Artemis loví návštevníkov Kysúc na dobré jedlo

Keď sa Marcel Mikovčák rozhodol v máji 1998 otvoriť reštauráciu Artemis, chcel predovšetkým vyplniť medzeru chýbajúcich gastronomických služieb v meste Turzovka a jeho širšom okolí. Je zameraná na tradičnú slovenskú, ale i medzinárodnú kuchyňu. (Inzercia

,,Vychutnať si u nás môžete aj gurmánske pochúťky a užívať si starostlivosť ako počas dovolenky. Veľký dôraz kladieme na čerstvosť surovín a úpravu pokrmov, “ hovorí M. Mikovčák. Artemis, bohyňa lovu, nám úspešne pomáha loviť zákazníkov z blízkeho aj ďalekého okolia nielen na vyberané lahôdky kuchyne, baru ale aj vinotéky.

Prídu aj za zákazníkmi

Reštaurácia sídli v centre mesta s dobrou dopravnou dostupnosťou a možnosťou parkovania priamo pri nej. Pre cezpoľných je výhoda, že nemusia hľadať ubytovanie v okolí, ale môžu využiť útulné apartmány na poschodí.

Vo viac ako šestnásťročnej histórii tam zorganizovali množstvo svadieb, recepcií, rodinných osláv, spoločenských podujatí ako plesy, večierky, degustácie, kdekoľvek a kedykoľvek. ,,Ak sa teda vám nepodarí prísť k nám, prídeme my za vami a prispôsobíme sa vašim požiadavkám, prípadne radi poradíme ako. Nechajte sa prekvapiť vynikajúcou kvalitou jedál a nápojov, špičkovým servisom a profesionálnou obsluhou. Pomôžeme vám s realizáciou akýchkoľvek podujatí, kdekoľvek a kedykoľvek budete túžiť po uspokojení gastronomických snov,“ dodáva M. Mikovčák.

Snúbenie jedla a vína

Reštaurácia ARTEMIS od roku 2004 organizuje snúbenie sa vína a zážitkovej gastronómie – Soireé, ktoré sa tešia hojnej účasti. Hostia odchádzajú naozaj s hodnotnými zážitkami. Tieto večery plné gurmánskych špecialít a vynikajúcej chuti tradičných , ale i zriedkavých odrôd vín, sú plodmi spolupráce s jedným z najlepších somelierov v strednej Európe a viacnásobným majstrom ČR Liborom Nazarčukom.

,,Za desať rokov organizovania Soireé sme mali možnosť ochutnať veľké množstvo vína, gastronomických lahôdok a navštívilo nás množstvo zaujímavých ľudí ako napríklad profesor Fedor Malík, Vladimír Železný, Libor Nazarčuk, Miroslav Jajcay či Jaroslav Macík. Vrcholom desiateho výročia bolo prekonanie troch slovenských rekordov v sabráži,“ pochvaľuje si M. Mikovčák.

http://www.slovenskerekordy.sk/index.php?option=com_content&task=view&id=973&Itemid=72

Zvýšený záujem hostí o gastronómiu presvedčil majiteľa, aby sa pustil do rekonštrukcie zaujímavých priestorov. Tam bude situovaný aj cigarový klub.

Hlavné správy zo Sme.sk

EKONOMIKA

Poistky môžu opäť zdražieť, Kažimír premýšľa o zavedení DPH

DPH by nahradila dve mimoriadne dane, ktoré teraz poisťovne platia z poistenia nehnuteľností či áut.

Neprehliadnite tiež

Svet karamelovej vône - čerstvo pražená káva z Caffe4U

Arabské víno, tak mnoho Európanov v minulosti nazývalo kávu. Dnes ju mnohí poznajú len ako tmavé čokoládové zrniečka uchované v rôznych nádobách, ktoré sú skladované v obchodných reťazcoch.

Rýchlo a zdravo vo vlastnej réžii

So zvyšujúcimi teplotami nás prirodzene prechádza aj chuť na ťažké jedlá, ľudia viac preferujú ľahké šaláty, studené polievky či smoothie. Prinášame vám preto pár zaujímavých kombinácií, ktoré vás nie len osviežia, ale aj spoľahlivo zasýtia.

Ako si doma pripraviť suši, pozrite si podrobný postup

Prečo hipsteri uprednostňujú surovú rybu pred údenáčmi?

Rýchla večera: Kuracie rolky

Chutia dobre za každých okolností a sú skvelým jedlom aj na cesty.