V horúcom počasí nevšedne osvieži Korenisto horký Radegast – júlová Voľba sládkov

Pivovar Radegast si potrpí na horkosť, a to vedia ľudia oceniť. Jeho Rýdzo horká 12 % patrila k najúspešnejším limitovaným pivným edíciám prvého ročníka programu Voľba sládkov.

(Zdroj: pivovarytopvar.sk)

Unikátny program Voľba sládkov spoločnosti Pivovary Topvar prináša milovníkom piva každý mesiac inú špeciálnu várku piva. Takto im chce spríjemniť návštevu ich obľúbeného podniku či reštaurácie a dopriať im neobyčajný zážitok.

Ľudia na Slovensku sú otvorení novinkám a chcú skúšať nové veci. Aj to bol jeden z dôvodov, prečo v programe Voľba sládkov pokračujeme druhým rokom. Tešia nás pozitívne ohlasy prevádzkarov a najmä spotrebiteľov na tento projekt. Dnes je program Voľba sládkov súčasťou ponuky zhruba 200 prevádzok na celom Slovensku,“ hovorí Branislav Kubiš, obchodný riaditeľ pre kanál čapovaného piva z Pivovarov Topvar. Pivovary Topvar aj týmto spôsobom podporujú návštevnosť prevádzok, kde si ľudia môžu pivo najlepšie vychutnať.  

A čo je aktuálne na výčape?

Počas júla prináša program Voľba sládkov limitovanú edíciu Radegast Korenisto horký, vytvorenú pri príležitosti 45. výročia výroby prvej várky piva Radegast. Svetlý ležiak, Korenisto horký Radegast so zvýšenou dávkou chmeľu umocnenou chuťou korenia. Korenie je do piva pridávané pri ležaní a pivo na ňom zreje, čím je dosiahnutá rovnováha medzi správnou horkosťou a korenistou chuťou. Pivo má v porovnaní s klasickým ležiakom intenzívnejšiu a výraznejšiu chuť, preto sa výborne hodí najmä k mäsovým pokrmom.

Zoznam prevádzok, kde si ho môžete vychutnať nájdete na stránke www.volbasladkov.sk.

Hlavné správy zo Sme.sk

SVET

Pomýlil som sa. Trumpove výhovorky kritiku nezastavili

Trump tvrdí, že vyjadrenia v Helsinkách myslel presne naopak. Nie je to prvýkrát.

KULTÚRA

Čím je starší, tým je horší? Merčiak má zodpovednosť, akú si nikto neželá

Niekto má smolu, že jeho práca nie je anonymná.

Neprehliadnite tiež

Zábavný kvíz o varení

Otestujte či máte vzťah k vareniu a patríte do kuchyne. Tak čo, hodí sa vám kuchárska zástera?

Viete v čom je francúzska kuchyňa výnimočná?

Francúzsko je vo svete preslávené najmä kvalitným vínom, syrmi, morskými plodmi, ako aj svojou originalitou, vysokou úrovňou prípravy jedál a pestrosťou pokrmov. Otestujte sa v kvíze o francúzskej kuchyni a zistite, v čom je jedinečná!

Vyznáte sa v svetovej gastronómii?

Otestujte sa a zistite, či ste skutočný odborník vo svete gastronómie. Ak radi varíte, listujete najnovšie kuchárky a trávite čas v kuchyni, tento kvíz určite hravo zvládnete!

Na tradičný japonský ramen chodia do Bratislavy aj Japonci z Olomouca

O tom, čo znamená pravý tradičný japonský ramen, kde si ho môžete dať a či aj Japonec príde na toto typické národné jedlo do bistra v Bratislave, sme sa rozprávali so spolumajiteľom Gonnsuke Ramen Petrom Bohovom.

Byť šéfkuchárom znamená kvalitne variť, ale aj pracovať so svojím tímom

Preto sme vyspovedali šéfkuchára NH Bratislava Gate One, Viliama Turčana, ktorý nám porozprával o svojich začiatkoch, ale aj o miestach, ktoré sa stali inšpiráciou jeho kuchyne.