SME
Utorok, 21. september, 2021 | Meniny má MatúšKrížovkyKrížovky

V horúcom počasí nevšedne osvieži Korenisto horký Radegast – júlová Voľba sládkov

Pivovar Radegast si potrpí na horkosť, a to vedia ľudia oceniť. Jeho Rýdzo horká 12 % patrila k najúspešnejším limitovaným pivným edíciám prvého ročníka programu Voľba sládkov.

(Zdroj: pivovarytopvar.sk)

Unikátny program Voľba sládkov spoločnosti Pivovary Topvar prináša milovníkom piva každý mesiac inú špeciálnu várku piva. Takto im chce spríjemniť návštevu ich obľúbeného podniku či reštaurácie a dopriať im neobyčajný zážitok.

Ľudia na Slovensku sú otvorení novinkám a chcú skúšať nové veci. Aj to bol jeden z dôvodov, prečo v programe Voľba sládkov pokračujeme druhým rokom. Tešia nás pozitívne ohlasy prevádzkarov a najmä spotrebiteľov na tento projekt. Dnes je program Voľba sládkov súčasťou ponuky zhruba 200 prevádzok na celom Slovensku,“ hovorí Branislav Kubiš, obchodný riaditeľ pre kanál čapovaného piva z Pivovarov Topvar. Pivovary Topvar aj týmto spôsobom podporujú návštevnosť prevádzok, kde si ľudia môžu pivo najlepšie vychutnať.  

Skryť Vypnúť reklamu

A čo je aktuálne na výčape?

Počas júla prináša program Voľba sládkov limitovanú edíciu Radegast Korenisto horký, vytvorenú pri príležitosti 45. výročia výroby prvej várky piva Radegast. Svetlý ležiak, Korenisto horký Radegast so zvýšenou dávkou chmeľu umocnenou chuťou korenia. Korenie je do piva pridávané pri ležaní a pivo na ňom zreje, čím je dosiahnutá rovnováha medzi správnou horkosťou a korenistou chuťou. Pivo má v porovnaní s klasickým ležiakom intenzívnejšiu a výraznejšiu chuť, preto sa výborne hodí najmä k mäsovým pokrmom.

Zoznam prevádzok, kde si ho môžete vychutnať nájdete na stránke www.volbasladkov.sk.

Skryť Vypnúť reklamu
Skryť Vypnúť reklamu
Skryť Vypnúť reklamu
Skryť Vypnúť reklamu

Hlavné správy zo Sme.sk

Dušan Kováčik v sprievode príslušníkov Zväzu väzenskej a justičnej stráže.

Súd vymeral Kováčikovi aj trest prepadnutia majetku.


9 h

Neprehliadnite tiež

Someliérka Dominika Kupcová

Dominika Kupcová o tom, ako si vybrať dobré víno.


11. aug
Ľubomír Trizuliak

Trizuliak začal umývaním riadu.


17. okt

Top lokalita nestačila.


24. sep

Zapojte sa do diskusie s expertmi, ktorí sa podelia o skúsenosti z praxe a načrtnú predstavy o budúcnosti a fungovaní gastronómie.


Skryť Zatvoriť reklamu