https://magazin-restauracie.sme.sk/atomrss_title1970-01-01T01:00:00Zrss_subtitlePetit Press, a.s.rss_contact_emailhttps://magazin-restauracie.sme.sk/c/20522864/pozvanka-na-horeca-pro-2017.htmlPOZVÁNKA na HORECA PRO 20172017-05-02T15:18:32ZAk ste prevádzkar, majiteľ, alebo kuchár v hoteli, reštaurácii alebo kaviarni, chceme Vám dať do pozornosti podujatie určené priamo pre Vás. Ak chcete posunúť Vašu prevádzku dopredu, dozvedieť sa ake sú nové trendy, zistiť ako sa dá zarobiť viac, určite prídite!https://magazin-restauracie.sme.sk/c/20459010/lubomir-herko-vas-pozyva-na-tradicnu-slovensku-zabijacku.htmlĽubomír Herko Vás pozýva na Tradičnú slovenskú zabíjačku2017-02-14T16:12:27ZNie je tomu dávno, čo mali zabíjačky pevné miesto v kalendári každej rodiny. Príbuzní a známi sa zišli, niečo sa pokrájalo, niečo sa popilo, utužili sa vzťahy.https://magazin-restauracie.sme.sk/c/20440743/gurmani-slavia-svoj-zimny-festival.htmlGurmáni slávia svoj zimný festival2017-01-23T16:49:47ZPiaty ročník Zimného festivalu jedál je už v plnom prúde. Po dvoch otváracích večerách v bratislavskej reštaurácii Cubes a košickom Baránku si až do polovice februára 2017 môžu milovníci rôznych dobrôt vyberať z ponuky takmer 40 reštaurácií vo všetkých krajoch Slovenska.https://magazin-restauracie.sme.sk/c/20440593/tradicne-cipkarsko-z-brusna-si-vychutnate-pocas-celeho-roka.htmlTradičné Čipkárskô z Brusna si vychutnáte počas celého roka2017-01-23T15:21:30ZTypické jedlo našich predkov, pochádzajúce priamo zo stredoslovenského regiónu, si môžete dopriať v reštaurácii hotela Brusno po celý rok.https://magazin-restauracie.sme.sk/c/20431828/zimny-festival-jedla-2017-exkluzivny-gurmansky-zazitok-pre-kazdeho.htmlZimný festival jedla 2017: Exkluzívny gurmánsky zážitok pre každého2017-01-12T16:40:44ZMilovníci dobrého jedla a pitia sa majú na čo tešiť aj po sviatkoch. Zimný festival jedla opäť zaútočí na vaše chuťové poháriky aj po piatykrát.https://magazin-restauracie.sme.sk/c/20411075/restauracia-sluk-v-rusovciach-slovenska-tradicia-s-modernym-lookom.htmlReštaurácia SĽUK v Rusovciach: slovenská tradícia s moderným "lookom"2016-12-15T14:46:47ZJe to pojem, značka vychýrená na Slovensku i vo svete. SĽUK. A na mieste, kde sa rodí tá úchvatná umelecká podoba ľudových tancov i piesní, sa rodia aj moderné jedlá. Pozývame vás do Rusoviec, kde sídli okrem divadla aj Reštaurácia SĽUK.https://magazin-restauracie.sme.sk/c/20387200/sladkovia-spojili-chute-siestich-druhov-chmelu.htmlSládkovia spojili chute šiestich druhov chmeľu2016-11-18T12:10:17ZPre nevšedné chuťové zážitky nemusia milovníci pivných špeciálov ďaleko cestovať, stačí navštíviť prevádzku zapojenú do programu Voľba sládkov. V novembri na nich čaká unikátny svetlý ležiak s plnou horkou chuťou a výraznou chmeľovou arómou, vyrobený zo šiestich druhov chmeľu v pivovare Radegast.https://magazin-restauracie.sme.sk/c/20351758/kacaci-pochod-v-restauracii-human.htmlKačací pochod v reštaurácii HU:MAN2016-10-13T20:45:26ZExecutive chef reštaurácie HU:MAN Ľubomír Herko vás pozýva zažiť neopakovateľnú atmosféru kačacích hodovhttps://magazin-restauracie.sme.sk/c/20288379/zaujima-vas-moderna-gastronomia-mame-pre-vas-tip.htmlZaujíma vás moderná gastronómia? Máme pre vás tip2016-10-03T14:28:32ZInšpiratívne spoločenské priestory Refinery Gallery v bratislavskom Vlčom hrdle zažijú 17. októbra gurmánske hody. Ozajstné i slovné. Na 3. ročníku medzinárodného odborného HoReCa sympózia GASTRONOMY SLOVAKIA sa naživo predstavia viacerí michelinovskí, ale aj ďalší prestížni šéfkuchári z celej Európy.https://magazin-restauracie.sme.sk/c/20264181/uz-mozno-ochutnat-novu-stovku-najlepsich-slovenskych-vin.htmlUž možno ochutnať novú stovku najlepších slovenských vín2016-09-06T12:31:31ZTo najlepšie zo slovenských pivníc môžu Slováci i zahraniční hostia už niekoľko rokov testovať v Národnom salóne vín SR. Ako chutí reprezentačná stovka pre ďalší ročník sa možno zistiť od 6. septembra 2016.https://magazin-restauracie.sme.sk/c/20239898/slavia-pozyva-oslavovat-kazdy-den.htmlSlávia pozýva oslavovať každý deň2016-08-12T15:58:03ZKeby ste sa sprievodcu Košicami opýtali, ktoré miesto v meste dýcha secesiou, odpovedal by jednoznačne. Slávia.https://magazin-restauracie.sme.sk/c/20204509/leto-v-hoteli-zochova-chata.htmlLETO V HOTELI ZOCHOVA CHATA****2016-06-30T15:10:35Z30. jún, 2016 Modra: Hotel Zochova chata **** je len na skok od Bratislavy a predsa sa nachádza v srdci zelených Malých Karpát. Okrem príjemného oddychu od horúčavy veľkomesta ponúka počas leta aj množstvo kultúrnych a gastronomických aktivít.https://magazin-restauracie.sme.sk/c/20187744/gino-park-palace-rozpravkovo-byvat-kralovsky-jest.htmlHotel Gino Park Palace – rozprávkovo bývať, kráľovsky jesť2016-06-10T15:46:30ZHotel Gino Park Palace – Kaštieľ Orlové v mestskej časti Orlové v Považskej Bystrici je výsledkom citlivej dvojročnej prestavby pod dohľadom pamiatkového úradu. Je symbolom luxusu, ušľachtilosti, vyberaného vkusu a pokoja plynúceho nad časom. Láka aj gurmánov.https://magazin-restauracie.sme.sk/c/20171093/bratislavsky-simply-fresh-restaurant-jednoducho-cerstvost.htmlBratislavský