SME
Streda, 22. január, 2020 | Meniny má Zora
INZERCIA

Pozývame vás ochutnať jedinečné menu, ktoré sa už nikdy nezopakuje

Rezervujte si Vaše miesto na 5-chodové degustačné menu ASALIA v reštaurácii Bocca Buona!

(Zdroj: Bocca Buona)

Spojenie modernej ázijskej a tradičnej talianskej kuchyne v jednom degustačnom menu. Považujete to za nemožné? Dvaja prvotriedni šéfkuchári Michal Konrád (BAO Brothers) a Daniel Hamrák (Bocca Buona) Vás presvedčia o opaku! Sami šéfkuchári tvrdia, že počas svojej spolupráce dokázali nájsť kombinácie jedál, ktoré boli doteraz tabu, no práve im sa podarilo rozkryť neobjavenú chuť vybraných lokálnych špecialít. Tak vzniklo napríklad spojenie ravioli z čierneho cesnaku s kalamármi a kapučínom z morských plodov, či ešte odvážnejšie - vysoká roštenka v kombinácii s wasabi ponzu a batatové gnocchi. Toto sú len niektoré príklady špecialít, ktoré budú podávané dňa 23.5.2019 od 18:00 počas večera ASALIA(Asia, Italia) v Bocca Buona.

Máme pre Vás pripravené ešte ďalšie prekvapenie. Každé jedlo z neopakovateľného 5-chodového degustačného menu bude podávané v kombinácii s prvotriednymi vínami, ktoré podčiarknu jeho chuť. Práve párovanie jednotlivých chodov s vybranými vínami zabezpečia someliéri partnera podujatia – firmy Wineexpert. Navyše budú hosťom podávané nápoje pripravené výhradne pre tento deň. Pýtate sa aké je teda kompletné menu podujatia ASALIA v Bocca Buona?

Radi by sme však pripomenuli, že počet miest na tejto akcii je obmedzený, a preto je nutné zarezervovať si svoje miesto. Pre rezerváciu môžete využiť email info@boccabuona.sk alebo rezerváciu vykonajte telefonicky na +421 910 826 331.
Nezabudnite: ASALIA v Bocca Buona - 23.5.2019 od 18:00 na Rybnom námestí 1 v Bratislave Tešia sa na Vás Michal Konrád, Daniel Hamrák a celý tím Bocca Buona!

Hlavné správy zo Sme.sk

Dobré ráno

Dobré ráno: Záhadný vírus je nebezpečnejší, ako sme si mysleli

Nákaza sa posúva do ďalších krajín.

Podcast Dobré Ráno.
KOMENTÁR PETRA TKAČENKA

Smer sa oblúkom vracia k holým zadkom

Také politické prázdno naposledy ukázal v roku 2002.

Peter Tkačenko
Ilustračná fotografia.

Neprehliadnite tiež

Pri ketodiéte sa vzdávate cukrov a ako hlavný zdroj energie slúži tuk.

Ako cez Vianoce nepribrať? Radia odborníčky na stravovanie

Veľký manuál, ako pristupovať k jedlu.

Dezerty pre zaneprázdnených, ktoré pripravíte do pol hodiny

Potrebujete rýchly sladký výtvor? Tu sú tipy.

Jednoduché Raffaello guľky
Ľadová čokoláda