Spicy Brown v Trenčianskych Tepliciach – nový hráč na poli cateringu a eventov

Historická kúpeľná dvorana – Kursalon v Trenčianskych Tepliciach zažila počas svojej 130-ročnej histórie nejedno nezabudnuteľné kultúrne a spoločenské podujatie. Sídli tam aj obľúbená reštaurácia známa dobrým jedlom. V poslednom čase rozšírila svoje služ

spicyKto z času na čas sleduje dianie Kursalone, neušlo mu, že sa vyznačuje neustálou aktivitou na poli organizovania atraktívnych podujatí ako sú plesy, firemné večierky, koncerty, svadby, výstavy či kongresy. Tím ľudí pôsobiacich v tejto prevádzke sa už dlhšie venuje cateringu a organizovaniu podujatí aj mimo priestorov reštaurácie. Práve to viedlo jej majiteľa Pavla Sirotného k založeniu Spicy Brown – cateringovej a eventovej agentúry.

Konečne!

Podľa slov P. Sirotného spoločnosť Spicy Brown, ktorá zastrešuje Spicy Brown catering&event a reštauráciu Kursalon, vznikla veľmi prirodzenou cestou. „Skúsenosti v obore a chuť rozšíriť naše pôsobenie nás viedli k založeniu agentúry venujúcej sa práve týmto aktivitám a to kdekoľvek – na Slovensku i v zahraničí,“ objasňuje.

Spoločnosť s pútavým názvom Spicy Brown rozbehla svoju reklamnú kampaň mierne drzým štýlom – hlásajúc že na trh nastúpil niekto, kto vám zabezpečí „Konečne poriadny catering!“ a „Konečne poriadne firemné večierky!“

Kolekcia služieb

Po prezretí si webovej stránky zistíte, že Spicy Brown má v portfóliu ponúkaných služieb viac – hostesky, modelky, organizovanie svadieb i sprostredkovanie umelcov. Spoločnosť sa venuje širokému spektru služieb na poli cateringu a eventov, pričom ich hlavným, avšak nie jediným pôsobiskom je práve priestor Kúpeľnej dvorany a Kursalonu v Trenčianskych Tepliciach.
Po úspechu samotnej reštaurácie Kursalon niečo naznačuje, že za Spicy Brown stojí tím skúsených ľudí a táto cateringová a eventová agentúra je naozaj „konečne niečo poriadne!“ www.spicybrown.sk

billboard

Hlavné správy zo Sme.sk

DOMOV

Zločin v priamom prenose. Súd popísal kauzu nástenka

Aktéri kauzy mali podľa súdu politické krytie.

AUTO

Minúta po minúte: Mlynské nivy uzavreli, tvoria sa kolóny

Vodičov v Bratislave čakajú pre dva kľúčové projekty ťažké časy.

Stĺpček Petra Schutza

Nástenka sa stala súčasťou legendy len akosi omylom

Odkaz na úradnú tabuľu kdesi na rezortnej chodbe má svoje univerzálne využitie.

Neprehliadnite tiež

Desať receptov na najlepšie zimné dezerty s medom

Koláče, zákusky aj drobné pečivo.

Čokoládová marlenka
Špagety. Varíte ich správne?

Hostinec U Iváka je záhorská istota

Bez nadsádzky sa dá povedať, že v Hostinci u Iváka sa písali dejiny Záhorskej Bystrice. Veď od roku 1928, kedy ho manželia Štefan a Paula Ivákovci otvorili, nebolo v obci vážnejšej udalosti, ktorá by s týmto miestom nebola nejako spojená. Na to sa usilujú nadviazať aj noví prevádzkovatelia.

Zámocká palacinkáreň – Miesto, kde sa mení obyčajné na neobyčajné

Zámocká palacinkáreň je miesto, kde na Vás čakajú jedninečné palacinky, príjemná obsluha a posedenie s nádychom zámockej histórie.

Viete, ako pripraviť dokonalú kávu?

Káva je pre mnohých ľudí veľkým pôžitkom a dajú si na jej príprave a výslednej chuti skutočne záležať. Príprava správnej a kvalitnej kávy má presné pravidlá a pripraviť dokonalé espresso alebo cappuccino nie je vôbec jednoduché. V tomto krátkom kvíze zistíte, či aj vy máte správne znalosti o príprave tohto lahodného moku.