INZERCIA

Zámocká palacinkáreň – Miesto, kde sa mení obyčajné na neobyčajné

Zámocká palacinkáreň je miesto, kde na Vás čakajú jedninečné palacinky, príjemná obsluha a posedenie s nádychom zámockej histórie.

(Zdroj: Zámocká palacinkáreň )

Aký prívlastok by ste priradili k mestu Zvolen? V skutočnosti je to jedno z najstarších miest Slovenska. Je známe svojimi turistickými atrakciami ako sú Pustý hrad, zvolenské námestie a neodmysliteľne aj známy Zvolenský zámok.

Pred šestnástimi rokmi na tomto zámku ovládala maškrtné jazýčky turistov a aj našich obyvateľov mesta Zámocká palacinkáreň. Hoci sa už nenachádza v historických priestoroch, svoju tradíciu si ponechala a zámockú atmosféru preniesla na Malú stanicu do podobných útulných priestorov oproti známemu Robotníckemu domu. Nájdete u nás príjemnú obsluhu, jedinečné palacinky a posedenie s nádychom histórie.

V našej palacinkárni sa snúbi skúsenosť overenej francúzskej palacinkárky Ivetky s mladou nápaditou Terezkou, ktorá využila svoje skúsenosti a priniesla do palacinkárne nový dych. Ivetka žila nejakú dobu vo Francúzsku a vôňu a chuť francúzskych “crêpes” priniesla do svojho podniku, o ktorý sa spolu s manželom s láskou starali. Po strate manžela bolo však náročné udržať palacinkáreň otvorenú. Netrvalo dlho a zo zákazníčky Terezky sa stala nová majiteľka.

“Už od malička som bola vedená k samostatnosti, hospodáreniu s vlastnými finančnými prostriedkami a svoj voľný čas som často využívala na brigádach v rôznych prevádzkach popri štúdiu. Aj keď zo skúseností iných ľudí som videla, že podnikať na Slovensku nie je vôbec ľahké, túžila som po vlastnom podniku. Mám rada deti. A palacinkáreň, je výborným miestom, kde ich môžem pravidelne stretnúť a pripravovať pre ne dobroty od výmyslu sveta.

Sladké, jahodové, banánové, nutelové, tvarohové, čučoriedkové, šľahačkové, orechové, makové, zmrzlinové. Príjemným prekvapením pre "veľkáčov" sú slané palacinky - šunkové, slaninkové, kuracie, syrové, bryndzové, mexické, vegetariánske či s kráľovskou náplňou s oblohou z čerstvej vyberanej zeleninky. Na objednávku vieme pripraviť a bezlepkové či bezlaktózové palacinky. Francúzske “crêpes” na sladko či na slano vás prekvapí svojou XXL veľkosťou a hravo naplní očakávania aj tých najväčších hladošov.

V palacinkárni organizujeme aj rôzne rodinné posedenia, narodeninové či detské oslavy, menšie firemné školenia, či malé svadby. Robili sme palacinky aj do táborov, menšie skupinky sa chodili najesť aj ku nám. Našu ponuku sa snažíme stále rozširovať o nové nápady a takúto slávnostnú atmosféru vieme priniesť aj do vašich domovov, záhrad, altánkov a o všetko sa s láskou postaráme.

Možno ste sa niektorí stretli v uliciach Zvolena s palacinkovými dámami, ktoré vám dali ochutnať kúsok z našej ponuky a vtisli vám do ruky náš letáčik. Táto ochutnávka mala u nás veľmi pozitívnu odozvu.

Výzvou do budúcnosti je pre nás malý cattering do domácností a firiem a tiež donášková služba, ktorá Vám doručí čerstvé dobroty až do Vašich domovov. Máme radi spokojných zákazníkov a čas strávený s nimi je pre nás obohacujúci. Vždy nás poteší pochvala a ocenenie od ľudí a posúva nás dopredu.

Hlavné správy zo Sme.sk

Kočner bol pre Privatbanku už príťažou, Haščák ho usvedčuje z klamstva

Banka mala pod kontrolou dôležitú sériu prevodov pri tunelovaní Technopolu.

Budovu Technopolu podľa polície vytunelovali ľudia, ktorí sú blízki Marianovi Kočnerovi. Sám Kočner je v prípade vyšetrovaný, ale nie obvinený.
Dobré ráno naživo

Dobré ráno: Hľadá sa ten, kto rozmetá koalíciu

Druhá živá nahrávka podcastu Dobré ráno.

KOMENTÁR PETRA TKAČENKA

Pellegrini si vybral hanbu

Ak to povie Fico, premiér urobí hocičo.

Peter Tkačenko
Julius Ševčík, režisér filmov Masaryk a Sklenená izba.

Neprehliadnite tiež

Je výberová káva vždy zárukou úspechu?

Káva je rituál, láska, závislosť, náboženstvo a zodpovednosť. Tieto hodnoty určite zdieľa každý, kto sa čo i len trochu zaujíma o tento všeliek.

Desať receptov na najlepšie zimné dezerty s medom

Koláče, zákusky aj drobné pečivo.

Čokoládová marlenka
Špagety. Varíte ich správne?

Hostinec U Iváka je záhorská istota

Bez nadsádzky sa dá povedať, že v Hostinci u Iváka sa písali dejiny Záhorskej Bystrice. Veď od roku 1928, kedy ho manželia Štefan a Paula Ivákovci otvorili, nebolo v obci vážnejšej udalosti, ktorá by s týmto miestom nebola nejako spojená. Na to sa usilujú nadviazať aj noví prevádzkovatelia.

Zámocká palacinkáreň – Miesto, kde sa mení obyčajné na neobyčajné

Zámocká palacinkáreň je miesto, kde na Vás čakajú jedninečné palacinky, príjemná obsluha a posedenie s nádychom zámockej histórie.