https://magazin-restauracie.sme.sk/atomrss_title1970-01-01T01:00:00Zrss_subtitlePetit Press, a.s.rss_contact_emailhttps://magazin-restauracie.sme.sk/c/20459010/lubomir-herko-vas-pozyva-na-tradicnu-slovensku-zabijacku.htmlĽubomír Herko Vás pozýva na Tradičnú slovenskú zabíjačku2017-02-14T16:12:27ZNie je tomu dávno, čo mali zabíjačky pevné miesto v kalendári každej rodiny. Príbuzní a známi sa zišli, niečo sa pokrájalo, niečo sa popilo, utužili sa vzťahy.https://magazin-restauracie.sme.sk/c/20440743/gurmani-slavia-svoj-zimny-festival.htmlGurmáni slávia svoj zimný festival2017-01-23T16:49:47ZPiaty ročník Zimného festivalu jedál je už v plnom prúde. Po dvoch otváracích večerách v bratislavskej reštaurácii Cubes a košickom Baránku si až do polovice februára 2017 môžu milovníci rôznych dobrôt vyberať z ponuky takmer 40 reštaurácií vo všetkých krajoch Slovenska.https://magazin-restauracie.sme.sk/c/20440593/tradicne-cipkarsko-z-brusna-si-vychutnate-pocas-celeho-roka.htmlTradičné Čipkárskô z Brusna si vychutnáte počas celého roka2017-01-23T15:21:30ZTypické jedlo našich predkov, pochádzajúce priamo zo stredoslovenského regiónu, si môžete dopriať v reštaurácii hotela Brusno po celý rok.https://magazin-restauracie.sme.sk/c/20431828/zimny-festival-jedla-2017-exkluzivny-gurmansky-zazitok-pre-kazdeho.htmlZimný festival jedla 2017: Exkluzívny gurmánsky zážitok pre každého2017-01-12T16:40:44ZMilovníci dobrého jedla a pitia sa majú na čo tešiť aj po sviatkoch. Zimný festival jedla opäť zaútočí na vaše chuťové poháriky aj po piatykrát.https://magazin-restauracie.sme.sk/c/20411075/restauracia-sluk-v-rusovciach-slovenska-tradicia-s-modernym-lookom.htmlReštaurácia SĽUK v Rusovciach: slovenská tradícia s moderným "lookom"2016-12-15T14:46:47ZJe to pojem, značka vychýrená na Slovensku i vo svete. SĽUK. A na mieste, kde sa rodí tá úchvatná umelecká podoba ľudových tancov i piesní, sa rodia aj moderné jedlá. Pozývame vás do Rusoviec, kde sídli okrem divadla aj Reštaurácia SĽUK.https://magazin-restauracie.sme.sk/c/20387200/sladkovia-spojili-chute-siestich-druhov-chmelu.htmlSládkovia spojili chute šiestich druhov chmeľu2016-11-18T12:10:17ZPre nevšedné chuťové zážitky nemusia milovníci pivných špeciálov ďaleko cestovať, stačí navštíviť prevádzku zapojenú do programu Voľba sládkov. V novembri na nich čaká unikátny svetlý ležiak s plnou horkou chuťou a výraznou chmeľovou arómou, vyrobený zo šiestich druhov chmeľu v pivovare Radegast.https://magazin-restauracie.sme.sk/c/20351758/kacaci-pochod-v-restauracii-human.htmlKačací pochod v reštaurácii HU:MAN2016-10-13T20:45:26ZExecutive chef reštaurácie HU:MAN Ľubomír Herko vás pozýva zažiť neopakovateľnú atmosféru kačacích hodovhttps://magazin-restauracie.sme.sk/c/20288379/zaujima-vas-moderna-gastronomia-mame-pre-vas-tip.htmlZaujíma vás moderná gastronómia? Máme pre vás tip2016-10-03T14:28:32ZInšpiratívne spoločenské priestory Refinery Gallery v bratislavskom Vlčom hrdle zažijú 17. októbra gurmánske hody. Ozajstné i slovné. Na 3. ročníku medzinárodného odborného HoReCa sympózia GASTRONOMY SLOVAKIA sa naživo predstavia viacerí michelinovskí, ale aj ďalší prestížni šéfkuchári z celej Európy.https://magazin-restauracie.sme.sk/c/20264181/uz-mozno-ochutnat-novu-stovku-najlepsich-slovenskych-vin.htmlUž možno ochutnať novú stovku najlepších slovenských vín2016-09-06T12:31:31ZTo najlepšie zo slovenských pivníc môžu Slováci i zahraniční hostia už niekoľko rokov testovať v Národnom salóne vín SR. Ako chutí reprezentačná stovka pre ďalší ročník sa možno zistiť od 6. septembra 2016.https://magazin-restauracie.sme.sk/c/20239898/slavia-pozyva-oslavovat-kazdy-den.htmlSlávia pozýva oslavovať každý deň2016-08-12T15:58:03ZKeby ste sa sprievodcu Košicami opýtali, ktoré miesto v meste dýcha secesiou, odpovedal by jednoznačne. Slávia.https://magazin-restauracie.sme.sk/c/20204509/leto-v-hoteli-zochova-chata.htmlLETO V HOTELI ZOCHOVA CHATA****2016-06-30T15:10:35Z30. jún, 2016 Modra: Hotel Zochova chata **** je len na skok od Bratislavy a predsa sa nachádza v srdci zelených Malých Karpát. Okrem príjemného oddychu od horúčavy veľkomesta ponúka počas leta aj množstvo kultúrnych a gastronomických aktivít.https://magazin-restauracie.sme.sk/c/20187744/gino-park-palace-rozpravkovo-byvat-kralovsky-jest.htmlHotel Gino Park Palace – rozprávkovo bývať, kráľovsky jesť2016-06-10T15:46:30ZHotel Gino Park Palace – Kaštieľ Orlové v mestskej časti Orlové v Považskej Bystrici je výsledkom citlivej dvojročnej prestavby pod dohľadom pamiatkového úradu. Je symbolom luxusu, ušľachtilosti, vyberaného vkusu a pokoja plynúceho nad časom. Láka aj gurmánov.https://magazin-restauracie.sme.sk/c/20171093/bratislavsky-simply-fresh-restaurant-jednoducho-cerstvost.htmlBratislavský Simply Fresh Restaurant: jednoducho čerstvosť2016-05-23T14:03:23ZPrechádzaním jednou z najdlhších bratislavských ulíc – Grösslingovou, vás zrejme upúta novogotický obytný dom. Za povšimnutie však stojí aj reštaurácia v jeho podzemných priestoroch – Simply Fresh Restaurant.https://magazin-restauracie.sme.sk/c/20168319/slovenska-pivna-korunka-2016.htmlSLOVENSKÁ PIVNÁ KORUNKA 20162016-05-19T15:21:27ZPočas prvého májového týždňa sa v Bratislave už po desiaty raz stretli odborné degustačné komisie prestížnej súťaže Slovenská pivná korunka, aby posúdili kvalitu slovenských pív.https://magazin-restauracie.sme.sk/c/20127915/pivovary-topvar-maju-za-sebou-uspesny-rok.htmlPivovary Topvar majú za sebou úspešný rok2016-03-30T14:44:37ZPivný trh na Slovensku po rokoch stagnácie zaznamenal v roku 2015 rast. Posilnil sa záujem spotrebiteľov o ležiaky, pokračovala obľuba prémiových značiek pív a nárast spotreby zaznamenalo aj nealkoholické pivo. Uplynulý rok sa pre Pivovary Topvar zároveň niesol v znamení inovácií a noviniek, či už sa to týka úspešného uvedenia novej kategórie cider alebo prinášania pivných špeciálov a limitovaných edícií.https://magazin-restauracie.sme.sk/c/20111609/hviezdy-gastronomickeho-neba-na-jednom-mieste.htmlHviezdy gastronomického neba na jednom mieste2016-03-07T09:20:54ZŠéfkuchári špičkových reštaurácií sú ľudia zaneprázdnení – tých slovenských nevynímajúc. Ako povedal jeden z nich, ak by zrátal všetky hodiny, ktoré v kuchyni strávil, tak by mal nárok na dôchodok už pred štyridsiatkou.https://magazin-restauracie.sme.sk/c/20108601/certifikat-someliera.htmlCERTIFIKÁT SOMELIERA2016-03-03T16:39:10ZAsociácia somelierov Slovenskej republiky, člen ASI – Association de la Sommellerie Internationale Vás srdečne pozýva na profesionálny someliersky kurz pre somelierov pre odbornú i laickú verejnosť.https://magazin-restauracie.sme.sk/c/8134296/laska-a-dobre-jedlo-to-skvele-spolu-pasuje.htmlLáska a dobré jedlo. To skvele spolu pasuje2016-02-09T11:39:11ZPríslovím, že láska ide cez žalúdok sa riadia najmä ženy, ktoré sa v kuchyni pri príprave jedál pohybujú s bravúrou. Dnešné časy nás však posielajú do reštaurácií, kde sa to dá zvládnuť oveľa pohodlnejšie a nemenej slávnostne.https://magazin-restauracie.sme.sk/c/7888496/leto-v-hoteli-zochova-chata.htmlLeto v hoteli Zochova chata ****2015-06-30T15:16:24ZHotel Zochova chata **** ponúka počas letnej sezóny opäť bohatý program. Návštevníci hotela sa môžu tešiť na vynovený exteriér Wellness a Spa centra, novú ponuku air masáží v exteriéri, letné koncerty či gastronomické špeciality. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/7868896/gurman-fest-bude-rozvoniavat-na-zavodisku.htmlGurmán Fest bude rozvoniavať na závodisku2015-06-19T14:37:28ZOd piatku do nedele 19.- 21. júna mnohí opäť zrušia domáce varenie a vyberú sa do areálu petržalského Závodiska. Tam svoje ochutnávkové menu prestrie 26 vybraných slovenských reštaurácií, variť bude 68 šéfkuchárov z deviatich krajín. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/7825368/prirodne-autenticke-a-remeselne-vina-v-bratislavskej-starej-trznici.htmlPrírodné, autentické a remeselné vína v bratislavskej Starej tržnici2015-05-26T12:33:42ZVíno poznáme už asi osem tisíc rokov a obľúbeným nápojom je dodnes. Jednému chutí také, inému onaké. Dnešné vína sú naozaj rozmanité. Ako chutia prirodzené remeselné vína robené tradičnými postupmi?https://magazin-restauracie.sme.sk/c/7504840/vychutnajte-si-najlepsie-pivo-na-svete.htmlVychutnajte si najlepšie pivo na svete.2014-11-20T13:36:01ZZnačka Krušovice triumfovala víťazstvom na prestížnej svetovej súťaži World Beer Awards (WBA), ktorá sa už tradične koná každoročne na jeseň vo Veľkej Británii za účasti odborníkov z celého sveta. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/7492299/kuchyna-hotela-zochova-chata-sobas-tradicie-s-modernou.htmlKuchyňa Hotela Zochova chata – sobáš tradície s modernou2014-11-13T13:29:44ZUž viac ako 80 rokov je Zochova chata v Malých Karpatoch populárnym výletným miestom, a to nielen pre Bratislavčanov. Po rokoch útlmu je opäť v svojej plnej, ba ešte lepšej kondícii. Aj zásluhou skvelej kuchyne. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/7463778/vychutnajste-si-thajsko-s-prichutou-michelinu.htmlVychutnajste si Thajsko s príchuťou Michelinu!2014-10-28T16:36:36ZAk ste dostali neodolateľnú chuť na najvyššiu úroveň thajskej gastronómie a nechce sa vám opustiť Európu, máte dve možnosti - buď navštívite michelinovskú reštauráciu Kiin Kiin v Kodani. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/7452367/fou-zoo-pripravilo-jesen-na-rozne-sposoby.htmlFOU ZOO pripravilo jeseň na rôzne spôsoby.2014-10-22T11:58:43ZViete ako chutí tohtoročná jeseň v podaní najlepšej reštaurácie na Slovensku? Keďže sezónnosť patrí k dobrým mravom slušnej reštaurácie, vo FOU ZOO obmenili ponuku a ľahké letné delikatesy vystriedali zaujimavé kulinárske počiny, vhodné do chladnejšieho ohttps://magazin-restauracie.sme.sk/c/7444156/reduta-ponukne-husacinu-v-modernom-sate.htmlReduta ponúkne husacinu v modernom šate2014-10-17T12:38:03ZPečená hus patrí v našich krajinách medzi jedlá, ktoré patria k jeseni. Aj preto Šéfkuchár bratislavskej reštaurácie Reduta Marek Ort prichystal pre hostí klasické i moderné husacie jedlá. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/7427302/mesiac-japonskej-kultury-vo-fou-zoo.htmlMesiac japonskej kultúry vo FOU ZOO.2014-10-08T12:03:34ZUž nemusíte raňajkovať stres! Mesiac japonskej kultúry chutí najlepšie ráno, vo FOU ZOO. