SME

Vianočný darček môže byť aj gurmánsky

Slovensko dokáže prekvapiť svojimi chuťami v každom ročnom období. Zima je však časom, kedy si ich môžeme naplno vychutnať aj počas Zimného festivalu jedla. A formou darčekových poukážok pozvať naň aj svojich blízkych. (Inzercia)

Organizátori populárneho letného Gurmán festu v Bratislave a Košiciach sa už po druhýkrát zahrajú s chuťovými pohárikmi gurmánov aj počas zimného obdobia. Znova si budeme môcť vychutnať Zimný festival jedla, ktorý bude od 15. januára - 16. februára 2014 vo viac ako 30 reštauráciách z celého Slovenska, a to vo všetkých ôsmich krajoch Slovenska.

Pôjdu aj Gurmán busy

Zimný festival jedla bude vo vybraných Top reštauráciách zaradených do sprievodcu svetom slovenskej gastronómie Gurmán na Slovensku. Gurmánom ponúknu zážitok z lahodného jedla, príjemnej atmosféry a profesionálnej obsluhy. Tento festival umožňuje navštíviť tie najexkluzívnejšie reštaurácie aj tým, ktorí si to pri bežných cenách nemôžu dovoliť. Ceny degustačných kupónov a darčekových poukazov sú totiž oproti minulému ročníku o niečo nižšie.

SkryťVypnúť reklamu

Zaujímavou súčasťou festivalu budú aj Gurmán busy. Úplnou novinkou sú Gurmán víkendy, teda spojenie hodovania pri dobrom jedle s pobytom vo vybraných zariadeniach.

V tomto predvianočnom čase, keď mnohí uvažujú o tom, čím prekvapiť svojich blízkych, môžu na stránke www.zimnyfestivaljedla.sk kúpiť im ako darček degustačné kupóny i darčekové poukazy na 2. ročník Zimného festivalu jedla.

Šéfkuchári ponúknu

Pre účastníkov Zimného festivalu jedál pripravia tri jedlá podľa vopred stanoveného kľúča:

  • špecialitu šéfkuchára, pri ktorej predstavia to najlepšie zo svojho kulinárskeho umenia,
  • recepty našich mám, podľa starých receptov, môžu prekvapiť zahraničným pôvodom
  • chute regiónov, v ktorých návštevníci vychutnajú lokálne a sezónne suroviny.

Z týchto troch jedál si zákazníci vytvoria svoje vlastné degustačné menu.

SkryťVypnúť reklamu

Niektoré reštaurácie ponúknu aj výnimočný bonus k festivalovému menu – „niečo navyše“. V tomto ročníku reštaurácie návštevníkov prekvapia dezertmi, zľavami na ďalší nákup či poukazmi do hotelového wellnessu.

Komerčné články

  1. Slováci dodali tablety do Volkswagenu i do policajných áut
  2. Prvý mobil dieťaťa prináša radosť aj veľkú zodpovednosť
  3. BUBO zverejnilo všetky termíny - exotika za polovicu
  4. eFleet Day 2025 Truck&Bus&Van: Zvýhodnený vstup len do 15.9.
  5. Dvanásť tipov, kam cestovať cez jesenné prázdniny
  6. Ako prežije váš biznis? Rozhodnú tieto 3 kroky
  7. Hodnotenie profesionála: Maldivské rezorty do hodiny od letiska
  8. Rozvrh hodín s kalendárom prázdnin v denníkoch SME a Korzár
  1. HEINEKEN Slovensko: 30 rokov vášne pre pivo
  2. BUBO zverejnilo všetky termíny - exotika za polovicu
  3. Dvanásť tipov, kam cestovať cez jesenné prázdniny
  4. eFleet Day 2025 Truck&Bus&Van: Zvýhodnený vstup len do 15.9.
  5. Slováci dodali tablety do Volkswagenu i do policajných áut
  6. Ich slnkom je mesiac, kvitnú v noci
  7. Nie je to len ihrisko: V K Parku deti opäť nájdu radosť z pohybu
  8. Po mape s EUROVIA SK: Objavujeme Spiš a Gemer
  1. BUBO zverejnilo všetky termíny - exotika za polovicu 10 720
  2. Vyskúšal som si prácu výčapníka. Toto vám nepovedia 7 147
  3. Na toto by ste sa mali vo svojej obľúbenej krčme opýtať 6 349
  4. Tichá epidémia bolesti chrbta: Dostupná pomoc pre tisíce ľudí 4 982
  5. Na začiatku ledva naškrabali 700 eur, dnes majú miliónové tržby 4 879
  6. Prvý mobil ako skúška dôvery medzi rodičom a dieťaťom 4 717
  7. Z čašníkov majiteľmi top hotelov: Stavili na lokálnosť a luxus 3 865
  8. Hodnotenie profesionála: Maldivské rezorty do hodiny od letiska 2 715
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťZatvoriť reklamu