Simply Fresh Restaurant: jednoducho čerstvosť2016-05-23T14:03:23ZPrechádzaním jednou z najdlhších bratislavských ulíc – Grösslingovou, vás zrejme upúta novogotický obytný dom. Za povšimnutie však stojí aj reštaurácia v jeho podzemných priestoroch – Simply Fresh Restaurant.https://magazin-restauracie.sme.sk/c/20168319/slovenska-pivna-korunka-2016.htmlSLOVENSKÁ PIVNÁ KORUNKA 20162016-05-19T15:21:27ZPočas prvého májového týždňa sa v Bratislave už po desiaty raz stretli odborné degustačné komisie prestížnej súťaže Slovenská pivná korunka, aby posúdili kvalitu slovenských pív.https://magazin-restauracie.sme.sk/c/20127915/pivovary-topvar-maju-za-sebou-uspesny-rok.htmlPivovary Topvar majú za sebou úspešný rok2016-03-30T14:44:37ZPivný trh na Slovensku po rokoch stagnácie zaznamenal v roku 2015 rast. Posilnil sa záujem spotrebiteľov o ležiaky, pokračovala obľuba prémiových značiek pív a nárast spotreby zaznamenalo aj nealkoholické pivo. Uplynulý rok sa pre Pivovary Topvar zároveň niesol v znamení inovácií a noviniek, či už sa to týka úspešného uvedenia novej kategórie cider alebo prinášania pivných špeciálov a limitovaných edícií.https://magazin-restauracie.sme.sk/c/20111609/hviezdy-gastronomickeho-neba-na-jednom-mieste.htmlHviezdy gastronomického neba na jednom mieste2016-03-07T09:20:54ZŠéfkuchári špičkových reštaurácií sú ľudia zaneprázdnení – tých slovenských nevynímajúc. Ako povedal jeden z nich, ak by zrátal všetky hodiny, ktoré v kuchyni strávil, tak by mal nárok na dôchodok už pred štyridsiatkou.https://magazin-restauracie.sme.sk/c/20108601/certifikat-someliera.htmlCERTIFIKÁT SOMELIERA2016-03-03T16:39:10ZAsociácia somelierov Slovenskej republiky, člen ASI – Association de la Sommellerie Internationale Vás srdečne pozýva na profesionálny someliersky kurz pre somelierov pre odbornú i laickú verejnosť.https://magazin-restauracie.sme.sk/c/8134296/laska-a-dobre-jedlo-to-skvele-spolu-pasuje.htmlLáska a dobré jedlo. To skvele spolu pasuje2016-02-09T11:39:11ZPríslovím, že láska ide cez žalúdok sa riadia najmä ženy, ktoré sa v kuchyni pri príprave jedál pohybujú s bravúrou. Dnešné časy nás však posielajú do reštaurácií, kde sa to dá zvládnuť oveľa pohodlnejšie a nemenej slávnostne.https://magazin-restauracie.sme.sk/c/7888496/leto-v-hoteli-zochova-chata.htmlLeto v hoteli Zochova chata ****2015-06-30T15:16:24ZHotel Zochova chata **** ponúka počas letnej sezóny opäť bohatý program. Návštevníci hotela sa môžu tešiť na vynovený exteriér Wellness a Spa centra, novú ponuku air masáží v exteriéri, letné koncerty či gastronomické špeciality. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/7868896/gurman-fest-bude-rozvoniavat-na-zavodisku.htmlGurmán Fest bude rozvoniavať na závodisku2015-06-19T14:37:28ZOd piatku do nedele 19.- 21. júna mnohí opäť zrušia domáce varenie a vyberú sa do areálu petržalského Závodiska. Tam svoje ochutnávkové menu prestrie 26 vybraných slovenských reštaurácií, variť bude 68 šéfkuchárov z deviatich krajín. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/7825368/prirodne-autenticke-a-remeselne-vina-v-bratislavskej-starej-trznici.htmlPrírodné, autentické a remeselné vína v bratislavskej Starej tržnici2015-05-26T12:33:42ZVíno poznáme už asi osem tisíc rokov a obľúbeným nápojom je dodnes. Jednému chutí také, inému onaké. Dnešné vína sú naozaj rozmanité. Ako chutia prirodzené remeselné vína robené tradičnými postupmi?https://magazin-restauracie.sme.sk/c/7504840/vychutnajte-si-najlepsie-pivo-na-svete.htmlVychutnajte si najlepšie pivo na svete.2014-11-20T13:36:01ZZnačka Krušovice triumfovala víťazstvom na prestížnej svetovej súťaži World Beer Awards (WBA), ktorá sa už tradične koná každoročne na jeseň vo Veľkej Británii za účasti odborníkov z celého sveta. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/7492299/kuchyna-hotela-zochova-chata-sobas-tradicie-s-modernou.htmlKuchyňa Hotela Zochova chata – sobáš tradície s modernou2014-11-13T13:29:44ZUž viac ako 80 rokov je Zochova chata v Malých Karpatoch populárnym výletným miestom, a to nielen pre Bratislavčanov. Po rokoch útlmu je opäť v svojej plnej, ba ešte lepšej kondícii. Aj zásluhou skvelej kuchyne. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/7463778/vychutnajste-si-thajsko-s-prichutou-michelinu.htmlVychutnajste si Thajsko s príchuťou Michelinu!2014-10-28T16:36:36ZAk ste dostali neodolateľnú chuť na najvyššiu úroveň thajskej gastronómie a nechce sa vám opustiť Európu, máte dve možnosti - buď navštívite michelinovskú reštauráciu Kiin Kiin v Kodani. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/7452367/fou-zoo-pripravilo-jesen-na-rozne-sposoby.htmlFOU ZOO pripravilo jeseň na rôzne spôsoby.2014-10-22T11:58:43ZViete ako chutí tohtoročná jeseň v podaní najlepšej reštaurácie na Slovensku? Keďže sezónnosť patrí k dobrým mravom slušnej reštaurácie, vo FOU ZOO obmenili ponuku a ľahké letné delikatesy vystriedali zaujimavé kulinárske počiny, vhodné do chladnejšieho ohttps://magazin-restauracie.sme.sk/c/7444156/reduta-ponukne-husacinu-v-modernom-sate.htmlReduta ponúkne husacinu v modernom šate2014-10-17T12:38:03ZPečená hus patrí v našich krajinách medzi jedlá, ktoré patria k jeseni. Aj preto Šéfkuchár bratislavskej reštaurácie Reduta Marek Ort prichystal pre hostí klasické i moderné husacie jedlá. