SME

Labužnícke leto v Kempinski Hoteli River Park

K letu patrí pohoda a k pohode zasa dobré jedlo a pitie v príjemnej spoločnosti rodiny a priateľov. Toto všetko nájdu pod jednou strechou hostia a návštevníci Kempinski Hotela River Park. (Inzercia)

Každotýždenným rituálom s atmosférou malej rodinnej slávnosti sa môže stať nedeľný brunch so záhradným barbecue. Šéfkuchár reštaurácie River Bank ponúka špeciality medzinárodnej aj regionálnej kuchyne. Zahŕňajú široký výber sezónnych jedál, pochúťok z grilu, čerstvých plodov mora vrátane ustríc, chlieb a pečivo z vlastnej pekárne či domáce dezerty. Samozrejmosťou sú aj nealkoholické nápoje a pohár sektu Kempinski. Hotel pamätá aj na svojich najmenších a najmilších návštevníkov. K dispozícii majú detský bufet vyladený špeciálne pre ich maškrtné jazýčky aj detský kútik. Zážitok umocní živá hudba, alebo možnosť zrelaxovať v ZION SPA.

SkryťVypnúť reklamu

Barbecue bufet si však môžete vychutnať aj počas piatkových večerov od 19. do 22.30 hodiny v priebehu celého augusta. Naši majstri pre vás pripravia na grile rozličné variácie mäsa, rýb, darov mora či zeleniny. Ponuka je naozaj pestrá. V BBQ menu číslo jedna sú napríklad rozmarínové kuracie prsia marinované v citrónovej šťave, arabský pikantný jahňací kebab, šťavnaté hovädzie hamburgery, rebierka, atlantický losos, zmes darov mora... Zo studeného bufetu sú na výber napríklad viaceré druhy šalátov, marinované syry a olivy s bylinkami či chladená polievka gazpačo, to všetko doplnené omáčkami rôznych chutí. Mexické chute reprezentuje výber tortíl a chilli con carne. Sladkú bodku na záver dajú dezerty- ovocie máčané v čokoládovej fontáne, čerstvé ovocie, zmrzlina, cheescake, créme brulee a ďalšie. Menu číslo dva obsahuje napríklad indické tandoori kura, jahňacinu, rôzne druhy rýb a darov mora, ale aj libanonský hummus, grilovaný baklažán, kurací šalát na turecký spôsob, ale aj ratatouille. Letné piatkové grilovanie končí až 2. septembra.

SkryťVypnúť reklamu

Ak máte práve chuť len na niečo naozaj ľahké, letné mesiace v Kempinski Hoteli River Park sa až do 10. augusta nesú v znamení čerstvých, zdravých a mimoriadne chutných šalátov. Ponuka je naozaj zaujímavá, kombinuje tradičné chute v modernej úprave. Slovensko reprezentuje ľadový šalát s bryndzou a slaninkou, slnečným Talianskom chutí rukolový šalát so sušenými rajčinami, praženými píniovými orieškami, olivami a hľuzovkovým olejom. V šaláte inšpirovanom Nemeckom nájdete, ako inak, jemne nasekanú nemeckú klobásku, cibuľku a kyslé uhorky, v gréckej verzii zasa kôpor s rajčinami. Orientálne vône a chute sa miešajú v egyptskom šaláte z viacerých druhov zeleniny ochutenej aromatickým rímskym kmínom, koriandrom a krutónmi z arabského chleba.

Chuť mora prináša až do 8. augusta ďalšia špeciálna ponuka- stredomorské menu zložené z pokrmov z rýb a darov mora. Ideálnym doplnkom horúcich letných dní sú aj svieže tropické cocktaily, či chladivá domáca zmrzlina, ktoré môžete ochutnať až do konca augusta.

SkryťVypnúť reklamu

Meno Kempinski hrdo nosí neustále sa rozrastajúca kolekcia významných nehnuteľností po celom svete. Najstaršia luxusná hotelová skupina v Európe si vybudovala reputáciu na viere, že exkluzivita a individualizmus sú kľúčovými faktormi skutočného luxusu. Každý rok tieto kvality oceňuje rastúci počet hostí, keďže Kempinski pridáva do svojho portfólia nové hotely a rezorty v Európe, na Blízkom Východe, v Afrike či Ázii. Aj keď tento rast odzrkadľuje silu a úspech značky Kempinski, kolekcia ostáva kvôli zachovaniu exkluzivity limitovaná.

Ďalsie informácie a rezervácie:

www.kempinski.com/bratislava • www.globalhotelalliance.com

Autor: Kempinski Hotel River Park Bratislava

Komerčné články

  1. The Last of Us je späť. Oplatilo sa čakať dva roky?
  2. Wolt Stars 2025: Najviac cien získali prevádzky v Bratislave
  3. ČSOB Bratislava Marathon s rešpektom k nevidiacim a slabozrakým
  4. Inalfa otvára v Trnave 80 prestížnych pracovných miest
  5. V Rimavskej Sobote šijú interiéry áut do celého sveta
  6. Aké výsledky prinášajú investície do modernizácie laboratórií?
  7. Pozitívne myslenie nie je všetko. Skutočnú silu nájdete inde
  8. Čo našli Strýco Filip a Miško Páleník v kuchyni Milana bez mapy?
  1. Neuveríte, že ste v Poľsku. V tomto meste viac cítiť Škandináviu
  2. Na Južnej triede pribudne nový mestotvorný projekt
  3. Prichádzajú investičné príležitosti s víziou aj výnosom
  4. Wolt Stars 2025: Najviac cien získali prevádzky v Bratislave
  5. EQUILIBRIO v Nivy Tower: S výhľadom a víziou
  6. The Last of Us je späť. Oplatilo sa čakať dva roky?
  7. ČSOB Bratislava Marathon s rešpektom k nevidiacim a slabozrakým
  8. Inalfa otvára v Trnave 80 prestížnych pracovných miest
  1. Neuveríte, že ste v Poľsku. V tomto meste viac cítiť Škandináviu 14 707
  2. V Rimavskej Sobote šijú interiéry áut do celého sveta 13 351
  3. The Last of Us je späť. Oplatilo sa čakať dva roky? 6 943
  4. Pili sme pivo, ktoré sa nedá ochutnať nikde inde na svete 3 156
  5. Pozitívne myslenie nie je všetko. Skutočnú silu nájdete inde 2 804
  6. Inalfa otvára v Trnave 80 prestížnych pracovných miest 2 582
  7. ČSOB Bratislava Marathon s rešpektom k nevidiacim a slabozrakým 2 472
  8. Aká bytová architektúra dnes developerom predáva? 2 097
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Prácu šéfkuchára berie zároveň ako svoje hobby.

Život v zahraničí mu je prirodzenejší.


Michal Kordoš sa momentálne venuje kurzom varenia a pop-upom.

Varil v michelinských reštauráciách.


22

Hľadáte jedinečné gastronomické zážitky? Objavte výnimočné reštaurácie, ktoré ponúkajú nezabudnuteľné špeciality.


Peter Slačka v januári začal variť pre bistro Jolk.

Varil aj v michelinskej reštaurácii.


11
SkryťZatvoriť reklamu