SME

Trenčianska reštaurácia Flor de Amor – kombinácia klasiky a modernej kuchyne

Chcete cítiť chuť a vôňu delikátneho jedla? Po pravé gurmánske zážitky sa vyberte do reštaurácie Flor de Amor, ktorú nájdete v modernom štvorhviezdičkovom hoteli Magnus v Trenčíne. (Inzercia)

Hotel Magnus vedie mladá, ale skúsená riaditeľka Ing. Denisa Beňová. Je absolventkou Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici, kde vyštudovala odbor ekonomika podniku v cestovnom ruchu. V Magnuse pracuje od jeho otvorenia a vďaka niekoľkoročným úspešným skúsenostiam v hotelierstve získala post riaditeľky. Ako sama hovorí, vždy túžila pracovať medzi ľuďmi. „Cestovný ruch a štúdia na hotelovej škole sa mi zdali najbližšími,“ dodáva.

Domáce i zahraničné špeciality V reštaurácii Flor de Amor v hoteli Magnus očakáva priaznivcov dobrého jedla tím špičkových kuchárov, ktorý pripravuje hosťom špeciality zahraničnej a domácej kuchyne. Pracuje pod vedením šéfkuchára Rastislava Fraňa (38). Je to človek s bohatými pracovnými skúsenosťami, ktoré v minulosti využil nielen v známom zámočku Chateau Mignon v Dubnici nad Váhom, ale aj zahraničí. „Je zárukou toho, že z jedálneho lístku nezmizne vyššia gastronómia. Stratégiou je nestratiť doterajšiu klientelu a zároveň získať novú – a to lahodnou kombináciou zaujímavých jedál z čerstvých surovín za priaznivú cenu. Snažíme sa teda nájsť istý kompromis,“ objasňuje riaditeľka hotela.

SkryťVypnúť reklamu

Halušky so steakom Ako sme už spomínali, kuchyňa zostala medzinárodná, ale nechýbajú ani tradičné slovenské jedlá ako napríklad domáca fazuľová polievka s údeným mäsom, či konfitované kačacie stehno so škoricovo-slivkovou kapustou a pečeňovým knedlíkom. V Magnuse uvažujú takto: Prečo by sa mali zahraničným klientom ponúkať talianske cestoviny, keď si môžu dať lepšie v Taliansku? A čo také bryndzové halušky? Klasiku vymenili za úspešný experiment. Pozoruhodnosťou je, že kombinácia bryndzových halušiek so steakom, ktorú reštaurácia Flor de Amor ponúka, sa teší veľkej obľube medzi návštevníkmi.

Za priaznivú cenu A čo hovorí o svojich predstavách R. Fraňo? „Hostia reštaurácie hotela Magnus nájdu v novom menu klasiku modernej gastronómie, avšak tiež obľúbené jedlá z kuchyne našich starých mám. Tentokrát sme vsadili na kombináciu klasiky a tradície. Šikovnosť našich kuchárov sa odráža v kvalite a neobyčajnej chuti vlastnoručne vyrobených cestovín či hranolkov. Hostia rozhodne ocenia cestu kompromisu medzi špičkovou reštauráciou a cenou za kvalitné služby. Tým je pre nás priaznivá cena za väčšie porcie jedla a ozajstný gurmánsky zážitok.“

SkryťVypnúť reklamu

V susedstve zimného štadióna Hotel Magnus určite neprehliadnete. Nachádza sa v pokojnej polohe na Sihoti, oproti trenčianskemu zimnému štadiónu. Už niekoľko rokov sa teší priazni nielen biznis klientely, ale aj priaznivcov relaxu. Ponúka priestranné, klimatizované izby vybavené moderným dizajnovým nábytkom. Okrem luxusných ubytovacích služieb tam hostia nájdu aj relaxačné služby. Svet wellnessu je ideálnym miestom pre tých, ktorí si radi doprajú oddych. Fínska, švédska, bylinková inhalačná, parná sauna, ľadová jaskyňa, tepidarium zregenerujú telo a dušu a odoženú každodenný stres. Nočný bar Bowling Café s tromi bowlingovými dráhami poskytne športové vyžitie i zábavu a je skvelým miestom na stretnutia s priateľmi alebo obchodnými partnermi. Lahodnú šálku kávy, pravej čokolády či iných nápojov si zase možno vychutnať v kaviarni Gallery Café. Neoddeliteľnou súčasťou hotelových služieb je organizovanie konferencií a eventov pre biznis klientov. Dve konferenčné miestnosti – Modrý salónik a Salónik v reštaurácii Flor de Amor sú vybavené najmodernejšou technikou a efektívne splnia požiadavky aj najnáročnejšieho klienta.

SkryťVypnúť reklamu

Hotel Magnus a jeho profesionálny a priateľský tím sa tešia na vašu návštevu.

Komerčné články

  1. The Last of Us je späť. Oplatilo sa čakať dva roky?
  2. Wolt Stars 2025: Najviac cien získali prevádzky v Bratislave
  3. ČSOB Bratislava Marathon s rešpektom k nevidiacim a slabozrakým
  4. Inalfa otvára v Trnave 80 prestížnych pracovných miest
  5. V Rimavskej Sobote šijú interiéry áut do celého sveta
  6. Aké výsledky prinášajú investície do modernizácie laboratórií?
  7. Pozitívne myslenie nie je všetko. Skutočnú silu nájdete inde
  8. Aká bytová architektúra dnes developerom predáva?
  1. Neuveríte, že ste v Poľsku. V tomto meste viac cítiť Škandináviu
  2. Na Južnej triede pribudne nový mestotvorný projekt
  3. Prichádzajú investičné príležitosti s víziou aj výnosom
  4. Wolt Stars 2025: Najviac cien získali prevádzky v Bratislave
  5. EQUILIBRIO v Nivy Tower: S výhľadom a víziou
  6. The Last of Us je späť. Oplatilo sa čakať dva roky?
  7. ČSOB Bratislava Marathon s rešpektom k nevidiacim a slabozrakým
  8. Inalfa otvára v Trnave 80 prestížnych pracovných miest
  1. V Rimavskej Sobote šijú interiéry áut do celého sveta 13 092
  2. Neuveríte, že ste v Poľsku. V tomto meste viac cítiť Škandináviu 8 935
  3. The Last of Us je späť. Oplatilo sa čakať dva roky? 6 176
  4. Pili sme pivo, ktoré sa nedá ochutnať nikde inde na svete 3 150
  5. Lávové polia i skvostné pláže. Lanzarote je dôkazom sily prírody 3 088
  6. Pozitívne myslenie nie je všetko. Skutočnú silu nájdete inde 3 081
  7. Aká bytová architektúra dnes developerom predáva? 2 469
  8. Inalfa otvára v Trnave 80 prestížnych pracovných miest 2 259
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Prácu šéfkuchára berie zároveň ako svoje hobby.

Život v zahraničí mu je prirodzenejší.


Michal Kordoš sa momentálne venuje kurzom varenia a pop-upom.

Varil v michelinských reštauráciách.


22

Hľadáte jedinečné gastronomické zážitky? Objavte výnimočné reštaurácie, ktoré ponúkajú nezabudnuteľné špeciality.


Peter Slačka v januári začal variť pre bistro Jolk.

Varil aj v michelinskej reštaurácii.


11
SkryťZatvoriť reklamu