
SkryťZatvoriť reklamu