SME
Streda, 21. október, 2020 | Meniny má UršuľaKrížovkyKrížovky

Odporuč nám nové podniky a vyhraj!

Chýba Ti niektorý podnik na našej stránke? Zaregistruj ho a k tomu vyhraj!

Sushihanil, ŽilinaSushihanil, Žilina

Tím restauracie.sme.sk pre Vás pripravil súťaž, v ktorej môžete vyhrať poukazy do reštaurácií v Žiline, Košiciach, Bratislave, Kriváni, Michalovciach a Prešove.

Trvanie súťaže je od 24.10.2014 – 31.10.2014

Pravidlá súťaže:

Odporuč minimálne jeden podnik, ktorý na www.restauracie.sme.sk chýba.

Odporúčanie pošli pomocou formuláru: http://restauracie.sme.sk/registracia-restauracie

Pre zapojenie sa do súťaže nezabudni pridať svoju emailovú adresu do poznámky, aby sme Ťa v prípade výhry mohli kontaktovať a taktiež lokalitu, v ktorej chceš voucher vyhrať.

Skryť Vypnúť reklamu

Lokality, v ktorých je možné využiť výherné poukazy:

  • Bratislava
  • Košice
  • Prešov
  • Michalovce
  • Žilina
  • Kriváň

Systém žrebovania:

Na konci súťaže vyžrebujeme spomedzi všetkých zapojených výhercov voucherov. Všetci výhercovia budú kontaktovaní e-mailom ohľadom doručenia výhry.

Nárok na výhru zaniká:

  • ak výherca nezareaguje na informáciu o výhre zaslanú e-mailom najneskôr do 2 pracovných dní od odoslania e-mailu zo strany restauracie.sme.sk
  • ak je e-mail výhercovi nedoručiteľný (neexistujúca e-mailová adresa, preplnená e-mailová schránka alebo iný dôvod pre nedoručenie, prípadne vrátenie e-mailu)

Tešíme sa na Vaše odporúčania a prajeme veľa šťastia pri žrebovaní :)

Tím restauracie.sme.sk

Skryť Vypnúť reklamu
Skryť Vypnúť reklamu
Skryť Vypnúť reklamu
Skryť Vypnúť reklamu

Hlavné správy zo Sme.sk

Testovanie na nový koronavírus.

Koronavírus: Slovensko má denné maximum nakazených, v hre je lockdown (minúta po minúte)

Nakazených koronavírusom na Slovensku je 25 100 osôb. Pandémia Covid-19 si doteraz vyžiadala 98 obetí.

Premiér Igor Matovič po stredajšom rokovaní vlády.
Česko má najvyššie tempo nárastu šírenia nákazy spomedzi okolitých krajín.
Autorská strana Petra Šabatu

Keď v Česku umierajú mŕtvi (píše Petr Šabata)

Popis jedného smutného slovensko-českého koronavírusového zápasu.

Ilustračné foto.

Neprehliadnite tiež

Ľubomír Trizuliak

HoReCa Summit 2020: Čo s gastronómiou v čase koronakrízy

Zapojte sa do diskusie s expertmi, ktorí sa podelia o skúsenosti z praxe a načrtnú predstavy o budúcnosti a fungovaní gastronómie.

#foodporn

Víno Bažalík: žije v maringotke a predáva biovína bez chémie

Víno zo Svätého Jura vyrábané ekologickými postupmi.

Michal Bažalík