Exkluzívne pod končiarom Lomnického štítu

Slováci a nielen oni, milujú Vysoké Tatry. V srdci Tatranskej Lomnice, s magickým výhľadom na tatranské štíty, obkolesený prírodou vás víta rodinný trojhviezdičkový relax hotel - Hotel SLOVAN. (Inzercia)

Hotel rok a pol po celkovej rekonštrukcii a nadstavbe dvoch podlaží potvrdil, že pohodlné ubytovanie s nápaditým farebným konceptom ročných období, atraktívne Relax Centrum s vírivým programom a Centrom zábavy, pre ubytovaných hostí grátis,je neodolateľnou pozvánkou. Výnimočná poloha v Tatranskej Lomnici, v atraktívnom centre zimnej i letnej dovolenky, ústretový personál a vynikajúca gastronómia sú prednosťami tohto rodinného hotela so širokou variabilitou izieb a celkovým počtom 259 lôžok.

Live Cooking by Chef de Cuisine

Bohatý a pestrý asistovaný bufet ako koncept polpenzie si hoteloví hostia zamilujú hneď od prvých dní. Poctivá kuchyňa, kde sa klasickými postupmi z čerstvých, lokálnych surovín pripravujú od základov výnimočné pokrmy, je ten správny kľúč k spokojnosti celej rodiny. Projekt Live cooking je živým predstavením, v ktorom s nadšením Chef de Cuisine Ing. Michal Blaha pripravuje flambovaním, krájaním, zapekaním, grilovaním, karamelizovaním a kombinovaním výnimočné špeciality. Zažite všetkými zmyslami originálne predstavenie a užite si príjemnú dovolenku s gastronomickým zážitkom.

Únia materských centier odporúča

Hotel získal v projekte Vstúpte s dieťaťom ako zariadenie priateľské k rodinám a deťom maximálny počet 5* - stupňov priateľskosti. Garantom a posudzovateľom je Únia materských centier. Pre detičky je pripravené vybavenie a pomôcky, ktoré spríjemnia pobyt. Malí i veľkí sa zahrajú v Centre zábavy. K dispozícii je biliard, stolný futbal, stolný tenis, ako aj spoločenské hry. Vo vybraných termínoch zaujme bohatý animačný program v detskom kútiku i na outdoor ihrisku. Rodičov detí v neposlednom radi poteší, že sa ich ratolesti dobre „napapajú“. Zásluhu na tom má nielen kvalitné a vyvážené jedlo z čerstvých surovín, ale aj milý a priateľský personál a detský servis. Viac informácií o službách pre detských hostí a foto nájdete na: http://www.hotelslovan.sk/index.php?p=family


Kongresy a teambuildingy

Firemní hostia oceňujú možnosti hotela na usporiadanie kongresov, konferencií, školení či teambuildingov. K dispozícii je Veľká sála s kapacitou až 250 hostí, klimatizovaný Zlatý salónik s kapacitou 80 hostí a školským sedením ako aj Zelený, Červený a Modrý salónik s kapacitou do 20 hostí. Na špeciálne príležitosti si vyberiete Salónik Club či Cafe salónik s kapacitou do 110 hostí. Všetky priestory sú plne vybavené konferenčnou technikou.
Pohostinnosť hotela sa prejaví i v príprave slávnostných rautov, kde si Chef de Cuisine nekladie nijaké obmedzenia. Ak hľadáte pre firemný teambuidling miesto s netradičnou atmosférou, vychutnajte si pobyt v Relax centre, alebo využite viac ako 15.000 m2 trávnatej plochy s parkovou úpravou a priestorom na hry, ktorá je súčasťou hotela. Alebo si vyberiete kulinársky zážitok v Škole Varenia v profesionálnej hotelovej kuchyni pod vedením Chef de Cuisine? Je to len na vás. Určite uspokojíme vaše predstavy o aktívnom oddychu či relaxe s kolegami alebo obchodnými partnermi. Tešíme sa na vás v srdci Tatranskej Lomnice v hoteli so srdcom.


          Hlavné správy zo Sme.sk

          KOMENTÁRE

          Spoločný obvod je jedna z najlepších vecí, ktorú nám Mečiar zanechal

          Voľba podľa regiónov je historický anachronizmus.

          DOMOV

          Obľúbený hotel Bödöra a Smeru prišiel o eurofondy

          Firmy z babindolskej skupiny odstúpili od zmluvy na opravu hotela.

          Neprehliadnite tiež

          Chuť Japonska v Žiline? Aj vy máte príležitosť byť jeho súčasťou.

          Japonská kuchyňa sa stáva čím ďalej, tým viac obľúbenou kuchyňou po celom svete. Výnimkou nie je ani Slovensko.

          Miesto, kde sa snúbi tradícia, idylická príroda a prvotriedna gastronómia

          Každá dovolenka, ktorú strávime na vysnenom mieste a s ľuďmi, na ktorých nám záleží, je doslovne rozprávková. Zažiť však rozprávku počas dovolenky neponúka každá destinácia.

          Aké je to byť šéfkuchárom v Hoteli Gino Park Palace?

          Nedávno sme mali možnosť stretnúť šéfkuchára Hotela Gino Park Palace a bolo to naozaj veľmi podnetné stretnutie.

          Reštauráciám zvyšujú tržby festivalové gurmánske špeciality

          Až o 25 percent sa zvýšili reštauráciám tržby po mesiaci trvania Zimného festivalu jedla.

          Najkľudnejšie miesto v Petržalke? Skúste BERG

          Uponáhľaná doba, dni plné stresu, pracovné tempo, ktoré niekedy hraničí so zvládnuteľnosťou a vy neviete kam sa „odložiť na reštart?“ Budeme vás navigovať.