SME
Utorok, 26. január, 2021 | Meniny má TamaraKrížovkyKrížovky
INZERCIA

Pozývame vás ochutnať jedinečné menu, ktoré sa už nikdy nezopakuje

Rezervujte si Vaše miesto na 5-chodové degustačné menu ASALIA v reštaurácii Bocca Buona!

(Zdroj: Bocca Buona)

Spojenie modernej ázijskej a tradičnej talianskej kuchyne v jednom degustačnom menu. Považujete to za nemožné? Dvaja prvotriedni šéfkuchári Michal Konrád (BAO Brothers) a Daniel Hamrák (Bocca Buona) Vás presvedčia o opaku! Sami šéfkuchári tvrdia, že počas svojej spolupráce dokázali nájsť kombinácie jedál, ktoré boli doteraz tabu, no práve im sa podarilo rozkryť neobjavenú chuť vybraných lokálnych špecialít. Tak vzniklo napríklad spojenie ravioli z čierneho cesnaku s kalamármi a kapučínom z morských plodov, či ešte odvážnejšie - vysoká roštenka v kombinácii s wasabi ponzu a batatové gnocchi. Toto sú len niektoré príklady špecialít, ktoré budú podávané dňa 23.5.2019 od 18:00 počas večera ASALIA(Asia, Italia) v Bocca Buona.

Skryť Vypnúť reklamu

Máme pre Vás pripravené ešte ďalšie prekvapenie. Každé jedlo z neopakovateľného 5-chodového degustačného menu bude podávané v kombinácii s prvotriednymi vínami, ktoré podčiarknu jeho chuť. Práve párovanie jednotlivých chodov s vybranými vínami zabezpečia someliéri partnera podujatia – firmy Wineexpert. Navyše budú hosťom podávané nápoje pripravené výhradne pre tento deň. Pýtate sa aké je teda kompletné menu podujatia ASALIA v Bocca Buona?

Radi by sme však pripomenuli, že počet miest na tejto akcii je obmedzený, a preto je nutné zarezervovať si svoje miesto. Pre rezerváciu môžete využiť email info@boccabuona.sk alebo rezerváciu vykonajte telefonicky na +421 910 826 331.
Nezabudnite: ASALIA v Bocca Buona - 23.5.2019 od 18:00 na Rybnom námestí 1 v Bratislave Tešia sa na Vás Michal Konrád, Daniel Hamrák a celý tím Bocca Buona!

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu
Skryť Vypnúť reklamu
Skryť Vypnúť reklamu
Skryť Vypnúť reklamu

Hlavné správy zo Sme.sk

Daniel Lipšic.

Krajniak a Lipšic sa poznajú dekády.

4 h

Má jeden z kandidátov aj špeciálne zaobchádzanie?

60m

Neprehliadnite tiež

Ľubomír Trizuliak

Trizuliak začal umývaním riadu.

17. okt

Top lokalita nestačila.

24. sep

Zapojte sa do diskusie s expertmi, ktorí sa podelia o skúsenosti z praxe a načrtnú predstavy o budúcnosti a fungovaní gastronómie.

Michal Bažalík

Víno zo Svätého Jura vyrábané ekologickými postupmi.

14. aug