SME

Ohodnoť a vyhraj

Podeľ sa aj s ostatnými, čo má tvoj žalúdok na srdci a môžeš vyhrať víkendový pobyt v Grandhoteli Praha Tatranská Lomnica pre 2 osoby.


Trvanie súťaže: 18.6.2014 – 8.7.2014

Výherca súťaže: jakub.rencko@... / výherca bude kontaktovaný emailom/

Pravidlá súťaže

Ak chceš vyhrať, musíš splniť nasledujúce dva body:

  1. Ohodnoť minimálne jeden podnik, ktorý si niekedy navštívil(a)
  2. Staň sa našim fanúšikom na Facebooku a klikni na: http://www.facebook.com/restauracie.sk

Ako ohodnotiť podnik

  • Nájdi cez vyhľadávanie na stránke alebo na mape podnik, ktorý chceš ohodnotiť
  • Klikni na Pridaj hodnotenie a ohodnoť ho

Systém žrebovania

SkryťVypnúť reklamu

Každý deň počas trvania súťaže sa môžete zaradiť do žrebovania jednoduchým splnením dvoch podmienok. Na konci súťaže (9.7.2014) vyžrebujeme spomedzi všetkých hodnotiacich, ktorí pridali aspoň jedno hodnotenie počas trvania súťaže, jedného výhercu. Výherca bude kontaktovaný e-mailom ohľadom doručenia výhry.

Nárok na výhru zaniká

  • ak výherca nereaguje na informáciu o výhre zaslanú e-mailom najneskôr do 5 dní od odoslania e-mailu zo strany restauracie.sme.sk
  • ak je e-mail výhercovi nedoručiteľný (neexistujúca e-mailová adresa, preplnená e-mailová schránka alebo iný dôvod pre nedoručenie, prípadne vrátenie e-mailu)

Popis výhy:

Víkendový pobyt pre 2 osoby v Grandhoteli Praha****

Štvorhviezdičkový klenot Tatranskej Lomnice s viac ako 100-ročnou históriou. V Grandhoteli Praha**** je vaša dovolenka v Tatrách splneným snom – ubytovanie v priestranných izbách či nových apartmánoch s výhľadmi na Tatry alebo nádhernú podtatranskú krajinu zaliatu slnkom, inovatívne kulinárske špeciality založené na lokálnych bio surovinách a perla hotela – hýčkavé Grand Mountain Spa, ktorého filozofiu tatranského kúpeľníctva, byliniek nájdete v Grandhoteli Praha na každom kroku.

SkryťVypnúť reklamu

Užite si leto vo Vysokých Tatrách. Nechajte sa viesť turistickými chodníkmi na tatranské chaty a vrcholy alebo sa vyvezte na vrchol Lomnického štítu a doprajte si neopakovateľný zážitok.

V pobyte je zahrnuté:

Tešíme sa z každého hodnotenia!

Tím restauracie.sme.sk

Komerčné články

  1. Aká bytová architektúra dnes developerom predáva?
  2. Závod Carpathia v Prievidzi oslavuje jubileum
  3. Čo našli Strýco Filip a Miško Páleník v kuchyni Milana bez mapy?
  4. Pozitívne myslenie nie je všetko. Skutočnú silu nájdete inde
  5. Kondičný tréner: Ubolený zo sedavého zamestnania? Toto pomôže
  6. Firmu rozbiehal po maturite. Dnes má obrat vyše pol milióna
  7. Tieto chyby pri investovaní vám bránia zhodnotiť majetok
  8. Takto bude vyzerať nové námestie na začiatku Dúbravky
  1. Tisíce ľudí sa tešia z vyšších platov
  2. Motoristi späť za volantom. Riziko nehôd opäť rastie.
  3. Lávové polia i skvostné pláže. Lanzarote je dôkazom sily prírody
  4. Tvorivé háčkovanie aj 30 otázok pre Hanu Gregorovú
  5. Budúci lesníci opäť v teréne: S LESY SR vysadia les novej generá
  6. Slovenské naj na jednom mieste. Stačí lúštiť
  7. Nový rekord v politickom terore utvorili Červení Khméri
  8. Šéf nemocníc v Šaci Sabol: Nemôžeme byť spokojní s počtom roboti
  1. Domácnosti pozor, od júla sa mení výpočet poplatkov za elektrinu 104 311
  2. Firmu rozbiehal po maturite. Dnes má obrat vyše pol milióna 22 421
  3. Kondičný tréner: Ubolený zo sedavého zamestnania? Toto pomôže 12 238
  4. Tieto chyby pri investovaní vám bránia zhodnotiť majetok 7 268
  5. Takto bude vyzerať nové námestie na začiatku Dúbravky 5 893
  6. Pozitívne myslenie nie je všetko. Skutočnú silu nájdete inde 5 413
  7. Šaca - centrum robotickej chirurgie na východe Slovenska 4 554
  8. Pili sme pivo, ktoré sa nedá ochutnať nikde inde na svete 4 091
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Prácu šéfkuchára berie zároveň ako svoje hobby.

Život v zahraničí mu je prirodzenejší.


Michal Kordoš sa momentálne venuje kurzom varenia a pop-upom.

Varil v michelinských reštauráciách.


22

Hľadáte jedinečné gastronomické zážitky? Objavte výnimočné reštaurácie, ktoré ponúkajú nezabudnuteľné špeciality.


Peter Slačka v januári začal variť pre bistro Jolk.

Varil aj v michelinskej reštaurácii.


11
SkryťZatvoriť reklamu