INZERCIA

Boli ste sa už niekedy najesť v garáži? Tá v Trenčíne stojí za to

Aj v priemyselnej zóne sa dá nájsť výborné miesto na večeru.

Najlepšie reštaurácie, kaviarne a puby sa väčšinou sústreďujú v centrách miest. V niektorých prípadoch sa však za kvalitou oplatí ísť aj trochu ďalej. A to je prípad reštaurácie Mike’s Garage v Trenčíne.

Podnik som navštívila v slnečné nedeľné popoludnie. Nebudem klamať, trochu mi robilo problém reštauráciu nájsť, keďže je schovaná v priemyselnej zóne na okraji Trenčína. Domáci ju však evidentne poznajú, lebo počas mojej návštevy podniku prichádzali ďalšie a ďalšie skupinky ľudí.

Reštaurácia je súčasťou budovy, v ktorej sú aj motokáry. Samotný podnik disponuje veľkým priestorom s množstvom väčších aj menších stolov a veľkými oknami s výhľadom do motokárového ringu. Reštaurácia je zariadená moderne a vkusne. Súčasťou je dlhý bar a detaily, ktoré ocenia motoristickí nadšenci - šachovnicová podlaha pripomínajúca štartovaciu zástavku F1, modely veteránov či rôzne automobilové retro tabuľky.

Prečítajte si tiež: Prečítajte si tiež: Jeden z najkrajších interiérov má Meridiana v Prievidzi. A k tomu aj parádne Plzenské

Spolu s kamarátom sme sa usadili za stôl s dlhou drevenou lavicou pri stene. Mali sme výhľad na bar, motokáry aj premietacie plátno, na ktorom práve bežal tenis. Po chvíli bola pri nás mladá čašníčka v červenej károvanej košieľke tvoriacej rovnošatu personálu a podala nám jedálne lístky.

Menu neobsahuje zbytočne veľa položiek, ale je nápadité a zodpovedá celému charakteru podniku. Vybrať si môžete z pomerne širokej ponuky burgerov, hot-dogov či mexických klasík. Na jedálnom lístku je však aj guláš, grilované rebrá, vyprážaný rezeň s majonézovým šalátom, polievky, šaláty či cestoviny.

Po chvíli bola čašníčka opäť pri nás. Objednala som si veľkú čapovanú Plzeň, na ktorú som dostala chuť už pri vstupe, kde stála tabuľa s ponukou čapovaného piva a tortillu plnenú

Ratatouille zeleninou a feta syrom. Kamarát sa rozhodol pre Chicago hot-dog. Okrem toho, že jednotlivé jedlá vyzerali veľmi dobre už podľa popisu na jedálnom lístku, ich pozitívom sú aj ceny. Burgery s obložením stoja okolo 6 eur, bohaté hot-dogy približne 4 eurá.

Pivo som mala na stole takmer ihneď. Zlatistá Plzeň s bielym pruhom hustej peny sa v oblom krígli vynímala vedľa červeného károvaného obrusu. Hneď som sa schuti napila. Pivo bolo osviežujúce a jeho chuť plná. O tom, že bolo načapované naozaj dobre, svedčili aj pravidelné krúžky, ktoré sa na pohári tvorili s každým hltom pivka.

O chvíľu nám čašníčka priniesla aj jedlo naservírované na veľkých drevených doskách pokrytých papierom. Tortilla plnená šťavnatou zeleninou bola výborná, rovnako ako aj avokádový dip, sklamal ma však zvädnutý šalát.

Aj hot-dog bol viac než skvelý. Žiadny suchý rožok s obyčajnou horčicou a lacným párkom, ale zapečená bageta s klobáskou, majonézou, šalátom, syrom, výbornou salsou, omáčkami a domácimi hranolkami.

Ak si chcete dať pekne naservírovanú americkú klasiku či iné obľúbené chuťovky a k tomu vynikajúce pivo s výhľadom na motokáry, určite vyskúšajte Mike’s Garage v Trenčíne.

Sekciu Poď na pivo vám prináša Pilsner Urquell, partner projektu.

Pravidlá pre spoluprácu medzi inzerentmi a redakciou si môžete pozrieť na tomto odkaze.


          Hlavné správy zo Sme.sk

          DOMOV

          Šéf polície Gašpar ide do civilu. Saková plánuje väčšie zmeny

          Ministerka Saková predstaví nového šéfa polície v pondelok. Ohlasuje väčšie zmeny.

          DOBRÉ RÁNO

          Dobré ráno: Fico sa už dohaduje s opozíciou. Čo sa deje v koalícii?

          Ako Most povedal, že nepodporí návrh Smeru.

          TECH

          Pozemské deti nemajú na Marse šancu

          Budú kolonizátormi červenej planéty ľudia so zmenenou DNA?

          Neprehliadnite tiež

          Viete, ako chutí dobrá káva?

          Iba 5 - 10 % ľudí, ktorí pijú kávu, sa zaujíma o kávový svet a vidí hodnotu dobrej a kvalitnej kávy. K zvyšovaniu tohto čísla napomáhajú kaviarne s ponukou kvalitných výberových a filtrovaných káv. Dávajú priestor novým pražiarňam a ukazujú ľuďom, ako chutí dobrá káva.

          Na tradičný japonský ramen chodia do Bratislavy aj Japonci z Olomouca

          O tom, čo znamená pravý tradičný japonský ramen, kde si ho môžete dať a či aj Japonec príde na toto typické národné jedlo do bistra v Bratislave, sme sa rozprávali so spolumajiteľom Gonnsuke Ramen Petrom Bohovom.

          Byť šéfkuchárom znamená kvalitne variť, ale aj pracovať so svojím tímom

          Preto sme vyspovedali šéfkuchára NH Bratislava Gate One, Viliama Turčana, ktorý nám porozprával o svojich začiatkoch, ale aj o miestach, ktoré sa stali inšpiráciou jeho kuchyne.

          Chuť Japonska v Žiline? Aj vy máte príležitosť byť jeho súčasťou

          Japonská kuchyňa sa stáva čím ďalej, tým viac obľúbenou kuchyňou po celom svete. Výnimkou nie je ani Slovensko.

          Miesto, kde sa snúbi tradícia, idylická príroda a prvotriedna gastronómia

          Každá dovolenka, ktorú strávime na vysnenom mieste a s ľuďmi, na ktorých nám záleží, je doslovne rozprávková. Zažiť však rozprávku počas dovolenky neponúka každá destinácia.