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/7427302/mesiac-japonskej-kultury-vo-fou-zoo.htmlMesiac japonskej kultúry vo FOU ZOO.2014-10-08T12:03:34ZUž nemusíte raňajkovať stres! Mesiac japonskej kultúry chutí najlepšie ráno, vo FOU ZOO. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/7378534/vernisaz-na-ktorej-sa-budete-olizovat.htmlVernisáž, na ktorej sa budete olizovať2014-09-11T13:28:38ZFOU ZOO prichádza s netradičnou exhibíciou: Jeseň sa nezadržateľne blíži, ale letné slnko nájdeme uchované v čerstvej úrode. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/7311489/palatin-v-bytci-historia-podporena-dobrym-jedlom.htmlPalatín v Bytči – história podporená dobrým jedlom2014-07-31T15:31:09ZNavštíviť mesto Bytča na Považí sa určite oplatí. Nielen tým, ktorí chcú spoznať a obdivovať jeho históriu, ale aj tým, ktorí sa chcú chutne a kvalitne najesť. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/7265373/farmer-area-kapusany-zdravie-z-biofarmy-na-vychode.htmlFarmer Area Kapušany – zdravie z biofarmy na východe2014-07-02T14:28:50ZPred jedenástimi rokmi začala Ovčia farma Proč na východe Slovenska s chovom zvierat v ekologických podmienkach, teda bez chémie. Postupne vznikol z toho zaujímavý biobiznis vrátane reštaurácie a ubytovania. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/7233854/artemis-lovi-navstevnikov-kysuc-na-dobre-jedlo.htmlArtemis loví návštevníkov Kysúc na dobré jedlo2014-06-11T14:30:35ZKeď sa Marcel Mikovčák rozhodol v máji 1998 otvoriť reštauráciu Artemis, chcel predovšetkým vyplniť medzeru chýbajúcich gastronomických služieb v meste Turzovka a jeho širšom okolí. Je zameraná na tradičnú slovenskú, ale i medzinárodnú kuchyňu. (Inzerciahttps://magazin-restauracie.sme.sk/c/7215982/do-bratislavy-opat-zavitaju-najlepsi-svetovi-kuchari.htmlDo Bratislavy opäť zavítajú najlepší svetoví kuchári2014-05-26T17:15:54ZViete kde môžete na jednom mieste ochutnať tradičnú japonskú aj taliansku kuchyňu a k tomu ešte aj gastronomické lahôdky zo Srí Lanky? Na Gurmán feste v Bratislave!https://magazin-restauracie.sme.sk/c/7210500/oravska-villa-helia-ponuka-jedinecne-speciality-z-topinamburov.htmlOravská Villa Helia ponúka jedinečné špeciality z topinamburov2014-05-21T16:11:13ZKeď v roku 2011 otvárali penzión Villa Helia v srdci Oravy, dali si jeho majitelia – rodina Smolkovcov, za cieľ poskytovať hosťom nadštandardné služby. Okrem luxusu a relaxu v bezprostrednej blízkosti prírody aj racionálnu výživu. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/7200715/banska-bystrica-bude-opat-miestom-najvacsej-grilovacky-pod-holym-nebom.htmlBanská Bystrica bude opäť miestom najväčšej grilovačky pod holým nebom2014-05-13T13:58:18ZBlíži sa jediný gastrofestival na Slovensku zameraný na grilovanie. Dva dni 16. – 17. mája 2014 budú takpovediac štartom letnej grilovacej sezóny na Slovensku. Miestom konania bude Banská Bystrica. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/7173027/kam-na-vynimocne-steaky-do-novootvoreneho-d-steakhousu.htmlKam na výnimočné steaky? Do novootvoreného D.Steakhousu2014-04-16T13:13:25ZSlováci obľubujú steaky. Pravdaže, tie dobré. Ak chce niekto ochutnať nejaké výnimočné, namieri si na bratislavské Hviezdoslavovo námestie, do novootvoreného D. Steakhousu. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/7166546/ako-chuti-dolce-vita-podla-fou-zoo.htmlAko chutí Dolce Vita podľa Fou Zoo?2014-04-10T15:07:24ZPanázijská reštaurácia Fou Zoo, momentálne najvychytenejšia kuchyňa v krajine a líder vo fine dining, sa nechala inšpirovať svetovými gastronomickými magazínmi Fool a Monocle, ktoré venovali svoje najnovšie čísla talianskej kuchyni. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/7163487/z-lemontree-budete-odchadzat-plni-nevsednych-zazitkov.htmlZ LEMONTREE budete odchádzať plní nevšedných zážitkov2014-04-08T10:12:11ZAk by sme mali nájsť dve slová, ktoré dokonale vystihujú esenciu thajskej kuchyne, sú to tieto: rozmanitá a zdravá. Za exotickým a zdravým jedlom však netreba cestovať ďaleko. Pravé thajské pokrmy sa pripravujú v bratislavkej reštaurácii LEMONTREE, ktoráhttps://magazin-restauracie.sme.sk/c/7157148/banskobystricky-angels-sedem-rokov-na-gastronomickej-scene.htmlBanskobystrický Angels sedem rokov na gastronomickej scéne2014-04-02T13:02:34ZV objekte, ktorý Banskobystričania poznajú ako Hungária, sídlia Anjeli, po anglicky Angels. Pod týmto názvom hľadajte reštauráciu a bar, kde sa dobre najete či príjemne si posedíte s priateľmi či známymi. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/7150320/bratislavsky-lanai-dycha-exotickymi-vonami-a-chutami.htmlBratislavský Lanai dýcha exotickými vôňami a chuťami2014-03-27T11:25:43ZNázov dostal podľa jedného z havajských ostrovov. Nie náhodou. Tak ako je exotické jeho meno, exotický je aj jedálny lístok. Lanai však láka svojich hostí aj príjemnou atmosférou. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/7142538/centralna-klubovna-prezradza-model-novej-siete-mestskych-pivarni.htmlCentrálna Klubovňa prezrádza model novej siete mestských pivárni2014-03-20T11:19:48ZNajväčšia slovenská gastroskupina Medusa Group plánuje do dvoch rokov otvoriť sieť 15 až 20 pivární pod spoločným menom Klubovňa, pričom v názve bude aj prídavné meno podľa príslušnosti k danej lokalite. Vlajkovou loďou má byť bratislavská Centrálna Klubohttps://magazin-restauracie.sme.sk/c/7131369/fouzooslavujte-je-co.htmlFouzooslavujte! Je čo!2014-03-11T11:25:06ZTakto, začiatkom jari, sa na našej gurmánskej scéne objavil nováčik s trochu uleteným menom Fou Zoo a netajil sa vysokými ambíciami. Teraz, po štyroch rokoch, keď získal renomé jednej z najlepších reštaurácii v krajine, mieri ešte vyššie. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/7102027/husacie-hody-v-zelenom-dvore-sa-hodia-aj-k-zimnym-vecerom.htmlHusacie hody v Zelenom dvore sa hodia aj k zimným večerom2014-02-13T14:42:56ZZájsť si na husacinu do Slovenského Grobu sme si zvykli spájať s príchodom jesene. Majiteľka Zeleného dvoru Mária Pluhárová však tvrdí, že maškrtenie na tomto mäsku rovnako pasuje k zimnému obedu či večeri. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/7066436/zacina-sa-zimne-ochutnavanie-chuti-slovenska.htmlZačína sa zimné ochutnávanie chutí Slovenska2014-01-14T11:48:42ZOzajstnej zimy sme si tohto roku zatiaľ neužili, ale to nebráni vychutnaniu si jej gurmánskej podoby. Aj tentokrát ju spestruje Zimný festival jedál. Začína sa už v stredu 15. januára 2014. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/7055839/kosicky-diamond-people-club-svet-pestrej-zabavy.htmlKošický Diamond People Club – svet pestrej zábavy2014-01-03T11:39:52ZVeľký osvetlený diamant láka večer čo večer hostí do košického podniku Diamond People Clubu. Možnosti zábavy si tak nájdu rôznych záujemcov rôznej vekovej kategórie. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/7045459/kosicka-via-roma-v-horucich-talianskych-rytmoch.htmlKošická Via Roma v horúcich talianskych rytmoch2013-12-19T14:58:31ZHoci je zima, pozývame vás na Letnú ulicu v Košiciach. Tú asi najviac preslávila najväčšia vysoká škola v meste – Technická univerzita. V ostatnom čase však začína byť známa aj vďaka štýlovej talianskej reštaurácii Via Roma. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/7038307/v-slovenskej-baste-si-uzijete-domacku-atmosferu-i-domacke-jedla.htmlV Slovenskej bašte si užijete domácku atmosféru i domácke jedlá2013-12-13T10:57:54ZIde o reštauráciu, ako to napovedá aj jej názov, v slovenskom štýle. Nájdete ju v bratislavskej Petržalke, v susedstve kúpaliska Matador. Ak sa začítate do jedálneho lístka, rozcestujete sa krajinami blízkeho susedstva. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/7034455/vianocny-darcek-moze-byt-aj-gurmansky.htmlVianočný darček môže byť aj gurmánsky2013-12-10T10:30:59ZSlovensko dokáže prekvapiť svojimi chuťami v každom ročnom období. Zima je však časom, kedy si ich môžeme naplno vychutnať aj počas Zimného festivalu jedla. A formou darčekových poukážok pozvať naň aj svojich blízkych. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/7030462/na-kosickom-dominikanskom-namesti-najdete-vina-s-dusou.htmlNa košickom Dominikánskom námestí nájdete vína s dušou2013-12-06T12:11:20ZV známej piesni Michal Tučný spieva, ako si báječná ženská a báječný chlap popíjajú Chateauneuf-du-pape. A práve takéto vína ponúka pre fajnšmekrov Vinotéka– Vínny bar na Dominikánskom námestí v Košiciach. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/7018902/vianocny-vecierok-trebars-aj-v-bratislavskom-bergu.htmlVianočný večierok? Trebárs aj v bratislavskom Bergu2013-11-26T11:34:28ZPredvianočné obdobie býva časom firemných večierkov a posedení s priateľmi. Takéto podujatie vám radi zorganizujú aj v príjemnej reštaurácii penziónu Berg v bratislavskej Peržalke. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6962467/villa-betula-ponuka-rozpravkovu-rodinnu-dovolenku-v-srdci-liptova.htmlVilla Betula ponúka rozprávkovú rodinnú dovolenku v srdci Liptova2013-10-08T12:42:31ZNajväčšie detské ihrisko, jazdecký areál, golfové odpalisko s grínmi, domáce zvieratká na farme, zážitková gastronómia, blízkosť aquaparkov i Liptovskej Mary. Takúto pestrú kombináciu dovolenkových aktivít ponúka Villa Betula Resort pri Liptovskej Sielnichttps://magazin-restauracie.sme.sk/c/6956388/kosicky-pablo-so-stredomorskym-temperamentom.htmlKošický Pablo so stredomorským temperamentom2013-10-02T18:32:32ZCentrum Košíc s rozsiahlou pešou zónou ponúka mnoho kultúrnych, historických alebo aj nákupných dôvodov na korzovanie. Ak by ste si potom radi posedeli a domov je ešte ďaleko, nablízku je dobrá adresa – reštaurácia Pablo. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6945144/bylinkova-zahradka-pod-lomnickym-stitom.htmlBylinková záhradka pod Lomnickým štítom2013-09-23T15:20:18ZVýhľad ako z vrabčieho hniezda – aj to patrí k plusom Grandhotela Praha v Tatranskej Lomnici. Návštevník Tatier nájde v tejto historickej budove z obdobia Belle Epoque aj štýlovú reštauráciu so zaujímavou ponukou jedál. