Trenčianska reštaurácia Flor de Amor – kombinácia klasiky a modernej kuchyne

Chcete cítiť chuť a vôňu delikátneho jedla? Po pravé gurmánske zážitky sa vyberte do reštaurácie Flor de Amor, ktorú nájdete v modernom štvorhviezdičkovom hoteli Magnus v Trenčíne. (Inzercia)

magnusHotel Magnus vedie mladá, ale skúsená riaditeľka Ing. Denisa Beňová. Je absolventkou Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici, kde vyštudovala odbor ekonomika podniku v cestovnom ruchu. V Magnuse pracuje od jeho otvorenia a vďaka niekoľkoročným úspešným skúsenostiam v hotelierstve získala post riaditeľky. Ako sama hovorí, vždy túžila pracovať medzi ľuďmi. „Cestovný ruch a štúdia na hotelovej škole sa mi zdali najbližšími,“ dodáva.

Domáce i zahraničné špeciality

V reštaurácii Flor de Amor v hoteli Magnus očakáva priaznivcov dobrého jedla tím špičkových kuchárov, ktorý pripravuje hosťom špeciality zahraničnej a domácej kuchyne. Pracuje pod vedením šéfkuchára Rastislava Fraňa (38). Je to človek s bohatými pracovnými skúsenosťami, ktoré v minulosti využil nielen v známom zámočku Chateau Mignon v Dubnici nad Váhom, ale aj zahraničí. „Je zárukou toho, že z jedálneho lístku nezmizne vyššia gastronómia. Stratégiou je nestratiť doterajšiu klientelu a zároveň získať novú – a to lahodnou kombináciou zaujímavých jedál z čerstvých surovín za priaznivú cenu. Snažíme sa teda nájsť istý kompromis,“ objasňuje riaditeľka hotela.

magnus

Halušky so steakom

Ako sme už spomínali, kuchyňa zostala medzinárodná, ale nechýbajú ani tradičné slovenské jedlá ako napríklad domáca fazuľová polievka s údeným mäsom, či konfitované kačacie stehno so škoricovo-slivkovou kapustou a pečeňovým knedlíkom. V Magnuse uvažujú takto: Prečo by sa mali zahraničným klientom ponúkať talianske cestoviny, keď si môžu dať lepšie v Taliansku? A čo také bryndzové halušky? Klasiku vymenili za úspešný experiment. Pozoruhodnosťou je, že kombinácia bryndzových halušiek so steakom, ktorú reštaurácia Flor de Amor ponúka, sa teší veľkej obľube medzi návštevníkmi.

Za priaznivú cenu

A čo hovorí o svojich predstavách R. Fraňo? „Hostia reštaurácie hotela Magnus nájdu v novom menu klasiku modernej gastronómie, avšak tiež obľúbené jedlá z kuchyne našich starých mám. Tentokrát sme vsadili na kombináciu klasiky a tradície. Šikovnosť našich kuchárov sa odráža v kvalite a neobyčajnej chuti vlastnoručne vyrobených cestovín či hranolkov. Hostia rozhodne ocenia cestu kompromisu medzi špičkovou reštauráciou a cenou za kvalitné služby. Tým je pre nás priaznivá cena za väčšie porcie jedla a ozajstný gurmánsky zážitok.“

magnus

V susedstve zimného štadióna

Hotel Magnus určite neprehliadnete. Nachádza sa v pokojnej polohe na Sihoti, oproti trenčianskemu zimnému štadiónu. Už niekoľko rokov sa teší priazni nielen biznis klientely, ale aj priaznivcov relaxu. Ponúka priestranné, klimatizované izby vybavené moderným dizajnovým nábytkom. Okrem luxusných ubytovacích služieb tam hostia nájdu aj relaxačné služby. Svet wellnessu je ideálnym miestom pre tých, ktorí si radi doprajú oddych. Fínska, švédska, bylinková inhalačná, parná sauna, ľadová jaskyňa, tepidarium zregenerujú telo a dušu a odoženú každodenný stres. Nočný bar Bowling Café s tromi bowlingovými dráhami poskytne športové vyžitie i zábavu a je skvelým miestom na stretnutia s priateľmi alebo obchodnými partnermi. Lahodnú šálku kávy, pravej čokolády či iných nápojov si zase možno vychutnať v kaviarni Gallery Café. Neoddeliteľnou súčasťou hotelových služieb je organizovanie konferencií a eventov pre biznis klientov. Dve konferenčné miestnosti – Modrý salónik a Salónik v reštaurácii Flor de Amor sú vybavené najmodernejšou technikou a efektívne splnia požiadavky aj najnáročnejšieho klienta.

Hotel Magnus a jeho profesionálny a priateľský tím sa tešia na vašu návštevu.

Hlavné správy zo Sme.sk

DOMOV

Faktúra za Kiskove lety stojí na vode

Premiér Robert Fico sa už takmer mesiac vyhráža tým, že pošle Andrejovi Kiskovi faktúru na takmer milión eur za lety do Popradu.

KOMENTÁRE

Faktúra za Kiskove lety pripomína šmejďácku historku

Niekto sa pokúša navodiť dojem, ako keby sa jednotlivé lety nemuseli schvaľovať.

BLOG MATÚŠA STEISA

Je bitcoin len zlatá baňa alebo finančná bublina?

Bitcoin má tento rok má za sebou skutočne divokú jazdu.

Neprehliadnite tiež

Odovzdávanie kuchárskej varechy v reštaurácii HU:MAN

S príchodom jesene odovzdal Ľubomír Herko pomyselnú štafetu jedinečného konceptu reštaurácie HU:MAN v podobe kuchárskej varechy. Jej držiteľom sa stal v gastronomickom svete uznávaný priekopník Peter Ďurčo.

Ako sa stravovať počas užívania antibiotík a kto vypestoval najkrajšie jablko na Slovensku?

Prinášame vám pestrý prehľad článkov o jedle, zdravom stravovaní a tipmi na víkendové varenie.

Svadba ako z rozprávky? Ak ste zo stredného Slovenska, máme skvelý tip

Milí páni, neberte si to osobne, no tento článok venujeme najmä vašim polovičkám. Žienky, čo by ste povedali na svadbu v krásnej záhrade? V Zlatom dukáte vám to s radosťou splnia.

Prvý ležiak na svete vznikol v Plzni. Fenomén menom Pilsner Urquell

Stačila kombinácia meštianskej nespokojnosti a talentu bavorského sládka.

Grobský dvor – miesto, ktoré ponúka domácu atmosféru

Obdobie jesene je tu. Vychutnajte si domácu husacinu v Slovenskom Grobe. My sme navštívili Grobský dvor, kde nás privítali v príjemnej atmosfére v ich jesenne naladenej záhrade.