SME
Štvrtok, 29. október, 2020 | Meniny má KláraKrížovkyKrížovky

Artemis loví návštevníkov Kysúc na dobré jedlo

Keď sa Marcel Mikovčák rozhodol v máji 1998 otvoriť reštauráciu Artemis, chcel predovšetkým vyplniť medzeru chýbajúcich gastronomických služieb v meste Turzovka a jeho širšom okolí. Je zameraná na tradičnú slovenskú, ale i medzinárodnú kuchyňu. (Inzercia

,,Vychutnať si u nás môžete aj gurmánske pochúťky a užívať si starostlivosť ako počas dovolenky. Veľký dôraz kladieme na čerstvosť surovín a úpravu pokrmov, “ hovorí M. Mikovčák. Artemis, bohyňa lovu, nám úspešne pomáha loviť zákazníkov z blízkeho aj ďalekého okolia nielen na vyberané lahôdky kuchyne, baru ale aj vinotéky.

Prídu aj za zákazníkmi

Reštaurácia sídli v centre mesta s dobrou dopravnou dostupnosťou a možnosťou parkovania priamo pri nej. Pre cezpoľných je výhoda, že nemusia hľadať ubytovanie v okolí, ale môžu využiť útulné apartmány na poschodí.

Skryť Vypnúť reklamu

Vo viac ako šestnásťročnej histórii tam zorganizovali množstvo svadieb, recepcií, rodinných osláv, spoločenských podujatí ako plesy, večierky, degustácie, kdekoľvek a kedykoľvek. ,,Ak sa teda vám nepodarí prísť k nám, prídeme my za vami a prispôsobíme sa vašim požiadavkám, prípadne radi poradíme ako. Nechajte sa prekvapiť vynikajúcou kvalitou jedál a nápojov, špičkovým servisom a profesionálnou obsluhou. Pomôžeme vám s realizáciou akýchkoľvek podujatí, kdekoľvek a kedykoľvek budete túžiť po uspokojení gastronomických snov,“ dodáva M. Mikovčák.

Snúbenie jedla a vína

Reštaurácia ARTEMIS od roku 2004 organizuje snúbenie sa vína a zážitkovej gastronómie – Soireé, ktoré sa tešia hojnej účasti. Hostia odchádzajú naozaj s hodnotnými zážitkami. Tieto večery plné gurmánskych špecialít a vynikajúcej chuti tradičných , ale i zriedkavých odrôd vín, sú plodmi spolupráce s jedným z najlepších somelierov v strednej Európe a viacnásobným majstrom ČR Liborom Nazarčukom.

Skryť Vypnúť reklamu

,,Za desať rokov organizovania Soireé sme mali možnosť ochutnať veľké množstvo vína, gastronomických lahôdok a navštívilo nás množstvo zaujímavých ľudí ako napríklad profesor Fedor Malík, Vladimír Železný, Libor Nazarčuk, Miroslav Jajcay či Jaroslav Macík. Vrcholom desiateho výročia bolo prekonanie troch slovenských rekordov v sabráži,“ pochvaľuje si M. Mikovčák.

http://www.slovenskerekordy.sk/index.php?option=com_content&task=view&id=973&Itemid=72

Zvýšený záujem hostí o gastronómiu presvedčil majiteľa, aby sa pustil do rekonštrukcie zaujímavých priestorov. Tam bude situovaný aj cigarový klub.

Skryť Vypnúť reklamu
Skryť Vypnúť reklamu
Skryť Vypnúť reklamu
Skryť Vypnúť reklamu

Hlavné správy zo Sme.sk

Zmenka podľa predchádzajúceho vzoru, ktorá je už opatrená podpisom a bezpečnostným prvkom.

Koronavírus: Na Slovensku pribudlo 2 785 prípadov a 16 úmrtí (minúta po minúte)

Celkovo sa koronavírusom na Slovensku nakazilo 51 728. Pandémia Covid-19 si doteraz vyžiadala 200 obetí.

Minister obrany Jaroslav Naď.
Autorská strana Ondreja Podstupku

Vláda nezvláda slová a môže to stáť životy

Stručný návod na lepšie hospodárenie s dôverou.

Premiér Matovič (OĽaNO) počas tlačovej konferencie ku kompenzačných schémam.
Dnes píše Elena Eleková

Nie, nečaká nás sloboda s dvoma negatívnymi testami vo vrecku

To je vec, ktorú robí vláda zle: nehovorí otvorene ľuďom, čo ich čaká.

Elena Eleková
CYNICKÁ OBLUDA

Ďakujeme Kotlebovi

Kotleba vo videu odporúčal, ako sa majú jeho nasledovníci vysporiadať s koronou. Ďakujeme.

Neprehliadnite tiež

Ľubomír Trizuliak

HoReCa Summit 2020: Čo s gastronómiou v čase koronakrízy

Zapojte sa do diskusie s expertmi, ktorí sa podelia o skúsenosti z praxe a načrtnú predstavy o budúcnosti a fungovaní gastronómie.

#foodporn

Víno Bažalík: žije v maringotke a predáva biovína bez chémie

Víno zo Svätého Jura vyrábané ekologickými postupmi.

Michal Bažalík