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6936804/paradiso-nova-lakava-adresa-na-trencianskom-sidlisku-juh.htmlParadiso – nová lákavá adresa na trenčianskom sídlisku Juh2013-09-16T16:03:01ZMať dobrú reštauráciu s pizzeriou takpovediac pod oknami, je nesporne výhoda. Oceňujú to aj obyvatelia sídliska Juh v Trenčíne. Svedčí o tom návštevnosť podniku Paradiso v tamojšom nákupnom stredisku Južanka. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969347/gurmanske-tajomstvo-grilovana-kacica-vo-furmanskej-krcme.htmlGurmánske tajomstvo - grilovaná kačica vo Furmanskej krčme2013-08-14T00:00:00ZKačacie a husacie hody tvoria súčasť našej tradície od nepamäti . Kto sa s chuťou nezahryzne do šťavnatého mäska a chrumkavej kôrky? Komu sa nezbiehajú slinky nad nadýchanými domácimi lokšami potretými kačacou masťou?  (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969346/bratislavsky-golden-cheese-zacal-vozit-jedla-az-ku-klientom.htmlBratislavský Golden Cheese začal voziť jedlá až ku klientom2013-07-16T00:00:00ZZa dva roky, čo sa reštaurácia Golden Cheese objavila na bratislavskom reštauračnom trhu, si získala mnoho priaznivcov. Nielen kvôli chutnej, poctivej kuchyni, ale aj inovatívnemu prístupu. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969345/relax-hotel-sojka-slovenska-oaza-oddychu-v-belgickej-rezii.htmlRelax Hotel Sojka – slovenská oáza oddychu v belgickej réžii2013-07-05T00:00:00ZV samom srdci Liptova našiel belgický bankár – povedané jeho slovami  – najkrajšie miesto na Slovensku, malebnú dedinku Malatíny. Uchvátila ho tak, že sa rozhodol  priblížiť jej krásu aj ostatným. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969344/v-zilinskom-zeppelin-pube-si-nacapujete-pivo-zo-zirafy.htmlV žilinskom Zeppelin Pube si načapujete pivo zo žirafy2013-06-19T00:00:00ZZnámy švajčiarsky konštruktér vzducholodí Ferdinand von Zeppelin by si v svojich časoch ani netrúfal dúfať, že jeho vzdušné plavidlo môže od Bodamského jazera doletieť až do Žiliny. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969343/bratislavska-home-bakery-kus-domova-vcerstvych-kolacoch.htmlBratislavská Home bakery - kus domova v čerstvých koláčoch2013-06-13T00:00:00ZMiestnosť na bratislavských Palisádach nie je väčšia ako kuchyňa v hociktorom rodinnom dome. A predsa tam dokážu pekárky pod vedením dvoch mladých kamarátok vypekať dobroty, aké inde len tak ľahko nenájdete. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969342/turciansky-dvor-kulinarska-oaza-v-turcianskej-zahradke.htmlTurčiansky dvor - kulinárska oáza v Turčianskej záhradke2013-06-05T00:00:00ZLeto je vhodným časom na zaujímavé výlety do prírody. Ideálne je ich spojiť s kulinárskymi zážitkami. Čo tak zastaviť sa v penzióne Turčiansky dvor v Košťanoch nad Turcom? (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969341/zilinsky-star-pub-alebo-jednoducho-hviezda.htmlŽilinský Star Pub, alebo jednoducho: Hviezda2013-05-27T00:00:00ZAk na žilinskom sídlisku Vlčince III zacítite vôňu pravej záhradnej gril party, určite sa nechajte zlákať a nasledujte ju. Dovedie Vás totiž priamo na letnú terasu Star Pubu. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969340/grilliada-pod-pamatnikom-snp-uz-tento-vikend.htmlGrilliada pod Pamätníkom SNP už tento víkend!2013-05-17T00:00:00ZDeväť reštaurácií z celého Slovenska bude bojovať na pódiu aj mimo neho o vaše hlasy. Už tento víkend sa Námestie slobody v Banskej Bystrici a park pod Pamätníkom SNP zmení na grillarénu plnú lahodných vôní a chutí. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969339/v-bratislavskej-medickej-zahrade-bude-opat-gastronomicky-sviatok.htmlV bratislavskej Medickej záhrade bude opäť gastronomický sviatok2013-05-15T00:00:00ZDruhý júnový víkend nemusíte variť. Prestrú vám v Medickej záhrade. Už piatykrát sa táto zelená oáza stane v rámci Gurmán Festu miestom prezentácie umenia špičkových slovenských i svetových kuchárov. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969338/vbanskej-bystrici-sa-bude-opat-maskrtit-na-grilliade.htmlV Banskej Bystrici sa bude opäť maškrtiť na Grilliade2013-04-30T00:00:00ZNa najväčšej grilovačke na Slovensku by ste nemali chýbať. Tak ako v predchádzajúcich rokoch, aj teraz sa na Námestí slobody v Banskej Bystrici stretnú šéfkuchári reštaurácií, aby  pripravili chutné mäsko a ďalšie zaujímavé jedlá na grile. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969337/olivovy-olej-vyberajte-rovnako-pozorne-ako-vino.htmlOlivový olej vyberajte rovnako pozorne ako víno2013-04-29T00:00:00ZKto vo víne hľadá úžitok a zdravie, vyberá si. A vyhýba sa lacným vínam, ktoré hrozno často ani nevideli. Peter Červeň zo spoločnosti Gourmet Gallery chce to isté dosiahnuť v oblasti olivových olejov. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969336/bratislavsky-taxis-vas-privita-v-novom-modernom-sate.htmlBratislavský Taxis vás privíta v novom modernom šate2013-04-22T00:00:00ZRodinný podnik – Taxis, patrí roky k obľúbeným bratislavským reštauráciám. Začiatkom tohto roka sa majitelia po vyše 20 ročnej prevádzke rozhodli podnik zrekonštruovať. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969335/zilinske-kuzlo-menom-magic-bar.htmlŽilinské kúzlo menom Magic bar2013-04-17T00:00:00ZPredstavte si kaviareň s mäkkými koženými kreslami radenými do malých boxov, tlmené osvetlenie s farebnými tónmi,  na stenách priestranné televízne obrazovky a v nich populárne videoklipy a hudbu, čo výborne naladí... A teraz prestaňte snívať a navštívtehttps://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969334/exkluzivne-pod-konciarom-lomnickeho-stitu.htmlExkluzívne pod končiarom Lomnického štítu2013-04-08T00:00:00ZSlováci a nielen oni, milujú Vysoké Tatry. V srdci Tatranskej Lomnice, s magickým výhľadom na tatranské štíty, obkolesený prírodou vás víta rodinný trojhviezdičkový relax hotel - Hotel SLOVAN. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969333/zilinska-marakana-vyhra-nie-len-pre-sportovcov.htmlŽilinská Marakana – výhra nie len pre športovcov2013-03-19T00:00:00ZVýhľad na zápas prvoligových futbalistov spoza prestretého stola, i to ponúka známa žilinská reštaurácia Marakana, ktorá rovnako, ako slávny menovec, prešla nedávno rekonštrukciou. Má moderný štýlový interiér a chutné domácke jedlá za výhodné ceny. (Inzehttps://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969332/vkogu-vas-taliansky-sefkuchar-presvedci-ze-articoky-nie-su-bodliaky.htmlV Kogu vás taliansky šéfkuchár presvedčí, že artičoky nie sú bodliaky2013-03-18T00:00:00ZV Taliansku vrcholí sezóna artičokov, ktoré sa tam vďaka zaujímavej chuti i priaznivým zdravotným účinkom tešia veľkej obľube. Na Slovensku možno čerstvé artičoky ochutnať v bratislavskej reštaurácii Kogo. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969331/bratislavsky-penzion-berg-oaza-sdobrou-kuchynou.htmlBratislavský penzión Berg – oáza s dobrou kuchyňou2013-03-06T00:00:00ZLeží bokom od rušného petržalského sídliska, ale mnohí si reštauráciu v penzióne Berg obľúbili práve pre jej pokoj. O tom, že si už svoju klientelu získala, svedčí aj dobré hodnotenie na restauracie.sk. (Inzercia)  https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969330/restauracii-kosickeho-hotela-roca-vladne-taliansky-kuchar.htmlReštaurácii košického hotela Roca vládne taliansky kuchár2013-02-25T00:00:00ZHotel Roca v Košiciach má za sebou len rok činnosti, ale už si získal veľa klientov. Okrem iného aj vďaka stredomorskej kuchyni tamojšej reštaurácie, kde šéfuje rodený Talian Robert Gerett. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969329/bratislavsky-moods-nechajte-sa-unasat-dobrou-naladou.htmlBratislavský Moods - nechajte sa unášať dobrou náladou2013-02-11T00:00:00ZV jednej z najpôvabnejších uličiek Starého mesta Bratislavy púta pozornosť okoloidúcich maľovaný sud s fľašami vína a večer rozsvieteným lampášom. Tak víta hostí nedávno otvorená zaujímavá reštaurácia s vinárňou Moods. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969328/sajado-vbratislavskej-eurovei-majstrovska-forma-azijskej-kuchyne.htmlSajado v bratislavskej Eurovei – majstrovská forma ázijskej kuchyne2013-01-30T00:00:00ZOficiálny prieskum síce neexistuje, ale stačí letmý pohľad v ktorúkoľvek dennú i večernú hodinu a vidno, že reštaurácia Sajado na nábreží Dunaja patrí stále medzi gurmánske šlágre.  (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969327/trencianska-restauracia-flor-de-amor-kombinacia-klasiky-a-modernej-kuchyne.htmlTrenčianska reštaurácia Flor de Amor – kombinácia klasiky a modernej kuchyne2013-01-21T00:00:00ZChcete cítiť chuť a vôňu delikátneho jedla? Po pravé gurmánske zážitky sa vyberte do reštaurácie Flor de Amor, ktorú nájdete v modernom štvorhviezdičkovom hoteli Magnus v Trenčíne.  (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969326/nastupte-na-gurman-bus-a-objavujte-pestre-chute-slovenska.htmlNastúpte na Gurmán bus a objavujte pestré chute Slovenska!2013-01-11T00:00:00ZUž 19. januára 2013 vyrazí na cestu po Slovensku historicky prvý Gurmán bus, ktorý ponúkne možnosť v rámci Zimného festivalu jedla ochutnať výnimočné jedlá najlepších slovenských šéfkuchárov a spoznať chute slovenských regiónov. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969325/resturacia-rouge-v-hoteli-mikado-je-naj-v-nitrianskom-kraji.htmlRešturácia Rouge v Hoteli Mikado je „naj“ v Nitrianskom kraji2012-12-21T00:00:00ZBusiness hotel Mikado  vyrástol v starobylej Nitre len pred dvomi rokmi. Napriek mladému veku sa už môže pochváliť  významným ocenením.  