SME

V Kafe Nervosa pod bratislavským Hradom nájdete príjemnú pokojnú atmosféru

Sympatický podnik Kafe Nervosa s autentickou atmosférou hľadajte v Bratislave na spojnici historického centra mesta a Hradu. Toto obľúbené miesto oslavuje svoje druhé narodeniny. (Inzercia)

Tak ako interiér Kafe Nervosa, pestré je aj zloženie hostí, ktorí tam pravidelne zavítajú. Neformálna atmosféra láka najmä príjemných ľudí rôzneho veku, pohlavia, vyznania, politického názoru i hudobno-žánrových preferencií. V Kafe Nervosa sa všetko odvíja od požiadaviek zákazníkov. V minulom roku tam preto rozšírili kaviareň o bar i reštauráciu.

Mladé vedenie ako aj personál majú otvorenú myseľ nielen pri tvorbe nápojového a jedálneho lístka, ale aj pri organizovaní tematických večerov a podujatí. Patria k ním koncerty rôznych umelcov, diskotéky, besedy či tematické party. Dá sa tam teda debatovať v prítmí sviečok, zabaviť sa s priateľmi, ale trebárs aj sledovať športové prenosy. Sú to príležitosti na spoznanie nových chutí, vôní, tém i ľudí.

SkryťVypnúť reklamu

Zažeňte hlad Zo širokej ponuky pízz, pannini a šalátov si návštevníci môžu objednávať večer až do jedenástej hodiny. Ochotný personál, sa vždy snaží vyhovieť chutiam zákazníkov. Každý pracovný deň sa varí čerstvé menu, pričom si možno vybrať až zo štyroch jedál. Porcie sú štedré a nasýtia aj veľmi hladných stravníkov.

Okrem bežnej ponuky si môžete objednať aj pečené prasiatko alebo kačicu a nemusíte tak cestovať kilometre na hodové menu mimo Bratislavy.

Otvorení všetkým chutiam Kafe Nervosa stavila na rozmanitosť a autentickosť, a to nielen pri zariaďovaní interiéru. Okrem klasickej ponuky alkoholických a nealkoholických nápojov patria k Nervose aj rôzne ochutnávky vína, piva alebo iných alkoholických nápojov, ktoré sa vždy nesú v príjemnej a pohodovej atmosfére.

SkryťVypnúť reklamu

Výnimočnou bola ochutnávka rôznych druhov sushi spojená s ochutnávkou bieleho a ružového vína. Kombinácia dvoch netradičných chutí nadchla prítomných hostí, ktorí odchádzali domov spokojní.

Jedinečná atmosféra, priateľský personál a najmä príjemné ceny, ktoré sú v blízkosti historického centra takmer raritou, vás presvedčia o tom, že Kafe Nervosa sa oplatí zaradiť medzi obľúbené podniky.

Komerčné články

  1. The Last of Us je späť. Oplatilo sa čakať dva roky?
  2. Wolt Stars 2025: Najviac cien získali prevádzky v Bratislave
  3. ČSOB Bratislava Marathon s rešpektom k nevidiacim a slabozrakým
  4. Inalfa otvára v Trnave 80 prestížnych pracovných miest
  5. V Rimavskej Sobote šijú interiéry áut do celého sveta
  6. Aké výsledky prinášajú investície do modernizácie laboratórií?
  7. Pozitívne myslenie nie je všetko. Skutočnú silu nájdete inde
  8. Aká bytová architektúra dnes developerom predáva?
  1. Neuveríte, že ste v Poľsku. V tomto meste viac cítiť Škandináviu
  2. Na Južnej triede pribudne nový mestotvorný projekt
  3. Prichádzajú investičné príležitosti s víziou aj výnosom
  4. Wolt Stars 2025: Najviac cien získali prevádzky v Bratislave
  5. EQUILIBRIO v Nivy Tower: S výhľadom a víziou
  6. The Last of Us je späť. Oplatilo sa čakať dva roky?
  7. ČSOB Bratislava Marathon s rešpektom k nevidiacim a slabozrakým
  8. Inalfa otvára v Trnave 80 prestížnych pracovných miest
  1. V Rimavskej Sobote šijú interiéry áut do celého sveta 13 213
  2. Neuveríte, že ste v Poľsku. V tomto meste viac cítiť Škandináviu 12 067
  3. The Last of Us je späť. Oplatilo sa čakať dva roky? 6 555
  4. Pili sme pivo, ktoré sa nedá ochutnať nikde inde na svete 3 161
  5. Pozitívne myslenie nie je všetko. Skutočnú silu nájdete inde 2 923
  6. Inalfa otvára v Trnave 80 prestížnych pracovných miest 2 412
  7. Aká bytová architektúra dnes developerom predáva? 2 319
  8. Lávové polia i skvostné pláže. Lanzarote je dôkazom sily prírody 2 138
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Prácu šéfkuchára berie zároveň ako svoje hobby.

Život v zahraničí mu je prirodzenejší.


Michal Kordoš sa momentálne venuje kurzom varenia a pop-upom.

Varil v michelinských reštauráciách.


22

Hľadáte jedinečné gastronomické zážitky? Objavte výnimočné reštaurácie, ktoré ponúkajú nezabudnuteľné špeciality.


Peter Slačka v januári začal variť pre bistro Jolk.

Varil aj v michelinskej reštaurácii.


11
SkryťZatvoriť reklamu