SME

V Kafe Nervosa pod bratislavským Hradom nájdete príjemnú pokojnú atmosféru

Sympatický podnik Kafe Nervosa s autentickou atmosférou hľadajte v Bratislave na spojnici historického centra mesta a Hradu. Toto obľúbené miesto oslavuje svoje druhé narodeniny. (Inzercia)

Tak ako interiér Kafe Nervosa, pestré je aj zloženie hostí, ktorí tam pravidelne zavítajú. Neformálna atmosféra láka najmä príjemných ľudí rôzneho veku, pohlavia, vyznania, politického názoru i hudobno-žánrových preferencií. V Kafe Nervosa sa všetko odvíja od požiadaviek zákazníkov. V minulom roku tam preto rozšírili kaviareň o bar i reštauráciu.

Mladé vedenie ako aj personál majú otvorenú myseľ nielen pri tvorbe nápojového a jedálneho lístka, ale aj pri organizovaní tematických večerov a podujatí. Patria k ním koncerty rôznych umelcov, diskotéky, besedy či tematické party. Dá sa tam teda debatovať v prítmí sviečok, zabaviť sa s priateľmi, ale trebárs aj sledovať športové prenosy. Sú to príležitosti na spoznanie nových chutí, vôní, tém i ľudí.

SkryťVypnúť reklamu

Zažeňte hlad Zo širokej ponuky pízz, pannini a šalátov si návštevníci môžu objednávať večer až do jedenástej hodiny. Ochotný personál, sa vždy snaží vyhovieť chutiam zákazníkov. Každý pracovný deň sa varí čerstvé menu, pričom si možno vybrať až zo štyroch jedál. Porcie sú štedré a nasýtia aj veľmi hladných stravníkov.

Okrem bežnej ponuky si môžete objednať aj pečené prasiatko alebo kačicu a nemusíte tak cestovať kilometre na hodové menu mimo Bratislavy.

Otvorení všetkým chutiam Kafe Nervosa stavila na rozmanitosť a autentickosť, a to nielen pri zariaďovaní interiéru. Okrem klasickej ponuky alkoholických a nealkoholických nápojov patria k Nervose aj rôzne ochutnávky vína, piva alebo iných alkoholických nápojov, ktoré sa vždy nesú v príjemnej a pohodovej atmosfére.

SkryťVypnúť reklamu

Výnimočnou bola ochutnávka rôznych druhov sushi spojená s ochutnávkou bieleho a ružového vína. Kombinácia dvoch netradičných chutí nadchla prítomných hostí, ktorí odchádzali domov spokojní.

Jedinečná atmosféra, priateľský personál a najmä príjemné ceny, ktoré sú v blízkosti historického centra takmer raritou, vás presvedčia o tom, že Kafe Nervosa sa oplatí zaradiť medzi obľúbené podniky.

Komerčné články

  1. Trhy, história aj all inclusive. Kam k moru v Tunisku?
  2. Tunisko nie je len o plážach. Takto vyzerá mimo rezortu
  3. Maldivy mimo sezóny. Dážď prišiel dvakrát, vila za cenu izby
  4. Na Devín kyvadlovou dopravou zadarmo
  5. Za dovolenkové škody vyplatila Allianz o 41 percent viac
  6. Hodnotenie profesionála: Ako je Turecko pripravené na leto?
  7. Inšpirujte sa tajomstvom najšťastnejších krajín sveta
  8. Last minute zájazdov je každé leto menej. Kde ich ešte nájdete?
  1. Záhradkári, pracujte len ráno a večer
  2. Trhy, história aj all inclusive. Kam k moru v Tunisku?
  3. OTS: LESY SR sa dištancujú od nepravdivých tvrdení
  4. Influenceri vzali na dovolenku ľudí, ktorých nepoznali
  5. Uprostred leta prichádza princ na bielom koni
  6. Letná revolúcia a špeciál o mužoch a našich svetoch
  7. Tunisko nie je len o plážach. Takto vyzerá mimo rezortu
  8. Stanovisko LESY Slovenskej republiky, š. p.
  1. Maldivy mimo sezóny. Dážď prišiel dvakrát, vila za cenu izby 21 730
  2. Tunisko nie je len o plážach. Takto vyzerá mimo rezortu 7 743
  3. Na Devín kyvadlovou dopravou zadarmo 3 087
  4. Apartmány pri mori nie sú len pre smerákov. Kde nájdete lacné? 2 980
  5. Hodnotenie profesionála: Ako je Turecko pripravené na leto? 2 453
  6. Inšpirujte sa tajomstvom najšťastnejších krajín sveta 2 257
  7. Čo môže spôsobiť minúta navyše pri pražení kávy? 1 965
  8. Last minute zájazdov je každé leto menej. Kde ich ešte nájdete? 1 861
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Eva a Peter Janíčkovci

Keď Eva a Peter Janíčkovci začali budovať Château Gbeľany, mali jasnú víziu - vytvoriť miesto, kde reštaurácia nebude len súčasťou hotela, ale samostatným dôvodom na návrat.


Cenu za TOP inováciu si odniesol autor projektu Štefánik - odkaz pre 21. storočie Matúš Tomáška.


TASR
Najviac bodov v kraji získala reštaurácia hotela Château Gbeľany.

Gault&Millau dal odporúčania.


Top reštaurácie do 10 eur.

Reštaurácie z bedekra Gault&Millau.


8
SkryťZatvoriť reklamu