SME

Ochutnajte Slovensko v najlepších slovenských reštauráciách

O tom, že Slovensko je plné pestrých chutí a krásnych miest aj počas zimných mesiacov, sa môžete presvedčiť začiatkom roka na Zimnom festivale jedla, ktorý, v spolupráci so Slovenskou agentúrou pre cestovný ruch, organizuje gastronomický sprievodca Gurmán

V poradí tretí ročník Zimného festivalu jedla začína 14. januára a potrvá do 17. februára 2015. Prebieha priamo vo vybraných TOP reštauráciách , vďaka čomu ponúkne návštevníkom nielen zážitok a blažený pocit z lahodného jedla, ale aj výnimočný pocit z atmosféry reštaurácie a profesionality celého personálu. Výhodné ceny festivalového menu sú zárukou toho, že každý, kto má záujem o kvalitnú gastronómiu, môže navštíviť tie najlepšie a veľakrát cenovo náročné reštaurácie Slovenskej republiky.

Všetkým záujemcom ponúkame uchmatnúť si tie najvychytanejšie degustácie už teraz v PREDPREDAJI, ktorý začal od 1. decembra 2014.

SkryťVypnúť reklamu

Zapojené reštaurácie ponúkajú gastronomickým nadšencom festivalové menu, ktoré pozostáva
z 3 jedál:

  • Naše ikonické jedlo - charakterizujúce danú reštauráciu
  • Chute regiónov - s dôrazom na použitie lokálnych a sezónnych surovín
  • Recepty našich mám - podľa rodinného receptu s dlhoročnou tradíciou

Populárne Gurmán busy budú čakať na svojich fanúšikov aj tento rok – skvelá gastronomická jazda
a stretnutie so šéfkuchármi sú jednoducho nezabudnuteľná kombinácia.

rolovaný pstruh z nášho chovu na brokolicovej pene s hráškovým pyré – afrodita, chateau čereňany

Pre všetkých záujemcov máme pripravené aj tri jedinečné novinky:

  • Gurmán pobyty – príjemný víkendový pobyt za zvýhodnené ceny a gastronomický zážitok v jednom.
  • Sprievodné akcie – zabíjačka, koncert a iné prekvapenia, sú zaujímavými zážitkami, ktorými vás reštaurácie určite ohúria.
  • Platba kartou prebehne ihneď, už žiadne čakanie!

Rozhodne je toho veľa, na čo sa tešiť!

SkryťVypnúť reklamu

Viac informácií o Zimnom festivale jedla nájdete na oficiálnom webe www.zimnyfestivaljedla.sk, prostredníctvom ktorého bude prebiehať aj predaj poukážok, Gurmán busov, Gurmán pobytov a darčekových poukážok.

Komerčné články

  1. Aká bytová architektúra dnes developerom predáva?
  2. Závod Carpathia v Prievidzi oslavuje jubileum
  3. Čo našli Strýco Filip a Miško Páleník v kuchyni Milana bez mapy?
  4. Pozitívne myslenie nie je všetko. Skutočnú silu nájdete inde
  5. Kondičný tréner: Ubolený zo sedavého zamestnania? Toto pomôže
  6. Firmu rozbiehal po maturite. Dnes má obrat vyše pol milióna
  7. Tieto chyby pri investovaní vám bránia zhodnotiť majetok
  8. Takto bude vyzerať nové námestie na začiatku Dúbravky
  1. Tisíce ľudí sa tešia z vyšších platov
  2. Motoristi späť za volantom. Riziko nehôd opäť rastie.
  3. Lávové polia i skvostné pláže. Lanzarote je dôkazom sily prírody
  4. Tvorivé háčkovanie aj 30 otázok pre Hanu Gregorovú
  5. Budúci lesníci opäť v teréne: S LESY SR vysadia les novej generá
  6. Slovenské naj na jednom mieste. Stačí lúštiť
  7. Nový rekord v politickom terore utvorili Červení Khméri
  8. Šéf nemocníc v Šaci Sabol: Nemôžeme byť spokojní s počtom roboti
  1. Domácnosti pozor, od júla sa mení výpočet poplatkov za elektrinu 104 315
  2. Firmu rozbiehal po maturite. Dnes má obrat vyše pol milióna 22 432
  3. Kondičný tréner: Ubolený zo sedavého zamestnania? Toto pomôže 12 246
  4. Tieto chyby pri investovaní vám bránia zhodnotiť majetok 7 273
  5. Takto bude vyzerať nové námestie na začiatku Dúbravky 5 898
  6. Pozitívne myslenie nie je všetko. Skutočnú silu nájdete inde 5 423
  7. Šaca - centrum robotickej chirurgie na východe Slovenska 4 554
  8. Pili sme pivo, ktoré sa nedá ochutnať nikde inde na svete 4 090
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Prácu šéfkuchára berie zároveň ako svoje hobby.

Život v zahraničí mu je prirodzenejší.


Michal Kordoš sa momentálne venuje kurzom varenia a pop-upom.

Varil v michelinských reštauráciách.


22

Hľadáte jedinečné gastronomické zážitky? Objavte výnimočné reštaurácie, ktoré ponúkajú nezabudnuteľné špeciality.


Peter Slačka v januári začal variť pre bistro Jolk.

Varil aj v michelinskej reštaurácii.


11
SkryťZatvoriť reklamu