Košický Diamond People Club – svet pestrej zábavy

Veľký osvetlený diamant láka večer čo večer hostí do košického podniku Diamond People Clubu. Možnosti zábavy si tak nájdu rôznych záujemcov rôznej vekovej kategórie. (Inzercia)

Po nežnej revolúcii sa po prechode na trhové hospodárstvo dostalo veľa socialistických podnikov do likvidácie. Ostali po nich však budovy, ktoré majú poctivé, betónové základy a ešte poctivejšie hrubé múry. Takouto bývalou výrobnou halou, či montážnou dielňou je v Košiciach aj budova na Štúrovej 44 , či skôr na Žižkovej. Prešla rozsiahlou rekonštrukciou a tak vznikol doslova klenot zábavy – Diamond People Club.

Ako na luxusnej lodi

Počas dňa len oko pozorného okoloidúceho si všimne veľký nápis nad vchodom. Ale večer, keď sa tam organizujú diskotéky, či zábavy, vás už zďaleka upúta záplava blikajúcich svetiel a veľký osvetlený diamant – symbol klubu.

Hoci je to bežná nízka budova, po vstupe dnu sa cítite ako v inom svete. Privíta vás rozľahlý priestor, vhodne architektonicky upravený na veľkú tanečnú sálu so stolíkom pre hostí po bokoch. V opačnej časti je to vysunutá časť len na sedenie, z ktorej môžete nerušene pozorovať v pohodlných sedačkách tanečný parket. Pri sedení máte dojem, že ste na luxusnej lodi – pripomínajú to malé vitrážové okienka a kožené luxusné čalúnenie sedadiel i stien. Pre návštevníka, ktorý nechce sedieť v hluku, sú k dispozícii salóniky s extra malými baríkmi. V lete je tu dokonca možnosť posedieť si na čerstvom vzduchu na terase, ktorá má kapacitu asi 80 miest.

Bude aj reštaurácia

Podujatia, ktoré v klube prebiehajú, prípadne ich pripravujú, nájdu záujemcovia na rozsiahlej webovej stránke. Vedúci prevádzky Róbert Tóth predkladá víziu podniku ako celku. Pôsobil rok na ostrove Ibiza v rôznych nočných kluboch, dokonca na výletných lodiach, a preto by rád svoje skúsenosti aplikoval v tejto „perle východu“. Začiatkom roku 2014 plánujú v klube otvorenie reštaurácie so stálou ponukou jedál. S tým bude súvisieť aj poskytovanie cateringových služieb. Keďže celý komplex má kapacitu okolo 500 ľudí, chcú sa zamerať okrem diskoték na organizovanie stužkových, cechovácií, imatrikulácií, plesov či hudobných koncertov.

Vítajú nové nápady

Pre stále viac obmedzovaných fajčiarov zriadili fajčiarsky salón, kde je dovolené aj fajčenie cigár. V ďalšej časti budovy sa už finišuje s dokončením Monaco pubu s dennou prevádzkou, kde plánujú čapovať tankové pivo a podávať jedlá vhodných k pivu – bravčové kolená, rebierka, utopence, sýte polievky. Poslednou prevádzkou, ktorou bude vyplnený celý komplex, je Casíno – menšia kópia klasických herní.

„Sme otvorení novým nápadom pre ďalšie využitie priestorov, ako napríklad tanečné školy, súťaže v tancoch. Privítam každú iniciatívu z radov našich fanúšikov, či hostí,“ pripomenul na záver R. Tóth.

Hlavné správy zo Sme.sk

AUTORSKÁ STRANA PETRA SCHUTZA

Plagiátor z parlamentu a český škandál desaťročia (Schutzov týždeň)

Dankove myšlienky si zaslúžia tvrdé dosky.

KOŠICE KORZÁR

Košický rektor o Dankovej kauze: Právnická fakulta môže mať zhodu do 40 percent

Odhalili i plagiát s 2-percentnou zhodou.

Neprehliadnite tiež

Hostinec U Iváka je záhorská istota

Bez nadsádzky sa dá povedať, že v Hostinci u Iváka sa písali dejiny Záhorskej Bystrice. Veď od roku 1928, kedy ho manželia Štefan a Paula Ivákovci otvorili, nebolo v obci vážnejšej udalosti, ktorá by s týmto miestom nebola nejako spojená. Na to sa usilujú nadviazať aj noví prevádzkovatelia.

Zámocká palacinkáreň – Miesto, kde sa mení obyčajné na neobyčajné

Zámocká palacinkáreň je miesto, kde na Vás čakajú jedninečné palacinky, príjemná obsluha a posedenie s nádychom zámockej histórie.

Viete, ako pripraviť dokonalú kávu?

Káva je pre mnohých ľudí veľkým pôžitkom a dajú si na jej príprave a výslednej chuti skutočne záležať. Príprava správnej a kvalitnej kávy má presné pravidlá a pripraviť dokonalé espresso alebo cappuccino nie je vôbec jednoduché. V tomto krátkom kvíze zistíte, či aj vy máte správne znalosti o príprave tohto lahodného moku.

Vybrali sme jedenásť receptov na nepečené jablkové koláče

Jeseň vonia jablkami, pochutiť si môžete aj bez pečenia.