Voľba sládkov prináša každý mesiac netradičný pivný zážitok – vždy nový pivný špeciál

Pilsner Urquell Nefiltrovaný a Radegast Rýdzo horká 12 %. To boli najúspešnejšie limitované várky piva v prvom ročníku programu Voľba sládkov. Unikátny program spoločnosti Pivovary Topvar priniesol milovníkom piva nové, špeciálne várky pív, ktoré nie sú bežne na výčape. Táto myšlienka mala u pivárov veľký úspech, preto sa pivovarníci rozhodli vo Voľbe sládkov pokračovať aj tento rok.

„Uviesť tento výnimočný koncept do života nebolo vôbec jednoduché, ale dnes už projekt úspešne funguje. Chce to však majiteľa prevádzky, ktorý rád prináša svojim zákazníkom niečo nové a zároveň pivárov, ktorí majú chuť skúšať novinky a špeciality. Dnes už je program Voľba sládkov súčasťou ponuky zhruba 200 prevádzok na celom Slovensku,“ uvádza Branislav Kubiš, obchodný riaditeľ pre On Trade z Pivovarov Topvar.

 

Pivovary Topvar aj týmto spôsobom podporujú návštevnosť prevádzok, kde si ľudia môžu pivo najlepšie vychutnať. „Dať si správne načapované pivo s priateľmi či kolegami, v príjemnom prostredí pivárne či reštaurácie, to je obľúbený relax po práci či cez víkend. A pokračovanie Voľby sládkov s novými špeciálmi na výčape je ďalším oživením tohto rituálu,“ dodáva Branislav Kubiš.

 

V aktuálnom ročníku Voľby sládkov zaznamenal vynikajúci ohlas špeciál Gambrinus Rubín. Ide o rubínovo zafarbený ležiak značky Gambrinus s ľahko korenistou vôňou a horkosťou, ktorú mu dodáva česká odroda chmeľu s názvom Rubín.

A čo je aktuálne na výčape?

Mesiac jún sa v programe Voľba sládkov nesie v znamení špeciálneho pšeničného piva bavorského typu od značky Master. Je to svetlé, zlatisté pšeničné pivo vyrobené zo svetlého pšeničného sladu s banánovými tónmi v chuti. Zoznam prevádzok, kde si ho môžete vychutnať nájdete na stránke www.volbasladkov.sk.

 

Hlavné správy zo Sme.sk

KOMENTÁRE

Premiér ukázal svojim novým spojencom, že opovrhuje ich názormi (píše Michal Havran)

Rovnako ako Fico, aj Rezník bude len ťažko presviedčať demokratickú verejnosť, že sa zmenil.

EKONOMIKA

Minúta po minúte: Odborári opäť rokujú s Volkswagenom

Vyjednávanie trvá už niekoľko hodín.

KOMENTÁRE

Prečo na štrajku vo Volkswagene záleží

Nie každé číslo vypadne z analýz, mnohé je vecou dohody.

DOMOV

Polícia si nahrala preberanie úplatku na Vysokej škole Sv. Alžbety

NAKA tiež obvinila šéfa daňovej kontroly.

Neprehliadnite tiež

Rýchlo a zdravo vo vlastnej réžii

So zvyšujúcimi teplotami nás prirodzene prechádza aj chuť na ťažké jedlá, ľudia viac preferujú ľahké šaláty, studené polievky či smoothie. Prinášame vám preto pár zaujímavých kombinácií, ktoré vás nie len osviežia, ale aj spoľahlivo zasýtia.

Ako si doma pripraviť suši, pozrite si podrobný postup

Prečo hipsteri uprednostňujú surovú rybu pred údenáčmi?

Rýchla večera: Kuracie rolky

Chutia dobre za každých okolností a sú skvelým jedlom aj na cesty.

Chilli Nové Zámky: Široký výber pizze a dobrá Plznička k tomu

Chcete experimentovať s pizzou a spoľahnúť sa na pivo? Toto je to miesto.