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/7378534/vernisaz-na-ktorej-sa-budete-olizovat.htmlVernisáž, na ktorej sa budete olizovať2014-09-11T13:28:38ZFOU ZOO prichádza s netradičnou exhibíciou: Jeseň sa nezadržateľne blíži, ale letné slnko nájdeme uchované v čerstvej úrode. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/7311489/palatin-v-bytci-historia-podporena-dobrym-jedlom.htmlPalatín v Bytči – história podporená dobrým jedlom2014-07-31T15:31:09ZNavštíviť mesto Bytča na Považí sa určite oplatí. Nielen tým, ktorí chcú spoznať a obdivovať jeho históriu, ale aj tým, ktorí sa chcú chutne a kvalitne najesť. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/7265373/farmer-area-kapusany-zdravie-z-biofarmy-na-vychode.htmlFarmer Area Kapušany – zdravie z biofarmy na východe2014-07-02T14:28:50ZPred jedenástimi rokmi začala Ovčia farma Proč na východe Slovenska s chovom zvierat v ekologických podmienkach, teda bez chémie. Postupne vznikol z toho zaujímavý biobiznis vrátane reštaurácie a ubytovania. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/7233854/artemis-lovi-navstevnikov-kysuc-na-dobre-jedlo.htmlArtemis loví návštevníkov Kysúc na dobré jedlo2014-06-11T14:30:35ZKeď sa Marcel Mikovčák rozhodol v máji 1998 otvoriť reštauráciu Artemis, chcel predovšetkým vyplniť medzeru chýbajúcich gastronomických služieb v meste Turzovka a jeho širšom okolí. Je zameraná na tradičnú slovenskú, ale i medzinárodnú kuchyňu. (Inzerciahttps://magazin-restauracie.sme.sk/c/7215982/do-bratislavy-opat-zavitaju-najlepsi-svetovi-kuchari.htmlDo Bratislavy opäť zavítajú najlepší svetoví kuchári2014-05-26T17:15:54ZViete kde môžete na jednom mieste ochutnať tradičnú japonskú aj taliansku kuchyňu a k tomu ešte aj gastronomické lahôdky zo Srí Lanky? Na Gurmán feste v Bratislave!https://magazin-restauracie.sme.sk/c/7210500/oravska-villa-helia-ponuka-jedinecne-speciality-z-topinamburov.htmlOravská Villa Helia ponúka jedinečné špeciality z topinamburov2014-05-21T16:11:13ZKeď v roku 2011 otvárali penzión Villa Helia v srdci Oravy, dali si jeho majitelia – rodina Smolkovcov, za cieľ poskytovať hosťom nadštandardné služby. Okrem luxusu a relaxu v bezprostrednej blízkosti prírody aj racionálnu výživu. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/7200715/banska-bystrica-bude-opat-miestom-najvacsej-grilovacky-pod-holym-nebom.htmlBanská Bystrica bude opäť miestom najväčšej grilovačky pod holým nebom2014-05-13T13:58:18ZBlíži sa jediný gastrofestival na Slovensku zameraný na grilovanie. Dva dni 16. – 17. mája 2014 budú takpovediac štartom letnej grilovacej sezóny na Slovensku. Miestom konania bude Banská Bystrica. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/7173027/kam-na-vynimocne-steaky-do-novootvoreneho-d-steakhousu.htmlKam na výnimočné steaky? Do novootvoreného D.Steakhousu2014-04-16T13:13:25ZSlováci obľubujú steaky. Pravdaže, tie dobré. Ak chce niekto ochutnať nejaké výnimočné, namieri si na bratislavské Hviezdoslavovo námestie, do novootvoreného D. Steakhousu. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/7166546/ako-chuti-dolce-vita-podla-fou-zoo.htmlAko chutí Dolce Vita podľa Fou Zoo?2014-04-10T15:07:24ZPanázijská reštaurácia Fou Zoo, momentálne najvychytenejšia kuchyňa v krajine a líder vo fine dining, sa nechala inšpirovať svetovými gastronomickými magazínmi Fool a Monocle, ktoré venovali svoje najnovšie čísla talianskej kuchyni. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/7163487/z-lemontree-budete-odchadzat-plni-nevsednych-zazitkov.htmlZ LEMONTREE budete odchádzať plní nevšedných zážitkov2014-04-08T10:12:11ZAk by sme mali nájsť dve slová, ktoré dokonale vystihujú esenciu thajskej kuchyne, sú to tieto: rozmanitá a zdravá. Za exotickým a zdravým jedlom však netreba cestovať ďaleko. Pravé thajské pokrmy sa pripravujú v bratislavkej reštaurácii LEMONTREE, ktoráhttps://magazin-restauracie.sme.sk/c/7157148/banskobystricky-angels-sedem-rokov-na-gastronomickej-scene.htmlBanskobystrický Angels sedem rokov na gastronomickej scéne2014-04-02T13:02:34ZV objekte, ktorý Banskobystričania poznajú ako Hungária, sídlia Anjeli, po anglicky Angels. Pod týmto názvom hľadajte reštauráciu a bar, kde sa dobre najete či príjemne si posedíte s priateľmi či známymi. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/7150320/bratislavsky-lanai-dycha-exotickymi-vonami-a-chutami.htmlBratislavský Lanai dýcha exotickými vôňami a chuťami2014-03-27T11:25:43ZNázov dostal podľa jedného z havajských ostrovov. Nie náhodou. Tak ako je exotické jeho meno, exotický je aj jedálny lístok. Lanai však láka svojich hostí aj príjemnou atmosférou. