Mesiac japonskej kultúry vo FOU ZOO.

Už nemusíte raňajkovať stres! Mesiac japonskej kultúry chutí najlepšie ráno, vo FOU ZOO. (Inzercia)

Ak by ste radi začali deň kulinárskou lahôdkou, najlepšie je zájsť do FOU ZOO, momentálne najvychytenejšej reštaurácie na Slovensku. Pri príležitosti mesiaca japonskej kultúry si tam pre nás pripravili ponuku s naozaj nevšedným raňajkovým menu. Je zostavené tak, aby vám dodalo povzbudenie do nového dňa a príjemné naladenie pred pracovným náporom. Ideálna príležitosť nájsť si čas na posedenie s rodinou, kamarátmi, alebo ho využiť na kick off s kolegami, či ako alternatívu k tradičnému obedu so zaneprázdenými obchodnými partnermi.

Raňajky sa určite plánujú jednoduchšie ako obed, či večera. No a teraz sa pozrime, prečo je raňajkové menu vo FOU ZOO také netradičné.

Začíname miso polievkou, ktorá organizmus zahreje a naštartuje metabolizmus. Nasledujú výživné sezónne Hokkaido placky so sanchou korením a panko strúhankou, podávané s čiernou miso majonézou.

Pokračujeme so zaúdeným hovädzím jazykom s hnedou sushi ryžou, kukuričným krémom, strúhaným jablkom s čerstvým wasabi, v sprievode nakladanej čínskej kapusty a daikon reďkovky v kimchi marináde so zázvorom.

Potom prechádzame do sladkých tónov vďaka macha lievancom s azuky pastou a čerstvým ovocím. Sladkú bodku tvoria mochi bonbóny s kokosovo-karamelovou plnkou. K menu sa podáva zelený čaj Gemaicha a vychytené Matcha latté.

Ale pozor, táto vychytávka trvá len do konca októbra. Bolo by pekné, keby sa z toho stala tradícia s ponukou na každý mesiac.

Netradičné raňajkové menu len do konca októbra

Cena na osobu 29 € (minimálne 5 osôb)

Viac informácií:

www.fouzoo.sk

Hlavné správy zo Sme.sk

DOMOV

Čudne rozdelené peniaze siahajú ku Kaliňákovmu známemu

Spoločnosť Highchem s pätnástimi zamestnancami a vyše miliónovými tržbami nemá podľa hodnotenia dostatočné odborné kapacity.

DOMOV

Sieť čelí exekúciám, dlžoby nespláca ani SDKÚ

Sieť nezaplatila vyše 500-tisíc eur, pre ktoré ju naháňajú exekútori.

Neprehliadnite tiež

Neobmedzujte v sa v jedení a zistite, čo má spoločné Mrlík čilský s avokádom

Všimli ste si, že prvá tretina leta je už za nami? Hoci sa teplé dni striedajú s chladnejšími, viac je tých teplých a tak zhadzujeme nielen jednotlivé kúsky oblečenia, ale taktiež nejaké to kilo, či dva, tri , štyri...

Svet karamelovej vône - čerstvo pražená káva z Caffe4U

Arabské víno, tak mnoho Európanov v minulosti nazývalo kávu. Dnes ju mnohí poznajú len ako tmavé čokoládové zrniečka uchované v rôznych nádobách, ktoré sú skladované v obchodných reťazcoch.

Rýchlo a zdravo vo vlastnej réžii

So zvyšujúcimi teplotami nás prirodzene prechádza aj chuť na ťažké jedlá, ľudia viac preferujú ľahké šaláty, studené polievky či smoothie. Prinášame vám preto pár zaujímavých kombinácií, ktoré vás nie len osviežia, ale aj spoľahlivo zasýtia.

Ako si doma pripraviť suši, pozrite si podrobný postup

Prečo hipsteri uprednostňujú surovú rybu pred údenáčmi?