SME

Na čerstvú rybku určite sem: Rybárska bašta Bašovce

Bašta sa nachádza blízko Piešťan v malej dedinke Bašovce. Nie je celkom ľahké ju nájsť, no keď sem trafíte, budete očarení nielen chutným jedlom, ale aj krásnym prostredím.

Bašta už funguje šesťnásť rokov a za tento čas sa stála známou najmä vďaka svojej ponuke rýb z miestnych rybníkov. Nedávno prešla rekonštrukciou. Rozšíroval sa areál a s príchodom nového majiteľa sa z bašty stala zastávka na istotu. Ak máte chuť na čerstvé ryby, či zháňate čerstvý úlovok do vlastnej kuchyne, tu to všetko nájdete. Navyše si rybku môžete od apríla do októbra uloviť sami. Ochotne vám požičajú udice a poradia, ako na to. V prípade, že ste prišli s deťmi, majitelia mysleli aj na to. V areáli tak nájdete detské ihrisko s preliezkami a hojdačkami.

SkryťVypnúť reklamu

A čo tak nechať deti doma a užiť si zaujímavý teambuilding? Zistíte, kto je v pracovnom tíme trpezlivý a koho netreba súťažením trápiť ani v kancelárii. Po úspešnom odlovení, nie je väčšej odmeny, ako sadnúť si a užívať si krásny výhľad nad plným tanierom chutného jedla.

Jedálny lístok sa tu príliš nemení, občas sa zaradí nejaká novinka. Ak si neviete vybrať a chcete ochutnať viacero jedál naraz, odporúčame vám Gurmánske zážitkové menu. Na výber máte tri kombinácie. Menu obsahuje aperitív, pohár sektu, kaviár a marinovaného pstruha ako predjedlo, samozrejme polievku Halászlé, nasledujú rybacie špeciality a na záver dezert Cisársky trhanec s kávou a digestívom. Celým menu vás bude sprevádzať víno Golguz a Mrva a Stanko.

Takže hor sa do Bašoviec ! Uprostred prírody, pri rybníku, pod oblohou, na terase s parketom, v separé salóniku alebo na tráve pri grile či pri spoločnej rybačke prežijete príjemné chvíle so svojimi najbližšími a bruškom plným špecialít.

SkryťVypnúť reklamu

Komerčné články

  1. Chcela v Prešove dobrú kávu. Dnes praží pre desiatky kaviarní
  2. Hodnotenie profesionála: Hotely na Zakynthose prekvapia detailmi
  3. S tanečnicou Katarínou Jakeš na výlete v Košiciach
  4. Nie je zlato ako zlato, nájdete ho pri bežnom nákupe potravín
  5. Oliver Oswald prezradil, po čom túžil už celé roky
  6. Ako zvládnuť krádež či stratu dokladov na dovolenke bez stresu
  7. Dubaj: Viac než letovisko – priestor pre život a investície
  8. Firmy otvorene o tom, kam AI pustia a kam už nie
  1. S tanečnicou Katarínou Jakeš na výlete v Košiciach
  2. Hodnotenie profesionála: Hotely na Zakynthose prekvapia detailmi
  3. LESY SR obnovili 100 km lesných ciest
  4. Nie je zlato ako zlato, nájdete ho pri bežnom nákupe potravín
  5. Oliver Oswald prezradil, po čom túžil už celé roky
  6. Dajte zabrať vášmu mozgu, preverí ho Tréning pamäti
  7. Ako zvládnuť krádež či stratu dokladov na dovolenke bez stresu
  8. Dubaj: Viac než letovisko – priestor pre život a investície
  1. Expert varuje: Takto vás podvodníci oberú o všetky úspory 16 001
  2. Firmy otvorene o tom, kam AI pustia a kam už nie 4 006
  3. Last minute zájazdov je každé leto menej. Kde ich ešte nájdete? 3 781
  4. Hodnotenie profesionála: Hotely na Zakynthose prekvapia detailmi 3 772
  5. Tunisko nie je len o plážach. Takto vyzerá mimo rezortu 3 169
  6. Nie je zlato ako zlato, nájdete ho pri bežnom nákupe potravín 2 806
  7. Maldivy mimo sezóny. Dážď prišiel dvakrát, vila za cenu izby 2 739
  8. Trhy, história aj all inclusive. Kam k moru v Tunisku? 2 544
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Eva a Peter Janíčkovci

Keď Eva a Peter Janíčkovci začali budovať Château Gbeľany, mali jasnú víziu - vytvoriť miesto, kde reštaurácia nebude len súčasťou hotela, ale samostatným dôvodom na návrat.


Cenu za TOP inováciu si odniesol autor projektu Štefánik - odkaz pre 21. storočie Matúš Tomáška.


TASR
Najviac bodov v kraji získala reštaurácia hotela Château Gbeľany.

Gault&Millau dal odporúčania.


Top reštaurácie do 10 eur.

Reštaurácie z bedekra Gault&Millau.


8
SkryťZatvoriť reklamu