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/7142538/centralna-klubovna-prezradza-model-novej-siete-mestskych-pivarni.htmlCentrálna Klubovňa prezrádza model novej siete mestských pivárni2014-03-20T11:19:48ZNajväčšia slovenská gastroskupina Medusa Group plánuje do dvoch rokov otvoriť sieť 15 až 20 pivární pod spoločným menom Klubovňa, pričom v názve bude aj prídavné meno podľa príslušnosti k danej lokalite. Vlajkovou loďou má byť bratislavská Centrálna Klubohttps://magazin-restauracie.sme.sk/c/7131369/fouzooslavujte-je-co.htmlFouzooslavujte! Je čo!2014-03-11T11:25:06ZTakto, začiatkom jari, sa na našej gurmánskej scéne objavil nováčik s trochu uleteným menom Fou Zoo a netajil sa vysokými ambíciami. Teraz, po štyroch rokoch, keď získal renomé jednej z najlepších reštaurácii v krajine, mieri ešte vyššie. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/7102027/husacie-hody-v-zelenom-dvore-sa-hodia-aj-k-zimnym-vecerom.htmlHusacie hody v Zelenom dvore sa hodia aj k zimným večerom2014-02-13T14:42:56ZZájsť si na husacinu do Slovenského Grobu sme si zvykli spájať s príchodom jesene. Majiteľka Zeleného dvoru Mária Pluhárová však tvrdí, že maškrtenie na tomto mäsku rovnako pasuje k zimnému obedu či večeri. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/7066436/zacina-sa-zimne-ochutnavanie-chuti-slovenska.htmlZačína sa zimné ochutnávanie chutí Slovenska2014-01-14T11:48:42ZOzajstnej zimy sme si tohto roku zatiaľ neužili, ale to nebráni vychutnaniu si jej gurmánskej podoby. Aj tentokrát ju spestruje Zimný festival jedál. Začína sa už v stredu 15. januára 2014. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/7055839/kosicky-diamond-people-club-svet-pestrej-zabavy.htmlKošický Diamond People Club – svet pestrej zábavy2014-01-03T11:39:52ZVeľký osvetlený diamant láka večer čo večer hostí do košického podniku Diamond People Clubu. Možnosti zábavy si tak nájdu rôznych záujemcov rôznej vekovej kategórie. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/7045459/kosicka-via-roma-v-horucich-talianskych-rytmoch.htmlKošická Via Roma v horúcich talianskych rytmoch2013-12-19T14:58:31ZHoci je zima, pozývame vás na Letnú ulicu v Košiciach. Tú asi najviac preslávila najväčšia vysoká škola v meste – Technická univerzita. V ostatnom čase však začína byť známa aj vďaka štýlovej talianskej reštaurácii Via Roma. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/7038307/v-slovenskej-baste-si-uzijete-domacku-atmosferu-i-domacke-jedla.htmlV Slovenskej bašte si užijete domácku atmosféru i domácke jedlá2013-12-13T10:57:54ZIde o reštauráciu, ako to napovedá aj jej názov, v slovenskom štýle. Nájdete ju v bratislavskej Petržalke, v susedstve kúpaliska Matador. Ak sa začítate do jedálneho lístka, rozcestujete sa krajinami blízkeho susedstva. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/7034455/vianocny-darcek-moze-byt-aj-gurmansky.htmlVianočný darček môže byť aj gurmánsky2013-12-10T10:30:59ZSlovensko dokáže prekvapiť svojimi chuťami v každom ročnom období. Zima je však časom, kedy si ich môžeme naplno vychutnať aj počas Zimného festivalu jedla. A formou darčekových poukážok pozvať naň aj svojich blízkych. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/7030462/na-kosickom-dominikanskom-namesti-najdete-vina-s-dusou.htmlNa košickom Dominikánskom námestí nájdete vína s dušou2013-12-06T12:11:20ZV známej piesni Michal Tučný spieva, ako si báječná ženská a báječný chlap popíjajú Chateauneuf-du-pape. A práve takéto vína ponúka pre fajnšmekrov Vinotéka– Vínny bar na Dominikánskom námestí v Košiciach. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/7018902/vianocny-vecierok-trebars-aj-v-bratislavskom-bergu.htmlVianočný večierok? Trebárs aj v bratislavskom Bergu2013-11-26T11:34:28ZPredvianočné obdobie býva časom firemných večierkov a posedení s priateľmi. Takéto podujatie vám radi zorganizujú aj v príjemnej reštaurácii penziónu Berg v bratislavskej Peržalke. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6962467/villa-betula-ponuka-rozpravkovu-rodinnu-dovolenku-v-srdci-liptova.htmlVilla Betula ponúka rozprávkovú rodinnú dovolenku v srdci Liptova2013-10-08T12:42:31ZNajväčšie detské ihrisko, jazdecký areál, golfové odpalisko s grínmi, domáce zvieratká na farme, zážitková gastronómia, blízkosť aquaparkov i Liptovskej Mary. Takúto pestrú kombináciu dovolenkových aktivít ponúka Villa Betula Resort pri Liptovskej Sielnichttps://magazin-restauracie.sme.sk/c/6956388/kosicky-pablo-so-stredomorskym-temperamentom.htmlKošický Pablo so stredomorským temperamentom2013-10-02T18:32:32ZCentrum Košíc s rozsiahlou pešou zónou ponúka mnoho kultúrnych, historických alebo aj nákupných dôvodov na korzovanie. Ak by ste si potom radi posedeli a domov je ešte ďaleko, nablízku je dobrá adresa – reštaurácia Pablo. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6945144/bylinkova-zahradka-pod-lomnickym-stitom.htmlBylinková záhradka pod Lomnickým štítom2013-09-23T15:20:18ZVýhľad ako z vrabčieho hniezda – aj to patrí k plusom Grandhotela Praha v Tatranskej Lomnici. Návštevník Tatier nájde v tejto historickej budove z obdobia Belle Epoque aj štýlovú reštauráciu so zaujímavou ponukou jedál. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6936804/paradiso-nova-lakava-adresa-na-trencianskom-sidlisku-juh.htmlParadiso – nová lákavá adresa na trenčianskom sídlisku Juh2013-09-16T16:03:01ZMať dobrú reštauráciu s pizzeriou takpovediac pod oknami, je nesporne výhoda. Oceňujú to aj obyvatelia sídliska Juh v Trenčíne. Svedčí o tom návštevnosť podniku Paradiso v tamojšom nákupnom stredisku Južanka. