Exkluzívne pod končiarom Lomnického štítu

Slováci a nielen oni, milujú Vysoké Tatry. V srdci Tatranskej Lomnice, s magickým výhľadom na tatranské štíty, obkolesený prírodou vás víta rodinný trojhviezdičkový relax hotel - Hotel SLOVAN. (Inzercia)

Hotel rok a pol po celkovej rekonštrukcii a nadstavbe dvoch podlaží potvrdil, že pohodlné ubytovanie s nápaditým farebným konceptom ročných období, atraktívne Relax Centrum s vírivým programom a Centrom zábavy, pre ubytovaných hostí grátis,je neodolateľnou pozvánkou. Výnimočná poloha v Tatranskej Lomnici, v atraktívnom centre zimnej i letnej dovolenky, ústretový personál a vynikajúca gastronómia sú prednosťami tohto rodinného hotela so širokou variabilitou izieb a celkovým počtom 259 lôžok.

Live Cooking by Chef de Cuisine

Bohatý a pestrý asistovaný bufet ako koncept polpenzie si hoteloví hostia zamilujú hneď od prvých dní. Poctivá kuchyňa, kde sa klasickými postupmi z čerstvých, lokálnych surovín pripravujú od základov výnimočné pokrmy, je ten správny kľúč k spokojnosti celej rodiny. Projekt Live cooking je živým predstavením, v ktorom s nadšením Chef de Cuisine Ing. Michal Blaha pripravuje flambovaním, krájaním, zapekaním, grilovaním, karamelizovaním a kombinovaním výnimočné špeciality. Zažite všetkými zmyslami originálne predstavenie a užite si príjemnú dovolenku s gastronomickým zážitkom.

Únia materských centier odporúča

Hotel získal v projekte Vstúpte s dieťaťom ako zariadenie priateľské k rodinám a deťom maximálny počet 5* - stupňov priateľskosti. Garantom a posudzovateľom je Únia materských centier. Pre detičky je pripravené vybavenie a pomôcky, ktoré spríjemnia pobyt. Malí i veľkí sa zahrajú v Centre zábavy. K dispozícii je biliard, stolný futbal, stolný tenis, ako aj spoločenské hry. Vo vybraných termínoch zaujme bohatý animačný program v detskom kútiku i na outdoor ihrisku. Rodičov detí v neposlednom radi poteší, že sa ich ratolesti dobre „napapajú“. Zásluhu na tom má nielen kvalitné a vyvážené jedlo z čerstvých surovín, ale aj milý a priateľský personál a detský servis. Viac informácií o službách pre detských hostí a foto nájdete na: http://www.hotelslovan.sk/index.php?p=family


Kongresy a teambuildingy

Firemní hostia oceňujú možnosti hotela na usporiadanie kongresov, konferencií, školení či teambuildingov. K dispozícii je Veľká sála s kapacitou až 250 hostí, klimatizovaný Zlatý salónik s kapacitou 80 hostí a školským sedením ako aj Zelený, Červený a Modrý salónik s kapacitou do 20 hostí. Na špeciálne príležitosti si vyberiete Salónik Club či Cafe salónik s kapacitou do 110 hostí. Všetky priestory sú plne vybavené konferenčnou technikou.
Pohostinnosť hotela sa prejaví i v príprave slávnostných rautov, kde si Chef de Cuisine nekladie nijaké obmedzenia. Ak hľadáte pre firemný teambuidling miesto s netradičnou atmosférou, vychutnajte si pobyt v Relax centre, alebo využite viac ako 15.000 m2 trávnatej plochy s parkovou úpravou a priestorom na hry, ktorá je súčasťou hotela. Alebo si vyberiete kulinársky zážitok v Škole Varenia v profesionálnej hotelovej kuchyni pod vedením Chef de Cuisine? Je to len na vás. Určite uspokojíme vaše predstavy o aktívnom oddychu či relaxe s kolegami alebo obchodnými partnermi. Tešíme sa na vás v srdci Tatranskej Lomnice v hoteli so srdcom.

Hlavné správy zo Sme.sk

DOBRÉ RÁNO

Dobré ráno: Kamaráti aj odkazy cez médiá. Danko a Bugár

Ako sa vyvíjali vzťahy medzi SNS a Most-Híd.

KOMENTÁR PETRA TKAČENKA

Aj Rusi boli okupovaní, už si to len priznať

Patrili k najväčším obetiam boľševickej diktatúry.

Neprehliadnite tiež

Zábavný kvíz o varení

Otestujte sa, či máte vzťah k vareniu a patríte do kuchyne. Tak čo, hodí sa vám kuchárska zástera?

Viete v čom je francúzska kuchyňa výnimočná?

Francúzsko je vo svete preslávené najmä kvalitným vínom, syrmi, morskými plodmi, ako aj svojou originalitou, vysokou úrovňou prípravy jedál a pestrosťou pokrmov. Otestujte sa v kvíze o francúzskej kuchyni a zistite, v čom je jedinečná!

Vyznáte sa v svetovej gastronómii?

Otestujte sa a zistite, či ste skutočný odborník vo svete gastronómie. Ak radi varíte, listujete najnovšie kuchárky a trávite čas v kuchyni, tento kvíz určite hravo zvládnete!

Na tradičný japonský ramen chodia do Bratislavy aj Japonci z Olomouca

O tom, čo znamená pravý tradičný japonský ramen, kde si ho môžete dať a či aj Japonec príde na toto typické národné jedlo do bistra v Bratislave, sme sa rozprávali so spolumajiteľom Gonnsuke Ramen Petrom Bohovom.

Byť šéfkuchárom znamená kvalitne variť, ale aj pracovať so svojím tímom

Preto sme vyspovedali šéfkuchára NH Bratislava Gate One, Viliama Turčana, ktorý nám porozprával o svojich začiatkoch, ale aj o miestach, ktoré sa stali inšpiráciou jeho kuchyne.