Pýchou hotela je luxusná reštaurácia Rouge, ktorá získala titul najlepšej reštaurácie v Nitrianskom kraji za rok 2011https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969324/liptovsky-dvor-vyhladava-dodavatelov-surovin-vo-svojom-okoli.htmlLiptovský dvor vyhľadáva dodávateľov surovín vo svojom okolí2012-12-14T00:00:00ZHotel ****Liptovský Dvor v Jánskej doline spája štýlové prostredie útulných dreveničiek s vynikajúcou kuchyňou. Očakávanou samozrejmosťou sú liptovské špeciality, ako sú pirohy, šúľance či halušky s bryndzou. Nechýbajú však ani zástupcovia medzinárodnejhttps://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969323/zimnu-sezonu-v-restauracii-ufo-watch-taste-groove-otvara-jamajsky-kucharsky-saman.htmlZimnú sezónu v reštaurácii UFO watch.taste.groove. otvára jamajský kuchársky šaman2012-12-12T00:00:00ZReštaurácia UFO watch.taste.groove. týčiaca vo výške nad bratislavským Mostom SNP bola doteraz spájaná s mediteránsko-ázijskou kuchyňou.  Nedávno získala exotický jamajsko-karibský šmrnc. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969322/pivnica-uzlatej-husi-tradicie-na-ktore-sa-slinky-zbiehaju.htmlPivnica u zlatej husi: tradície, na ktoré sa slinky zbiehajú2012-12-07T00:00:00ZČím viac sa chute sveta globalizujú, tým sú gastronomické tradície krajín a regiónov vzácnejšie. Aj preto sa podarilo Cechu husacinárov zo Slovenského Grobu získať pred siedmimi rokmi podnikateľskú cenu Európskej únie.  (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969321/bratislavsky-hotel-tatra-i-jeho-restauracia-v-duchu-noblesy-30-rokov.htmlBratislavský Hotel Tatra i jeho reštaurácia v duchu noblesy 30. rokov2012-12-05T00:00:00ZHotel Tatra patrí k bratislavským ubytovacím legendám. Veď po Carltone je v súčasnosti druhým najstarším bratislavským hotelom. Prvých hostí privítal v roku 1930 a  klientelu si získava kvalitnými službami aj dnes. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969320/v-zelenom-dvore-si-vychutnate-husacinu-v-rodinnej-domackej-atmosfere.htmlV Zelenom dvore si vychutnáte husacinu v rodinnej domáckej atmosfére2012-11-30T00:00:00ZHusacina a husacia pečienka sú stále slovenským gastronomickým šlágrom. Tak medzi Slovákmi, ako aj zahraničnými turistami. Jedným z miest, kde ju vedia výborne pripravovať, je rodinné zariadenie Zelený dvor v Slovenskom Grobe. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969319/bielu-hluzovku-nazyvaju-aj-diamantom-gastronomie-zajdite-si-na-nu-dokogo.htmlBielu hľuzovku nazývajú aj diamantom gastronómie. Zájdite si na ňu do Kogo2012-11-26T00:00:00ZTohto rok hľuzovke príliš neprial. Jej zber sa kvôli nepriaznivému počasiu oneskoril, a preto je táto gurmánska delikatesa k dispozícii až od novembra a na trhu je vzácna. Ochutnať ju však možno v bratislavskej reštaurácii Kogo. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969318/marrols-hotel-ktory-sa-stal-naj-aj-vdaka-dobremu-jedlu.htmlMarrol´s – hotel, ktorý sa stal „naj“ aj vďaka dobrému jedlu2012-11-21T00:00:00ZLen nedávno získal bratislavský hotel Marrol´s ocenenie Najlepší hotel od užívateľov jednej z najväčších on-line cestovných kancelárii na svete – Expedia. Nesporne k tomu prispela aj kvalitná kuchyňa a servis v jeho reštaurácii Messina. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969317/hotel-slovan-v-tatranskej-lomnici-idealne-miesto-pre-relax-vsrdci-vysokych-tatier.htmlHotel SLOVAN*** v Tatranskej Lomnici – ideálne miesto pre relax v srdci Vysokých Tatier2012-11-14T00:00:00ZTento rodinný relax hotel otvorili znovu po komplexnej rekonštrukcii v roku 2011. Jeho majitelia majú však zaujímavú ponuku aj pre firemnú klientelu. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969316/kogo-ristorante-obhajilo-poziciu-vprestiznom-bedekri-gault-millau.htmlKogo Ristorante obhájilo pozíciu v prestížnom bedekri Gault Millau2012-11-05T00:00:00ZMedzi šiestimi bratislavskými reštauráciami, ktoré odporúča najnovšie rakúske vydanie prestížneho gurmánskeho bedekra Gault Millau 2013, už po štvrtýkrát figuruje reštaurácia Kogo v Bratislave. Obhájila svojich 13 bodov a jednu čapicu. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969315/trenciansky-panorama-club-s-krasnym-vyhladom-na-hrad-vie-zabezpecit-catering-aj-mimo-vlastnych-priestorov.htmlTrenčiansky Panorama Club s krásnym výhľadom na hrad vie zabezpečiť catering aj mimo vlastných priestorov2012-10-29T00:00:00ZStrecha parkovacieho domu v susedstve pešej zóny v Trenčíne skrýva zaujímavé priestory a terasu s výhľadom priamo na Trenčiansky hrad. Tam treba hľadať catering&events club nazvaný Panorama. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969314/bratislavsky-leblon-priniesol-kdunaju-kus-brazilie-ponuka-unikatnu-masovu-sou.htmlBratislavský Leblon priniesol k Dunaju kus Brazílie, ponúka unikátnu mäsovú šou2012-10-15T00:00:00ZEurovea na brehu Dunaja je medzi Bratislavčanmi a jeho návštevníkmi zatiaľ neutíchajúci šláger. Práve v nej treba hľadať aj brazílsku churrascariu Leblon. Mihajú sa tam nože, znejú latinskoamerické rytmy, ale hlavne, rozvonia to tam pečeným mäsom. Skrátkhttps://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969313/sportka-pub-chce-byt-milou-petrzalskou-krcmickou-kam-sa-budu-hostia-radi-vracat.htmlŠportka Pub chce byť milou petržalskou krčmičkou, kam sa budú hostia radi vracať2012-10-10T00:00:00ZBolo to pred dvomi rokmi, keď sa traja kamaráti rozhodli zobrať si do prenájmu výčap a reštauráciu Športka klub v bratislavskej Petržalke hneď v susedstve tamojšieho najväčšieho trhu. Odvtedy prešli zmenami