SME

Bratislavský Golden Cheese začal voziť jedlá až ku klientom

Za dva roky, čo sa reštaurácia Golden Cheese objavila na bratislavskom reštauračnom trhu, si získala mnoho priaznivcov. Nielen kvôli chutnej, poctivej kuchyni, ale aj inovatívnemu prístupu. (Inzercia)

Hoci Golden Cheese leží bokom od centra mesta, má výhodu, že to na jednej z hlavných bratislavských výpadoviek – Vajnorskej ulici. Navyše v jeho okolí má kancelárie viacero firiem a podnikov, takže núdzu o návštevníkov najmä v čase obedov nemajú. Podnik nájdete v modernej budove v susedstve predajne Boat. Aj interiér reštaurácie je moderný, vzdušný.

Keď syr, tak bio eidam Názov reštaurácie Golden Cheese znamená v preklade Zlatý syr. Nie je to náhoda. Majitelia reštaurácie totiž podnikajú aj v potravinárstve, konkrétne vo výrobe vysokokvalitného syra Eidam. Ide o syr, ktorého výroba je prísne sledovaná, takže aj v kuchyni reštaurácie majú vždy záruku, že ide o čistý prírodný produkt bez použitia chemických konzervantov či chemických prídavných látok. Zreje prirodzene, tradičným spôsobom, niekoľko mesiacov. Je to teda bio syr.

SkryťVypnúť reklamu

Majitelia reštaurácie si na jedlách zo zdravých surovín, prírodných produktov a kvalitných mliečnych výrobkov, predovšetkým syrov, mimoriadne zakladajú. Chcú sa držať princípov racionálneho stravovania, ktoré sú čoraz aktuálnejšie aj pre slovenskú populáciu.

Je logické, že syr Eidam sa v rôznych obmenách objavuje na jedálnom lístku vo viacerých jedlách. Bohato ho využívajú pri príprave denných obedových menu, ktoré majú v okolitých firmách aj vďaka tomu veľa priaznivcov. A nie je to len klasický vyprážaný syr so šunkou, ale trebárs aj pizza s tromi druhmi syra, rôzne syrové taniere, syrové dippy či omáčky a iné variácie.

Čo návštevníci tiež oceňujú, že pečivo i zákusky sú tam vždy čerstvé. Súčasťou reštaurácie je totiž aj vlastná pekáreň.

SkryťVypnúť reklamu

Dovoz až k vám Tohtoročnou novinkou Golden heese je rozšírená ponuka služieb o donášku jedál, a to tak pre firmy ako aj jednotlivcov. O dennej ponuke sa dá dozvedieť z web stránky www.goldencheese.sk, ale aj rozvozového letáka.

Táto služba si tiež rýchlo našla svojich priaznivcov. Veď nie každý má čas vybrať sa na obed. A potom sú tu ešte ľudia, ktorí pracujú na zmeny, alebo si chcú hotové jedlo zobrať domov, či už pre seba alebo svojich blízkych.

A výhodu je tiež to, že denné menu, ktoré v priamo Golden Cheese dostanete za 3,60 €, sa ani pri donáške na objednané miesto nezdražuje o cenu obalu. Pravda, musí ísť o objednávku aspoň desiatich balení.

Základom tejto služby je samozrejme kvalitné jedlo. Čo je však mimoriadne dôležité, je profesionálne zabalené v špeciálnych vaničkách tepelnou stabilitou na najvyššej úrovni s fóliou, ktorá bráni tomu, aby sa šťavy či omáčky pri presune vyliali.

SkryťVypnúť reklamu

Denne sú v ponuke štyri druhy jedál s polievkou. A potom je to tzv. „hot tip“, pod čím sa rozumie jedlo, ktoré je v jedálnom lístku drahšie, ako napríklad hovädzí steak, ale v daný deň ho ponúkajú lacnejšie.

V Golden Cheese sa pustili do roznášky jedál napriek tomu, že konkurencia v tejto oblasti služieb je pomerne veľká. Vedia však, že sa presadia svojou profesionalitou. Preto investovali do dvoch baliacich strojov a aj hygienu balenia majú na najvyššej úrovni. Keďže jedlá dokážu v prípade potreby prudko schladiť, zvýšia tým ich trvanlivosť na tri-štyri dni.

Parkovanie pri podniku Reštauráciu Golden Cheese býva často vďaka svojim priestorom miestom rôznych spoločenských podujatí, ako sú svadby či stužkové. Okrem iného aj preto, že rovno pri podniku je dostatok bezplatných parkovacích miest.

Komerčné články

  1. Aká bytová architektúra dnes developerom predáva?
  2. Závod Carpathia v Prievidzi oslavuje jubileum
  3. Čo našli Strýco Filip a Miško Páleník v kuchyni Milana bez mapy?
  4. Pozitívne myslenie nie je všetko. Skutočnú silu nájdete inde
  5. Kondičný tréner: Ubolený zo sedavého zamestnania? Toto pomôže
  6. Firmu rozbiehal po maturite. Dnes má obrat vyše pol milióna
  7. Tieto chyby pri investovaní vám bránia zhodnotiť majetok
  8. Takto bude vyzerať nové námestie na začiatku Dúbravky
  1. Tisíce ľudí sa tešia z vyšších platov
  2. Motoristi späť za volantom. Riziko nehôd opäť rastie.
  3. Lávové polia i skvostné pláže. Lanzarote je dôkazom sily prírody
  4. Tvorivé háčkovanie aj 30 otázok pre Hanu Gregorovú
  5. Budúci lesníci opäť v teréne: S LESY SR vysadia les novej generá
  6. Slovenské naj na jednom mieste. Stačí lúštiť
  7. Nový rekord v politickom terore utvorili Červení Khméri
  8. Šéf nemocníc v Šaci Sabol: Nemôžeme byť spokojní s počtom roboti
  1. Domácnosti pozor, od júla sa mení výpočet poplatkov za elektrinu 104 347
  2. Firmu rozbiehal po maturite. Dnes má obrat vyše pol milióna 22 482
  3. Kondičný tréner: Ubolený zo sedavého zamestnania? Toto pomôže 12 276
  4. Tieto chyby pri investovaní vám bránia zhodnotiť majetok 7 318
  5. Takto bude vyzerať nové námestie na začiatku Dúbravky 5 930
  6. Pozitívne myslenie nie je všetko. Skutočnú silu nájdete inde 5 465
  7. Šaca - centrum robotickej chirurgie na východe Slovenska 4 554
  8. Pili sme pivo, ktoré sa nedá ochutnať nikde inde na svete 4 088
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Prácu šéfkuchára berie zároveň ako svoje hobby.

Život v zahraničí mu je prirodzenejší.


Michal Kordoš sa momentálne venuje kurzom varenia a pop-upom.

Varil v michelinských reštauráciách.


22

Hľadáte jedinečné gastronomické zážitky? Objavte výnimočné reštaurácie, ktoré ponúkajú nezabudnuteľné špeciality.


Peter Slačka v januári začal variť pre bistro Jolk.

Varil aj v michelinskej reštaurácii.


11
SkryťZatvoriť reklamu