Odporuč nám nové podniky a vyhraj!

Chýba Ti niektorý podnik na našej stránke? Zaregistruj ho a k tomu vyhraj!

Sushihanil, Žilina

Tím restauracie.sme.sk pre Vás pripravil súťaž, v ktorej môžete vyhrať poukazy do reštaurácií v Žiline, Košiciach, Bratislave, Kriváni, Michalovciach a Prešove.

Trvanie súťaže je od 24.10.2014 – 31.10.2014

Pravidlá súťaže:

Odporuč minimálne jeden podnik, ktorý na www.restauracie.sme.sk chýba.

Odporúčanie pošli pomocou formuláru: http://restauracie.sme.sk/registracia-restauracie

Pre zapojenie sa do súťaže nezabudni pridať svoju emailovú adresu do poznámky, aby sme Ťa v prípade výhry mohli kontaktovať a taktiež lokalitu, v ktorej chceš voucher vyhrať.

Lokality, v ktorých je možné využiť výherné poukazy:

  • Bratislava
  • Košice
  • Prešov
  • Michalovce
  • Žilina
  • Kriváň

Systém žrebovania:

Na konci súťaže vyžrebujeme spomedzi všetkých zapojených výhercov voucherov. Všetci výhercovia budú kontaktovaní e-mailom ohľadom doručenia výhry.

Nárok na výhru zaniká:

  • ak výherca nezareaguje na informáciu o výhre zaslanú e-mailom najneskôr do 2 pracovných dní od odoslania e-mailu zo strany restauracie.sme.sk
  • ak je e-mail výhercovi nedoručiteľný (neexistujúca e-mailová adresa, preplnená e-mailová schránka alebo iný dôvod pre nedoručenie, prípadne vrátenie e-mailu)

Tešíme sa na Vaše odporúčania a prajeme veľa šťastia pri žrebovaní :)

Tím restauracie.sme.sk

Hlavné správy zo Sme.sk

EKONOMIKA

O 13. a 14. plate hovoril Danko, teraz ho podporil aj Smer

Koaličné strany sa zrejme dohodnú na úľavách pre firmy, ktoré vyplácajú trináste a štrnáste platy.

KULTÚRA

Rytmus bude nadávať, orchester hrať

Ľahší primitivizmus a ukáznenosť vraj idú dokopy.

SVET

Správca budúcnosti, o ktorom ste nepočuli. Zomrel de Brum

Klimatická dohoda by bez neho nevznikla.

Neprehliadnite tiež

Čučoriedky v koláčoch, pirôžkoch, zmrzline, raw torte. Vyberte si

Čučoriedky môžete zavariť, zmraziť, odšťaviť, usušiť. Jedným z najpríjemnejších spôsobov ich spracovania je pridať ich do koláča.

Neobmedzujte sa v jedení a zistite, čo má spoločné Mrlík čilský s avokádom

Všimli ste si, že prvá tretina leta je už za nami? Hoci sa teplé dni striedajú s chladnejšími, viac je tých teplých a tak zhadzujeme nielen jednotlivé kúsky oblečenia, ale taktiež nejaké to kilo, či dve, tri , štyri...

Svet karamelovej vône - čerstvo pražená káva z Caffe4U

Arabské víno, tak mnoho Európanov v minulosti nazývalo kávu. Dnes ju mnohí poznajú len ako tmavé čokoládové zrniečka uchované v rôznych nádobách, ktoré sú skladované v obchodných reťazcoch.

Rýchlo a zdravo vo vlastnej réžii

So zvyšujúcimi teplotami nás prirodzene prechádza aj chuť na ťažké jedlá, ľudia viac preferujú ľahké šaláty, studené polievky či smoothie. Prinášame vám preto pár zaujímavých kombinácií, ktoré vás nie len osviežia, ale aj spoľahlivo zasýtia.