SME

Pozývame vás ochutnať jedinečné menu, ktoré sa už nikdy nezopakuje

Rezervujte si Vaše miesto na 5-chodové degustačné menu ASALIA v reštaurácii Bocca Buona!

(Zdroj: Bocca Buona)

Spojenie modernej ázijskej a tradičnej talianskej kuchyne v jednom degustačnom menu. Považujete to za nemožné? Dvaja prvotriedni šéfkuchári Michal Konrád (BAO Brothers) a Daniel Hamrák (Bocca Buona) Vás presvedčia o opaku! Sami šéfkuchári tvrdia, že počas svojej spolupráce dokázali nájsť kombinácie jedál, ktoré boli doteraz tabu, no práve im sa podarilo rozkryť neobjavenú chuť vybraných lokálnych špecialít. Tak vzniklo napríklad spojenie ravioli z čierneho cesnaku s kalamármi a kapučínom z morských plodov, či ešte odvážnejšie - vysoká roštenka v kombinácii s wasabi ponzu a batatové gnocchi. Toto sú len niektoré príklady špecialít, ktoré budú podávané dňa 23.5.2019 od 18:00 počas večera ASALIA(Asia, Italia) v Bocca Buona.

SkryťVypnúť reklamu

Máme pre Vás pripravené ešte ďalšie prekvapenie. Každé jedlo z neopakovateľného 5-chodového degustačného menu bude podávané v kombinácii s prvotriednymi vínami, ktoré podčiarknu jeho chuť. Práve párovanie jednotlivých chodov s vybranými vínami zabezpečia someliéri partnera podujatia – firmy Wineexpert. Navyše budú hosťom podávané nápoje pripravené výhradne pre tento deň. Pýtate sa aké je teda kompletné menu podujatia ASALIA v Bocca Buona?

Radi by sme však pripomenuli, že počet miest na tejto akcii je obmedzený, a preto je nutné zarezervovať si svoje miesto. Pre rezerváciu môžete využiť email info@boccabuona.sk alebo rezerváciu vykonajte telefonicky na +421 910 826 331.
Nezabudnite: ASALIA v Bocca Buona - 23.5.2019 od 18:00 na Rybnom námestí 1 v Bratislave Tešia sa na Vás Michal Konrád, Daniel Hamrák a celý tím Bocca Buona!

SkryťVypnúť reklamu

Komerčné články

  1. Ako často treba čistiť fasádu? Niektoré si vystačia samy
  2. Na Devín kyvadlovou dopravou zadarmo
  3. Za dovolenkové škody vyplatila Allianz o 41 percent viac
  4. Hodnotenie profesionála: Ako je Turecko pripravené na leto?
  5. Inšpirujte sa tajomstvom najšťastnejších krajín sveta
  6. Last minute zájazdov je každé leto menej. Kde ich ešte nájdete?
  7. Letný literárny výber vložený v denníkoch SME a Korzár
  8. Sviatočný Devín otvárame pre všetkých
  1. Prečo sú dovolenky na obrích výletných lodiach lacné?
  2. Na Devín kyvadlovou dopravou zadarmo
  3. Za dovolenkové škody vyplatila Allianz o 41 percent viac
  4. Takto má vyzerať dostupný biznis notebook
  5. Tajomstvo najšťastnejších krajín sveta
  6. Hodnotenie profesionála: Ako je Turecko pripravené na leto?
  7. Inšpirujte sa tajomstvom najšťastnejších krajín sveta
  8. Kaufland pozýva na letnú oslavu plnú farieb: príde Tina aj Kali
  1. Last minute zájazdov je každé leto menej. Kde ich ešte nájdete? 6 303
  2. Črevné problémy, pohlavné choroby či poškodenie kože 5 640
  3. Nízke úspory a dôchodky? Tieto 3 faktory ovplyvnia Slovensko 3 770
  4. Hodnotenie profesionála: Ako je Turecko pripravené na leto? 3 080
  5. Sviatočný Devín otvárame pre všetkých 2 667
  6. Ako často treba čistiť fasádu? Niektoré si vystačia samy 2 635
  7. Prečo sú dovolenky na obrích výletných lodiach lacné? 2 058
  8. Hotely Falkensteiner: Letný raj na chorvátskom pobreží 1 747
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Eva a Peter Janíčkovci

Keď Eva a Peter Janíčkovci začali budovať Château Gbeľany, mali jasnú víziu - vytvoriť miesto, kde reštaurácia nebude len súčasťou hotela, ale samostatným dôvodom na návrat.


Cenu za TOP inováciu si odniesol autor projektu Štefánik - odkaz pre 21. storočie Matúš Tomáška.


TASR
Najviac bodov v kraji získala reštaurácia hotela Château Gbeľany.

Gault&Millau dal odporúčania.


Top reštaurácie do 10 eur.

Reštaurácie z bedekra Gault&Millau.


8
SkryťZatvoriť reklamu