SME

Trenčianska reštaurácia Flor de Amor – kombinácia klasiky a modernej kuchyne

Chcete cítiť chuť a vôňu delikátneho jedla? Po pravé gurmánske zážitky sa vyberte do reštaurácie Flor de Amor, ktorú nájdete v modernom štvorhviezdičkovom hoteli Magnus v Trenčíne. (Inzercia)

Hotel Magnus vedie mladá, ale skúsená riaditeľka Ing. Denisa Beňová. Je absolventkou Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici, kde vyštudovala odbor ekonomika podniku v cestovnom ruchu. V Magnuse pracuje od jeho otvorenia a vďaka niekoľkoročným úspešným skúsenostiam v hotelierstve získala post riaditeľky. Ako sama hovorí, vždy túžila pracovať medzi ľuďmi. „Cestovný ruch a štúdia na hotelovej škole sa mi zdali najbližšími,“ dodáva.

Domáce i zahraničné špeciality V reštaurácii Flor de Amor v hoteli Magnus očakáva priaznivcov dobrého jedla tím špičkových kuchárov, ktorý pripravuje hosťom špeciality zahraničnej a domácej kuchyne. Pracuje pod vedením šéfkuchára Rastislava Fraňa (38). Je to človek s bohatými pracovnými skúsenosťami, ktoré v minulosti využil nielen v známom zámočku Chateau Mignon v Dubnici nad Váhom, ale aj zahraničí. „Je zárukou toho, že z jedálneho lístku nezmizne vyššia gastronómia. Stratégiou je nestratiť doterajšiu klientelu a zároveň získať novú – a to lahodnou kombináciou zaujímavých jedál z čerstvých surovín za priaznivú cenu. Snažíme sa teda nájsť istý kompromis,“ objasňuje riaditeľka hotela.

SkryťVypnúť reklamu

Halušky so steakom Ako sme už spomínali, kuchyňa zostala medzinárodná, ale nechýbajú ani tradičné slovenské jedlá ako napríklad domáca fazuľová polievka s údeným mäsom, či konfitované kačacie stehno so škoricovo-slivkovou kapustou a pečeňovým knedlíkom. V Magnuse uvažujú takto: Prečo by sa mali zahraničným klientom ponúkať talianske cestoviny, keď si môžu dať lepšie v Taliansku? A čo také bryndzové halušky? Klasiku vymenili za úspešný experiment. Pozoruhodnosťou je, že kombinácia bryndzových halušiek so steakom, ktorú reštaurácia Flor de Amor ponúka, sa teší veľkej obľube medzi návštevníkmi.

Za priaznivú cenu A čo hovorí o svojich predstavách R. Fraňo? „Hostia reštaurácie hotela Magnus nájdu v novom menu klasiku modernej gastronómie, avšak tiež obľúbené jedlá z kuchyne našich starých mám. Tentokrát sme vsadili na kombináciu klasiky a tradície. Šikovnosť našich kuchárov sa odráža v kvalite a neobyčajnej chuti vlastnoručne vyrobených cestovín či hranolkov. Hostia rozhodne ocenia cestu kompromisu medzi špičkovou reštauráciou a cenou za kvalitné služby. Tým je pre nás priaznivá cena za väčšie porcie jedla a ozajstný gurmánsky zážitok.“

SkryťVypnúť reklamu

V susedstve zimného štadióna Hotel Magnus určite neprehliadnete. Nachádza sa v pokojnej polohe na Sihoti, oproti trenčianskemu zimnému štadiónu. Už niekoľko rokov sa teší priazni nielen biznis klientely, ale aj priaznivcov relaxu. Ponúka priestranné, klimatizované izby vybavené moderným dizajnovým nábytkom. Okrem luxusných ubytovacích služieb tam hostia nájdu aj relaxačné služby. Svet wellnessu je ideálnym miestom pre tých, ktorí si radi doprajú oddych. Fínska, švédska, bylinková inhalačná, parná sauna, ľadová jaskyňa, tepidarium zregenerujú telo a dušu a odoženú každodenný stres. Nočný bar Bowling Café s tromi bowlingovými dráhami poskytne športové vyžitie i zábavu a je skvelým miestom na stretnutia s priateľmi alebo obchodnými partnermi. Lahodnú šálku kávy, pravej čokolády či iných nápojov si zase možno vychutnať v kaviarni Gallery Café. Neoddeliteľnou súčasťou hotelových služieb je organizovanie konferencií a eventov pre biznis klientov. Dve konferenčné miestnosti – Modrý salónik a Salónik v reštaurácii Flor de Amor sú vybavené najmodernejšou technikou a efektívne splnia požiadavky aj najnáročnejšieho klienta.

SkryťVypnúť reklamu

Hotel Magnus a jeho profesionálny a priateľský tím sa tešia na vašu návštevu.

Komerčné články

  1. Za dovolenkové škody vyplatila Allianz o 41 percent viac
  2. Čo majú spoločné roboty s legom? Prekvapivo veľa
  3. Maldivy mimo sezóny. Dážď prišiel dvakrát, vila za cenu izby
  4. Na Devín kyvadlovou dopravou zadarmo
  5. Hodnotenie profesionála: Ako je Turecko pripravené na leto?
  6. Inšpirujte sa tajomstvom najšťastnejších krajín sveta
  7. Last minute zájazdov je každé leto menej. Kde ich ešte nájdete?
  8. Letný literárny výber vložený v denníkoch SME a Korzár
  1. Stanovisko LESY Slovenskej republiky, š. p.
  2. Maldivy mimo sezóny. Dážď prišiel dvakrát, vila za cenu izby
  3. Apartmány pri mori nie sú len pre smerákov. Kde nájdete lacné?
  4. Na Devín kyvadlovou dopravou zadarmo
  5. Za dovolenkové škody vyplatila Allianz o 41 percent viac
  6. Takto má vyzerať dostupný biznis notebook
  7. Hodnotenie profesionála: Ako je Turecko pripravené na leto?
  8. Tajomstvo najšťastnejších krajín sveta
  1. Maldivy mimo sezóny. Dážď prišiel dvakrát, vila za cenu izby 18 373
  2. Hodnotenie profesionála: Ako je Turecko pripravené na leto? 4 772
  3. Apartmány pri mori nie sú len pre smerákov. Kde nájdete lacné? 3 633
  4. Na Devín kyvadlovou dopravou zadarmo 3 316
  5. Last minute zájazdov je každé leto menej. Kde ich ešte nájdete? 2 822
  6. Inšpirujte sa tajomstvom najšťastnejších krajín sveta 2 727
  7. Ako často treba čistiť fasádu? Niektoré si vystačia samy 2 159
  8. Sviatočný Devín otvárame pre všetkých 1 941
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Eva a Peter Janíčkovci

Keď Eva a Peter Janíčkovci začali budovať Château Gbeľany, mali jasnú víziu - vytvoriť miesto, kde reštaurácia nebude len súčasťou hotela, ale samostatným dôvodom na návrat.


Cenu za TOP inováciu si odniesol autor projektu Štefánik - odkaz pre 21. storočie Matúš Tomáška.


TASR
Najviac bodov v kraji získala reštaurácia hotela Château Gbeľany.

Gault&Millau dal odporúčania.


Top reštaurácie do 10 eur.

Reštaurácie z bedekra Gault&Millau.


8
SkryťZatvoriť reklamu