Voľba sládkov prináša každý mesiac netradičný pivný zážitok – vždy nový pivný špeciál

Pilsner Urquell Nefiltrovaný a Radegast Rýdzo horká 12 %. To boli najúspešnejšie limitované várky piva v prvom ročníku programu Voľba sládkov. Unikátny program spoločnosti Pivovary Topvar priniesol milovníkom piva nové, špeciálne várky pív, ktoré nie sú bežne na výčape. Táto myšlienka mala u pivárov veľký úspech, preto sa pivovarníci rozhodli vo Voľbe sládkov pokračovať aj tento rok.

„Uviesť tento výnimočný koncept do života nebolo vôbec jednoduché, ale dnes už projekt úspešne funguje. Chce to však majiteľa prevádzky, ktorý rád prináša svojim zákazníkom niečo nové a zároveň pivárov, ktorí majú chuť skúšať novinky a špeciality. Dnes už je program Voľba sládkov súčasťou ponuky zhruba 200 prevádzok na celom Slovensku,“ uvádza Branislav Kubiš, obchodný riaditeľ pre On Trade z Pivovarov Topvar.

 

Pivovary Topvar aj týmto spôsobom podporujú návštevnosť prevádzok, kde si ľudia môžu pivo najlepšie vychutnať. „Dať si správne načapované pivo s priateľmi či kolegami, v príjemnom prostredí pivárne či reštaurácie, to je obľúbený relax po práci či cez víkend. A pokračovanie Voľby sládkov s novými špeciálmi na výčape je ďalším oživením tohto rituálu,“ dodáva Branislav Kubiš.

 

V aktuálnom ročníku Voľby sládkov zaznamenal vynikajúci ohlas špeciál Gambrinus Rubín. Ide o rubínovo zafarbený ležiak značky Gambrinus s ľahko korenistou vôňou a horkosťou, ktorú mu dodáva česká odroda chmeľu s názvom Rubín.

A čo je aktuálne na výčape?

Mesiac jún sa v programe Voľba sládkov nesie v znamení špeciálneho pšeničného piva bavorského typu od značky Master. Je to svetlé, zlatisté pšeničné pivo vyrobené zo svetlého pšeničného sladu s banánovými tónmi v chuti. Zoznam prevádzok, kde si ho môžete vychutnať nájdete na stránke www.volbasladkov.sk.

 

Hlavné správy zo Sme.sk

Komentár Zuzany Kepplovej

Mal Kočner Glváča na diaľkové ovládanie?

Zsuzsová s Glváčom je možno podobná schéma ako Trošková u Fica.

Neprehliadnite tiež

Desať receptov na najlepšie zimné dezerty s medom

Koláče, zákusky aj drobné pečivo.

Hostinec U Iváka je záhorská istota

Bez nadsádzky sa dá povedať, že v Hostinci u Iváka sa písali dejiny Záhorskej Bystrice. Veď od roku 1928, kedy ho manželia Štefan a Paula Ivákovci otvorili, nebolo v obci vážnejšej udalosti, ktorá by s týmto miestom nebola nejako spojená. Na to sa usilujú nadviazať aj noví prevádzkovatelia.

Zámocká palacinkáreň – Miesto, kde sa mení obyčajné na neobyčajné

Zámocká palacinkáreň je miesto, kde na Vás čakajú jedninečné palacinky, príjemná obsluha a posedenie s nádychom zámockej histórie.

Viete, ako pripraviť dokonalú kávu?

Káva je pre mnohých ľudí veľkým pôžitkom a dajú si na jej príprave a výslednej chuti skutočne záležať. Príprava správnej a kvalitnej kávy má presné pravidlá a pripraviť dokonalé espresso alebo cappuccino nie je vôbec jednoduché. V tomto krátkom kvíze zistíte, či aj vy máte správne znalosti o príprave tohto lahodného moku.