Trenčianska reštaurácia Flor de Amor – kombinácia klasiky a modernej kuchyne

Chcete cítiť chuť a vôňu delikátneho jedla? Po pravé gurmánske zážitky sa vyberte do reštaurácie Flor de Amor, ktorú nájdete v modernom štvorhviezdičkovom hoteli Magnus v Trenčíne. (Inzercia)

magnusHotel Magnus vedie mladá, ale skúsená riaditeľka Ing. Denisa Beňová. Je absolventkou Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici, kde vyštudovala odbor ekonomika podniku v cestovnom ruchu. V Magnuse pracuje od jeho otvorenia a vďaka niekoľkoročným úspešným skúsenostiam v hotelierstve získala post riaditeľky. Ako sama hovorí, vždy túžila pracovať medzi ľuďmi. „Cestovný ruch a štúdia na hotelovej škole sa mi zdali najbližšími,“ dodáva.

Domáce i zahraničné špeciality

V reštaurácii Flor de Amor v hoteli Magnus očakáva priaznivcov dobrého jedla tím špičkových kuchárov, ktorý pripravuje hosťom špeciality zahraničnej a domácej kuchyne. Pracuje pod vedením šéfkuchára Rastislava Fraňa (38). Je to človek s bohatými pracovnými skúsenosťami, ktoré v minulosti využil nielen v známom zámočku Chateau Mignon v Dubnici nad Váhom, ale aj zahraničí. „Je zárukou toho, že z jedálneho lístku nezmizne vyššia gastronómia. Stratégiou je nestratiť doterajšiu klientelu a zároveň získať novú – a to lahodnou kombináciou zaujímavých jedál z čerstvých surovín za priaznivú cenu. Snažíme sa teda nájsť istý kompromis,“ objasňuje riaditeľka hotela.

magnus

Halušky so steakom

Ako sme už spomínali, kuchyňa zostala medzinárodná, ale nechýbajú ani tradičné slovenské jedlá ako napríklad domáca fazuľová polievka s údeným mäsom, či konfitované kačacie stehno so škoricovo-slivkovou kapustou a pečeňovým knedlíkom. V Magnuse uvažujú takto: Prečo by sa mali zahraničným klientom ponúkať talianske cestoviny, keď si môžu dať lepšie v Taliansku? A čo také bryndzové halušky? Klasiku vymenili za úspešný experiment. Pozoruhodnosťou je, že kombinácia bryndzových halušiek so steakom, ktorú reštaurácia Flor de Amor ponúka, sa teší veľkej obľube medzi návštevníkmi.

Za priaznivú cenu

A čo hovorí o svojich predstavách R. Fraňo? „Hostia reštaurácie hotela Magnus nájdu v novom menu klasiku modernej gastronómie, avšak tiež obľúbené jedlá z kuchyne našich starých mám. Tentokrát sme vsadili na kombináciu klasiky a tradície. Šikovnosť našich kuchárov sa odráža v kvalite a neobyčajnej chuti vlastnoručne vyrobených cestovín či hranolkov. Hostia rozhodne ocenia cestu kompromisu medzi špičkovou reštauráciou a cenou za kvalitné služby. Tým je pre nás priaznivá cena za väčšie porcie jedla a ozajstný gurmánsky zážitok.“

magnus

V susedstve zimného štadióna

Hotel Magnus určite neprehliadnete. Nachádza sa v pokojnej polohe na Sihoti, oproti trenčianskemu zimnému štadiónu. Už niekoľko rokov sa teší priazni nielen biznis klientely, ale aj priaznivcov relaxu. Ponúka priestranné, klimatizované izby vybavené moderným dizajnovým nábytkom. Okrem luxusných ubytovacích služieb tam hostia nájdu aj relaxačné služby. Svet wellnessu je ideálnym miestom pre tých, ktorí si radi doprajú oddych. Fínska, švédska, bylinková inhalačná, parná sauna, ľadová jaskyňa, tepidarium zregenerujú telo a dušu a odoženú každodenný stres. Nočný bar Bowling Café s tromi bowlingovými dráhami poskytne športové vyžitie i zábavu a je skvelým miestom na stretnutia s priateľmi alebo obchodnými partnermi. Lahodnú šálku kávy, pravej čokolády či iných nápojov si zase možno vychutnať v kaviarni Gallery Café. Neoddeliteľnou súčasťou hotelových služieb je organizovanie konferencií a eventov pre biznis klientov. Dve konferenčné miestnosti – Modrý salónik a Salónik v reštaurácii Flor de Amor sú vybavené najmodernejšou technikou a efektívne splnia požiadavky aj najnáročnejšieho klienta.

Hotel Magnus a jeho profesionálny a priateľský tím sa tešia na vašu návštevu.

Hlavné správy zo Sme.sk

ŠPORT

Ramsaymu premiéra vyšla, slovenskí hokejisti zdolali v príprave Česko

Víťazstvo je dobré, ale vieme, že musíme hrať lepšie, priznal nový kouč Slovákov.

KOMENTÁRE

Podomový šmejd s jadrom Únie

Žiadna „super EÚ“ s jedným pevným jadrom sa nechystá.

EKONOMIKA

Kedy dostanete 13. a 14. plat? Fico podporil Dankov návrh

Koalícia sa zrejme dohodne na úľavách.

KOMENTÁRE

Odsedel si trest za protest proti okupácii ČSSR. Neľutuje

Zorjanov príbeh je ťažko uveriteľný.

Neprehliadnite tiež

Čučoriedky v koláčoch, pirôžkoch, zmrzline, raw torte. Vyberte si

Čučoriedky môžete zavariť, zmraziť, odšťaviť, usušiť. Jedným z najpríjemnejších spôsobov ich spracovania je pridať ich do koláča.

Neobmedzujte sa v jedení a zistite, čo má spoločné Mrlík čilský s avokádom

Všimli ste si, že prvá tretina leta je už za nami? Hoci sa teplé dni striedajú s chladnejšími, viac je tých teplých a tak zhadzujeme nielen jednotlivé kúsky oblečenia, ale taktiež nejaké to kilo, či dve, tri , štyri...

Svet karamelovej vône - čerstvo pražená káva z Caffe4U

Arabské víno, tak mnoho Európanov v minulosti nazývalo kávu. Dnes ju mnohí poznajú len ako tmavé čokoládové zrniečka uchované v rôznych nádobách, ktoré sú skladované v obchodných reťazcoch.

Rýchlo a zdravo vo vlastnej réžii

So zvyšujúcimi teplotami nás prirodzene prechádza aj chuť na ťažké jedlá, ľudia viac preferujú ľahké šaláty, studené polievky či smoothie. Prinášame vám preto pár zaujímavých kombinácií, ktoré vás nie len osviežia, ale aj spoľahlivo zasýtia.