Ochutnajte Slovensko v najlepších slovenských reštauráciách

O tom, že Slovensko je plné pestrých chutí a krásnych miest aj počas zimných mesiacov, sa môžete presvedčiť začiatkom roka na Zimnom festivale jedla, ktorý, v spolupráci so Slovenskou agentúrou pre cestovný ruch, organizuje gastronomický sprievodca Gurmán

V poradí tretí ročník Zimného festivalu jedla začína 14. januára a potrvá do 17. februára 2015. Prebieha priamo vo vybraných TOP reštauráciách, vďaka čomu ponúkne návštevníkom nielen zážitok a blažený pocit z lahodného jedla, ale aj výnimočný pocit z atmosféry reštaurácie a profesionality celého personálu. Výhodné ceny festivalového menu sú zárukou toho, že každý, kto má záujem o kvalitnú gastronómiu, môže navštíviť tie najlepšie a veľakrát cenovo náročné reštaurácie Slovenskej republiky.

Všetkým záujemcom ponúkame uchmatnúť si tie najvychytanejšie degustácie už teraz v PREDPREDAJI, ktorý začal od 1. decembra 2014.

Zapojené reštaurácie ponúkajú gastronomickým nadšencom festivalové menu, ktoré pozostáva
z 3 jedál:

  • Naše ikonické jedlo - charakterizujúce danú reštauráciu
  • Chute regiónov - s dôrazom na použitie lokálnych a sezónnych surovín
  • Recepty našich mám - podľa rodinného receptu s dlhoročnou tradíciou

Populárne Gurmán busy budú čakať na svojich fanúšikov aj tento rok – skvelá gastronomická jazda
a stretnutie so šéfkuchármi sú jednoducho nezabudnuteľná kombinácia.

rolovaný pstruh z nášho chovu na brokolicovej pene s hráškovým pyré – afrodita, chateau čereňany

Pre všetkých záujemcov máme pripravené aj tri jedinečné novinky:

  • Gurmán pobyty – príjemný víkendový pobyt za zvýhodnené ceny a gastronomický zážitok v jednom.
  • Sprievodné akcie – zabíjačka, koncert a iné prekvapenia, sú zaujímavými zážitkami, ktorými vás reštaurácie určite ohúria.
  • Platba kartou prebehne ihneď, už žiadne čakanie!

Rozhodne je toho veľa, na čo sa tešiť!

Viac informácií o Zimnom festivale jedla nájdete na oficiálnom webe www.zimnyfestivaljedla.sk, prostredníctvom ktorého bude prebiehať aj predaj poukážok, Gurmán busov, Gurmán pobytov a darčekových poukážok.

Hlavné správy zo Sme.sk

DOMOV

Koho odfotili s Kollárom či Lipšicom? Politici a mafiáni na fotkách

Súd na kauciu prepustil z väzby Ľubomíra Kudličku, považovaného za šéfa gangu takáčovcov. Bol na prvej fotke spájajúcej mafiu a politika.

TECH

O krok bližšie k základni na Mesiaci. Je plný vody

Voda sa na Mesiac dostala krátko po jeho vzniku.

Neprehliadnite tiež

Neobmedzujte v sa v jedení a zistite, čo má spoločné Mrlík čilský s avokádom

Všimli ste si, že prvá tretina leta je už za nami? Hoci sa teplé dni striedajú s chladnejšími, viac je tých teplých a tak zhadzujeme nielen jednotlivé kúsky oblečenia, ale taktiež nejaké to kilo, či dva, tri , štyri...

Svet karamelovej vône - čerstvo pražená káva z Caffe4U

Arabské víno, tak mnoho Európanov v minulosti nazývalo kávu. Dnes ju mnohí poznajú len ako tmavé čokoládové zrniečka uchované v rôznych nádobách, ktoré sú skladované v obchodných reťazcoch.

Rýchlo a zdravo vo vlastnej réžii

So zvyšujúcimi teplotami nás prirodzene prechádza aj chuť na ťažké jedlá, ľudia viac preferujú ľahké šaláty, studené polievky či smoothie. Prinášame vám preto pár zaujímavých kombinácií, ktoré vás nie len osviežia, ale aj spoľahlivo zasýtia.

Ako si doma pripraviť suši, pozrite si podrobný postup

Prečo hipsteri uprednostňujú surovú rybu pred údenáčmi?