Voľba sládkov prináša každý mesiac netradičný pivný zážitok – vždy nový pivný špeciál

Pilsner Urquell Nefiltrovaný a Radegast Rýdzo horká 12 %. To boli najúspešnejšie limitované várky piva v prvom ročníku programu Voľba sládkov. Unikátny program spoločnosti Pivovary Topvar priniesol milovníkom piva nové, špeciálne várky pív, ktoré nie sú bežne na výčape. Táto myšlienka mala u pivárov veľký úspech, preto sa pivovarníci rozhodli vo Voľbe sládkov pokračovať aj tento rok.

„Uviesť tento výnimočný koncept do života nebolo vôbec jednoduché, ale dnes už projekt úspešne funguje. Chce to však majiteľa prevádzky, ktorý rád prináša svojim zákazníkom niečo nové a zároveň pivárov, ktorí majú chuť skúšať novinky a špeciality. Dnes už je program Voľba sládkov súčasťou ponuky zhruba 200 prevádzok na celom Slovensku,“ uvádza Branislav Kubiš, obchodný riaditeľ pre On Trade z Pivovarov Topvar.

 

Pivovary Topvar aj týmto spôsobom podporujú návštevnosť prevádzok, kde si ľudia môžu pivo najlepšie vychutnať. „Dať si správne načapované pivo s priateľmi či kolegami, v príjemnom prostredí pivárne či reštaurácie, to je obľúbený relax po práci či cez víkend. A pokračovanie Voľby sládkov s novými špeciálmi na výčape je ďalším oživením tohto rituálu,“ dodáva Branislav Kubiš.

 

V aktuálnom ročníku Voľby sládkov zaznamenal vynikajúci ohlas špeciál Gambrinus Rubín. Ide o rubínovo zafarbený ležiak značky Gambrinus s ľahko korenistou vôňou a horkosťou, ktorú mu dodáva česká odroda chmeľu s názvom Rubín.

A čo je aktuálne na výčape?

Mesiac jún sa v programe Voľba sládkov nesie v znamení špeciálneho pšeničného piva bavorského typu od značky Master. Je to svetlé, zlatisté pšeničné pivo vyrobené zo svetlého pšeničného sladu s banánovými tónmi v chuti. Zoznam prevádzok, kde si ho môžete vychutnať nájdete na stránke www.volbasladkov.sk.

 


          Hlavné správy zo Sme.sk

          DOMOV

          Šéf polície Gašpar ide do civilu. Saková plánuje väčšie zmeny

          Ministerka Saková predstaví nového šéfa polície v pondelok. Ohlasuje väčšie zmeny.

          DOBRÉ RÁNO

          Dobré ráno: Fico sa už dohaduje s opozíciou. Čo sa deje v koalícii?

          Ako Most povedal, že nepodporí návrh Smeru.

          TECH

          Pozemské deti nemajú na Marse šancu

          Budú kolonizátormi červenej planéty ľudia so zmenenou DNA?

          Neprehliadnite tiež

          Viete, ako chutí dobrá káva?

          Iba 5 - 10 % ľudí, ktorí pijú kávu, sa zaujíma o kávový svet a vidí hodnotu dobrej a kvalitnej kávy. K zvyšovaniu tohto čísla napomáhajú kaviarne s ponukou kvalitných výberových a filtrovaných káv. Dávajú priestor novým pražiarňam a ukazujú ľuďom, ako chutí dobrá káva.

          Na tradičný japonský ramen chodia do Bratislavy aj Japonci z Olomouca

          O tom, čo znamená pravý tradičný japonský ramen, kde si ho môžete dať a či aj Japonec príde na toto typické národné jedlo do bistra v Bratislave, sme sa rozprávali so spolumajiteľom Gonnsuke Ramen Petrom Bohovom.

          Byť šéfkuchárom znamená kvalitne variť, ale aj pracovať so svojím tímom

          Preto sme vyspovedali šéfkuchára NH Bratislava Gate One, Viliama Turčana, ktorý nám porozprával o svojich začiatkoch, ale aj o miestach, ktoré sa stali inšpiráciou jeho kuchyne.

          Chuť Japonska v Žiline? Aj vy máte príležitosť byť jeho súčasťou

          Japonská kuchyňa sa stáva čím ďalej, tým viac obľúbenou kuchyňou po celom svete. Výnimkou nie je ani Slovensko.

          Miesto, kde sa snúbi tradícia, idylická príroda a prvotriedna gastronómia

          Každá dovolenka, ktorú strávime na vysnenom mieste a s ľuďmi, na ktorých nám záleží, je doslovne rozprávková. Zažiť však rozprávku počas dovolenky neponúka každá destinácia.