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969347/gurmanske-tajomstvo-grilovana-kacica-vo-furmanskej-krcme.htmlGurmánske tajomstvo - grilovaná kačica vo Furmanskej krčme2013-08-14T00:00:00ZKačacie a husacie hody tvoria súčasť našej tradície od nepamäti . Kto sa s chuťou nezahryzne do šťavnatého mäska a chrumkavej kôrky? Komu sa nezbiehajú slinky nad nadýchanými domácimi lokšami potretými kačacou masťou?  (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969346/bratislavsky-golden-cheese-zacal-vozit-jedla-az-ku-klientom.htmlBratislavský Golden Cheese začal voziť jedlá až ku klientom2013-07-16T00:00:00ZZa dva roky, čo sa reštaurácia Golden Cheese objavila na bratislavskom reštauračnom trhu, si získala mnoho priaznivcov. Nielen kvôli chutnej, poctivej kuchyni, ale aj inovatívnemu prístupu. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969345/relax-hotel-sojka-slovenska-oaza-oddychu-v-belgickej-rezii.htmlRelax Hotel Sojka – slovenská oáza oddychu v belgickej réžii2013-07-05T00:00:00ZV samom srdci Liptova našiel belgický bankár – povedané jeho slovami  – najkrajšie miesto na Slovensku, malebnú dedinku Malatíny. Uchvátila ho tak, že sa rozhodol  priblížiť jej krásu aj ostatným. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969344/v-zilinskom-zeppelin-pube-si-nacapujete-pivo-zo-zirafy.htmlV žilinskom Zeppelin Pube si načapujete pivo zo žirafy2013-06-19T00:00:00ZZnámy švajčiarsky konštruktér vzducholodí Ferdinand von Zeppelin by si v svojich časoch ani netrúfal dúfať, že jeho vzdušné plavidlo môže od Bodamského jazera doletieť až do Žiliny. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969343/bratislavska-home-bakery-kus-domova-vcerstvych-kolacoch.htmlBratislavská Home bakery - kus domova v čerstvých koláčoch2013-06-13T00:00:00ZMiestnosť na bratislavských Palisádach nie je väčšia ako kuchyňa v hociktorom rodinnom dome. A predsa tam dokážu pekárky pod vedením dvoch mladých kamarátok vypekať dobroty, aké inde len tak ľahko nenájdete. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969342/turciansky-dvor-kulinarska-oaza-v-turcianskej-zahradke.htmlTurčiansky dvor - kulinárska oáza v Turčianskej záhradke2013-06-05T00:00:00ZLeto je vhodným časom na zaujímavé výlety do prírody. Ideálne je ich spojiť s kulinárskymi zážitkami. Čo tak zastaviť sa v penzióne Turčiansky dvor v Košťanoch nad Turcom? (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969341/zilinsky-star-pub-alebo-jednoducho-hviezda.htmlŽilinský Star Pub, alebo jednoducho: Hviezda2013-05-27T00:00:00ZAk na žilinskom sídlisku Vlčince III zacítite vôňu pravej záhradnej gril party, určite sa nechajte zlákať a nasledujte ju. Dovedie Vás totiž priamo na letnú terasu Star Pubu. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969340/grilliada-pod-pamatnikom-snp-uz-tento-vikend.htmlGrilliada pod Pamätníkom SNP už tento víkend!2013-05-17T00:00:00ZDeväť reštaurácií z celého Slovenska bude bojovať na pódiu aj mimo neho o vaše hlasy. Už tento víkend sa Námestie slobody v Banskej Bystrici a park pod Pamätníkom SNP zmení na grillarénu plnú lahodných vôní a chutí. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969339/v-bratislavskej-medickej-zahrade-bude-opat-gastronomicky-sviatok.htmlV bratislavskej Medickej záhrade bude opäť gastronomický sviatok2013-05-15T00:00:00ZDruhý júnový víkend nemusíte variť. Prestrú vám v Medickej záhrade. Už piatykrát sa táto zelená oáza stane v rámci Gurmán Festu miestom prezentácie umenia špičkových slovenských i svetových kuchárov. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969338/vbanskej-bystrici-sa-bude-opat-maskrtit-na-grilliade.htmlV Banskej Bystrici sa bude opäť maškrtiť na Grilliade2013-04-30T00:00:00ZNa najväčšej grilovačke na Slovensku by ste nemali chýbať. Tak ako v predchádzajúcich rokoch, aj teraz sa na Námestí slobody v Banskej Bystrici stretnú šéfkuchári reštaurácií, aby  pripravili chutné mäsko a ďalšie zaujímavé jedlá na grile. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969337/olivovy-olej-vyberajte-rovnako-pozorne-ako-vino.htmlOlivový olej vyberajte rovnako pozorne ako víno2013-04-29T00:00:00ZKto vo víne hľadá úžitok a zdravie, vyberá si. A vyhýba sa lacným vínam, ktoré hrozno často ani nevideli. Peter Červeň zo spoločnosti Gourmet Gallery chce to isté dosiahnuť v oblasti olivových olejov. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969336/bratislavsky-taxis-vas-privita-v-novom-modernom-sate.htmlBratislavský Taxis vás privíta v novom modernom šate2013-04-22T00:00:00ZRodinný podnik – Taxis, patrí roky k obľúbeným bratislavským reštauráciám. Začiatkom tohto roka sa majitelia po vyše 20 ročnej prevádzke rozhodli podnik zrekonštruovať. