SME

Rýchlo a zdravo vo vlastnej réžii

So zvyšujúcimi teplotami nás prirodzene prechádza aj chuť na ťažké jedlá, ľudia viac preferujú ľahké šaláty, studené polievky či smoothie. Prinášame vám preto pár zaujímavých kombinácií, ktoré vás nie len osviežia, ale aj spoľahlivo zasýtia.

(Zdroj: Fotolia.com)

Studená zeleninová polievka

Studené polievky môžete pripravovať nie len z čerstvej zeleniny, ktorú si kúpite či doma vypestujete, ale veľmi osviežujúce sú aj polievky s pridaním ovocia, napríklad z broskýň. Mäta pridá polievke to pravé osvieženie.

Prejsť na recept

Jahodový šalát s mozzarellou

Kombinácia horkej rukoly a sladučkých jahôd nemôže sklamať. Keď pridáte mozzarellu alebo vajíčko, ľahký obed či večera je na svete.

Prejsť na recept

Kurací šalát

Ak máte radšej mäso, ale nechce sa vám veľmi vymýšľať, vyskúšajte ho jednoducho pripraviť s čerstvým šalátom a celozrnnou bagetkou.

SkryťVypnúť reklamu

Prejsť na recept

Banánovo-špenátové smoothie s avokádom

Tento nápoj vám dodá energiu počas dňa a taktiež si aj dobre a zdravo zamlsáte. Akvám špenát až tak nechutí, môžete ho vymeniť za inú listovú zeleninu.

Prejsť na recept

Komerčné články

  1. Ako často treba čistiť fasádu? Niektoré si vystačia samy
  2. Na Devín kyvadlovou dopravou zadarmo
  3. Za dovolenkové škody vyplatila Allianz o 41 percent viac
  4. Hodnotenie profesionála: Ako je Turecko pripravené na leto?
  5. Inšpirujte sa tajomstvom najšťastnejších krajín sveta
  6. Last minute zájazdov je každé leto menej. Kde ich ešte nájdete?
  7. Letný literárny výber vložený v denníkoch SME a Korzár
  8. Sviatočný Devín otvárame pre všetkých
  1. Koľko stojí dovolenka na lodi a koľko apartmán pri mori?
  2. Na Devín kyvadlovou dopravou zadarmo
  3. Za dovolenkové škody vyplatila Allianz o 41 percent viac
  4. Takto má vyzerať dostupný biznis notebook
  5. Tajomstvo najšťastnejších krajín sveta
  6. Hodnotenie profesionála: Ako je Turecko pripravené na leto?
  7. Inšpirujte sa tajomstvom najšťastnejších krajín sveta
  8. Kaufland pozýva na letnú oslavu plnú farieb: príde Tina aj Kali
  1. Last minute zájazdov je každé leto menej. Kde ich ešte nájdete? 6 263
  2. Črevné problémy, pohlavné choroby či poškodenie kože 5 938
  3. Nízke úspory a dôchodky? Tieto 3 faktory ovplyvnia Slovensko 4 014
  4. Hodnotenie profesionála: Ako je Turecko pripravené na leto? 2 931
  5. Sviatočný Devín otvárame pre všetkých 2 742
  6. Ako často treba čistiť fasádu? Niektoré si vystačia samy 2 565
  7. Hotely Falkensteiner: Letný raj na chorvátskom pobreží 1 773
  8. Koľko stojí dovolenka na lodi a koľko apartmán pri mori? 1 762
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Eva a Peter Janíčkovci

Keď Eva a Peter Janíčkovci začali budovať Château Gbeľany, mali jasnú víziu - vytvoriť miesto, kde reštaurácia nebude len súčasťou hotela, ale samostatným dôvodom na návrat.


Cenu za TOP inováciu si odniesol autor projektu Štefánik - odkaz pre 21. storočie Matúš Tomáška.


TASR
Najviac bodov v kraji získala reštaurácia hotela Château Gbeľany.

Gault&Millau dal odporúčania.


Top reštaurácie do 10 eur.

Reštaurácie z bedekra Gault&Millau.


8
SkryťZatvoriť reklamu