V horúcom počasí nevšedne osvieži Korenisto horký Radegast – júlová Voľba sládkov

Pivovar Radegast si potrpí na horkosť, a to vedia ľudia oceniť. Jeho Rýdzo horká 12 % patrila k najúspešnejším limitovaným pivným edíciám prvého ročníka programu Voľba sládkov.

(Zdroj: pivovarytopvar.sk)

Unikátny program Voľba sládkov spoločnosti Pivovary Topvar prináša milovníkom piva každý mesiac inú špeciálnu várku piva. Takto im chce spríjemniť návštevu ich obľúbeného podniku či reštaurácie a dopriať im neobyčajný zážitok.

Ľudia na Slovensku sú otvorení novinkám a chcú skúšať nové veci. Aj to bol jeden z dôvodov, prečo v programe Voľba sládkov pokračujeme druhým rokom. Tešia nás pozitívne ohlasy prevádzkarov a najmä spotrebiteľov na tento projekt. Dnes je program Voľba sládkov súčasťou ponuky zhruba 200 prevádzok na celom Slovensku,“ hovorí Branislav Kubiš, obchodný riaditeľ pre kanál čapovaného piva z Pivovarov Topvar. Pivovary Topvar aj týmto spôsobom podporujú návštevnosť prevádzok, kde si ľudia môžu pivo najlepšie vychutnať.  

A čo je aktuálne na výčape?

Počas júla prináša program Voľba sládkov limitovanú edíciu Radegast Korenisto horký, vytvorenú pri príležitosti 45. výročia výroby prvej várky piva Radegast. Svetlý ležiak, Korenisto horký Radegast so zvýšenou dávkou chmeľu umocnenou chuťou korenia. Korenie je do piva pridávané pri ležaní a pivo na ňom zreje, čím je dosiahnutá rovnováha medzi správnou horkosťou a korenistou chuťou. Pivo má v porovnaní s klasickým ležiakom intenzívnejšiu a výraznejšiu chuť, preto sa výborne hodí najmä k mäsovým pokrmom.

Zoznam prevádzok, kde si ho môžete vychutnať nájdete na stránke www.volbasladkov.sk.

Hlavné správy zo Sme.sk

DOMOV

Veľkolepý nástup, výslnie a pád. Prečo veľké strany neprežijú svojich lídrov

Výmena lídra nie je kľúčom k dlhšej životnosti strany. Funguje len pri menších stranách, v Smere by mohla znamenať rýchly zánik.

KOMENTÁRE

Smer bez Fica nemá logiku

Životnosť strán ako Smer sa odvíja od popularity zakladateľa.

Neprehliadnite tiež

Odovzdávanie kuchárskej varechy v reštaurácii HU:MAN

S príchodom jesene odovzdal Ľubomír Herko pomyselnú štafetu jedinečného konceptu reštaurácie HU:MAN v podobe kuchárskej varechy. Jej držiteľom sa stal v gastronomickom svete uznávaný priekopník Peter Ďurčo.

Ako sa stravovať počas užívania antibiotík a kto vypestoval najkrajšie jablko na Slovensku?

Prinášame vám pestrý prehľad článkov o jedle, zdravom stravovaní a tipmi na víkendové varenie.

Svadba ako z rozprávky? Ak ste zo stredného Slovenska, máme skvelý tip

Milí páni, neberte si to osobne, no tento článok venujeme najmä vašim polovičkám. Žienky, čo by ste povedali na svadbu v krásnej záhrade? V Zlatom dukáte vám to s radosťou splnia.

Prvý ležiak na svete vznikol v Plzni. Fenomén menom Pilsner Urquell

Stačila kombinácia meštianskej nespokojnosti a talentu bavorského sládka.

Grobský dvor – miesto, ktoré ponúka domácu atmosféru

Obdobie jesene je tu. Vychutnajte si domácu husacinu v Slovenskom Grobe. My sme navštívili Grobský dvor, kde nás privítali v príjemnej atmosfére v ich jesenne naladenej záhrade.