V horúcom počasí nevšedne osvieži Korenisto horký Radegast – júlová Voľba sládkov

Pivovar Radegast si potrpí na horkosť, a to vedia ľudia oceniť. Jeho Rýdzo horká 12 % patrila k najúspešnejším limitovaným pivným edíciám prvého ročníka programu Voľba sládkov.

(Zdroj: pivovarytopvar.sk)

Unikátny program Voľba sládkov spoločnosti Pivovary Topvar prináša milovníkom piva každý mesiac inú špeciálnu várku piva. Takto im chce spríjemniť návštevu ich obľúbeného podniku či reštaurácie a dopriať im neobyčajný zážitok.

Ľudia na Slovensku sú otvorení novinkám a chcú skúšať nové veci. Aj to bol jeden z dôvodov, prečo v programe Voľba sládkov pokračujeme druhým rokom. Tešia nás pozitívne ohlasy prevádzkarov a najmä spotrebiteľov na tento projekt. Dnes je program Voľba sládkov súčasťou ponuky zhruba 200 prevádzok na celom Slovensku,“ hovorí Branislav Kubiš, obchodný riaditeľ pre kanál čapovaného piva z Pivovarov Topvar. Pivovary Topvar aj týmto spôsobom podporujú návštevnosť prevádzok, kde si ľudia môžu pivo najlepšie vychutnať.  

A čo je aktuálne na výčape?

Počas júla prináša program Voľba sládkov limitovanú edíciu Radegast Korenisto horký, vytvorenú pri príležitosti 45. výročia výroby prvej várky piva Radegast. Svetlý ležiak, Korenisto horký Radegast so zvýšenou dávkou chmeľu umocnenou chuťou korenia. Korenie je do piva pridávané pri ležaní a pivo na ňom zreje, čím je dosiahnutá rovnováha medzi správnou horkosťou a korenistou chuťou. Pivo má v porovnaní s klasickým ležiakom intenzívnejšiu a výraznejšiu chuť, preto sa výborne hodí najmä k mäsovým pokrmom.

Zoznam prevádzok, kde si ho môžete vychutnať nájdete na stránke www.volbasladkov.sk.

Hlavné správy zo Sme.sk

PLUS

Čipový génius Rado Danilák: Viem, ako súperiť s Intelom

Počítačový výskumník a podnikateľ so slovenskými koreňmi vysvetľuje, ako sa môže presadiť malý hráč.

KOMENTÁRE

Prečo sa Česi rozhodli vyhodiť vlastnú krajinu do povetria

Voliči Mariana Kotlebu a Miloša Zemana sa hnevajú na 21. storočie.

TECH

Historici sa mýlia, čiernu smrť roznieslo čosi iné

Nový výskum naznačuje, ako sa problém šíril.

Neprehliadnite tiež

Slovensko bude chutiť gurmánskymi špecialitami

Od 15. januára do 25. februára môžete prostredníctvom šiesteho ročníka Zimného festivalu jedla ochutnať Slovensko. Účastníci sa stanú gurmánmi v 37 reštauráciách vo všetkých krajoch po celom Slovensku.

Gurmánsky zážitok pre každého už šiesty rok

Najlepšie reštaurácie Slovenska opäť na Zimnom festivale jedla 2018.

Už ste skúsili Chilteco street food v Žiline ?

Pod taktovkou mexickej kuchyne jedlá spievajú farebnosťou, pikantnosťou a exotikou.

Zelená káva na chudnutie. Mýtus alebo fakt?

Zelená káva zažívala svoju najväčšiu slávu hlavne tak dva -tri roky dozadu a to prevažne v spojení s chudnutím.

Aj vynikajúcou kávou sa dá podporiť dobrá vec

V multižánrovej kaviarni HalmiSpace v Košiciach vyberajú pre svojich zákazníkov vždy tú najlepšiu kávu.