SME
Streda, 28. september, 2022 | Meniny má Václav

Ochutnajte Slovensko v najlepších slovenských reštauráciách

O tom, že Slovensko je plné pestrých chutí a krásnych miest aj počas zimných mesiacov, sa môžete presvedčiť začiatkom roka na Zimnom festivale jedla, ktorý, v spolupráci so Slovenskou agentúrou pre cestovný ruch, organizuje gastronomický sprievodca Gurmán

V poradí tretí ročník Zimného festivalu jedla začína 14. januára a potrvá do 17. februára 2015. Prebieha priamo vo vybraných TOP reštauráciách , vďaka čomu ponúkne návštevníkom nielen zážitok a blažený pocit z lahodného jedla, ale aj výnimočný pocit z atmosféry reštaurácie a profesionality celého personálu. Výhodné ceny festivalového menu sú zárukou toho, že každý, kto má záujem o kvalitnú gastronómiu, môže navštíviť tie najlepšie a veľakrát cenovo náročné reštaurácie Slovenskej republiky.

Všetkým záujemcom ponúkame uchmatnúť si tie najvychytanejšie degustácie už teraz v PREDPREDAJI, ktorý začal od 1. decembra 2014.

SkryťVypnúť reklamu

Zapojené reštaurácie ponúkajú gastronomickým nadšencom festivalové menu, ktoré pozostáva
z 3 jedál:

  • Naše ikonické jedlo - charakterizujúce danú reštauráciu
  • Chute regiónov - s dôrazom na použitie lokálnych a sezónnych surovín
  • Recepty našich mám - podľa rodinného receptu s dlhoročnou tradíciou

Populárne Gurmán busy budú čakať na svojich fanúšikov aj tento rok – skvelá gastronomická jazda
a stretnutie so šéfkuchármi sú jednoducho nezabudnuteľná kombinácia.

rolovaný pstruh z nášho chovu na brokolicovej pene s hráškovým pyré – afrodita, chateau čereňany

Pre všetkých záujemcov máme pripravené aj tri jedinečné novinky:

  • Gurmán pobyty – príjemný víkendový pobyt za zvýhodnené ceny a gastronomický zážitok v jednom.
  • Sprievodné akcie – zabíjačka, koncert a iné prekvapenia, sú zaujímavými zážitkami, ktorými vás reštaurácie určite ohúria.
  • Platba kartou prebehne ihneď, už žiadne čakanie!

Rozhodne je toho veľa, na čo sa tešiť!

SkryťVypnúť reklamu

Viac informácií o Zimnom festivale jedla nájdete na oficiálnom webe www.zimnyfestivaljedla.sk, prostredníctvom ktorého bude prebiehať aj predaj poukážok, Gurmán busov, Gurmán pobytov a darčekových poukážok.

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Rodák z Lučenca Palo Sekerka(spodný rad-tretí sprava) zo svojim tímom za vitrínou, ktorou sa na nich môžu dívať hostia michelinskej reštaurácie v Paríži.

Bolo to komplikované, ale nenechal sa odradiť prvým neúspechom.


16. sep
Branislav Cvik a Ľubomír Vančo zo spoločnosti Banskobystrický pivovar

Branislav Cvik a Ľubomír Vančo oživili banskobystrický pivovar zdevastovaný mečiarovským privatizérom.


2. sep
Ilustračné foto.

Zdraženie chleba bolo na Slovensku tretie najvyššie v EÚ.


TASR 20. sep

Mesto pod Tatrami. Aj takúto prezývku si vyslúžil Poprad ležiaci v Podtatranskej kotline. Ulice tu majú jedinečné čaro – horizont množstva z nich zdobia hrdo sa týčiace štíty Vysokých Tatier.


6. sep
SkryťZatvoriť reklamu