V horúcom počasí nevšedne osvieži Korenisto horký Radegast – júlová Voľba sládkov

Pivovar Radegast si potrpí na horkosť, a to vedia ľudia oceniť. Jeho Rýdzo horká 12 % patrila k najúspešnejším limitovaným pivným edíciám prvého ročníka programu Voľba sládkov.

(Zdroj: pivovarytopvar.sk)

Unikátny program Voľba sládkov spoločnosti Pivovary Topvar prináša milovníkom piva každý mesiac inú špeciálnu várku piva. Takto im chce spríjemniť návštevu ich obľúbeného podniku či reštaurácie a dopriať im neobyčajný zážitok.

Ľudia na Slovensku sú otvorení novinkám a chcú skúšať nové veci. Aj to bol jeden z dôvodov, prečo v programe Voľba sládkov pokračujeme druhým rokom. Tešia nás pozitívne ohlasy prevádzkarov a najmä spotrebiteľov na tento projekt. Dnes je program Voľba sládkov súčasťou ponuky zhruba 200 prevádzok na celom Slovensku,“ hovorí Branislav Kubiš, obchodný riaditeľ pre kanál čapovaného piva z Pivovarov Topvar. Pivovary Topvar aj týmto spôsobom podporujú návštevnosť prevádzok, kde si ľudia môžu pivo najlepšie vychutnať.  

A čo je aktuálne na výčape?

Počas júla prináša program Voľba sládkov limitovanú edíciu Radegast Korenisto horký, vytvorenú pri príležitosti 45. výročia výroby prvej várky piva Radegast. Svetlý ležiak, Korenisto horký Radegast so zvýšenou dávkou chmeľu umocnenou chuťou korenia. Korenie je do piva pridávané pri ležaní a pivo na ňom zreje, čím je dosiahnutá rovnováha medzi správnou horkosťou a korenistou chuťou. Pivo má v porovnaní s klasickým ležiakom intenzívnejšiu a výraznejšiu chuť, preto sa výborne hodí najmä k mäsovým pokrmom.

Zoznam prevádzok, kde si ho môžete vychutnať nájdete na stránke www.volbasladkov.sk.

Hlavné správy zo Sme.sk

Dominik Graňák.
KOMENTÁR PETRA TKAČENKA

Pellegrini si vybral hanbu

Ak to povie Fico, premiér urobí hocičo.

Peter Tkačenko
Revír Dunaj
Čínsky chocholatý pes menom Chase.

Neprehliadnite tiež

Je výberová káva vždy zárukou úspechu?

Káva je rituál, láska, závislosť, náboženstvo a zodpovednosť. Tieto hodnoty určite zdieľa každý, kto sa čo i len trochu zaujíma o tento všeliek.

Desať receptov na najlepšie zimné dezerty s medom

Koláče, zákusky aj drobné pečivo.

Čokoládová marlenka
Špagety. Varíte ich správne?

Hostinec U Iváka je záhorská istota

Bez nadsádzky sa dá povedať, že v Hostinci u Iváka sa písali dejiny Záhorskej Bystrice. Veď od roku 1928, kedy ho manželia Štefan a Paula Ivákovci otvorili, nebolo v obci vážnejšej udalosti, ktorá by s týmto miestom nebola nejako spojená. Na to sa usilujú nadviazať aj noví prevádzkovatelia.

Zámocká palacinkáreň – Miesto, kde sa mení obyčajné na neobyčajné

Zámocká palacinkáreň je miesto, kde na Vás čakajú jedninečné palacinky, príjemná obsluha a posedenie s nádychom zámockej histórie.