Bratislavský Golden Cheese začal voziť jedlá až ku klientom

Za dva roky, čo sa reštaurácia Golden Cheese objavila na bratislavskom reštauračnom trhu, si získala mnoho priaznivcov. Nielen kvôli chutnej, poctivej kuchyni, ale aj inovatívnemu prístupu. (Inzercia)

goldenHoci Golden Cheese leží bokom od centra mesta, má výhodu, že to na jednej z hlavných bratislavských výpadoviek – Vajnorskej ulici. Navyše v jeho okolí má kancelárie viacero firiem a podnikov, takže núdzu o návštevníkov najmä v čase obedov nemajú. Podnik nájdete v modernej budove v susedstve predajne Boat. Aj interiér reštaurácie je moderný, vzdušný.

Keď syr, tak bio eidam

Názov reštaurácie Golden Cheese znamená v preklade Zlatý syr. Nie je to náhoda. Majitelia reštaurácie totiž podnikajú aj v potravinárstve, konkrétne vo výrobe vysokokvalitného syra Eidam. Ide o syr, ktorého výroba je prísne sledovaná, takže aj v kuchyni reštaurácie majú vždy záruku, že ide o čistý prírodný produkt bez použitia chemických konzervantov či chemických prídavných látok. Zreje prirodzene, tradičným spôsobom, niekoľko mesiacov. Je to teda bio syr.

Majitelia reštaurácie si na jedlách zo zdravých surovín, prírodných produktov a kvalitných mliečnych výrobkov, predovšetkým syrov, mimoriadne zakladajú. Chcú sa držať princípov racionálneho stravovania, ktoré sú čoraz aktuálnejšie aj pre slovenskú populáciu.

Je logické, že syr Eidam sa v rôznych obmenách objavuje na jedálnom lístku vo viacerých jedlách. Bohato ho využívajú pri príprave denných obedových menu, ktoré majú v okolitých firmách aj vďaka tomu veľa priaznivcov. A nie je to len klasický vyprážaný syr so šunkou, ale trebárs aj pizza s tromi druhmi syra, rôzne syrové taniere, syrové dippy či omáčky a iné variácie.

Čo návštevníci tiež oceňujú, že pečivo i zákusky sú tam vždy čerstvé. Súčasťou reštaurácie je totiž aj vlastná pekáreň.

golden

Dovoz až k vám

Tohtoročnou novinkou Golden heese je rozšírená ponuka služieb o donášku jedál, a to tak pre firmy ako aj jednotlivcov. O dennej ponuke sa dá dozvedieť z web stránky www.goldencheese.sk, ale aj rozvozového letáka.

Táto služba si tiež rýchlo našla svojich priaznivcov. Veď nie každý má čas vybrať sa na obed. A potom sú tu ešte ľudia, ktorí pracujú na zmeny, alebo si chcú hotové jedlo zobrať domov, či už pre seba alebo svojich blízkych.

A výhodu je tiež to, že denné menu, ktoré v priamo Golden Cheese dostanete za 3,60 €, sa ani pri donáške na objednané miesto nezdražuje o cenu obalu. Pravda, musí ísť o objednávku aspoň desiatich balení.

Základom tejto služby je samozrejme kvalitné jedlo. Čo je však mimoriadne dôležité, je profesionálne zabalené v špeciálnych vaničkách tepelnou stabilitou na najvyššej úrovni s fóliou, ktorá bráni tomu, aby sa šťavy či omáčky pri presune vyliali.

Denne sú v ponuke štyri druhy jedál s polievkou. A potom je to tzv. „hot tip“, pod čím sa rozumie jedlo, ktoré je v jedálnom lístku drahšie, ako napríklad hovädzí steak, ale v daný deň ho ponúkajú lacnejšie.

V Golden Cheese sa pustili do roznášky jedál napriek tomu, že konkurencia v tejto oblasti služieb je pomerne veľká. Vedia však, že sa presadia svojou profesionalitou. Preto investovali do dvoch baliacich strojov a aj hygienu balenia majú na najvyššej úrovni. Keďže jedlá dokážu v prípade potreby prudko schladiť, zvýšia tým ich trvanlivosť na tri-štyri dni.

Parkovanie pri podniku

Reštauráciu Golden Cheese býva často vďaka svojim priestorom miestom rôznych spoločenských podujatí, ako sú svadby či stužkové. Okrem iného aj preto, že rovno pri podniku je dostatok bezplatných parkovacích miest.

Hlavné správy zo Sme.sk

DOMOV

Veľkolepý nástup, výslnie a pád. Prečo veľké strany neprežijú svojich lídrov

Výmena lídra nie je kľúčom k dlhšej životnosti strany. Funguje len pri menších stranách, v Smere by mohla znamenať rýchly zánik.

KOMENTÁRE

Smer bez Fica nemá logiku

Životnosť strán ako Smer sa odvíja od popularity zakladateľa.

Neprehliadnite tiež

Odovzdávanie kuchárskej varechy v reštaurácii HU:MAN

S príchodom jesene odovzdal Ľubomír Herko pomyselnú štafetu jedinečného konceptu reštaurácie HU:MAN v podobe kuchárskej varechy. Jej držiteľom sa stal v gastronomickom svete uznávaný priekopník Peter Ďurčo.

Ako sa stravovať počas užívania antibiotík a kto vypestoval najkrajšie jablko na Slovensku?

Prinášame vám pestrý prehľad článkov o jedle, zdravom stravovaní a tipmi na víkendové varenie.

Svadba ako z rozprávky? Ak ste zo stredného Slovenska, máme skvelý tip

Milí páni, neberte si to osobne, no tento článok venujeme najmä vašim polovičkám. Žienky, čo by ste povedali na svadbu v krásnej záhrade? V Zlatom dukáte vám to s radosťou splnia.

Prvý ležiak na svete vznikol v Plzni. Fenomén menom Pilsner Urquell

Stačila kombinácia meštianskej nespokojnosti a talentu bavorského sládka.

Grobský dvor – miesto, ktoré ponúka domácu atmosféru

Obdobie jesene je tu. Vychutnajte si domácu husacinu v Slovenskom Grobe. My sme navštívili Grobský dvor, kde nás privítali v príjemnej atmosfére v ich jesenne naladenej záhrade.