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969335/zilinske-kuzlo-menom-magic-bar.htmlŽilinské kúzlo menom Magic bar2013-04-17T00:00:00ZPredstavte si kaviareň s mäkkými koženými kreslami radenými do malých boxov, tlmené osvetlenie s farebnými tónmi,  na stenách priestranné televízne obrazovky a v nich populárne videoklipy a hudbu, čo výborne naladí... A teraz prestaňte snívať a navštívtehttps://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969334/exkluzivne-pod-konciarom-lomnickeho-stitu.htmlExkluzívne pod končiarom Lomnického štítu2013-04-08T00:00:00ZSlováci a nielen oni, milujú Vysoké Tatry. V srdci Tatranskej Lomnice, s magickým výhľadom na tatranské štíty, obkolesený prírodou vás víta rodinný trojhviezdičkový relax hotel - Hotel SLOVAN. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969333/zilinska-marakana-vyhra-nie-len-pre-sportovcov.htmlŽilinská Marakana – výhra nie len pre športovcov2013-03-19T00:00:00ZVýhľad na zápas prvoligových futbalistov spoza prestretého stola, i to ponúka známa žilinská reštaurácia Marakana, ktorá rovnako, ako slávny menovec, prešla nedávno rekonštrukciou. Má moderný štýlový interiér a chutné domácke jedlá za výhodné ceny. (Inzehttps://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969332/vkogu-vas-taliansky-sefkuchar-presvedci-ze-articoky-nie-su-bodliaky.htmlV Kogu vás taliansky šéfkuchár presvedčí, že artičoky nie sú bodliaky2013-03-18T00:00:00ZV Taliansku vrcholí sezóna artičokov, ktoré sa tam vďaka zaujímavej chuti i priaznivým zdravotným účinkom tešia veľkej obľube. Na Slovensku možno čerstvé artičoky ochutnať v bratislavskej reštaurácii Kogo. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969331/bratislavsky-penzion-berg-oaza-sdobrou-kuchynou.htmlBratislavský penzión Berg – oáza s dobrou kuchyňou2013-03-06T00:00:00ZLeží bokom od rušného petržalského sídliska, ale mnohí si reštauráciu v penzióne Berg obľúbili práve pre jej pokoj. O tom, že si už svoju klientelu získala, svedčí aj dobré hodnotenie na restauracie.sk. (Inzercia)  https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969330/restauracii-kosickeho-hotela-roca-vladne-taliansky-kuchar.htmlReštaurácii košického hotela Roca vládne taliansky kuchár2013-02-25T00:00:00ZHotel Roca v Košiciach má za sebou len rok činnosti, ale už si získal veľa klientov. Okrem iného aj vďaka stredomorskej kuchyni tamojšej reštaurácie, kde šéfuje rodený Talian Robert Gerett. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969329/bratislavsky-moods-nechajte-sa-unasat-dobrou-naladou.htmlBratislavský Moods - nechajte sa unášať dobrou náladou2013-02-11T00:00:00ZV jednej z najpôvabnejších uličiek Starého mesta Bratislavy púta pozornosť okoloidúcich maľovaný sud s fľašami vína a večer rozsvieteným lampášom. Tak víta hostí nedávno otvorená zaujímavá reštaurácia s vinárňou Moods. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969328/sajado-vbratislavskej-eurovei-majstrovska-forma-azijskej-kuchyne.htmlSajado v bratislavskej Eurovei – majstrovská forma ázijskej kuchyne2013-01-30T00:00:00ZOficiálny prieskum síce neexistuje, ale stačí letmý pohľad v ktorúkoľvek dennú i večernú hodinu a vidno, že reštaurácia Sajado na nábreží Dunaja patrí stále medzi gurmánske šlágre.  (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969327/trencianska-restauracia-flor-de-amor-kombinacia-klasiky-a-modernej-kuchyne.htmlTrenčianska reštaurácia Flor de Amor – kombinácia klasiky a modernej kuchyne2013-01-21T00:00:00ZChcete cítiť chuť a vôňu delikátneho jedla? Po pravé gurmánske zážitky sa vyberte do reštaurácie Flor de Amor, ktorú nájdete v modernom štvorhviezdičkovom hoteli Magnus v Trenčíne.  (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969326/nastupte-na-gurman-bus-a-objavujte-pestre-chute-slovenska.htmlNastúpte na Gurmán bus a objavujte pestré chute Slovenska!2013-01-11T00:00:00ZUž 19. januára 2013 vyrazí na cestu po Slovensku historicky prvý Gurmán bus, ktorý ponúkne možnosť v rámci Zimného festivalu jedla ochutnať výnimočné jedlá najlepších slovenských šéfkuchárov a spoznať chute slovenských regiónov. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969325/resturacia-rouge-v-hoteli-mikado-je-naj-v-nitrianskom-kraji.htmlRešturácia Rouge v Hoteli Mikado je „naj“ v Nitrianskom kraji2012-12-21T00:00:00ZBusiness hotel Mikado  vyrástol v starobylej Nitre len pred dvomi rokmi. Napriek mladému veku sa už môže pochváliť  významným ocenením.  Pýchou hotela je luxusná reštaurácia Rouge, ktorá získala titul najlepšej reštaurácie v Nitrianskom kraji za rok 2011https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969324/liptovsky-dvor-vyhladava-dodavatelov-surovin-vo-svojom-okoli.htmlLiptovský dvor vyhľadáva dodávateľov surovín vo svojom okolí2012-12-14T00:00:00ZHotel ****Liptovský Dvor v Jánskej doline spája štýlové prostredie útulných dreveničiek s vynikajúcou kuchyňou. Očakávanou samozrejmosťou sú liptovské špeciality, ako sú pirohy, šúľance či halušky s bryndzou. Nechýbajú však ani zástupcovia medzinárodnejhttps://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969323/zimnu-sezonu-v-restauracii-ufo-watch-taste-groove-otvara-jamajsky-kucharsky-saman.htmlZimnú sezónu v reštaurácii UFO watch.taste.groove. otvára jamajský kuchársky šaman2012-12-12T00:00:00ZReštaurácia UFO watch.taste.groove. týčiaca vo výške nad bratislavským Mostom SNP bola doteraz spájaná s mediteránsko-ázijskou kuchyňou.  