priestory, ponuka jedál i nápojov, ale najmä prhttps://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969312/v-nedelu-sa-nestresujte-brunch-vam-uvaria-kuchari-vhoteli-kempinski.htmlV nedeľu sa nestresujte. Brunch vám uvaria kuchári v hoteli Kempinski2012-10-05T00:00:00ZSpoločné nedeľné raňajky i rodinný obed sa dajú absolvovať aj bez domáceho varenia, po ktorom zostáva kopa špinavého riadu a unavená mama. Mnoho rodín už objavilo čaro skoršieho nedeľného obeda v dobrej reštaurácii, z ktorého sa postupne stáva dobrý zvykhttps://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969310/spicy-brown-vtrencianskych-tepliciach-novy-hrac-na-poli-cateringu-aeventov.htmlSpicy Brown v Trenčianskych Tepliciach – nový hráč na poli cateringu a eventov2012-09-17T00:00:00ZHistorická kúpeľná dvorana – Kursalon v Trenčianskych Tepliciach zažila počas svojej 130-ročnej histórie nejedno nezabudnuteľné kultúrne a spoločenské podujatie. Sídli tam aj obľúbená reštaurácia známa dobrým jedlom. V poslednom čase rozšírila svoje služhttps://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969309/roztomily-povabny-zamocek-sdobrou-kuchynou-to-je-dubnicke-chateau-mignon.htmlRoztomilý, pôvabný zámoček s dobrou kuchyňou – to je dubnické Château Mignon2012-08-27T00:00:00ZTento rok začiatkom leta oslávil penzión s reštauráciou Château Mignon v Dubnici nad Váhom piate výročie. A podľa jeho obľúbenosti medzi hosťami sa zdá, že ich oslávi ešte veľa. Manželia Habšudovci, ktorí sú jeho vlastníkmi, si ich totiž vedia spolu s pehttps://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969308/v-kosickom-olive-tree-restaurant-sa-najete-podla-kulinarskeho-kalendara.htmlV košickom Olive Tree Restaurant sa najete podľa kulinárskeho kalendára2012-08-13T00:00:00ZTo, čo ponúka reštaurácia Olive Tree Restaurant v hoteli DoubleTree by Hilton v Košiciach,  je nesporne vizitkou šéfkuchára Jozefa Hromjáka a jeho tímu. Hoci návštevníka môže do reštaurácie pritiahnuť aj interiér či atmosféra, napokon rozhoduje kvalita jhttps://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969307/vinum-galeria-bozen-vas-privita-vpezinku-v300-rocnom-vinohradnickom-dome.htmlVinum Galéria Bozen vás privíta v Pezinku v 300-ročnom vinohradníckom dome2012-08-06T00:00:00ZMestečko Pezinok pod Malými Karpatmi dýcha vinárskou históriou i súčasnosťou. Vinum Galéria Bozen je spojením oboch. Toto zariadenie známej rodiny Matyšák ponúka tak gastronomické, ako aj vinárske zážitky.  (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969306/tri-studnicky-v-demanovskej-doline-lakaju-zazitkovou-gastronomiou.htmlTri studničky v Demänovskej doline lákajú zážitkovou gastronómiou2012-07-11T00:00:00ZŠtvorhviezdičkový hotel Tri studničky akoby strážil vstup do Demänovskej doliny v Nízkych Tatrách. Či idete k tamojším jaskyniam, alebo až na severné svahy Chopku, pohľad na štýlovú stavbu s drevom, kameňom, meďou a sklom vás neminie. Oplatí sa zastaviť.https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969305/v-kafe-nervosa-pod-bratislavskym-hradom-najdete-prijemnu-pokojnu-atmosferu.htmlV Kafe Nervosa pod bratislavským Hradom nájdete príjemnú pokojnú atmosféru2012-07-06T00:00:00ZSympatický podnik Kafe Nervosa s autentickou atmosférou hľadajte v Bratislave na spojnici historického centra mesta a Hradu. Toto obľúbené miesto oslavuje svoje druhé narodeniny. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969304/rusovecke-ponteo-je-mostom-ktory-spaja-aktivnych-ludi.htmlRusovecké Ponteo je mostom, ktorý spája aktívnych ľudí2012-06-29T00:00:00ZKeď otvárali koncom roka 2008 hotel Ponteo v bratislavskej mestskej časti Rusovce,  návštevníci hneď zistili, že nejde o obyčajné ubytovacie zariadenie. Prezrádza to aj podtitul v názve – Activity park. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969303/privilege-sa-zaraduje-medzi-top-kosicke-restauracie.htmlPrivilege sa zaraďuje medzi top košické reštaurácie2012-06-18T00:00:00ZPeter Bradáč sa  venuje hotelovej reštaurácii Privilege už štvrtý rok. Za toto obdobie už urobili s kolektívom veľa dobrej práce  a hostí lákajú na dobrú kuchyňu, rôzne akcie i vínne ochutnávky. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969302/habakuky-na-donovaloch-rozpravkovy-svet-pre-deti-idospelych.htmlHabakuky na Donovaloch - rozprávkový svet pre deti i dospelých2012-06-13T00:00:00ZDonovaly – jedno z najobľúbenejších slovenských rekreačných, najmä lyžiarskych stredísk, sa pred štyrmi rokmi dostalo do povedomia domácich i zahraničných hostí nevšednou atrakciou – rozprávkovým svetom Habakuky. Aj vďaka tamojšej zaujímavej kuchyni v rehttps://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969301/v-spisskosobotskom-penzione-fortuna-vsadili-na-zazitkovu-gastronomiu.htmlV spišskosobotskom Penzióne Fortuna vsadili na zážitkovú gastronómiu2012-06-06T00:00:00ZBývalé trhovnícke mestečko Spišská Sobota patrí nesporne medzi najväčšie historické perly Slovenska. Citlivo zrekonštruované stredoveké námestie s kostolom Sv. Juraja a renesančnou radnicou sú lákadlom pre turistov. Prehliadku môžu umocniť aj gastronomic