SME

Pozývame vás ochutnať jedinečné menu, ktoré sa už nikdy nezopakuje

Rezervujte si Vaše miesto na 5-chodové degustačné menu ASALIA v reštaurácii Bocca Buona!

(Zdroj: Bocca Buona)

Spojenie modernej ázijskej a tradičnej talianskej kuchyne v jednom degustačnom menu. Považujete to za nemožné? Dvaja prvotriedni šéfkuchári Michal Konrád (BAO Brothers) a Daniel Hamrák (Bocca Buona) Vás presvedčia o opaku! Sami šéfkuchári tvrdia, že počas svojej spolupráce dokázali nájsť kombinácie jedál, ktoré boli doteraz tabu, no práve im sa podarilo rozkryť neobjavenú chuť vybraných lokálnych špecialít. Tak vzniklo napríklad spojenie ravioli z čierneho cesnaku s kalamármi a kapučínom z morských plodov, či ešte odvážnejšie - vysoká roštenka v kombinácii s wasabi ponzu a batatové gnocchi. Toto sú len niektoré príklady špecialít, ktoré budú podávané dňa 23.5.2019 od 18:00 počas večera ASALIA(Asia, Italia) v Bocca Buona.

SkryťVypnúť reklamu

Máme pre Vás pripravené ešte ďalšie prekvapenie. Každé jedlo z neopakovateľného 5-chodového degustačného menu bude podávané v kombinácii s prvotriednymi vínami, ktoré podčiarknu jeho chuť. Práve párovanie jednotlivých chodov s vybranými vínami zabezpečia someliéri partnera podujatia – firmy Wineexpert. Navyše budú hosťom podávané nápoje pripravené výhradne pre tento deň. Pýtate sa aké je teda kompletné menu podujatia ASALIA v Bocca Buona?

Radi by sme však pripomenuli, že počet miest na tejto akcii je obmedzený, a preto je nutné zarezervovať si svoje miesto. Pre rezerváciu môžete využiť email info@boccabuona.sk alebo rezerváciu vykonajte telefonicky na +421 910 826 331.
Nezabudnite: ASALIA v Bocca Buona - 23.5.2019 od 18:00 na Rybnom námestí 1 v Bratislave Tešia sa na Vás Michal Konrád, Daniel Hamrák a celý tím Bocca Buona!

SkryťVypnúť reklamu

Komerčné články

  1. Inštruktorky sebaobrany: Najväčšia hrozba nie je cudzí muž v tme
  2. Dobrý nápad na podnikanie nestačí. Firmy prezradili, čo funguje
  3. Realitný fond IAD IRF dosiahol historicky najvyššie zhodnotenie
  4. Ako zvládnuť podnikanie, rodinu aj voľný čas bez kompromisov?
  5. Môže hudba pomôcť neurologickým pacientom lepšie chodiť?
  6. Veterné parky: vizuálny smog alebo nová estetika energetiky?
  7. Elektrické autá v zahraničí: poplatky za nabíjanie a diaľnice
  8. Muži, nepodceňujte návštevu kardiológa. Srdce máte len jedno
  1. Skvelý sortiment za výnimočne nízke ceny nájdete v Pepco
  2. S nami máte prístup do všetkých záhrad
  3. Dobrý nápad na podnikanie nestačí. Firmy prezradili, čo funguje
  4. Ako pripraviť motorku na sezónu: Rady pre bezpečnú jazdu
  5. Ako zvládnuť podnikanie, rodinu aj voľný čas bez kompromisov?
  6. Realitný fond IAD IRF dosiahol historicky najvyššie zhodnotenie
  7. Emma Tekelyová a tvorenie na jarné dni a Veľkú noc
  8. Inštruktorky sebaobrany: Najväčšia hrozba nie je cudzí muž v tme
  1. Inštruktorky sebaobrany: Najväčšia hrozba nie je cudzí muž v tme 13 380
  2. AI o nej píše, že je symbolom odvahy. Kvôli jedinému protestu 8 966
  3. Dobrý nápad na podnikanie nestačí. Firmy prezradili, čo funguje 7 532
  4. Elektrické autá v zahraničí: poplatky za nabíjanie a diaľnice 6 703
  5. Muži, nepodceňujte návštevu kardiológa. Srdce máte len jedno 6 619
  6. Nevšedný ostrov. Ischia priťahuje pozornosť čoraz viac turistov 5 129
  7. Realitný fond IAD IRF dosiahol historicky najvyššie zhodnotenie 4 566
  8. Slovenskí milionári minulý rok bohatli rekordným tempom 3 341
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Michal Kordoš sa momentálne venuje kurzom varenia a pop-upom.

Varil v michelinských reštauráciách.


22

Hľadáte jedinečné gastronomické zážitky? Objavte výnimočné reštaurácie, ktoré ponúkajú nezabudnuteľné špeciality.


Peter Slačka v januári začal variť pre bistro Jolk.

Varil aj v michelinskej reštaurácii.


11

Vyhľadávaná reštaurácia McDonald's na Hornej Nitre prešla v týchto dňoch výraznou premenou, ktorá prináša viacero noviniek pre ešte lepší zákaznícky zážitok.


SkryťZatvoriť reklamu