Nedávno získala exotický jamajsko-karibský šmrnc. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969322/pivnica-uzlatej-husi-tradicie-na-ktore-sa-slinky-zbiehaju.htmlPivnica u zlatej husi: tradície, na ktoré sa slinky zbiehajú2012-12-07T00:00:00ZČím viac sa chute sveta globalizujú, tým sú gastronomické tradície krajín a regiónov vzácnejšie. Aj preto sa podarilo Cechu husacinárov zo Slovenského Grobu získať pred siedmimi rokmi podnikateľskú cenu Európskej únie.  (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969321/bratislavsky-hotel-tatra-i-jeho-restauracia-v-duchu-noblesy-30-rokov.htmlBratislavský Hotel Tatra i jeho reštaurácia v duchu noblesy 30. rokov2012-12-05T00:00:00ZHotel Tatra patrí k bratislavským ubytovacím legendám. Veď po Carltone je v súčasnosti druhým najstarším bratislavským hotelom. Prvých hostí privítal v roku 1930 a  klientelu si získava kvalitnými službami aj dnes. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969320/v-zelenom-dvore-si-vychutnate-husacinu-v-rodinnej-domackej-atmosfere.htmlV Zelenom dvore si vychutnáte husacinu v rodinnej domáckej atmosfére2012-11-30T00:00:00ZHusacina a husacia pečienka sú stále slovenským gastronomickým šlágrom. Tak medzi Slovákmi, ako aj zahraničnými turistami. Jedným z miest, kde ju vedia výborne pripravovať, je rodinné zariadenie Zelený dvor v Slovenskom Grobe. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969319/bielu-hluzovku-nazyvaju-aj-diamantom-gastronomie-zajdite-si-na-nu-dokogo.htmlBielu hľuzovku nazývajú aj diamantom gastronómie. Zájdite si na ňu do Kogo2012-11-26T00:00:00ZTohto rok hľuzovke príliš neprial. Jej zber sa kvôli nepriaznivému počasiu oneskoril, a preto je táto gurmánska delikatesa k dispozícii až od novembra a na trhu je vzácna. Ochutnať ju však možno v bratislavskej reštaurácii Kogo. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969318/marrols-hotel-ktory-sa-stal-naj-aj-vdaka-dobremu-jedlu.htmlMarrol´s – hotel, ktorý sa stal „naj“ aj vďaka dobrému jedlu2012-11-21T00:00:00ZLen nedávno získal bratislavský hotel Marrol´s ocenenie Najlepší hotel od užívateľov jednej z najväčších on-line cestovných kancelárii na svete – Expedia. Nesporne k tomu prispela aj kvalitná kuchyňa a servis v jeho reštaurácii Messina. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969317/hotel-slovan-v-tatranskej-lomnici-idealne-miesto-pre-relax-vsrdci-vysokych-tatier.htmlHotel SLOVAN*** v Tatranskej Lomnici – ideálne miesto pre relax v srdci Vysokých Tatier2012-11-14T00:00:00ZTento rodinný relax hotel otvorili znovu po komplexnej rekonštrukcii v roku 2011. Jeho majitelia majú však zaujímavú ponuku aj pre firemnú klientelu. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969316/kogo-ristorante-obhajilo-poziciu-vprestiznom-bedekri-gault-millau.htmlKogo Ristorante obhájilo pozíciu v prestížnom bedekri Gault Millau2012-11-05T00:00:00ZMedzi šiestimi bratislavskými reštauráciami, ktoré odporúča najnovšie rakúske vydanie prestížneho gurmánskeho bedekra Gault Millau 2013, už po štvrtýkrát figuruje reštaurácia Kogo v Bratislave. Obhájila svojich 13 bodov a jednu čapicu. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969315/trenciansky-panorama-club-s-krasnym-vyhladom-na-hrad-vie-zabezpecit-catering-aj-mimo-vlastnych-priestorov.htmlTrenčiansky Panorama Club s krásnym výhľadom na hrad vie zabezpečiť catering aj mimo vlastných priestorov2012-10-29T00:00:00ZStrecha parkovacieho domu v susedstve pešej zóny v Trenčíne skrýva zaujímavé priestory a terasu s výhľadom priamo na Trenčiansky hrad. Tam treba hľadať catering&events club nazvaný Panorama. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969314/bratislavsky-leblon-priniesol-kdunaju-kus-brazilie-ponuka-unikatnu-masovu-sou.htmlBratislavský Leblon priniesol k Dunaju kus Brazílie, ponúka unikátnu mäsovú šou2012-10-15T00:00:00ZEurovea na brehu Dunaja je medzi Bratislavčanmi a jeho návštevníkmi zatiaľ neutíchajúci šláger. Práve v nej treba hľadať aj brazílsku churrascariu Leblon. Mihajú sa tam nože, znejú latinskoamerické rytmy, ale hlavne, rozvonia to tam pečeným mäsom. Skrátkhttps://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969313/sportka-pub-chce-byt-milou-petrzalskou-krcmickou-kam-sa-budu-hostia-radi-vracat.htmlŠportka Pub chce byť milou petržalskou krčmičkou, kam sa budú hostia radi vracať2012-10-10T00:00:00ZBolo to pred dvomi rokmi, keď sa traja kamaráti rozhodli zobrať si do prenájmu výčap a reštauráciu Športka klub v bratislavskej Petržalke hneď v susedstve tamojšieho najväčšieho trhu. Odvtedy prešli zmenami priestory, ponuka jedál i nápojov, ale najmä prhttps://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969312/v-nedelu-sa-nestresujte-brunch-vam-uvaria-kuchari-vhoteli-kempinski.htmlV nedeľu sa nestresujte. Brunch vám uvaria kuchári v hoteli Kempinski2012-10-05T00:00:00ZSpoločné nedeľné raňajky i rodinný obed sa dajú absolvovať aj bez domáceho varenia, po ktorom zostáva kopa špinavého riadu