Labužnícke leto v Kempinski Hoteli River Park

K letu patrí pohoda a k pohode zasa dobré jedlo a pitie v príjemnej spoločnosti rodiny a priateľov. Toto všetko nájdu pod jednou strechou hostia a návštevníci Kempinski Hotela River Park. (Inzercia)

Každotýždenným rituálom s atmosférou malej rodinnej slávnosti sa môže stať nedeľný brunch so záhradným barbecue. Šéfkuchár reštaurácie River Bank ponúka špeciality medzinárodnej aj regionálnej kuchyne. Zahŕňajú široký výber sezónnych jedál, pochúťok z grilu, čerstvých plodov mora vrátane ustríc, chlieb a pečivo z vlastnej pekárne či domáce dezerty. Samozrejmosťou sú aj nealkoholické nápoje a pohár sektu Kempinski. Hotel pamätá aj na svojich najmenších a najmilších návštevníkov. K dispozícii majú detský bufet vyladený špeciálne pre ich maškrtné jazýčky aj detský kútik. Zážitok umocní živá hudba, alebo možnosť zrelaxovať v ZION SPA.

Barbecue bufet si však môžete vychutnať aj počas piatkových večerov od 19. do 22.30 hodiny v priebehu celého augusta. Naši majstri pre vás pripravia na grile rozličné variácie mäsa, rýb, darov mora či zeleniny. Ponuka je naozaj pestrá. V BBQ menu číslo jedna sú napríklad rozmarínové kuracie prsia marinované v citrónovej šťave, arabský pikantný jahňací kebab, šťavnaté hovädzie hamburgery, rebierka, atlantický losos, zmes darov mora... Zo studeného bufetu sú na výber napríklad viaceré druhy šalátov, marinované syry a olivy s bylinkami či chladená polievka gazpačo, to všetko doplnené omáčkami rôznych chutí. Mexické chute reprezentuje výber tortíl a chilli con carne. Sladkú bodku na záver dajú dezerty- ovocie máčané v čokoládovej fontáne, čerstvé ovocie, zmrzlina, cheescake, créme brulee a ďalšie. Menu číslo dva obsahuje napríklad indické tandoori kura, jahňacinu, rôzne druhy rýb a darov mora, ale aj libanonský hummus, grilovaný baklažán, kurací šalát na turecký spôsob, ale aj ratatouille. Letné piatkové grilovanie končí až 2. septembra.

Ak máte práve chuť len na niečo naozaj ľahké, letné mesiace v Kempinski Hoteli River Park sa až do 10. augusta nesú v znamení čerstvých, zdravých a mimoriadne chutných šalátov. Ponuka je naozaj zaujímavá, kombinuje tradičné chute v modernej úprave. Slovensko reprezentuje ľadový šalát s bryndzou a slaninkou, slnečným Talianskom chutí rukolový šalát so sušenými rajčinami, praženými píniovými orieškami, olivami a hľuzovkovým olejom. V šaláte inšpirovanom Nemeckom nájdete, ako inak, jemne nasekanú nemeckú klobásku, cibuľku a kyslé uhorky, v gréckej verzii zasa kôpor s rajčinami. Orientálne vône a chute sa miešajú v egyptskom šaláte z viacerých druhov zeleniny ochutenej aromatickým rímskym kmínom, koriandrom a krutónmi z arabského chleba.

Chuť mora prináša až do 8. augusta ďalšia špeciálna ponuka- stredomorské menu zložené z pokrmov z rýb a darov mora. Ideálnym doplnkom horúcich letných dní sú aj svieže tropické cocktaily, či chladivá domáca zmrzlina, ktoré môžete ochutnať až do konca augusta.

Meno Kempinski hrdo nosí neustále sa rozrastajúca kolekcia významných nehnuteľností po celom svete. Najstaršia luxusná hotelová skupina v Európe si vybudovala reputáciu na viere, že exkluzivita a individualizmus sú kľúčovými faktormi skutočného luxusu. Každý rok tieto kvality oceňuje rastúci počet hostí, keďže Kempinski pridáva do svojho portfólia nové hotely a rezorty v Európe, na Blízkom Východe, v Afrike či Ázii. Aj keď tento rast odzrkadľuje silu a úspech značky Kempinski, kolekcia ostáva kvôli zachovaniu exkluzivity limitovaná.

Ďalsie informácie a rezervácie:
www.kempinski.com/bratislavawww.globalhotelalliance.com

Hlavné správy zo Sme.sk

PLUS

Ako sa Slovák z Terchovej stal veľkým reformátorom u Márie Terézie

Adam František Kollár, vedec a knihovník bol jedným z popredných osvietenských reformátorov.

PLUS

V kráľovstve polievok sa držková nevarí

Do niekoľkých hrncov naložili Bratislavčania svojho tvorivého ducha.

KOMENTÁRE

Potrebujeme posilniť kultúru záväznosti

Musíme prestať so spájaním LGBTI s ohrozením tzv. tradičnej rodiny.

Neprehliadnite tiež

Čučoriedky v koláčoch, pirôžkoch, zmrzline, raw torte. Vyberte si

Čučoriedky môžete zavariť, zmraziť, odšťaviť, usušiť. Jedným z najpríjemnejších spôsobov ich spracovania je pridať ich do koláča.

Neobmedzujte sa v jedení a zistite, čo má spoločné Mrlík čilský s avokádom

Všimli ste si, že prvá tretina leta je už za nami? Hoci sa teplé dni striedajú s chladnejšími, viac je tých teplých a tak zhadzujeme nielen jednotlivé kúsky oblečenia, ale taktiež nejaké to kilo, či dve, tri , štyri...

Svet karamelovej vône - čerstvo pražená káva z Caffe4U

Arabské víno, tak mnoho Európanov v minulosti nazývalo kávu. Dnes ju mnohí poznajú len ako tmavé čokoládové zrniečka uchované v rôznych nádobách, ktoré sú skladované v obchodných reťazcoch.

Rýchlo a zdravo vo vlastnej réžii

So zvyšujúcimi teplotami nás prirodzene prechádza aj chuť na ťažké jedlá, ľudia viac preferujú ľahké šaláty, studené polievky či smoothie. Prinášame vám preto pár zaujímavých kombinácií, ktoré vás nie len osviežia, ale aj spoľahlivo zasýtia.