a unavená mama. Mnoho rodín už objavilo čaro skoršieho nedeľného obeda v dobrej reštaurácii, z ktorého sa postupne stáva dobrý zvykhttps://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969310/spicy-brown-vtrencianskych-tepliciach-novy-hrac-na-poli-cateringu-aeventov.htmlSpicy Brown v Trenčianskych Tepliciach – nový hráč na poli cateringu a eventov2012-09-17T00:00:00ZHistorická kúpeľná dvorana – Kursalon v Trenčianskych Tepliciach zažila počas svojej 130-ročnej histórie nejedno nezabudnuteľné kultúrne a spoločenské podujatie. Sídli tam aj obľúbená reštaurácia známa dobrým jedlom. V poslednom čase rozšírila svoje služhttps://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969309/roztomily-povabny-zamocek-sdobrou-kuchynou-to-je-dubnicke-chateau-mignon.htmlRoztomilý, pôvabný zámoček s dobrou kuchyňou – to je dubnické Château Mignon2012-08-27T00:00:00ZTento rok začiatkom leta oslávil penzión s reštauráciou Château Mignon v Dubnici nad Váhom piate výročie. A podľa jeho obľúbenosti medzi hosťami sa zdá, že ich oslávi ešte veľa. Manželia Habšudovci, ktorí sú jeho vlastníkmi, si ich totiž vedia spolu s pehttps://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969308/v-kosickom-olive-tree-restaurant-sa-najete-podla-kulinarskeho-kalendara.htmlV košickom Olive Tree Restaurant sa najete podľa kulinárskeho kalendára2012-08-13T00:00:00ZTo, čo ponúka reštaurácia Olive Tree Restaurant v hoteli DoubleTree by Hilton v Košiciach,  je nesporne vizitkou šéfkuchára Jozefa Hromjáka a jeho tímu. Hoci návštevníka môže do reštaurácie pritiahnuť aj interiér či atmosféra, napokon rozhoduje kvalita jhttps://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969307/vinum-galeria-bozen-vas-privita-vpezinku-v300-rocnom-vinohradnickom-dome.htmlVinum Galéria Bozen vás privíta v Pezinku v 300-ročnom vinohradníckom dome2012-08-06T00:00:00ZMestečko Pezinok pod Malými Karpatmi dýcha vinárskou históriou i súčasnosťou. Vinum Galéria Bozen je spojením oboch. Toto zariadenie známej rodiny Matyšák ponúka tak gastronomické, ako aj vinárske zážitky.  (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969306/tri-studnicky-v-demanovskej-doline-lakaju-zazitkovou-gastronomiou.htmlTri studničky v Demänovskej doline lákajú zážitkovou gastronómiou2012-07-11T00:00:00ZŠtvorhviezdičkový hotel Tri studničky akoby strážil vstup do Demänovskej doliny v Nízkych Tatrách. Či idete k tamojším jaskyniam, alebo až na severné svahy Chopku, pohľad na štýlovú stavbu s drevom, kameňom, meďou a sklom vás neminie. Oplatí sa zastaviť.https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969305/v-kafe-nervosa-pod-bratislavskym-hradom-najdete-prijemnu-pokojnu-atmosferu.htmlV Kafe Nervosa pod bratislavským Hradom nájdete príjemnú pokojnú atmosféru2012-07-06T00:00:00ZSympatický podnik Kafe Nervosa s autentickou atmosférou hľadajte v Bratislave na spojnici historického centra mesta a Hradu. Toto obľúbené miesto oslavuje svoje druhé narodeniny. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969304/rusovecke-ponteo-je-mostom-ktory-spaja-aktivnych-ludi.htmlRusovecké Ponteo je mostom, ktorý spája aktívnych ľudí2012-06-29T00:00:00ZKeď otvárali koncom roka 2008 hotel Ponteo v bratislavskej mestskej časti Rusovce,  návštevníci hneď zistili, že nejde o obyčajné ubytovacie zariadenie. Prezrádza to aj podtitul v názve – Activity park. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969303/privilege-sa-zaraduje-medzi-top-kosicke-restauracie.htmlPrivilege sa zaraďuje medzi top košické reštaurácie2012-06-18T00:00:00ZPeter Bradáč sa  venuje hotelovej reštaurácii Privilege už štvrtý rok. Za toto obdobie už urobili s kolektívom veľa dobrej práce  a hostí lákajú na dobrú kuchyňu, rôzne akcie i vínne ochutnávky. (Inzercia)https://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969302/habakuky-na-donovaloch-rozpravkovy-svet-pre-deti-idospelych.htmlHabakuky na Donovaloch - rozprávkový svet pre deti i dospelých2012-06-13T00:00:00ZDonovaly – jedno z najobľúbenejších slovenských rekreačných, najmä lyžiarskych stredísk, sa pred štyrmi rokmi dostalo do povedomia domácich i zahraničných hostí nevšednou atrakciou – rozprávkovým svetom Habakuky. Aj vďaka tamojšej zaujímavej kuchyni v rehttps://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969301/v-spisskosobotskom-penzione-fortuna-vsadili-na-zazitkovu-gastronomiu.htmlV spišskosobotskom Penzióne Fortuna vsadili na zážitkovú gastronómiu2012-06-06T00:00:00ZBývalé trhovnícke mestečko Spišská Sobota patrí nesporne medzi najväčšie historické perly Slovenska. Citlivo zrekonštruované stredoveké námestie s kostolom Sv. Juraja a renesančnou radnicou sú lákadlom pre turistov. Prehliadku môžu umocniť aj gastronomichttps://magazin-restauracie.sme.sk/c/6969300/motorest-rieka-laka-okoloiducich-na-zazitok-z-jedla.htmlMotorest Rieka láka okoloidúcich na zážitok z jedla2012-05-14T00:00:00ZV súčasnosti už nestačí len dobrá poloha reštauračného zariadenia na hlavnom cestnom ťahu. Motorest Rieka v Kraľovanoch pri Krpelianskej priehrade je príkladom toho, ako urobiť pre hostí viac. (Inzercia)